Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Schillerová má Stanjurův rozpočet za zmetek. Až bude Okamura u moci, ženy odhodí lopaty

21 komentářů

Jóža Oltec
Jaké "odhodí lopaty"? Ženy se přece domáhají stejných jobů jako muži a stejně tak stejných kompenzací. Tož by měly výskat radostí že jsou volná místa jako asfaltérky, práce se sbíječkou, ve slévárnách, při čištění kanalizací, atp atp..
našinec
@Jóža Oltec Mne vždycky dojme, když namakaná ženská z posilovny odmítne zvednout v práci více než 20 kg a musí to jít zvednout starý umírající soucho­tinář­.(hy­pote­tický příklad dle zákoníku práce a života)
Jóža Oltec
@našinec Jako popelářky by byly také ty nejvokálnější rovny mužům, nějak se na takové joby ale nehrnou..
našinec
Líbí se mi, že už i současná vládní koalice prohlašuje, že za komunistů bylo dobře a bude odškodňovat ty, kteří pod tlakem StB se rozhodli emigrovat na zlý Západ.
Jiosef Tyl
Vláda prohlásila, že Schillerová je hezká ženská. Schillerová: odmítám jakékoliv invektivy od této vlády, která umí pouze špatná rozhodnutí a neustále lže.
Asatin
Pro mě je důležité, že bude estébák mimo hru a pokud bude zloděj odsouzen,tak emigranta vyhostit.Takovej zločinec zde nemá co dělat.Snad se dá u voleb ještě něco úhrad.
Pavel Nyklíček
Ať bude dělat rozpočet kdokoli, tak pro mě jako nevoliče je důležitý jeden faktor.
Makak.
Dnešní zpráva z prezidentské kanceláře vypadá, že přibyl další kamínek do mozaiky a babiš e jako premiér mimo hru.
O to mi jde. Zbytek si zařídím sám. Od žádné vlady jsem nic nechtěl a budu v tom pokračovat.
Střet zájmů a trestně stihaný jedinec není vhodným premiérem a tak mohu opět konstatovat, že po roční prezentaci této budoucí situace mán naději a to doslova gogantickou 👍.
Babise do koše. V poslanecké lavici ať si klidně žvaní.
Jiosef Tyl
@Pavel Nyklíček - babiš dříve prohlašoval, že parlament je žvanírna. Ale opravdovou žvanírnu z ní udělal až teprve on.
Tomáš Kostelecký
Za bolševika jsem odmítl i přídavky na děti s tím, že komunisti nebudou živit moje děti.@Pavel Nyklíček
Josef Formánek
viděl jsem dnes velký bilboard s nápisem :
volte nižší daně
jsem pro, ale proč byla u toho fotka Aleny S. ( bez hranolek ), to netuším........
Uživatel_5734171
Nemá cenu se rozčilovat a nadávat. Někdy koncem devadesátých let jsme na křižovatce sešli ze správné cesty a od té doby je jasné, že nejdeme správným směrem. Klaus se Zemanem se tehdy rozhodli na rozparcelování země a Babiš to pak dorazil. Od té doby se v tom plácáme. Vracet se už nemá cenu. Narazíme brzy do zdi, tu musíme zbourat nebo přelézt a pak hledat správnou cestu. A ta cesta bude mít jeden společný jmenovatel. Každý za své...
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
V místním příspěvcích je velitel hvězdné pěchoty Rudý & Spol a ten nás opakovaně uklidňuje, že STRANA si vezme zemi zpět a pak zavládne hen len ten blahobyt...
Těším se, ale udělám si raději finanční rezervu 🤣
našinec
@Pavel Nyklíček Už i současná vládní koalice prohlašuje, že za komunistů bylo dobře a bude odškodňovat ty, kteří pod tlakem StB se rozhodli emigrovat na zlý Západ.
Tomáš Kostelecký
Nic nedělej, tedy myslím rezervu. Bolševik udělá měnovou reformu a místo peněz budou kupony a přídělové lístky.@Pavel Nyklíček
Richard Sebesta
@Uživatel_5734171 Ty máš hodně pokřivené a lživé názory.Ze správné cesty jsme nesešli nikdy neb jsme tam nikdy nešli .Hned 1.Klausova vláda 1992-96 byla špatná .Prorůstání org.zlocinu do politiky viz.mafian Kočárník MF a jeho bordel okolo LTO .Gigantický nárůst TC o 150- 200 ,% vraždy, daňové úniky vznik mafii to je podle tebe ta správná cesta. ? Ještě jsem zapomněl na kuponovou privatizaci šitou horkou jehlou ,podvodné kampeličky zločinec Kožený který okradl plno lidi a pak klidně z toho bordelu zmizel atd atd.Jestli tohle byla správná cesta tak jsem bůh srandy .Opět tato politika nahrávala jako i dnes komunistům kteří se začali cítit jistější a byla to voda na jejich mlýn.
Richard Sebesta
@Richard Sebesta A srovnání rozbité Německo (západní ) po 2.valce dostalo jen americké many ale byli rozbití na padrť museli platit reparace nemeli mužskou pracovní sílu vše musely zpočátku dělat i ženy .Všeho bylo málo a továrny vše bylo z větší části rozbité.Za necelých 20 let byl v NSR hos.zazrak a svět Němcům záviděl. To u nás po převratu ? Nic nebylo rozbité továrny makaly některé dobře jiné byly bez perspektiv ale stále nic nebylo v troskách.Muzi nechyběli naopak se mnozi vraceli z emigrace pomoct staré vlasti .No a kde jsme byli po 20 letech a kde jsme teď. ? Můžeš mudrovat
Petr Minář
@Richard Sebesta
Pravdu máš, Šebesto, s připomenutím Německa (západního). Ještě DVACET let po devastujíci válce tam Němci bez velkých vnitropolitických srřetů pracovali a užívali si svůj "hospodářský zázrak". V Česku, ANI NE PĚT LET po pádu zemi devastující vlády KSČ byli mnozí Češi už "unaveni" režimem a volali po ZMĚNĚ. Dnes se tomu Šebesta z party lumpů, co otevřeně volají po změně režimu, drze diví...
Petr Minář
@Richard Sebesta
Zato já ti rozumím, Šebesto: za vzestup komunistů může Fiala a ODS.
A TY TOMU ochotně POMÁHÁŠ.
Petr Minář
@Richard Sebesta
Jak regulovčíci na křižovatce chtějí správnou cestu ukazovat členové protofašistického hnutí Svatopluk fýrera Druláka, oběti to dnešní totality. Už si i cvičí v "prutu obrany" regulovčíky. Dfřív se jmenovali SA v Německu nebo Lidové milice u nás
Richard Šebesta
@Petr Minář Tvým kecům nerozumím,žádný argument jen blbé kecy.Opakuji ti znova za vzestup komunistů
nebo stačilo jak chceš může hlavně tvoje neschopná Fialová vláda. Tvrdí to i někteří političtí komen­táto­ři.Vi­z.L.Je­línek. Bureš komunisty zrušil před 4 roky a tvůj pětigang (čtyřgang) je do sněmovny vrátí. To je realita a můžeš se rozčilovat jak chceš.
Jiosef Tyl
@Richard Sebesta neboj, titul bůh srandy ti nikdo nevezme. Ale s těmi komunisty máš pravdu.