Zpětné zrcátko
Michal Špendlík
0
Je to smutné, ale pravdivé. Ve svém okolí neznám nikoho slušného a rozumného, kdo by volil ANO, komunisty či nácky. Možná pár seniorů, ti jsou však lehce ovlivnitelní a myslí si, že dělají dobře, když dají hlas estébákovi. Ale ať raději uvěří Babišovi než jinému šmejdovi, který by jim vybral životní úspory.
Jsem přesvědčen, že si to Reflexaci vymysleli, neb Reflexu by nikdo z ANO informace nedal .
Autore, to byl asi nějaký silný model. Větší debilitu jsem snad nikdy nečetl. Ale pochopil jsem, že blbec jsem vlastně já. Tak se tedy budu řídit heslem "Nehádej se nikdy s blbcem. Uvidí to někdo třetí a nepozná mezi vámi rozdíl."
Teda autore , klobouk dolů / na to že jseš jenom "brusič kovů " / , což tvrdí epr3 , AloisR, atd..., musí mít těžké spaní . Dokážeš tyto starý bolševiky ***
ke komunikaci přes klávesnici a ještě z nich udělat ..... , / to co napíší /..totální IQ 80 .... pokračuj , piš dál a nasírej je ... děkuji ...
ke komunikaci přes klávesnici a ještě z nich udělat ..... , / to co napíší /..totální IQ 80 .... pokračuj , piš dál a nasírej je ... děkuji ...
Pane Mertlíku ,vaše exhibice do minulosti a zařazování vámi nepodporované části voličů do méněcené části populace je zřejmě úměrná snahou vašich zaměstnavatelů.Jste fakt báječný demokrat.Pán Bůh nás před vámi chraň.Pavel Marek.
Váš článek o blbcích je ubohý, Stačil pouze začátek, dále to nemělo smysl číst, že pane Mertlíku a vypovídá to o vaší inteligenci. Stejně vyhraje BABIŠ.
@Uživatel_5337246
Dáváš tedy za pravdu panu Mertlíkovi. V Česku se přemnožili blbci.
Dáváš tedy za pravdu panu Mertlíkovi. V Česku se přemnožili blbci.
@Petr Minář a vy jste jejich král 🤣
Myslím, že ANO, Stačilo a SPD důkladně Fialovce porazí !!!
Co se týče výsledku voleb, tak sice v zahraničí je zatím přihlášena jen polovina předpokládaných oprávněných voličů, ale rychle přibývá nových občanů ČR z řád ukrajinských migrantů.
Přečtenim tohoto vědeckého podání politickeho boje o židle, které je před volbami neobvyklé spěje hnutí ANO k hranici 40% hlasů ve volbách myslím tím v těchto volbách v říjnu 2025
Současná vládní koalice bude chtít po Agrofertu navrátit 5,1 mld. Kč na dotacích. Avšak pokud zákon Lex Babiš nebyl v souladu se zákonem a ústavou ČR, a Babiš byl ve střetu zájmu, tak na vině je tehdejší "demokratická" opozice, která toto znění zákona prosadila.
Především pro blbečka očíslovaného jako 5919578
Jen namátkou "úspěchy" Petra Fialy:
Na konci roku 2021 před vládou Petra Fialy byl počet zaměstnanců ve veřejném sektoru (včetně státní správy, samosprávy, školství, zdravotnictví a dalších veřejných institucí) přibližně 1 050 000 (data ČSÚ za 3. čtvrtletí 2021). Do roku 2024 vzrostl tento počet na přibližně 1 150 000 (data ČSÚ za 1. pololetí 2024) a nadále se i v roce 2025 zvyšoval.
Před nástupem vlády Petra Fialy bylo v ČR registrováno 156 vyloučených lokalit (podle zprávy ministerstva vnitra za rok 2021). V roce 2024 jich podle oficiálního seznamu ministerstva bylo 167. V roce 2025 počet vyloučených lokalit roste.
