Komentáře
Motoristé ve smyku. Turek šíří ruskou propagandu, ale Klausovi to nestačí. Jeho přízeň uvadá
53 komentářů
Pro Klause je to čtvrtý debakl. Myslím, že umře neuspokojen. Čas je prevít.
Vzpomínáme Václave.
Vzpomínáme Václave.
@Petr Minář
tohle jsem dávno přestal řešit. Jsem smířený s tím, že lůza tohle chce a že lůza má většinu. V pravěku jsem měl tendence lidi přesvědčovat a vysvětlovat jim to, ale dávno jsem to vzdal. Mám pro to termín Vzpoura nýmandů...Kdysi jsem si naivně myslel, že jsme vzdělaný národ, ale stále více a více pozoruji, že většina jsou hloupí burani...
tohle jsem dávno přestal řešit. Jsem smířený s tím, že lůza tohle chce a že lůza má většinu. V pravěku jsem měl tendence lidi přesvědčovat a vysvětlovat jim to, ale dávno jsem to vzdal. Mám pro to termín Vzpoura nýmandů...Kdysi jsem si naivně myslel, že jsme vzdělaný národ, ale stále více a více pozoruji, že většina jsou hloupí burani...
Senilní stařec, co rozdělil republiku, ale už patří do historie. A ten druhý? Přišel a po volbách zase odejdete, takových už tu bylo... VV apod. Teda až na to, že tento pán je úplně jiná liga ještě, úplně ta nejubožejší...
Uživatel_5919578
@Anatolij Vasil Vy dva pojedete, odkud jste vylezli. Do hajzlu. V kebulích už máte naděláno, čili přijdete do svého 😀😀
Klaus už odhodil demokratické maskování a jede čistě v kremelském módu. Ale opět se spletl. Když opustil ODS, zakládal jeden projekt za druhým. Já mám nejraději Hlavu vzhůru, který založil s Bobošíkovou. 0.26% ve volbách...))) A pak to byl jeden projekt za druhým. Už to vypadalo, že se dostane do sněmovny s proruskou Trikolórou, když se provalily Vrbětice. Mladý Klaus ÚPLNĚ zmizel. Po provalení Vrbětic zcela vysublimoval do vesmíru. Pak se zabil Kellner a hlavním sponzorem Klause se stal uhlobaron Tykač. A klaus se kromě orientace na rusko orientuje i na byznys s uhlím, to byl hlavní cíl Motoristů. Nicméně vybral si hodně špatné koně. Turek je opravdu velmi jednoduchý, Macinka je zase zcela neznámý. Šťastný má plnou skříň kostlivců a Vesecká by kostlivce mohla prodávat. K tomu Zahradil nebo Matějka a je jisté, že s touto tlupou zase pohoří. Lísá se k Babišovi, ale proč by voliči chodili ke kováříčkovi, když mohou ke kováři...)))
@Alois Rudý
Přesně!
Pravdu má jen STRANA, pak Bůh a pak ty.
Ale. Jestli chceš mít stříbrnou tak Boha naše.eš. Bacha.
Přesně!
Pravdu má jen STRANA, pak Bůh a pak ty.
Ale. Jestli chceš mít stříbrnou tak Boha naše.eš. Bacha.
Současným proukrajinským strukturám logicky vadí šíření pravdy, protož jejich podpora Ukrajiny je od počátku založena na lžích.😎
@našinec Po volbách pojedou standopere na UA.Uz aby to bylo.Prej že dávky nepobírají chlubí se současná vláda.Zase LEŽ, LEŽ.
@epr3
přesně kvůli takovým jako jsi ty jsem tu jen pod číslem. To je totiž na tebe příliš komplikované a neosobní, tak se s tím nevypisuješ...S hodnocení Turka i Klause ZCELA souhlasím. Ještě bych dodal, že Klaus je ruský agent. Turek ne, ten je na to příliš hloupý a jednoduchý...
přesně kvůli takovým jako jsi ty jsem tu jen pod číslem. To je totiž na tebe příliš komplikované a neosobní, tak se s tím nevypisuješ...S hodnocení Turka i Klause ZCELA souhlasím. Ještě bych dodal, že Klaus je ruský agent. Turek ne, ten je na to příliš hloupý a jednoduchý...
