Komentáře
Bez Konečné nebo s Turkem. Motoristé varují před vládou s komunisty, ale jejich lídr není proti
45 komentářů
Jaroslav Lindner
0
Tým motoristů vedený Turkem a Macinkou dorazil na konečnou. Kudy dál?
Skutečný komunizmus je nejvyšší známou etapou vývoje lidské společnosti. Současná KSČM má ve svém programu více demokratických zásad ve prospěch občanů než současně vládnoucí koaliční strany dohromady. Vol STAČILO!, je to naděje pro lepší budoucnost pro tebe i tvé děti.😎
Mirek Dušín
Zrušte Senát
@Mirek Dušín S tím souhlasím na 100 %. Jde o zbytečnou bandu přižívníků a co je podstatné pokud žijeme v demokratické společnosti,přeje si to většina lidí tak 65-70 % . Dokazuje to velmi nízká volební účast. Ta je ve druhém kole někdy ani ne 20 %.
Tyto volby budou poměrně jednoduché. Výrazně uspěje opozice. Jedinou neznámou je, kolik bude ANO potřebovat koaličních partnerů. A není vyloučené, že vzhledem k fejkovým koalicím to bude číslo nezvykle vysoké. Klidně to může být šest, což Bureše vůbec netěší. Takže on se bude za každou cenu snažit zkorumpovat část ODS a lidovce, aby rozpustili SPOLU a udělali Oposmlouvu II. To je plán A: Přičemž počítá s tím, že bude skrytě vládnout s SPD a třemi apendixy a Stačilo a jejími apendixy. Už to jednou předvedl. Je na nás, na voličích, abychom to nedovolili. Ať si estébák vládne s Okamurou a Konečnou napřímo...
@Uživatel_5734171
"Nesmíte být tak naivní"
První co nastane po volbách, bude rozpad "SPOLU"
A bude bez sebemenšího přičinění Babiše.
První kdo se bude lísat k ANO, bude KDU-CSL., následně Trop09.
"Nesmíte být tak naivní"
První co nastane po volbách, bude rozpad "SPOLU"
A bude bez sebemenšího přičinění Babiše.
První kdo se bude lísat k ANO, bude KDU-CSL., následně Trop09.
@Miroslav Zita Souhlasím autor pod číslem 5734171 plká někdy neskutečné kraviny. Pokud současná vláda nebude sestavovat vládu a skončí v opozici tak první co se stane bude opravdu rozpad koalice spolu !
To je zcela logické. Je to stejné jako když se tři podnikatelé rozhodnou spolu podnikat a po určité době se jim v podnikání nedaří ( jako třeba prohrané volby) tak co udělají ? Rozejdou se protože jejich plány krachly.
To je zcela logické. Je to stejné jako když se tři podnikatelé rozhodnou spolu podnikat a po určité době se jim v podnikání nedaří ( jako třeba prohrané volby) tak co udělají ? Rozejdou se protože jejich plány krachly.
Říká se pořekadlo: Mnoho povyku pro nic.
Tak je to i s Turkem.
Přesný rozpočet neboli čísla hovoří o tom, že tu máme v naší zemi 600 cca měst.
Pokud vydělime potencionální voliče Turka počtem měst vychází to na jedno město 283 voličů.
Vice nemusíme dodávat.
Snad jen : Mnoho povyku pro nic .
Tak je to i s Turkem.
Přesný rozpočet neboli čísla hovoří o tom, že tu máme v naší zemi 600 cca měst.
Pokud vydělime potencionální voliče Turka počtem měst vychází to na jedno město 283 voličů.
Vice nemusíme dodávat.
Snad jen : Mnoho povyku pro nic .
Ono to je jednoduché. Klaus i Konečná jsou ruští fízlové, proto si tak rozumí. A Motoristé nebudou mít nejmenší problém přidat se tam, kde ochrání zájmy rusáků a nově uhlobarona Tykače. Nehledejme v tom nic složitého. Ona politika je poměrně jednoduchá...
Jediné možné.reseni .....volte Ano....volte Havlíčka...nic neskazite..zapojte hlavu ne emoce...
Kdo včera sledoval volební debatu na ČT24 musel vidět krásné a jasné kdo je kdo.Mne osobně příjemně překvapil zástupce motoristů i lady Bartůšek od Přísahy. Rajchl je stálice v jasných argumentech . Řezníček daval velmi okatě najevo za koho kope což je podle mne velmi neprofesionální .Moderátor by měl být zcela nezaujatý a neutrál . Dobře udělal ovsem když se zeptal Konečne proc Putin odmítá jednani a setkání se Zelenskym.Konecna se ukázala opravdu jako proruská to musím uznat .Prostě na to nedokázala odpovědět a mluvila nesmysly.Posledni věc.Uvahy o Motoristech považuji za zbytečně nevěřím že se do sněmovny dostanou .