Před nástupem vlády Petra Fialy jsme tu podle roční zprávy MPSV za rok 2021 měli 1 250 000 rodin/domácností s nárokem na sociální dávky. V roce 2024 bylo takových rodin/domácností už 1 380 000. V roce 2025 tento počet stále roste.
V roce 2021 před vládou Petra Fialy u nás bylo pod hranicí chudoby 8,7 % všech domácností. V polovině roku 2024 už to bylo 9,8 % a počet rodin pod hranicí chudoby od té doby stále roste.
Jen namátkou "úspěchy" Petra Fialy:
Na konci roku 2021 před vládou Petra Fialy byl počet zaměstnanců ve veřejném sektoru (včetně státní správy, samosprávy, školství, zdravotnictví a dalších veřejných institucí) přibližně 1 050 000 (data ČSÚ za 3. čtvrtletí 2021). Do roku 2024 vzrostl tento počet na přibližně 1 150 000 (data ČSÚ za 1. pololetí 2024) a nadále se i v roce 2025 zvyšoval.
Před nástupem vlády Petra Fialy bylo v ČR registrováno 156 vyloučených lokalit (podle zprávy ministerstva vnitra za rok 2021). V roce 2024 jich podle oficiálního seznamu ministerstva bylo 167. V roce 2025 počet vyloučených lokalit roste.
Před nástupem vlády Petra Fialy jsme tu podle roční zprávy MPSV za rok 2021 měli 1 250 000 rodin/domácností s nárokem na sociální dávky. V roce 2024 bylo takových rodin/domácností už 1 380 000. V roce 2025 tento počet stále roste.
V roce 2021 před vládou Petra Fialy u nás bylo pod hranicí chudoby 8,7 % všech domácností. V polovině roku 2024 už to bylo 9,8 % a počet rodin pod hranicí chudoby od té doby stále roste.
pro blbečka očíslovaného jako 5919578
Za dobu vlády Petra Fialy došlo podle dat ČSÚ a ČSSZ k úbytku počtu OSVČ v sektoru maloobchodu a zejména řemesel o nižší desítky tisíc. Už chápete, proč nemůžete sehnat řemeslníky? Místo nich teď máme za vlády Petra Fialy více ajťáků, protože kvůli „digitalizaci“ státu a „zjednodušení komunikace“ s ním je stále méně lidí, kteří si s tím v běžném životě bez ajťáků poradí.
Zatímco státní dluh byl před vládou Petra Fialy ve výši 2 600 mld. Kč, směřujeme na konci tohoto roku k výši 3 800 mld. Kč. Náklady na obhospodařování dluhu (úroky a související výdaje) byly na konci roku 2021 ve výši cca 45 mld. Kč. Od té doby jen rostou a na konci roku 2025 dosáhnou cca 100 mld. Kč ročně.
Vláda Petra Fialy zvýšila DPH, spotřební daň na tabák a alkohol, silniční daň, dovozní náklady na auta, daň z nemovitostí, zvýšila sociální a zdravotní odvody u OSVČ… Celkově vláda zvýšila přibližně 8–10 typů daní/odvodů, což vedlo k zatížení především střední třídy a nižším příjmům lidí v této skupině.
Zdroj: https://pravyprostor.net/uspechy-petra-fialy/
Za dobu vlády Petra Fialy došlo podle dat ČSÚ a ČSSZ k úbytku počtu OSVČ v sektoru maloobchodu a zejména řemesel o nižší desítky tisíc. Už chápete, proč nemůžete sehnat řemeslníky? Místo nich teď máme za vlády Petra Fialy více ajťáků, protože kvůli „digitalizaci“ státu a „zjednodušení komunikace“ s ním je stále méně lidí, kteří si s tím v běžném životě bez ajťáků poradí.
Zatímco státní dluh byl před vládou Petra Fialy ve výši 2 600 mld. Kč, směřujeme na konci tohoto roku k výši 3 800 mld. Kč. Náklady na obhospodařování dluhu (úroky a související výdaje) byly na konci roku 2021 ve výši cca 45 mld. Kč. Od té doby jen rostou a na konci roku 2025 dosáhnou cca 100 mld. Kč ročně.
