Komentáře
Ukrajina – bod zlomu, část druhá: Ukrajinci drží už jen 15 procent Donbasu, jde tam o přežití celé země
70 komentářů
Uživatel_5577504
6
Jediné rozumné řešení je kapitulace Ukrajiny.
Přejít do diskuze
Rusko válku vyhrálo už dávno. Všichni tihle pseudoexperti nám už tři roky tvrdí, jak Rusko prohrává, protože se zastavilo nebo proto, že postoupilo jen o pár metrů. Jenže nikdo z nich nechápe, že Rusko postupovat nemusí. Putinovi stačí držet pozice, dokud NATO ekonomicky nevykrvácí - což se vzhledem k americkým teroristickým akcím napříč Středním východem stane spíš dřív než později - a jakmile se obranyschopnost (nebo, s Trumpovou nepředvídatelnou arogantní idiocií celé) NATO sesype, Putin bude moct hrát s Evropou klidně kuželky a nezastaví ho nic.
O ten Donbas Ukrajina stejně příjde, jen by to nestálo spoustu dalších životů. Vůbec se do toho neměli pouštět. A uzavřít mír hned na jaře toho roku. Ani by kromě Krymu nepřišli o území. Jen by měl východ autonomii. Jenže blbci uvěřili Západu.
Pokud jde na Donbasu o přežití celé Ukrajiny jak sýčkuje novinářský nádeník, potom Ukrajina fakticky již skončila svojí existenci.😎
Je nepochybné, že z ruského pohledu se daří ruskojazyčný Donbas osvobozovat od ukrajinských okupantů. 15% zbývalo ve středu a jak to vypadá dnes ?😎
@Miroslav Zita ten jednolitý maistreamový proud lží o Ukrajině se brzy zhroutí. To je tutovka. Lháři se už teď sami do lží zamotávají. O počtu ukrajinských obětí se taky lže. Prej jen 45 tisíc a nedávno se provalilo, že jich je už ke dvou milionům. Zločinecký kyjevský nacistický režim nechce vdovám a sirotkům za jejich padlé živitele platit. Takže ty padlé vede ve falešné kolonce "nezvěstní" a než by platil, radši všechno rozkrade do vlastních kapes. Je ostuda, jakému zlořádu pomáháme, na úkor vlastních lidí i budoucnosti potomků, kteří ty vytunelované miliardy do černé ukajinské díry budou muset splácet.
To, že Ukrajinci v Doněcké oblasti jedenáct let budovali pevnostní pás je zajímavá informace. Takže se na válku U krajinci jedenáct let připravovali a páteřními uzly tohoto pevnostního pásu se staly města .
Nelze pak si nepřipustit myšlenku, že Ukrajinci museli počítat s tím, že když Rusové zaútočí, stanou se z těchto měst jen ruiny s mnoha tisíci civilními oběťmi a to i když budou Rusové odraženi.
Hodně smutná představa, že se tak skutečně děje.
Nelze pak si nepřipustit myšlenku, že Ukrajinci museli počítat s tím, že když Rusové zaútočí, stanou se z těchto měst jen ruiny s mnoha tisíci civilními oběťmi a to i když budou Rusové odraženi.
Hodně smutná představa, že se tak skutečně děje.
Rusko ma nejvic atomovych bomb na svete 5600 ( EU 290 ve Francii) a ten trpaslik z Ukrajiny Selenskij je presvedcen , ze dostane zpet Krym i Donbas s 90% ruskeho obyvatelstva kteri se nechteji ucit ukrajinsky , jak je k tomu tato Ukrajina nutila pred kimi vytouzenou anexi k Rusku.
Vzdy jsem coby obcan Nemecka poslednich 50 let velmi sympatisoval s nasi EU ale posledni 3 roky zastavam diametralne rozdilny nahled na toho neskutecne arogantniho möchtegern (radoby) napoleonoidniho prcka z Ukrajiny s jeho uz 3 roky persistujicimi slabomyslnosti o "neustale uspesnem reanexi uzemi , ktere ziskalo Rusko".