Jj, ukrajinští uprchlíci se tolik bojí míru a návratu na UA, že ministerstvo vnitra nestíhá vyřizovat žádosti o české občanství.
@Uživatel_5734171 Co se podle tebe "provalilo" ohledně Vrbětic? K "provalení" na základě "zjištění" BIS došlo až sedm let po výbuchu ve Vrběticích. Na co si svá "zjištění" BIS sušila tak dlouho? A co vlastně ty "důkazy" po těch létech dokazují? Snad jenom to, že muničák armáda vůbec nehlídá a cizí agenti, když už na ně přistoupíme, si tam mohou lézt opakovaně jak se jim zlíbí.
Železnou oponou tu začalo vytvářet EU a současně vláda.To strašení s Ruskem a ty lži jako že Rus nás napadne to už nefunguje.A má pravdu ze záměrně Zelenej s domem Sion válku prodlužují.
Uživatel_5919578
@epr3 Co, lopato, ještě neumíš česky?? Z kanálu jsi vylezl, v kanálu skončíš. Dutá kebule, tři zuby, c'est désolé, mon imbécil 😀😀
@Jaromír Škubal Jen se směj, po volbách už nebudeš mít tolik příležitostí. Budeš doma potichu plakat do polštáře.
@Uživatel_5919578 Smradlavej blbec jsi tady ty i když konkurenci v Minářovi, Ajatýnovi, Jóžovi, Kajetánovi a mnohým dalším máš skutečně velikou....
@Uživatel_5169877
jednoduchá rada. Nečti to. Stejně jako já třeba nečtu Parlamentní listy nebo Haló noviny...)))
jednoduchá rada. Nečti to. Stejně jako já třeba nečtu Parlamentní listy nebo Haló noviny...)))
@Alois Rudý Lorenc: šíření kremelské pravdy bolševickými dezoláty vadí všem slušným lidem.
@Uživatel_5734171
Jistě, infantilní je. V politice bychom to měli všem nazvat prostěji: hloupý, naprosto nevzdělaný a primitivní. Bezcharakterní. A ubožácký, pubertální vejtaha (viz "aférka" s jeho úspěchy v automobilových závodech). Ovšem, v době internetu, zabere na hlupáky stejné úrovně svým zjevem... Až takovéhle výsledky přináší to všeobecné volební právo.
Jistě, infantilní je. V politice bychom to měli všem nazvat prostěji: hloupý, naprosto nevzdělaný a primitivní. Bezcharakterní. A ubožácký, pubertální vejtaha (viz "aférka" s jeho úspěchy v automobilových závodech). Ovšem, v době internetu, zabere na hlupáky stejné úrovně svým zjevem... Až takovéhle výsledky přináší to všeobecné volební právo.
@Uživatel_5734171 Můžeš je klidně považovat za nepřátele, ale nesmíš je podceňovat a už vůbec ne považovat za hlupáky, to totiž docela určitě nejsou. To, že ti nesedí jejich politická linie totiž vůbec neznamená, že jsou hloupí.
Stačí vydržet a podívat se na jakoukoli televizní debatu. Turek spláchne s prstem v nose všechny, kteří by se snažili lhát a manipulovat ohledně dění v europarlamentu. Má úžasný přehled a pamatováka. On, David a Konečná přinášejí z europarlamentu fakta, ti ostatní ideologické omáčky, kde je přání otcem myšlenky, ale realita je úplně fuč.
Stačí vydržet a podívat se na jakoukoli televizní debatu. Turek spláchne s prstem v nose všechny, kteří by se snažili lhát a manipulovat ohledně dění v europarlamentu. Má úžasný přehled a pamatováka. On, David a Konečná přinášejí z europarlamentu fakta, ti ostatní ideologické omáčky, kde je přání otcem myšlenky, ale realita je úplně fuč.
