Komentáře
Jana Bendová: Schillerová má Stanjurův rozpočet za zmetek. Až bude Okamura u moci, ženy odhodí lopaty
21 komentářů
@Richard Sebesta
Pravdu máš, Šebesto, s připomenutím Německa (západního). Ještě DVACET let po devastujíci válce tam Němci bez velkých vnitropolitických srřetů pracovali a užívali si svůj "hospodářský zázrak". V Česku, ANI NE PĚT LET po pádu zemi devastující vlády KSČ byli mnozí Češi už "unaveni" režimem a volali po ZMĚNĚ. Dnes se tomu Šebesta z party lumpů, co otevřeně volají po změně režimu, drze diví...
Pravdu máš, Šebesto, s připomenutím Německa (západního). Ještě DVACET let po devastujíci válce tam Němci bez velkých vnitropolitických srřetů pracovali a užívali si svůj "hospodářský zázrak". V Česku, ANI NE PĚT LET po pádu zemi devastující vlády KSČ byli mnozí Češi už "unaveni" režimem a volali po ZMĚNĚ. Dnes se tomu Šebesta z party lumpů, co otevřeně volají po změně režimu, drze diví...
@Uživatel_5734171 Ty máš hodně pokřivené a lživé názory.Ze správné cesty jsme nesešli nikdy neb jsme tam nikdy nešli .Hned 1.Klausova vláda 1992-96 byla špatná .Prorůstání org.zlocinu do politiky viz.mafian Kočárník MF a jeho bordel okolo LTO .Gigantický nárůst TC o 150- 200 ,% vraždy, daňové úniky vznik mafii to je podle tebe ta správná cesta. ? Ještě jsem zapomněl na kuponovou privatizaci šitou horkou jehlou ,podvodné kampeličky zločinec Kožený který okradl plno lidi a pak klidně z toho bordelu zmizel atd atd.Jestli tohle byla správná cesta tak jsem bůh srandy .Opět tato politika nahrávala jako i dnes komunistům kteří se začali cítit jistější a byla to voda na jejich mlýn.
Nemá cenu se rozčilovat a nadávat. Někdy koncem devadesátých let jsme na křižovatce sešli ze správné cesty a od té doby je jasné, že nejdeme správným směrem. Klaus se Zemanem se tehdy rozhodli na rozparcelování země a Babiš to pak dorazil. Od té doby se v tom plácáme. Vracet se už nemá cenu. Narazíme brzy do zdi, tu musíme zbourat nebo přelézt a pak hledat správnou cestu. A ta cesta bude mít jeden společný jmenovatel. Každý za své...
Jaké "odhodí lopaty"? Ženy se přece domáhají stejných jobů jako muži a stejně tak stejných kompenzací. Tož by měly výskat radostí že jsou volná místa jako asfaltérky, práce se sbíječkou, ve slévárnách, při čištění kanalizací, atp atp..
Vláda prohlásila, že Schillerová je hezká ženská. Schillerová: odmítám jakékoliv invektivy od této vlády, která umí pouze špatná rozhodnutí a neustále lže.
@Richard Sebesta A srovnání rozbité Německo (západní ) po 2.valce dostalo jen americké many ale byli rozbití na padrť museli platit reparace nemeli mužskou pracovní sílu vše musely zpočátku dělat i ženy .Všeho bylo málo a továrny vše bylo z větší části rozbité.Za necelých 20 let byl v NSR hos.zazrak a svět Němcům záviděl. To u nás po převratu ? Nic nebylo rozbité továrny makaly některé dobře jiné byly bez perspektiv ale stále nic nebylo v troskách.Muzi nechyběli naopak se mnozi vraceli z emigrace pomoct staré vlasti .No a kde jsme byli po 20 letech a kde jsme teď. ? Můžeš mudrovat
@Jóža Oltec Mne vždycky dojme, když namakaná ženská z posilovny odmítne zvednout v práci více než 20 kg a musí to jít zvednout starý umírající souchotinář.(hypotetický příklad dle zákoníku práce a života)
@Petr Minář Tvým kecům nerozumím,žádný argument jen blbé kecy.Opakuji ti znova za vzestup komunistů
nebo stačilo jak chceš může hlavně tvoje neschopná Fialová vláda. Tvrdí to i někteří političtí komentátoři.Viz.L.Jelínek. Bureš komunisty zrušil před 4 roky a tvůj pětigang (čtyřgang) je do sněmovny vrátí. To je realita a můžeš se rozčilovat jak chceš.
nebo stačilo jak chceš může hlavně tvoje neschopná Fialová vláda. Tvrdí to i někteří političtí komentátoři.Viz.L.Jelínek. Bureš komunisty zrušil před 4 roky a tvůj pětigang (čtyřgang) je do sněmovny vrátí. To je realita a můžeš se rozčilovat jak chceš.
