Komentáře
Pavel Vlček
2
Í Jů Tajtányk !!! E.U. Titanic !!! S křížkem po funuse = pozdě bycha honit !!! Náraz do zdi je neodvratný a neodvratitelný !!! Pán Bůh s Námi !!! Vivat ODSTAN !!! Vivat ODSpolu !!! Čím hůře, tím lépe !!! Vivat Frau Angela Merkel !!! Vivat Frau Ursula Lejnovka !!! Vivat Mr. Frans Timmermans !!! Vivat Petr Fiasko Kampelička Bitcoin Dozimetr Signalista Máchal Nutella Kečup Fialový Hnus EuroHujer Bruselista !!!
Přejít do diskuze
To se holt v jeden čas sešli v čele automobilek a Evropské komise ultraid.oti, kteří sami sobě podřízli větev pod prd.lí.
@Losina Možná máte pravdu v tom, že si vláda počínala jen tak, jak mohla, ale já na Fialovi nesnáším dvě věci:
- naprostou devótní servilitu vůči EU
- schopnost se bez začervenání pochválit i za to, co totálně podělal
Předseda vlády, když už se postaví do čela státu, by měl jednat jako chlap a pokud před nás kdokoli staví podmínky, které nás jednoznačně poškozují, měl by je umět odmítnout, i kdyby nás to mělo něco stát.
- naprostou devótní servilitu vůči EU
- schopnost se bez začervenání pochválit i za to, co totálně podělal
Předseda vlády, když už se postaví do čela státu, by měl jednat jako chlap a pokud před nás kdokoli staví podmínky, které nás jednoznačně poškozují, měl by je umět odmítnout, i kdyby nás to mělo něco stát.
@Losina tato jednoznačně nejhorší vláda za posledních 50 let nic špatného neprovedla?
Zkazili na co jen sáhli. Co opravdu provedli dobře pro občany ČR?? Nemyslím zájmové skupinky a sekty. Už jenom 1200 miliard dluhů za 4 roky a 30% znehodnocení úspor je na zavření.
Zkazili na co jen sáhli. Co opravdu provedli dobře pro občany ČR?? Nemyslím zájmové skupinky a sekty. Už jenom 1200 miliard dluhů za 4 roky a 30% znehodnocení úspor je na zavření.
@epr3 Dobrý den, Vaše kritické názory mě zajímají. Přečetl jsem si články na Nové republice. Jsou tam celkem zajímavé komentáře. Ale zkuste akceptovat i celé spektrum mainstreamových médií . I v těchto je část objektivity. Ne vše je špatné. Žijeme celkem v klidu a dobře. A ten vysmívaný Fiala toho zase tolik špatného neprovedl. Proč mít ve vládě křiklouny a populisty? Proč mít vládu, která jen rozdává? Myslím, že volit vládu by měli jen lidé, kteří platí do státní kasy. O výdajích nemohou rozhodovat lidé, kteří pobírají dotace. To je největší problém rozpočtu. A s tím podříznutím větve máte naprostou pravdu.