Rozhovory
Jan Hrušínský: Divadlo Na Jezerce po dobu Fialovy vlády o žádné veřejné peníze nežádalo a žádné ani nedostalo
12 komentářů
Alois Rudý
4
@PJT ....hlavně jsem Slávista a neprožívej to tak ferdo, je to jenom diskuze😎
Přejít do diskuze
@Alois Rudý vy jste bud pripad pro psychiatra, nebo dobre placeny trolik
Tolik energie venovane na webu reflexu do nenavisti vas musi budto rozezirat k smrti, nebo skvele zivit. Nebo oboje... V kazdem pripade je mi vas lito. Budto jste zombie informacni valky, nebo vlastizradce... Smutne...
Tolik energie venovane na webu reflexu do nenavisti vas musi budto rozezirat k smrti, nebo skvele zivit. Nebo oboje... V kazdem pripade je mi vas lito. Budto jste zombie informacni valky, nebo vlastizradce... Smutne...
Drzte se pane Hrusinsky, hnojometi dokazi z cloveka vysavat energii, ale je to jen zavistiva luza, ktera nikdy nic nedokazala a tak alespon dsti jed a nenavist. A kdyz dokazala, tak podvodem a kradezi. Hluboka poklona vsem s rovnou pateri, kteri se od nich nenechaji zastrasit. Je to ubijejici, ale hlavne diky lidem jako vy se nestydim za to, ze ziju v tomhle state.
Bez dotací by jeho divadlo nepřežilo. Nějaký nenápadný boční penězovod se pro vyvolené vždycky nejde.
S lůzou jste nezklamal. Kam vy sám sebe řadíte, do jaké, podle vašich hodnot a slovního projevu, skupiny občanů.?Děkuji. 🤫🤭🤔👎🤣🤣🤣 @PJT
Pán Hrušínský je tak ublížený, že jeho hojně dotované divadlo prosperuje. Nehledě na jeho mnohamiliónový majetek. Sám sebe svými „ubrečenými" rozhovory devalvuje🤫🤭🤔👎
@PJT A proč nezmíní jak brečel a stěžoval si za Covidu, a jak útočil na Babiše aby dostal dotace.