Rozhovory
Šéf armády Řehka: Jak to bylo s drony v Polsku, se zjistí. Největší hrozbou pro Česko je jednoznačně Rusko
35 komentářů
Uživatel_5327839
0
Má babička říkala " Válka v míru není k štíru". Dobře se mají také zbrojaři. Okolo nás přátelské země. A my pošleme naše letadla na Island. Proč je tam neposlali z USA?
Největším nebezpečím je
"odbornice od bankovní přepážky", korouhvička Petr Pavel a guma Řehka.
"odbornice od bankovní přepážky", korouhvička Petr Pavel a guma Řehka.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-cernochova-drony-pro-ukrajinu-je-treba-prosetrit-chranim-tim-i-sebe-269677
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Armada-ovlivnujici-volby-Kauza-pokracuje-Ruzicka-svolava-vybor-779503
https://www.lidovky.cz/nazory/nacelnik-karel-rehka-fiala-cernochova-armada-spory.A250224_181026_ln_nazory_rkj
Smázli jste mi příspěvky k soudruhu Řehkovi, prý to někdo nahlásil.))) Ale já nevím, čím jsem se provinila, protože si to nepamatuju.
Ale tvrdím, že Řehka a Černochová jsou žáby na prameni, vojáci je nerespektují! a ženou nás do cizí! války!
Není trestné prohlásit, že Řehka patří před vojenský soud! Dronová iniciativa a jeho aktivity se zbrojařem Strnadem jsou FAKT! To, že žije s političkou ze STANu a dovoluje si jako voják zúčastňovat se politické kampaně, je také nepřijatelné! Nemluvě o tom, kdo financuje jeho bydlení. Takže si mě klidně smažte a zablokujte, ale předtím mi sdělte ČÍM!!!! porušuju pravidla!
Pravdou?
Ale tvrdím, že Řehka a Černochová jsou žáby na prameni, vojáci je nerespektují! a ženou nás do cizí! války!
Není trestné prohlásit, že Řehka patří před vojenský soud! Dronová iniciativa a jeho aktivity se zbrojařem Strnadem jsou FAKT! To, že žije s političkou ze STANu a dovoluje si jako voják zúčastňovat se politické kampaně, je také nepřijatelné! Nemluvě o tom, kdo financuje jeho bydlení. Takže si mě klidně smažte a zablokujte, ale předtím mi sdělte ČÍM!!!! porušuju pravidla!
Pravdou?
Je velmi pravděpodobné, že drony poslala na Polské území Ukrajina, aby zatáhla státy NATO do svého konfliktu s naším Slovanským bratrem Ruskem. Fakticky tak jde o napadení území státu NATO ze strany Ukrajiny a to by nemělo zůstat bez rázné vojenské odpovědi.😎
Jak to bylo s drony v Polsku se už ukazuje:
https://www.novarepublika.cz/2025/09/predstaveni-se-zahadnymi-drony-v-polsku-je-jen-pro-jednoho-divaka
https://www.novarepublika.cz/2025/09/predstaveni-se-zahadnymi-drony-v-polsku-je-jen-pro-jednoho-divaka
Pro nás největší nebezpečí je sám Řehka.
Richard Sebesta
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Richard Sebesta všichni ti nahoře moc dobře vědí, že od Ruska nebezpečí nehrozí. To si buď jistý. I ten Řehka to ví. Ale Rusko se jim velmi hodí do krámu na strašení lidí aby byl důvod lidi okrádat, šikanovat a ukrajovat jim svobody. Za Rusko taky schovávají nebo lépe řečeno hází na něj vinu za ekonomické i společenské problémy, které sami způsobili.Kdyby nebylo Ruska, museli by si ho vymyslet.
Lilith Černá
epr3
@epr3 kuuurva epr, co si to tady maluješ? nic neobrátí, všichni přitvrdí. Verbež nám vládnout nebude.
Ty bojuješ kolaborantskýma kecama proti čím dál větší nasranosti lidí na rusko? No tak ti přeju hodně štěstí. Hlavně si připrav únikový plán.
Ty bojuješ kolaborantskýma kecama proti čím dál větší nasranosti lidí na rusko? No tak ti přeju hodně štěstí. Hlavně si připrav únikový plán.
@King I 😂😂😂....čím dál větší nasranosti lidí na rusko?...To si jenom maluješ, chlapečku. Ono to tak v mainstreamu možná vypadá, ale je to jen tím, že z diskusí pod články už vyautovali lidi s opozičním názorem. Tobě se na to možná hezky kouká, ale ztrácíš zpětnou vazbu jak to ve společnosti skutečně je. A ono je to opravdu jinak, než se média snaží malovat. Uvidíš po volbách.
@epr3 Ukaž mi jedinou diskuzi, kde jsou nadšeni z vysírání vajgla v Polsku? epr, dochází ti vůbec něco?
@King Teď ti to píšu, pitomče. V diskuzích už nemůže zaznít opoziční názor, protože lidi, kteří ho zastávají, mají do nich zablokovaný vstup.
A co se týče toho "vysírání vajgla v Polsku", už se ukazuje, že to není tak, jak média od počátku tvrdí. Jednak nesedí typy dronů a ty, které jsou prezentovány nemají takový dolet, aby doletěly z ruských pozic 300km do polského vnitrozemí. Za druhé, ty obrázky uvolněné do televize a tisku jsou čisté aranže. Drony bez jakékoli stopy po přistání, minimálně poškozené a co je docela pikantní, tak zjevně bez nálože, protože ta by musela explodovat při sestřelu nebo po dopadu a to by zase z toho dronu nebylo co ukazovat.
Já myslím, že mi toho dochází mnohem více, než tobě😂.
A co se týče toho "vysírání vajgla v Polsku", už se ukazuje, že to není tak, jak média od počátku tvrdí. Jednak nesedí typy dronů a ty, které jsou prezentovány nemají takový dolet, aby doletěly z ruských pozic 300km do polského vnitrozemí. Za druhé, ty obrázky uvolněné do televize a tisku jsou čisté aranže. Drony bez jakékoli stopy po přistání, minimálně poškozené a co je docela pikantní, tak zjevně bez nálože, protože ta by musela explodovat při sestřelu nebo po dopadu a to by zase z toho dronu nebylo co ukazovat.
Já myslím, že mi toho dochází mnohem více, než tobě😂.
Pomozme Rusku dokončit konflikt a dejme mu přihlášku do NATO. A bude klid.😎
@Alois Rudý debile putlet se muze prihlasit k soudu v Hagu.Tam mu presne reknou co dostane za valecne zlociny.
@Asatin Až po Alzákovi, Bidetovi, Obamovi, Micronovi, Sarkozym, Starmerovi, Netanjahuovi... Ono se může stát, že až oficiálně Putin válku vyhraje (neoficiálně už ji vyhrál a nedošlo to jen imbecilům jako Lipánek), požádá o vydání teroristů, kteří podporovali tzv. muniční iniciativu. A co myslíte, že udělá Doník?