Téma
Alois Rudý
2
Nejlepší by byl návrat STRANY do čela Česka. Byla by to záruka návratu pohody do života občanů, tedy samozřejmě mimo proválečných a proukrajinských dezolátů. 😶
Přejít do diskuze
Jo tak autor by zavedl afrikanizaci školství. Ta Afrika je ekonomický a technologický vrchol planety. Šak to teta Merkel říkala že sem na nafukovačkách plují vědci, lékaři, inženýři.
Chcete děti, prosperitu? Tak musíte lidem vrátit osobní a ekonomickou svobodu. Což je fakticky rozpustit současný režim a všechny blbosti co darebáci za 30 let navymýšleli zrušit.
Chcete děti, prosperitu? Tak musíte lidem vrátit osobní a ekonomickou svobodu. Což je fakticky rozpustit současný režim a všechny blbosti co darebáci za 30 let navymýšleli zrušit.
Ano, lze souhlasit s tím,že je třeba investovat do vzdělání a že máme drahé bydlení jedno z nejdražších v Evropě.Souhlasím s autorem i s tím,že se odvolává na Masaryka. Masaryk byl podle mne jediný z naších presidentů,kterého lze hodnotit kladně, byl morální autoritou a to přesto,že i on udělal nějaké chyby. Ale jak zní moudrá poučka tak nikdo není dokonalý. Nyní si položme otázku co pro naplnění těch dvou cílů o nichž autor píše tedy investováním do vzdělání a s tím že máme drahé bydlení udělala Fialová vláda ? Jednoduchá odpověď, NIC ! Naopak současná vláda udělala mnoho faulů řečeno sportovní terminologii , má na sobě tři velké kauzy DOZIMETR,BITCOINY a nově další IKEM. Ze svých slibů nesplnili skoro nic Fiala loni koncem roku vyhlásil,že splnili svůj plán na 93 %. Já myslím,že to je přesně naopak splnili tak 7% z toho co slibovali. Lhaní,cenzůra, vypínání webů to zde ještě nebylo za žádné vlády . Kauzy a průsery samozřejmě mají a taky to mají společné i s vládami minulými.No a hlavně, hlavní tahoun vlády je přece ODS a ODS je strana mafiánská už od 90.let. Apropos nedávno jsem četl někde tady na novinkách sebekritické přiznání Topolánka., které řekl po svém neslavném působení co by premiér. Před volbami se přece musí voličům lhát, pravdu by neunesli. Asi tak se chová i současná ODS.