Vláda Petra Fialy zvýšila DPH, spotřební daň na tabák a alkohol, silniční daň, dovozní náklady na auta, daň z nemovitostí, zvýšila sociální a zdravotní odvody u OSVČ… Celkově vláda zvýšila přibližně 8–10 typů daní/odvodů, což vedlo k zatížení především střední třídy a nižším příjmům lidí v této skupině.
Zdroj: https://pravyprostor.net/uspechy-petra-fialy/
@epr3 To jsou fakta která lhář Minář nesnáší .Pro normální lidi to důkaz je pro vládní dezolaty je vláda Fialy nejlepší.Srandistka Pekárka řekla nejlepší od listopadu 89 . Je to naopak vláda nejhorší od listopadu 89
Úvod, Rozčilený Fiala;ODS je čistá,nikdy bych nebyl ve straně korupčníku.To není k smíchu ani k pláči to už je pár přes hu*u.A to je prosím vystudovaný.
Super koalice by byla super a bum a bum a bum, vypráskáme tu vládnoucí koaliční zrůdnost jednou provždy.😎
Uživatel_5919578
Burešovi voliči jsou pablbové (viz jejich příspěvky zde) a lemplové. Není divu, když Bureš je pablb číslo 1. Komu může tenhle ichtyl imponovat?? Ještě větším ichtylům...
@Uživatel_5919578...že ty budeš takový prudce inteligentní a slušný podporovatel vládnoucí koalice ? 🤣😂
Ministr Výborný na novinkách tvrdí,že Budou od Bureše vymáhat 5,1 miliard za neoprávněné dotace. Dodám k tomu,že to je správná činnost,ale vzhledem k tomu,že do voleb chybí jen 5 týdnů,pochybují,že se jím něco povede. Pokud by úspěšně vymohli aspoň 1/3 bylo by to dobré. Bureš až se dostane k moci všecko smaže a jeho strana vše anuluje. Jsem tedy moc zvědav jak se k tomu postaví SPD a stačilo pokud s ním budou ve vládě ? Bureš ty prachy v podstatě UKRADL. Nemá na ně nárok.Osobně nevěřím,že se jim to podaří tedy Výbornému a jeho ministerstvu. Podle mne se na to dali pozdě.
@Richard Šebesta Pravdu máte v tom, že dotace by měl dostávat ten kdo na má nárok. Ale já si myslím že v první řadě by měl nést zodpovědnost i ten kdo to schválil a dal příkaz k vyplacení těchto dotací.
@Pavel Milar
Ti co schvalovali konali na přání a rozkat šéfa. To by se Burešovi hodilo s tou odpovědností: použít a vyhodit, filozofie Agrofertu.
Ti co schvalovali konali na přání a rozkat šéfa. To by se Burešovi hodilo s tou odpovědností: použít a vyhodit, filozofie Agrofertu.
Odpůrci Babiše mohou být v klidu, bude jim dán po etapách prostor k seberealizaci na soustředění na Strahovském stadionu.😑
Vy asi budete patřit mezi ty o kterých píšete ale většinou mají víc rozumu jak vy asi jste vystudoval zvláštní a nedokončil proto jste začal psát tam se to stratí když vám to zaplatí petidemolice
Uživatel_5919578
@Miloš Moravec Když se podívám, jak píšeš, lopato, tak ze zvláštní školy jsi ty. V češtině slovo "stratí" fakt neexistuje. Příště to nakresli 😃😃
Program hnutí ANO je jasný a je shodný s přáním většinové části slušných voličů Česka, "vypráskat tu neschopnou, lživou a zlodějskou vládnoucí pakáž" 😎
Zajímalo by mě jaké IQ mají voliči spolu stan a pirátů
Podle mě to priliz nebude
Podle mě to priliz nebude
@jaroslav stehule
podle gramatiky to bude rozhodně více, než máš ty... A jsem rád, že jsi tím dal razítko na moji teorii, kterou pracovně nazývám Vzpoura nýmandů...
podle gramatiky to bude rozhodně více, než máš ty... A jsem rád, že jsi tím dal razítko na moji teorii, kterou pracovně nazývám Vzpoura nýmandů...