@Pavel Nyklíček
Macinka ho uspokojí. Ostatně nebude to poprvé... Já mám nejraději Klausův projekt s Bobošíkovou Hlavu vzhůru. 0,26 % ve volbách...)))))
Macinka ho uspokojí. Ostatně nebude to poprvé... Já mám nejraději Klausův projekt s Bobošíkovou Hlavu vzhůru. 0,26 % ve volbách...)))))
@Uživatel_5734171 Děláš chybu. Ztrácíš odstup. Ne všechno, co píše mainstream je totiž pravda.
Uživatel_5919578
Turek - přiblblé jelito a podvodník, Klaus - smradlavý hokynář a zloděj. Brzy zhebne. Komu pak bude Turek hulit?? Guess, my boys!! 🐦⬛😀
Uživatel_5919578
@Anatolij Vasil Železná opona před takovými dobytky, jako jsi ty, musí být. Nejlépe, abys pod ní měl krk...
tenhle stát má v současné době k Rusku dost blízko, ikdyž to tak na první pohled nevypadá...
Jakou že to šíří ruskou propagandu? 🤣 Reflex to je je fakt strašná novinářská blitka vycházející z provládních hňupů, kteří opakují pořád ty stejné fráze. Nuda...
@Richard Sebesta
Chystej si raději mávátka. Fašisti potáhnou Prahou, tak ať pořádně máváš a skanduješ "Z EU ven, RuSSko sem!"
Chystej si raději mávátka. Fašisti potáhnou Prahou, tak ať pořádně máváš a skanduješ "Z EU ven, RuSSko sem!"
@Richard Sebesta
Tak Šebesto, tady, celkem z cesty, pindáš, ale máš už připravena mávátka, ruSSké vlaječky či dokonce nějaký ten transparent? Spolek Svatopluk potáhne Prahou na podporu českého a ruSSkého fašismu před volbami. Jistě jdeš také! Snad dokonce v jednotce MRDu (Milice Revolucionáře Druláka), jako kdysi pochodovávala pěst dělnické třídy Lidové milice. Těším se, jestli se vás pět nebo i čtyři sejdete: Drulák, Semín, Švihlá, Šebesta...
Tak Šebesto, tady, celkem z cesty, pindáš, ale máš už připravena mávátka, ruSSké vlaječky či dokonce nějaký ten transparent? Spolek Svatopluk potáhne Prahou na podporu českého a ruSSkého fašismu před volbami. Jistě jdeš také! Snad dokonce v jednotce MRDu (Milice Revolucionáře Druláka), jako kdysi pochodovávala pěst dělnické třídy Lidové milice. Těším se, jestli se vás pět nebo i čtyři sejdete: Drulák, Semín, Švihlá, Šebesta...
@Uživatel_5734171 Tyhle bláboly jsem četl už stokrát, takže je nemáš ze své hlavy. Děláš to za odměnu, nebo jsi tak blbej, že si to nenecháš zaplatit ?
@Igor A zůstane nám tu zase ,,stará dobrá" ODS prolezlá zlodějinou do morku kostí a její trapné satelity s Jakobem a Bartoškem. Děkujeme pěkně
Sluníčkáři z Reflexu dští na Turka síru, to znamená, že ten divný narcis dělá něco po čertech dobře.
S ekonomickými názory s Turkem hodně souhlasím,ale když zajede do války ...hrůza hrůz,to poslední vyjádření nemůže ani říkat ze srandy😢
Už jsem člověk v letech, přesto pořád neztrácím naději, že se tomuhle křivákovi a tomu druhýmu, věčně zpitýmu praseti Ovarovi, budu moct vychcat na hrob.@Pavel Nyklíček

Turek je takové přerostlé dítě. Hajlování považuje za takovou bžundu. Moje pojetí svobody je přitom daleko širší, podle mého není trestné být úplně vypatlaný, ale je třeba to nahlas říkat. Pokud člověk považuje hajlování za něco vtipného, je třeba dnes a denně mu připomínat, jak je to zvrácené a poslat ho do politického septiku. Lapidárně řečeno, hodit mu záda. Nebavit se s ním, ignorovat ho...