Nasi AfD stejne jako Trumpa jsem nikdy v lasce nemel a ted mi oba zacinaji byt sympaticti.
A naopak Rusy a Ukrajince jsem v r.68 k smrti nenavidel a ted mam Rusy i rustinu rad.
Ten nadherny multikulturelni melting pot vsech ras, barev kuze i nabozenstvi USA jsem mel rad od te doby , co jsem coby dnes uz 82 lety smradlavej dedek bral rozumu.
Vzdy jsem coby obcan Nemecka poslednich 50 let velmi sympatisoval s nasi EU ale posledni 3 roky zastavam diametralne rozdilny nahled na toho neskutecne arogantniho möchtegern (radoby) napoleonoidniho prcka z Ukrajiny s jeho uz 3 roky persistujicimi slabomyslnosti o "neustale uspesnem reanexi uzemi , ktere ziskalo Rusko".
Nasi AfD stejne jako Trumpa jsem nikdy v lasce nemel a ted mi oba zacinaji byt sympaticti.
A naopak Rusy a Ukrajince jsem v r.68 k smrti nenavidel a ted mam Rusy i rustinu rad.
Ten nadherny multikulturelni melting pot vsech ras, barev kuze i nabozenstvi USA jsem mel rad od te doby , co jsem coby dnes uz 82 lety smradlavej dedek bral rozumu.
Buchert a nejen tento nazyvaji Putina " masovym vrahem ".
Ten truhlik Buchert ( mohl by byt mym synem podobne jako mladik Pavel , rocnik 1960!!) patrne nepamatuje invasi USA do Vietnamu, Afghanistanu , Iraku , Grenady ,bombardovani Balkanu etc. s mnoha miliony zabitych , pricemz nikdo by neprisel na ten napad nazyvat Clintona, Bushe , Nixona , johnsona etc. " masovymi vrahy".
Presto mam i ja ten nadherny multikulturelni melting pot vsech ras, barev kuze a nabozenstvi USA velmi rad a nemyslim , ze by US Presidenti byli "masovi vrazi ".
Trump ma naprosto pravdu , kdyz rve na trpaslika Selenskeho
" ze si zahrava s 3.svetovou nuklearni valkou"! a ze on ,Trump" miluje Ukrajinu stejne jako Rusko".
Ten cesky usmrkanec co kvuli svemi neuveritelnemu mladi nestacil vystudovat nejakou normalni vysokou skolu a naucil se jediny cizi jazyk., pirat z Karibiku,ktery je ceskym ministrem zahranici! veri " ze se brzy bude opet koupat na Krymu ".
Vcera jsem velmi obdivoval naseho kanclere Merze jak pri navsteve Francie oba komunikovali francouzsky stejne jako von der Leyen.Ten cesky snutty boy neumi nic nez anglicky!!!
K meritu veci :jedina moznost Ukrajiny jak restaurovat uzemni status quo ante je nulova ( Null,Komma ,Nichts) ale jedine ceho docili je ( jak rika Trump) 3.svetova nuklearni valka , kde uz nebude ani vitezu ani porazenych jen panevropska Hiroshima.
Nicmene muj nahled je zatim u nas V Nemecku absolutne minoritni .
Ale alespon ukaztovali u nas v TV co si ma vzit clovek ssebou do protiatomoveho bunkru.
On verra ( uvidime )-
Ten truhlik Buchert ( mohl by byt mym synem podobne jako mladik Pavel , rocnik 1960!!) patrne nepamatuje invasi USA do Vietnamu, Afghanistanu , Iraku , Grenady ,bombardovani Balkanu etc. s mnoha miliony zabitych , pricemz nikdo by neprisel na ten napad nazyvat Clintona, Bushe , Nixona , johnsona etc. " masovymi vrahy".
Presto mam i ja ten nadherny multikulturelni melting pot vsech ras, barev kuze a nabozenstvi USA velmi rad a nemyslim , ze by US Presidenti byli "masovi vrazi ".