Líbí se mi, že už i současná vládní koalice prohlašuje, že za komunistů bylo dobře a bude odškodňovat ty, kteří pod tlakem StB se rozhodli emigrovat na zlý Západ.
@Pavel Nyklíček Už i současná vládní koalice prohlašuje, že za komunistů bylo dobře a bude odškodňovat ty, kteří pod tlakem StB se rozhodli emigrovat na zlý Západ.
@Pavel Nyklíček - babiš dříve prohlašoval, že parlament je žvanírna. Ale opravdovou žvanírnu z ní udělal až teprve on.
Pro mě je důležité, že bude estébák mimo hru a pokud bude zloděj odsouzen,tak emigranta vyhostit.Takovej zločinec zde nemá co dělat.Snad se dá u voleb ještě něco úhrad.
@Richard Sebesta
Jak regulovčíci na křižovatce chtějí správnou cestu ukazovat členové protofašistického hnutí Svatopluk fýrera Druláka, oběti to dnešní totality. Už si i cvičí v "prutu obrany" regulovčíky. Dfřív se jmenovali SA v Německu nebo Lidové milice u nás
Jak regulovčíci na křižovatce chtějí správnou cestu ukazovat členové protofašistického hnutí Svatopluk fýrera Druláka, oběti to dnešní totality. Už si i cvičí v "prutu obrany" regulovčíky. Dfřív se jmenovali SA v Německu nebo Lidové milice u nás
Ať bude dělat rozpočet kdokoli, tak pro mě jako nevoliče je důležitý jeden faktor.
Makak.
Dnešní zpráva z prezidentské kanceláře vypadá, že přibyl další kamínek do mozaiky a babiš e jako premiér mimo hru.
O to mi jde. Zbytek si zařídím sám. Od žádné vlady jsem nic nechtěl a budu v tom pokračovat.
Střet zájmů a trestně stihaný jedinec není vhodným premiérem a tak mohu opět konstatovat, že po roční prezentaci této budoucí situace mán naději a to doslova gogantickou 👍.
Babise do koše. V poslanecké lavici ať si klidně žvaní.
Makak.
Dnešní zpráva z prezidentské kanceláře vypadá, že přibyl další kamínek do mozaiky a babiš e jako premiér mimo hru.
O to mi jde. Zbytek si zařídím sám. Od žádné vlady jsem nic nechtěl a budu v tom pokračovat.
Střet zájmů a trestně stihaný jedinec není vhodným premiérem a tak mohu opět konstatovat, že po roční prezentaci této budoucí situace mán naději a to doslova gogantickou 👍.
Babise do koše. V poslanecké lavici ať si klidně žvaní.
Za bolševika jsem odmítl i přídavky na děti s tím, že komunisti nebudou živit moje děti.@Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
V místním příspěvcích je velitel hvězdné pěchoty Rudý & Spol a ten nás opakovaně uklidňuje, že STRANA si vezme zemi zpět a pak zavládne hen len ten blahobyt...
Těším se, ale udělám si raději finanční rezervu 🤣
V místním příspěvcích je velitel hvězdné pěchoty Rudý & Spol a ten nás opakovaně uklidňuje, že STRANA si vezme zemi zpět a pak zavládne hen len ten blahobyt...
Těším se, ale udělám si raději finanční rezervu 🤣
Nic nedělej, tedy myslím rezervu. Bolševik udělá měnovou reformu a místo peněz budou kupony a přídělové lístky.@Pavel Nyklíček
@našinec Jako popelářky by byly také ty nejvokálnější rovny mužům, nějak se na takové joby ale nehrnou..
@Richard Sebesta
Zato já ti rozumím, Šebesto: za vzestup komunistů může Fiala a ODS.
A TY TOMU ochotně POMÁHÁŠ.
Zato já ti rozumím, Šebesto: za vzestup komunistů může Fiala a ODS.
A TY TOMU ochotně POMÁHÁŠ.
volte nižší daně
jsem pro, ale proč byla u toho fotka Aleny S. ( bez hranolek ), to netuším........