Historie
Vlasta Hrdličková
2
Měla jsem, a vlastně pořád ho mám ráda. Škoda, že skončil tak jak skončil, a stejně tak i Eva Jakoubková. Pořád mám LP Kráska a zvíře, i když už ho nemám na čem přehrávat😢. Tak jsem si ho našla aspoň na You Tube a pořád mě z něj mrazí... Chtěla jsem poslat odkaz, ale nefunguje... Takže, kdo bude chtít tak si album sám najde😉...
Přejít do diskuze
@Vlasta Hrdličková Velkej borec. https://www.youtube.com/watch?v=vNL8Sv2C49E&list=PLVktj6G3JjJ4boYBYlSx8anJhFv751Y5U
@Tonda Visla Mimikry bolševická hovadina,tam byli PPU jakoby nastrčeni.Únos letounu do NSR dne 8. června 1972 byl únos letounu typu L-410A Turbolet s imatrikulací OK-ADN na pravidelné lince Mariánské Lázně – Praha – Bratislava – Lučenec společnosti Slov-Air, během něhož byl zastřelen kapitán letounu Ján Mičica a druhý pilot byl donucen přistát s letadlem ve Weidenu v Bavorsku.[1][2] Hlavní organizátor a vrah Lubomír Adamica se 14. ledna 1973 oběsil ve vazbě.[3] Ostatní únosci byli v prosinci 1973 německým soudem odsouzeni na 3 až 7 roků vězení.[4] Motivem únosu byla emigrace do tehdejší NSR.PPU to byla jinná sorta,kdo na ně jezdil nebo je blíže znal ví,že nikdo znich si nepíchal.
@Tonda Visla Jo, ti zmizeli na hezky dlouho... A v seriálu 30 případů majora Zemana, v dílu Mimikry si podali i Plastiky... Vyobrazili je tam skutečně ďábelsky🤣👿, aby odradili mládež...
Písničky, JENŽ se hrají dodnes? Proboha, pane autore, když neumíte vztažná zájmena, tak pište KTERÉ. Touhle češtjynou jenom prokazujete svoji nevzdělanost
@Tonda Visla Často byl zakázanej, ale to po šedesátým osmým nebyl sám. Já byla tenkrát dost mladá, občas jsem se divila, kam někteří zpěváci nebo celé skupiny zmizeli... Někteří si ale dokázali včas nasypat popel na hlavu🤮...