Trump ma naprosto pravdu , kdyz rve na trpaslika Selenskeho
" ze si zahrava s 3.svetovou nuklearni valkou"! a ze on ,Trump" miluje Ukrajinu stejne jako Rusko".
Ten cesky usmrkanec co kvuli svemi neuveritelnemu mladi nestacil vystudovat nejakou normalni vysokou skolu a naucil se jediny cizi jazyk., pirat z Karibiku,ktery je ceskym ministrem zahranici! veri " ze se brzy bude opet koupat na Krymu ".
Vcera jsem velmi obdivoval naseho kanclere Merze jak pri navsteve Francie oba komunikovali francouzsky stejne jako von der Leyen.Ten cesky snutty boy neumi nic nez anglicky!!!
K meritu veci :jedina moznost Ukrajiny jak restaurovat uzemni status quo ante je nulova ( Null,Komma ,Nichts) ale jedine ceho docili je ( jak rika Trump) 3.svetova nuklearni valka , kde uz nebude ani vitezu ani porazenych jen panevropska Hiroshima.
Nicmene muj nahled je zatim u nas V Nemecku absolutne minoritni .
Ale alespon ukaztovali u nas v TV co si ma vzit clovek ssebou do protiatomoveho bunkru.
On verra ( uvidime )-
@King I Když nemá, tak z čeho dedukují novináři a současně vládnoucí politici, že se řítí na Evropu a proto musíme zběsile zbrojit?
To není flus, to je logika ale to je úplně zbytečné vysvětlovat zrovna tobě😂.
To není flus, to je logika ale to je úplně zbytečné vysvětlovat zrovna tobě😂.
@tempter
Hurá... konečně jsi vykreslil a přiznal co za excelentní úroveň se sem z Východu dostala.
Říkáš, že z Východu - Ukrajina jistě viď ? Nojo, já je taky učím, ale mejt si ruce a často a mejdlem. Vidím na WC, že neví kudy to mýdlo teče
Žloutenky je zde už moc, že ?
.
Já jsem ale odtud , nikoli z Východu a já to spíš vidím na sebezáchovný pud co s tím jako.Nejlíp vyplivnout to.
----
A nelez za mnou, argumentačně na mě nemáš !
Hurá... konečně jsi vykreslil a přiznal co za excelentní úroveň se sem z Východu dostala.
Říkáš, že z Východu - Ukrajina jistě viď ? Nojo, já je taky učím, ale mejt si ruce a často a mejdlem. Vidím na WC, že neví kudy to mýdlo teče
Žloutenky je zde už moc, že ?
.Já jsem ale odtud , nikoli z Východu a já to spíš vidím na sebezáchovný pud co s tím jako.Nejlíp vyplivnout to.
----
A nelez za mnou, argumentačně na mě nemáš !
@lug70 Dyt se to ví že UA je nejzkorumpovanější stát na této planetě.A přesto se tam furt cpe.
@Miroslav Zita Ono je taky dobré získávat informace i jinde než jen z provládních médií.
Na to, že ukra bojují s věčně ožralými mužiky, kteří už nemají bojovou techniku místo zbraní polní lopatky a jezdí jen na oslech, je to s Ukrajinou dost nahnuté. Čím později vyvěsí bílé prostěradlo, tím více ztratí a tím hlubší bude jejich pokoření.
Kecejte si klidně co chcete, tohle je realita. Sliby euroblbečků se jim nenalíhnou noví vojáci a nových zbraní bude také pomálu. Na to, aby nakoupili v potřebném počtu v USA, nemá EU peníze...Tedy peníze má, klidně si nějaké natiskne, ale nakupuje se spíš vzájemnou výměnou a tam Evropa nemá co nabídnout.
Kecejte si klidně co chcete, tohle je realita. Sliby euroblbečků se jim nenalíhnou noví vojáci a nových zbraní bude také pomálu. Na to, aby nakoupili v potřebném počtu v USA, nemá EU peníze...Tedy peníze má, klidně si nějaké natiskne, ale nakupuje se spíš vzájemnou výměnou a tam Evropa nemá co nabídnout.
