Komentáře

Zpět na článek

Pavel Páral: Stanjura představil návrh rozpočtu. Ukázaný polotovar stále šetří, ale jeho budoucnost je nejistá

18 komentářů

našinec
Takže, když vydělám 40 tis. a utratím 46 tis. na nevýdělečných investicích, tak dle Párala šetřím. Hm, zajímavé. Ale vlastně jo, každý kdo nasekal úmyslně vysoké dluhy a pak požádal o oddlužení, se zachoval jako vláda ČR.
Tomáš Kostelecký
záleží na tom jestli to prožereš nebo utratíš za ku rvy nebo investuješ.@našinec
Miroslav Kašpar
No ale každá budoucnost je, již z podstaty, nejistá, ne?
Jiosef Tyl
To by taky měli vysvětlit jak se ten Stan spojil s tím Jurou? (stan-jura)
Saša Krach
Za této vlády jsem přišel o třetinu úspor...Za této vlády byl nárůst cen a vláda vybrala od obyvatelstva o miliardy více na HDP...DPH
A přesto dluh jak autobus...
Pan Kalousek skoro spojenec této vlády rozpočet napadl.
Petr Minář
@Saša Krach
Viníci:
slabomyslní hráči s kurzem měny, Klausem jmenovaný Singer (výrok:"Šetřílkové na to OVŠEM doplatí" - nemáš být "šetřílek", Krachu) a Michl, Babišův poskok, jmenovaný ožralým Zemanem (zadluženému Babišovi šla inflace k duhu). O "našelidi" pečující roztáčeči inflace (potraviny zdražovaly nejvíce, mnohem více než jinde), komouši Babiš, Jandejsek, Teplý. Ekonomičtí odborníci ANO jako Mastná Dlužena (výrok "Vzít si půjčku NEZNAMENÁ se zadlužit) a šílené rozdávání peněz všem (výrok "Přidat lidem se státu vyplatí, VRÁTÍ se to na vyšším výběru DPH").
ROLI TÉTO VLÁDY ZDE NEVIDÍM. 😪
Saša Krach
@Petr Minář to bude asi ekonom­...pr­oč..­.pro­tože kritizuje opravdové ekonomi. A dobré odborníky .
Nebo jenom fandící úůůl....
Petr Minář
@Saša Krach
Správně, Krachu, teď je mi to jasné. Individuum, co nezvládlo český pravopis ("...kritizuji opravdové ekonomi") těžko bude rozumět ekonomii...🤣🤣🤣.
Něco ti řeknu, Krachu: kdysi, dávno, když jem byl ještě mladý a o dnešním kriminálníkovi Babišovi, tom opravdovém ekononomovi podle Krachů, se vědělo.málo, neb nebyl ještě politicky činný, jsem byl na recepci na jednom západním velvyslanectví. V kroužku českých podnikatelů a manažerů tam někdo (snad nějaký Krach) pochválil nějakého Babiše. Jistěže jsem věděl, o koho jde a tak se přítomných pánů zeptal, zda by si tohoto génia vzali do firmy jako ekonoma. Všeobecný bouřlivý smích dodnes nezapomenu. Nejlepší vtip večera. Na tom nic nemění, že už pár let na to možná někteří přítomní už lezli tomuto "ekonomovi", nyní už politikovi, do zadku. Tolik o tvém opravdovém ekonomovi.
Bubák Bubák
@Petr Minář ty jsi fakt všech hlupáků futrál: 5tlupa dluh 1200 miliard za 4 roky bez krize, vlády s AB dluh 600 miliard za 8 let, to je ročně 4 x méně a navíc čelil bezprecedentní celosvětové krizi. Víš, soudruhu mináři.
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Já to měl naopak.
Využil jsem nabídky vlády v několika programech a vytvořil velice slušné ekonomické zázemí pro bydlení i firmu.
Za babiše to nebylo.
Všechno platila EU, stát to jen sprostředkoval.
Lidi nemají čas si určitě programy a nabídky prostudovat a někdy jim i tak nerozumí.
Informace přináší zisk.
Pokud někdo nechával peníze volně ležet, inflace je pohltila.
Příští vláda bude zas rozdávat, tak využít tu chvíli a brát co to půjde.
Petr Minář
@Pavel Nyklíček
Finanční a ekonomická gramotnost bubáků a krachů ke nula. Kdyby si měli spočítat, kolik zaplatí na ůrocích z půjčky, tak dopadnou jako Babiš s planetama. Potkal jsem jednoho takového chytrého, co se ptal, co je to za písmeno "takový ty třešničky" (asi volič KSČM). Šlo o znak promile...
Takoví inteligenti mají zcela jasno o státním rozpočtu.
Bubák Bubák
@Petr Minář velehloupý soudruhu mináři, já vím, že je to pro tebe velmi těžké spočítat procenta z 600 miliard a 1200 miliard půjček.
Za druhé píše se úrok, nikoliv ůrok, hloupý soudruhu mináři.
Tomáš Kostelecký
A až vyhrajou komouši, ukradnou ti zbylé dvě třetiny a ty půjdeš na uran@Saša Krach
Uživatel_5577504
Šetří?!? Sekera přes 280 giga inflačních peněz je šetření?!?

Nezbláznil se tu někdo?
Jiosef Tyl
@Uživatel_5577504 280 giga bajtů už není dneska tolik, dnes se už měří v terabajtech.
Anatolij Vasil
@Uživatel_5577504 No a co tu zase máme nových miliardářů.Vlastne dyt jsme na Ukrajině.Tak co se divime
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5577504
Už tu byla sekera za jeden rok i 419 miliard !
Vzpomínáš?
Dosud nejvyšší a tu nikdo jen tak nepřekoná.
Bubák Bubák
@Pavel Nyklíček a že to bylo kvůli naprosto bezprecedentní celosvětové krizi to už jsi zapomněl, viď, nyklíčku.