@Richard Sebesta co sleduji dění na Ukrajině, už mnohokrát jsem zaznamenal, že Putin nabídl setkání (někde na neutální půdě) Zelenskému mnohokrát, ale to Zelenský vždycky odmítal. Naposledy Putin pozval Zelenského přímo do Moskvy, ale Zelenský to zase odmítl a Putinovi vzkázal "přijeď do Kyjeva". Je pravda, že zrovna tam Putin jet nechce a určitě moc dobře ví proč. Tam by hrozilo, že všehoschopná nacistická junta Putina bude snažit zajmout nebo i rovnou zabít. Být Putinem, tak bych tam nejel ani já. Nacistům se nedá věřit ani pozdrav. Jinak v redakci se něco změnilo. Začala příspěvky víc mazat. Někdo z hora zřejmě na redakci zatlačil. Jak začnou v diskusi príspěvky mazat ve větší míře, je to předzvěst brzkého zrušení možnosti diskuse pod články nebo přechod pod diskusní modul Seznamu, kde diskutující lidi za režimu nepohodlné názory cenzoři ve velkém doživotně banují.
@lug70 Redakce?Dyt tě nechává smaznout Minář.Dyt to tu psal,že nás bude nechávat mazat neboť nesdilime s ním stejný názor.
@lug70 Poslouchej Zelenskyi mu logicky do Mosky nepojede. Proč Putin nenavrhl třeba Dauha nebo Turecko nebo jiné místo kde je to přijatelné pro oba ? Je to stejné jako by Zelenskyi navrhl Kyjev.
@Richard Šebesta Souhlasím s tím mazáním. Nějaký estbebácký bonzák mně nahlásil a smazali mi článek taky. Nebyl ani vulgární ani jinak závadný. Pouze jsem vyjádřil svůj názor. Je ale příznačné že ono bonzování dělají zásadně zástupci Fialova čtyřgangu ! Hrají si na demokráte ale přitom jsou zarytí stalinisté viz. Minář a spol.
@Richard Šebesta přečti si ještě jednou co jsem ti napsal v předešlém příspěvku. Vždyť tam píšu, že Putin Zelenskému nabízel setkání na neutrální půdě a mnohokrát, ale Zelenský to vždycky odmítal. Co vidíš tady v televizním zpravodajství nebo čteš na Seznamu anebo i tady v Reflexu, až velmi často skutečné realitě neodpovídá. Jestli si někde na ČT24 slyšel nebo třeba na Aktuálně.cz četl, že to Putin se odmítá setkat se Zelenským, tak to pravda není. Je třeba sledovat média i mimo KoZa, třeba arabská, indická atd. Ta na rozdíl od zdejšího mainstreamu o ukrajinsko-ruském konfliktu důvod šířit jednostrannou proukrajinskou propagandu ani důvod lhát nemají.
@lug70 Jsi mimo já právě sleduji denně media nejen ČT24 ale i tzv.dezinformační. No a pokud vím Putin nabídl setkání pouze v Moskvě,do Turecka odmítl přijet s tím že se to musí připravit. Jenže se jaksi nic moc nepřipravuje.
@Richard Šebesta ano, teď poslední dobou Putin nabízí setkání už pouze v Moskvě. Jinak ale od počátku konfliktu nabízel ukrajinské straně vzájemná jednání na neutrální půdě, což ukrajinská strana vytrvale odmítala. Svoje šance ukrajinci už promrhali a teď už se bude hrát jen podle ruských not. Jak by ses zachoval ty, kdyby protistrana furt viděla rudě, upnula se jen na válčení s tebou a na tvou porážku a vytrvale tě s nabídkami jednáním posílala do zádele? Mně by to brzy přestalo bavit a už bych se s nimi nepáral, kór kdybych měl v tom konfliktu navrch. Vyžadoval bych tvrdě bezpodmínečnou kapitulaci. Divím se, jak dlouho to Putin vydržel, tu jeho trpělivost s kyjevskými nacistickými bander fanatiky.
Motoristé přinesou do výsledku voleb jedno jediné plus. Tim plusem bude, že seberou několik tisíc voličských HLASŮ, které by jinak získala ODS, respektive SPOLU.
Zahraniční politika?parlamentní listy-korytka na poslední chvili-kolem Lipavskeho je opět živo.