@Miroslav Filipčík Vždyť v 19. století Ukrajina neexistovala. Byla to Malá Rus a patřila do carského Ruska. Okrajina tomuto území říkali slovanské národy RU, protože byla na okraji carské Rusi. Ukrajinu stvořil až Lenin jako součást sovětského Ruska po první světové válce. Za samostatnost tehdy bojovali Ukrajinci především na území, které bylo navráceno Polsku, tj. Halič. Tam vznikly ideje Bandery a jeho souputníků ( Ivanofrankovsk).
Kdy už Vám dojde, že EU díky tomu, že se zapojila do lokálního konfliktu mezi bývalými zeměmi SSSR udělal to nejhorší, co mohla. Ještě před deseti lety EU tvořila 25% světového HDP a dnes i díky 3 - 4 x dražším energiím se potácí někde nad deseti procenty. Stále se ničí díky tomu, že vedoucí představitelé EU i jednotlivých států najeli na konfrontační postup a neuvědomili si, že jsme plonkovní, co se týká surovinových zdrojů. Prostě to, co mohlo Evropu držet mezi lídry současného světa, tj. spojení německých technologií a ruských zdrojů jsme opustili díky vazalskému postoji tzv. lídrů Evropy vůči hospodářskému konkurentovi USA. Časem budeme s tímto přístupem vazaly i vůči dalším velmocem. Tady se popisuje situace, která bude mít východisko v obsazení celého Donbasu RF, protože si může dovolit v tomto gardu válčit třeba dalších deset let ( ostatně jak dlouho trvala válka ve Vietnamu).
v clanku je nazyvan prezident putin masovym vrahem.Ja jsem opravdu zedav kdy nazvete masovym vrahem take BENJAMINA NETANJAHU za prokazatelne pachani genocidy. cenzura a manipulace faktu v ceskych mediich je neskutecna.
@King I Veškerou možnou pomoc slibují evropští ratlíci a mopsílci Ukrajině celou dobu války, to sis ještě nevšiml? A co? No h.vno. Dneska už nemá Zelenský lidi a i kdyby něco dostal, je mu to platné jak hadovi noha. A pokud tam někdo pošle peníze, může si být na 100% jistý, že si je banderovská klika akorát strčí do kapsy.
Je dobře, že čteš můj blog, třeba se alespoň minimálně dovzděláš. Jen tak dál. Večer si tě přezkouším😂.
Je dobře, že čteš můj blog, třeba se alespoň minimálně dovzděláš. Jen tak dál. Večer si tě přezkouším😂.
@Miroslav Zita
Pro mě je dezolát ten,kdo ruinuje vlastní, prosperující zemi pro zaostalou zemi Ukrajinu ,která není v NATO,ani v EU a ještě se při tom plácá po rameni.A| je to dezolát, který jako náš prezident žvaní, že padne-li Uktrajina,padenem taky a podobné bláboly.Co si U|krajina nadrobila má, s Ruskem se dohodnout musí.Zelenskyj provokuje k jaderným zbraním a pitomec Macron už je umisťuje v Evropě.
Jasněže Macron, Merz a ten z Anglie zbrojí jako blbí,aby měli na záchranu před bankrotem státu.Mají tak obří dluhy a nemají ani na dávky milionovým migrantům. My máme milion migrantů a jen 110 tisíc jich maká. Jenže my z toho zbrojení a následných kšeftů s Ukrajinou díky bakaláři Lipavskému a učiteli Fialovi nebudeme mít zhola nic co by nám zaplatilo dluhy přes 170 mld. jen na pobyt Ukrajinců u nás .Jen za pobyt! ( kolik za zbraně netuší už nikdo ).
Dezolát volá po válce!
Jen blb může obracet věc naruby, že kdo volá po kompromisu je pro Rusko.Jen blb!
