Komentáře

Zpět na článek

Važme si možnosti výběru! Putinovo Rusko je varováním pro všechny svobodné země

11 komentářů

Frantisek Najman
Autor článku odmítá fakta, žádné svobodné země na této planetě neexistují pouze totality, př. podřizování Západu Trumpovi, tedy USA, země BRISC Číně atd..
Jiosef Tyl
Ad. Pavel Maleček jjj odstřihneme se od západu a vlítneme na Putina sami...tak jhsi to myslel? Hele, jak je to s tvýma kolečky v hlavě? Mě se jedno u křesla pokazilo, nemáš o jedno navíc?
Jiosef Tyl
Za komanče když jsem dával přednost pražskému výběru, jak v pití tak i v poslechu! 😎
Richard Šebesta
Nehodnotím tady onen dronový útok na Polsko vše se musí prošetřit a definitivně potvrdit.
Z minulosti víme jak předčasné závěry jsou vachrlaté. Je zvláštní,že mnozí politici a zejména ti od čtyřgangu jsou nepoučitelní. Už nejméně dvakrát se ukazalo,že vše schvalovat na Rusy se může ukázat jako blamáž. Viz. raketa z listopadu 2022 která dopadla na Polsko (byla ukrajinská) nebo poškození NORDSTREAMU (opět dílo Ukrajinců) . Přesto naše vláda se chová tak hloupě,že má už zase jasno dopředu a ví,kdo to udělal. Na druhou stranu Putin hraje hru již nelze rozumět. Dává si na čas a o ukončení války mu zřejmě moc nejde,jinak by se choval jinak. Zřejmě si myslí,že se mu daří a může si dovolit tuto taktiku, tedy prodlužování války a dávat nesmyslné nabídky. Jako zvát Zelenského do Moskvy. Podle mne si zahrává a nemusí se mu to vyplatit.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta K něčemu tahle dronová údalost dobrá byla. Ukázala jednotu NATO a připravenost se bránit což je pozitivní na druhou stranu ale ukazuje jak je vylhané tvrzení naších vládních politiků i těch v dalších zemích NATO,že by Rusko chtělo napadnout nějakou zem NATO.Pokud ten dronový útok na Polsko byl opravdu ruský úmysl sondovat reakci NATO tak viděli že by případná akce skončila pro Rusy nedobře.Mimochodem Putin nejednou řekl že oproti NATO jsou slabí a že napadnout NATO nemají v plánu.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Pyta řekl, že ani napadení Ukrajiny nehrozí.....
Od roku 1946 tu máme ale 31 takových vstupů po celém světě...🫤
Já osobně z ruské intervence nemám strach, vadí mi ta jejich hybridní válka, která má negativní vliv na rozdělení naší společnosti.
Jiosef Tyl
@Richard Šebesta to prohlašoval i o Ukrajině hlupče!
Jiosef Tyl
@Richard Šebesta - hele, mohlo to dopadnout jinak. A pak by Putin řekl: jo, sorry kámo, zabil jsem vám pár lidí, ale to byl omyl. Tak z toho nedělej vědu ne?
bella.
Kačko, nech toho!
Mimochodem,,jsi Ruska a já jako Češka ti říkám: pro mě je hrozba Francie a Němec­ko.De­mogra­ficky pak cítím ohrožení ze strany Ukrajiny.
Ale to bys TY 🤨 nepochopila!
----
Foltýn, místní udavači a Reflex ať si laskavě vygooglují co je za vědu " demografie " a jaký asi vývoj do budoucna nám s Ukrajinou za patami hrozí a nemažou tedy kvalitní příspěvky jen proto, že v něm je názor na Ukrajinu kritický!
Jiosef Tyl
@bella. Děvče nebo kdo jsi? To se ostatně brzo zjistí, neboj. protože to u tebe smrdí protistátní činností! A jestli si myslíš, že jsi absolutně anonymní, tak to se mýlíš. Jedině že by jsi to psala z Moskvy. Ale to se také zjistí.
Pavel Maleček
No že by možnost výběru současný Západ vylepšovala se jaksi říct nedá. Ono to co si vybíráte musí mít aspoň základní kalitativní parametry. A to co dnes Západ nejen politicky nabízí, se výběru mezi více a méně shnilým rovná.
Pak se není co divit, že to se Západem vypadá jak vypadá. Když jeho už letitá ubohost roznětkou pro Putinovo řádění byla.
Takže chceme-li zastavit Putina, musíme nejdřív toho shnilého Západ zbavit. Tedy neomarx-progresivismu s jeho multikulti, gender, LGBT či eko-klima prý dobrotrusného, v reálu mocichtivého "elitáři" ohlupování mas.