@Uživatel_5734171 ..nezáleží čí je to vzpoura, pokud bude úspěšná, nebudou žádní kritici, a když píši nebudou, tak nebudou. Nezapomínáme, neodpouštíme.😎
Uživatel_5919578
@jaroslav stehule Co je "příliž", blbečku?? Tady kdejaké vemeno z pomocné školy mele o IQ, ani neví, o čem mele. Ale mele. Čím větší tupec, tím mele víc. Zdravím Šebestu!! 😃😃
Pane Mertlik,Vy jste si zřejmě spletl médium.To Vaše oznámení je pro velmi chytre odobnosti,, to nebudedou celé cist běžní občané..Doporučoval bych psát něco z dnešní doby a povzbuzující pro současný zbidacovany lid.Vase verejne vystupování je hodně od.soucasne reality,zajděte někdy do hospody a na lavičky ve městech.
,Kana.
,Kana.
@Kanacestmir Kana
Ty jsi také zbídačený Mamehlad?
Poněkud ovšem urážíš "běžné" občany, když nestydatě naznačuješ, že co běžný občan ČR to hlupák.
Ty jsi také zbídačený Mamehlad?
Poněkud ovšem urážíš "běžné" občany, když nestydatě naznačuješ, že co běžný občan ČR to hlupák.
@Petr Minář tak se podívej na Gaussovu křivku chytrosti v ČR z toho je jasně vidět, že tomu tak je, mináři.
@Bubák Bubák
O to se nepřu. Blbci byli, jsou a budou. Cipolla ve své knize dokonce dokazuje, že jsou zastoupeni STEJNÝM procentem, ať vezmeme skupinu vybranou podle jakéhokoliv kriteria - tedy stejné procento blbců mezi nositeli Nobelovy ceny i třeba členy SPD. Platí ovšem i pro celé národy. Jen si myslím, že český blbec se mnohem hlasitěji než jiny veřejně chlubí "Podívejte, jaký jsem blbec". Je vidět i v diskuji zde - třeba jen o pár řádků výše jakýsi Vasil.
O to se nepřu. Blbci byli, jsou a budou. Cipolla ve své knize dokonce dokazuje, že jsou zastoupeni STEJNÝM procentem, ať vezmeme skupinu vybranou podle jakéhokoliv kriteria - tedy stejné procento blbců mezi nositeli Nobelovy ceny i třeba členy SPD. Platí ovšem i pro celé národy. Jen si myslím, že český blbec se mnohem hlasitěji než jiny veřejně chlubí "Podívejte, jaký jsem blbec". Je vidět i v diskuji zde - třeba jen o pár řádků výše jakýsi Vasil.
@Kanacestmir Kana Kdyby šel do hospody a přednášel tam to, co smolí do Refluxu, dostal by do držky...
@epr3
Chtěl by ses rvát hulváte od "opozice" grázlů. Příště tu drze blábol o Fyjalově totalitě a o právech na "jiný" názor. Jsi přesně typ, co znám: na jaře 1969 jsem s partou z tehdy ustavených "svobodných" odborů šel v našem závodě diskutovat (to se tehdy dělalo) s "aktivem lidových milic". Ani jsme nebyli ještě uvnitř a už slyšeli řev eprů: "Rozbijte jim držky s jejich diskuzí" (měla být na přání a pozvání LM). A hlavní epr řval jak šílenec: "vezměme si ostré naboje a skoncujeme s nimi úplně". Do normalizace ještě chyběl dobrý půlrok. Zážitek s epry na celý život.
Ještě že tě tu podporuje bubák. Ten mi také chtěl za mé "kecy" takzvaně dát na... Pozval jsem ho: ať si napřed přepočte své zuby a přijde dávat.