A je jím každý z této vlády,kdo nedokáže říct stop podpoře Ukrajině, protože dokud bude EU zbroji a podporovat dotud bude Zelenskyj válku natahovat.Nemá na vybranou, než stát za válkou. Svoje prezidentování nezvládá a nezvládl ani , jak měl v programu urovnat vztahy mezi Ukrajinci a ruskou menšinou.
Náš prezident nedokáže tu podporu pojmout jako polský prezident, kdy priorita jsou vlastní občané,Poláci.Tzn. prvořadý by měl být podle toho i u nás taky občan , podpora nesmí jít na úkor Česka a občana Čecha.Ten nesmí být znevýhodňován. Ostatně toto je i v Listině lidských práv a svobod, že vláda musí vlastním občanům zajistit klidný domov, vlastní stát a národ a musí o své občany prioritně dbát a to v zajmu jejich zachování. |Ale vysvětlujte to tomu na Hradě ! 😂
Evropské země jsou bankomatem Ukrajiny a mnohé jsou před bankrotem.
Pro mě je dezolát ten,kdo ruinuje vlastní, prosperující zemi pro zaostalou zemi Ukrajinu ,která není v NATO,ani v EU a ještě se při tom plácá po rameni.A| je to dezolát, který jako náš prezident žvaní, že padne-li Uktrajina,padenem taky a podobné bláboly.Co si U|krajina nadrobila má, s Ruskem se dohodnout musí.Zelenskyj provokuje k jaderným zbraním a pitomec Macron už je umisťuje v Evropě.
Jasněže Macron, Merz a ten z Anglie zbrojí jako blbí,aby měli na záchranu před bankrotem státu.Mají tak obří dluhy a nemají ani na dávky milionovým migrantům. My máme milion migrantů a jen 110 tisíc jich maká. Jenže my z toho zbrojení a následných kšeftů s Ukrajinou díky bakaláři Lipavskému a učiteli Fialovi nebudeme mít zhola nic co by nám zaplatilo dluhy přes 170 mld. jen na pobyt Ukrajinců u nás .Jen za pobyt! ( kolik za zbraně netuší už nikdo ).
Dezolát volá po válce!
Jen blb může obracet věc naruby, že kdo volá po kompromisu je pro Rusko.Jen blb!
A je jím každý z této vlády,kdo nedokáže říct stop podpoře Ukrajině, protože dokud bude EU zbroji a podporovat dotud bude Zelenskyj válku natahovat.Nemá na vybranou, než stát za válkou. Svoje prezidentování nezvládá a nezvládl ani , jak měl v programu urovnat vztahy mezi Ukrajinci a ruskou menšinou.
Náš prezident nedokáže tu podporu pojmout jako polský prezident, kdy priorita jsou vlastní občané,Poláci.Tzn. prvořadý by měl být podle toho i u nás taky občan , podpora nesmí jít na úkor Česka a občana Čecha.Ten nesmí být znevýhodňován. Ostatně toto je i v Listině lidských práv a svobod, že vláda musí vlastním občanům zajistit klidný domov, vlastní stát a národ a musí o své občany prioritně dbát a to v zajmu jejich zachování. |Ale vysvětlujte to tomu na Hradě ! 😂
Evropské země jsou bankomatem Ukrajiny a mnohé jsou před bankrotem.
Tak já už nevím čemu mám věřit. Ještě nedávno nám bylo sdělováno jak Rusko nemá čím bojovat a místo raket háže na Ukrajinu pomalu pračky a nyní už UA drží pouhých 15% území na Dombasu. Lipavský nám tvrdil před dvěma roky, že v létě se už bude koupat na Krymu .
Vypadá to ale, že proruský dezoláti měli pravdu a že pro Ukrajinu to naopak dopadne tak, jak to nanonec dopadlo. Statisíce mrtvých, ale zbrojaři napakovaní.
No, je dobré se příště držet slov klasika,.... "všechno je jinak"
Vypadá to ale, že proruský dezoláti měli pravdu a že pro Ukrajinu to naopak dopadne tak, jak to nanonec dopadlo. Statisíce mrtvých, ale zbrojaři napakovaní.