Minář v jiné diskusi napsal něco ve smyslu, že je rád, že zahraniční politika pod vedením Lipavského je taková, jaká je. Tady je popis toho, jaká je ve skutečnosti. Nikdy jsme neměli v čele MZV většího blbce a záškodníka:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Ksefty-s-vizy-pak-odvolani-Vystvany-diplomat-pustil-pravdu-o-Lipavskem-779691
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Ksefty-s-vizy-pak-odvolani-Vystvany-diplomat-pustil-pravdu-o-Lipavskem-779691
@epr3 To už jsem četla.Dobry článek.To by si měli zde ti profialovci přečíst,jak se dělá či nedělá zahraniční politika,kde se všichni těší až Lipavsky vypadne a oni budou moci zase začít v klidu dělat svou práci.
U Turka je od začátku jasně, že není politik.
Jeho činy a vyjadřování do médií je ryze amatérské.
Navíc sedí na dvou židlích a nemá politické zkušenosti, což je pro politiku v dnešní době základ.
Těžké je i vnímat jeho názor na ekonomiku. Tam také silně zaostává.
Dobrým příměrem je turecké hospodářství....🫤
Jeho činy a vyjadřování do médií je ryze amatérské.
Navíc sedí na dvou židlích a nemá politické zkušenosti, což je pro politiku v dnešní době základ.
Těžké je i vnímat jeho názor na ekonomiku. Tam také silně zaostává.
Dobrým příměrem je turecké hospodářství....🫤
@Pavel Nyklíček A kde bys mudrlante poradil, aby ty politické zkušenosti nasbíral? Že by v politice?
Já když Turka slyším mluvit, tak on má přehled a pamatováka na to, co se stalo. Jinak řečeno, umí si dát věci do souvislostí a alespoň zatím na ně umí reagovat racionálně. To 99% zkorumpovaných europoslanců a národních poslanců neumí nebo nechce umět.
Já když Turka slyším mluvit, tak on má přehled a pamatováka na to, co se stalo. Jinak řečeno, umí si dát věci do souvislostí a alespoň zatím na ně umí reagovat racionálně. To 99% zkorumpovaných europoslanců a národních poslanců neumí nebo nechce umět.
@epr3
S žádným z 99% zkorumpovaných poslanců jsem neměl možnost se setkat, tak nemohu posoudit.
U Turka mám ale možnost posoudit realitu.
Kupříkladu v televizní debatě před cca 3 měsíci měl proti sobě Niedermayera bývalého viceguvernéra, který je opravdu ekonom se vším všudy.
Bylo zbytečné přemýšlet, kdo o ekonomice něco ví.
Nemám rád naučené fráze tipu babiš, bez možnosti rozvinutí dialogu.
S žádným z 99% zkorumpovaných poslanců jsem neměl možnost se setkat, tak nemohu posoudit.
U Turka mám ale možnost posoudit realitu.
Kupříkladu v televizní debatě před cca 3 měsíci měl proti sobě Niedermayera bývalého viceguvernéra, který je opravdu ekonom se vším všudy.
Bylo zbytečné přemýšlet, kdo o ekonomice něco ví.
Nemám rád naučené fráze tipu babiš, bez možnosti rozvinutí dialogu.
@Pavel Nyklíček Na to, abys věděl, co poslanci dělají a jak hlasují, je nemusíš osobně znát. Všechno se zatím dá dohledat na internetu, ale do budoucna to nemusí být samozřejmost.
Niedermayer je sice ekonom, ale taky eurofanatik, který už za léta sezení v europarlamentu zapomněl, kde je realita a kde jsou reálné možnosti. Právě on mluví prázdnými eurofrázemi. Nechápu lidi, kteří ho opět volili.
Niedermayer je sice ekonom, ale taky eurofanatik, který už za léta sezení v europarlamentu zapomněl, kde je realita a kde jsou reálné možnosti. Právě on mluví prázdnými eurofrázemi. Nechápu lidi, kteří ho opět volili.
@epr3 Souhlas Niedermayer je fanatik a eurohujer .Je nevolitelny.Jedine co se mi na něm líbí je jeho krásné " České" jméno
@Richard Sebesta
Neřeš svůj politický pohled.
Zkus se zamyslet nad tím o čem jsem psal.
Tam není možné Turka srovnávat. On není ani ekonom a za čtrnáct dní tomu bude týden co vstoupil do politiky....🙏
Neřeš svůj politický pohled.
Zkus se zamyslet nad tím o čem jsem psal.
Tam není možné Turka srovnávat. On není ani ekonom a za čtrnáct dní tomu bude týden co vstoupil do politiky....🙏