Divoký kačer
Spolu představilo program. Nikoho to nezajímalo, tak Fiala chodí k lidem domů ho osobně ukázat
24 komentářů
Karel Přibyl
0
Po tom,co se stalo Babišovi,by si měl dát pozor na lebku.
Mirek Dušín
Ať u mne zazvoní , dostane pěstí
Ty komentáře jsou taky součástí vtipu? Nebo je proboha myslí vážně?
že ho HANBA nefackuje Spolu běžte do propadlistě dějin ‼️škoda řízků bezdomovci by si je dali ‼️volím jedině ANO Andrej Babiš 👏
Vida.Už i stupidní Landsmanchaft pochopil, že se karta obrací a začal si předcházet budoucí vládu.
Další výplod "prodejného pisálka" Landsmana. Tentokrát si ho asi koupila "pravdivá opozice" 😉
Fialový Hnus Hovnivál Brouk Pytlík: Náš Péťa Signalista Máchal Kečup Nutella Baron Prášil SedmiLhář Fiasko Lžiala !!! Kampelička Bitcoin ODSpolu ODSTAN Dozimetr !!! ODS = KSČ !!! Je třeba ODStranit ODS !!!
@Pavel Vlček Kdyby hloupost nadnášela, byl byste satelit. Váš Mirek Bureš Dušín je prostě k nezaplacení
@Mibus Tak urážet Mirka Dušína tím gaunerem Burešem to je prasata i ve srande
@Pavel Vlček
Na označení tebe stačí 2 písmena, z toho jedno, pořadím druhé v české abecedě, se použije dvakrát, na pozici 1 a 3 a uprostřed, na pozici 2, pak písmeno "el".
Doufám, že mi to nesmažou pro urážku Vlčka.
Na označení tebe stačí 2 písmena, z toho jedno, pořadím druhé v české abecedě, se použije dvakrát, na pozici 1 a 3 a uprostřed, na pozici 2, pak písmeno "el".
Doufám, že mi to nesmažou pro urážku Vlčka.
K sousedům "ho" také přišel ukázat a sousedka říkala, že menšího ještě neviděla.😃
@Alois Rudý Cocote ruský. Odkud píšeš, z Putinovy rici?