No, je dobré se příště držet slov klasika,.... "všechno je jinak"
@Lubomír Oršulík Kdyby Ukrajinci uzavřeli, jak ty eufemisticky říkáš mír (ve skutečnosti říkáš kdyby kapitulovali) na jaře toho roku, tak dnes by už samostatná Ukrajina neexistovala. Ale to ty moc dobře víš a to tvém charakteru neříká nic pěkného.
@epr3 Sem to četla před 2dni.To by si tady ti provládní a pro ukrajinský šmoulové měli též přečíst.Co Ukrajinu stejně nemine.A přesně napsáno dokud se válčí západ Zeleného potřebuje a on se před nimi může plazit jak had.Az to skončí zůstane samota noc a může si to jít hodit.Jestli se nepostara někdo jiný.
@King I
Umíš zřejmě přečíst text, ale v tvém případě je to evidetně málo.
Když se naučíš číst mezi řádky, tak možná pochopíš, že i když tě někdo pochválí, tak si z tebe může dělat pr**l. Zřejmě to zažíváš často, ale máš štěstí, protože ty to nepoznáš.
Tím jsi vlastně odkázan k celoživotní blbosti.
Umíš zřejmě přečíst text, ale v tvém případě je to evidetně málo.
Když se naučíš číst mezi řádky, tak možná pochopíš, že i když tě někdo pochválí, tak si z tebe může dělat pr**l. Zřejmě to zažíváš často, ale máš štěstí, protože ty to nepoznáš.
Tím jsi vlastně odkázan k celoživotní blbosti.
@bella.
Celé Ministerstvo zahraničních věcí se už nemůže dočkat, až ten neschopnej blbec vypadne.
https://www.parlamentnilisty.cz/politika/vlada/-Cely-Cernin-ceka-az-se-Lipavsky-sbali-Z-diplomatickych-kruhu-hrmi-778995
Celé Ministerstvo zahraničních věcí se už nemůže dočkat, až ten neschopnej blbec vypadne.
https://www.parlamentnilisty.cz/politika/vlada/-Cely-Cernin-ceka-az-se-Lipavsky-sbali-Z-diplomatickych-kruhu-hrmi-778995
@epr3 tpč epr... ty jsi fakt schopný z jednoho amatérského webíku nějakého vola, co nemá ani na grafika, vyčíst chod světa?
Nejsi ten vůl náhodou ty?
Nejsi ten vůl náhodou ty?

@epr3 To jsi zase vyčetl ze svých obskurních ho.ven typu novarepublika? ten *** co to provozuje nemá ani na grafika
@TCerny nikdo by neprisel na ten napad nazyvat Clintona, Bushe , Nixona , johnsona etc. " masovymi vrahy".

Chlapče, on ten problem bude asi v tom, že ti nedochází, kde žiješ. A ty tvoje kydy o tykání si strč do ***, u mě jsi prachsprostý kolaborant.

Chlapče, on ten problem bude asi v tom, že ti nedochází, kde žiješ. A ty tvoje kydy o tykání si strč do ***, u mě jsi prachsprostý kolaborant.
O tom, jaká je momentální pozice Zelenského a co mu hrozí, pokud skončí válka:
https://www.novarepublika.cz/2025/08/valka-jako-zivot
https://www.novarepublika.cz/2025/08/valka-jako-zivot
@King I Zajímavé, že to píšeš pod článkem, kde ty sr.čky jak říkáš, píše Reflex, který to dříve nedělal a psal výhradně o slavných ukrajinských vítězstvích a o ukrajinském "mastrštyku", kdy po v pádu ukrajinských vojsk v Kurské oblasti, jich většina přijela nazpět zmrzlých v pytlích. Bylo jich dokonce tolik, že je Ukrajina ani nechtěla převzít.
Nechtěl bys už, místo propagandistického kecání, začít přemýšlet?
