Divoký kačer
Spolu představilo program. Nikoho to nezajímalo, tak Fiala chodí k lidem domů ho osobně ukázat
24 komentářů
Mibus
5
@Pavel Vlček Kdyby hloupost nadnášela, byl byste satelit. Váš Mirek Bureš Dušín je prostě k nezaplacení
Přejít do diskuze
že ho HANBA nefackuje Spolu běžte do propadlistě dějin ‼️škoda řízků bezdomovci by si je dali ‼️volím jedině ANO Andrej Babiš 👏
@Pavel Vlček
Na označení tebe stačí 2 písmena, z toho jedno, pořadím druhé v české abecedě, se použije dvakrát, na pozici 1 a 3 a uprostřed, na pozici 2, pak písmeno "el".
Doufám, že mi to nesmažou pro urážku Vlčka.
Na označení tebe stačí 2 písmena, z toho jedno, pořadím druhé v české abecedě, se použije dvakrát, na pozici 1 a 3 a uprostřed, na pozici 2, pak písmeno "el".
Doufám, že mi to nesmažou pro urážku Vlčka.
Další výplod "prodejného pisálka" Landsmana. Tentokrát si ho asi koupila "pravdivá opozice" 😉
Fialový Hnus Hovnivál Brouk Pytlík: Náš Péťa Signalista Máchal Kečup Nutella Baron Prášil SedmiLhář Fiasko Lžiala !!! Kampelička Bitcoin ODSpolu ODSTAN Dozimetr !!! ODS = KSČ !!! Je třeba ODStranit ODS !!!
@Alois Rudý A to je co říct, když viděla soudruhu Vás. A co teprve, když vstanete a postavíte se
@Jaromír Škubal ....jsi nervózní a vystresovaný, proto sebou škubáš, vydechni a odpočiň si.😎
@Richard Sebesta Tím jsem chtěl absurdně naznačit, že ten koho někteří považují za spasitele a vrchol čistoty je obyčejný prospěchář, který se neštítí ničeho. A jelikož jsem v dětství četl Rychlé šípy, použil jsem tento příměr. Vím, že je to nevhodné, ale koho čistého lze použít?
Vida.Už i stupidní Landsmanchaft pochopil, že se karta obrací a začal si předcházet budoucí vládu.