Nechtěl bys už, místo propagandistického kecání, začít přemýšlet?
@Jan Ráž Ukrajinci bojují za svou samostatnost od 19 století duševní gigante. Myšlenka samostatnosti se objevuje už před 150 lety. 😎
@Vaszil Bessenyey Co furt strasite s Hitlerem? Tenkrát jsme ani nebyli v EU a NATU.Dnes a tenkrát jsou dvě diametrálně odlišné doby.
Na tých vlastizradných nickov ako Alois Rudý je pekne vidieť, ako ruská ambasáda investuje do českých trollov pre českým parlamentnými voľbami.

@TCerny Děkuji za "názor" mozkového napoleonoidního velikána. Jen bys už mohl mít jako 82 letý dědek rozum a dost zkušeností na to, aby sis nepletl oběť s agresorem.
@epr3 V životě jsem ho neotevřel. ale koukl jsem na tu tvou obskurní novou republiku a namísto CNN 2.0 jsem dostal pralesní ligu.
@epr3 třeba četli tvůj blogísek!
už jsem ti kur.va jasně vysvětlil, že všechno půjde na Ukrajinu, aby rozbila rusko do mrtě a ty jsi měl svou *** v suchu. Jsou to kur.va dva týdny a ty si to nepamatuješ??? epr, kolik je 1 + 1 a jak dělá hafáček?
už jsem ti kur.va jasně vysvětlil, že všechno půjde na Ukrajinu, aby rozbila rusko do mrtě a ty jsi měl svou *** v suchu. Jsou to kur.va dva týdny a ty si to nepamatuješ??? epr, kolik je 1 + 1 a jak dělá hafáček?
@bella. sdilim Vas sveonahled.
Lec slovo "desolatni " znam z CSR jen ze spojeni treba :" pacient byl privezen v desolatnim stavu na ambulanci etc."
Desolat je neologismus, dnes hanlivě člověk, který šíří dezinformace a propadl jim; zpravidla odmítá autoritu státu a státních institucí, a je náchylný ke konspiračnímu myšlení.
(hanlivě) ztroskotanec, člověk, který je neúspěšný vlivem svých nízkých duševních schopností"
V tom soucasnem slova smyslu se v CSR nepouzivalo.
Jinak francouzsky : "je suis desole" je bezna fraze " je mi lito".
Lec slovo "desolatni " znam z CSR jen ze spojeni treba :" pacient byl privezen v desolatnim stavu na ambulanci etc."
Desolat je neologismus, dnes hanlivě člověk, který šíří dezinformace a propadl jim; zpravidla odmítá autoritu státu a státních institucí, a je náchylný ke konspiračnímu myšlení.
(hanlivě) ztroskotanec, člověk, který je neúspěšný vlivem svých nízkých duševních schopností"
V tom soucasnem slova smyslu se v CSR nepouzivalo.
Jinak francouzsky : "je suis desole" je bezna fraze " je mi lito".
@Miroslav Zita neznate , nebo neznal jste urologa MUDr Zita .Ja s nim zacinal 1966 na Bulovce.?(Bylo by mu ted 83 )
Tak takhle to je...
vajgl nemá na to dobýt zbytek Donbasu, tak to zkouší vyhrát kecama a epr po tom zase skočil jako po flusu... Prostě epr.
vajgl nemá na to dobýt zbytek Donbasu, tak to zkouší vyhrát kecama a epr po tom zase skočil jako po flusu... Prostě epr.
@epr3 To.není realita, to jsou jen sr,ačky v tvé hlavě, vyčtené z obskurních a pofiderních amatérských proruských ***. Sra.čky se ti hromadí s ty nevíš, co s tím.
@Anatolij Vasil Ty si hlavně získej informace o tom, co máš vlastně mezi nohama. Až si to ujasníš, pusť se do složitějších věcí.
@lug70 Ty máš v hlavě solidně namr.dáno. Jestli přemýšlíš takhle, kradl jsi a podváděl jako straka. Že ty jsi byl pěkná svi..ně?