Chtěl by ses rvát hulváte od "opozice" grázlů. Příště tu drze blábol o Fyjalově totalitě a o právech na "jiný" názor. Jsi přesně typ, co znám: na jaře 1969 jsem s partou z tehdy ustavených "svobodných" odborů šel v našem závodě diskutovat (to se tehdy dělalo) s "aktivem lidových milic". Ani jsme nebyli ještě uvnitř a už slyšeli řev eprů: "Rozbijte jim držky s jejich diskuzí" (měla být na přání a pozvání LM). A hlavní epr řval jak šílenec: "vezměme si ostré naboje a skoncujeme s nimi úplně". Do normalizace ještě chyběl dobrý půlrok. Zážitek s epry na celý život.
Ještě že tě tu podporuje bubák. Ten mi také chtěl za mé "kecy" takzvaně dát na... Pozval jsem ho: ať si napřed přepočte své zuby a přijde dávat.
@epr3
Nahlásím (i s bubákem), jen co se dostanu k notebooku, v telefonu "nahlásit" chybí. Uvidíme, jestli komunisticko-SAmannské rozbíjeni dršek třídním nepřátelům je už povoleno.
Nahlásím (i s bubákem), jen co se dostanu k notebooku, v telefonu "nahlásit" chybí. Uvidíme, jestli komunisticko-SAmannské rozbíjeni dršek třídním nepřátelům je už povoleno.
Mertlíku, ty fušuješ do Šťastného pondělí? Nic proti humoru, jsi ale tak zaujatý, že nevím, jestli přežiješ, pokud by ANO sestavilo vládu.
@Richta Z textu jsem pochopil, že se podle něho dá diagnostikovat i sám Mertlík. Diagnoza se dá vyjádřit jedním slovem, ale nemohu napsat, protože bych byl smazán.
@Richta
A copa si představuješ že bude, až ANO sestaví vládu? Máš jako koblih nějaké informace ze zákulisí ANO o tom, co se chystá? Bude lidová milice Agrofertu zase, jako 25.února 1948 ihned obsazovat redakce reakčního tisku? A bude bezpečnostní služba Agrofertu zatýkat? Bude se vyakčňovat? A lidové soudy Agrofertu se zrádci budou? A petice "psům psí smrt"? A kati už jsou připraveni? Promiň, že se ptám, ale mně to připomíná (včetnř vyhrůžek Richtů) cosi, co jsem už prožil.Čest.
A copa si představuješ že bude, až ANO sestaví vládu? Máš jako koblih nějaké informace ze zákulisí ANO o tom, co se chystá? Bude lidová milice Agrofertu zase, jako 25.února 1948 ihned obsazovat redakce reakčního tisku? A bude bezpečnostní služba Agrofertu zatýkat? Bude se vyakčňovat? A lidové soudy Agrofertu se zrádci budou? A petice "psům psí smrt"? A kati už jsou připraveni? Promiň, že se ptám, ale mně to připomíná (včetnř vyhrůžek Richtů) cosi, co jsem už prožil.Čest.
@Petr Minář Jako STB to určitě prožil.Udavani,likvidace lidí.Vid Minář s tím máš bohaté zkušenosti soudruhu.
Já to sleduji asi 20 let a mám pro to termín Vzpoura nýmandů. Hlupáci mají dojem, že jsou důležití a že mají "zastání". A že vlastně spolurozhodují. Přitom jsou jen nástrojem určité lobby. Takže takový Agrofert si vytvořil v určitých segmentech monopol. ale hlupák nenadává na tento monopol., nenadává na systémové chyby, on nadává na ty konkrétní důsledky a není schopen pochopit příčinu. Tou je totiž právě ten monopol. Takže na pultech supermarketu je jen a pouze výrobek Agrofertu (typicky chléb a pečivo), ale hlupák si nechá vnutit, že na vině je nenažraný supermarket. Atd. Na vině je přitom nefungující trh. Nicméně já s tím jsem smířen, rozhodně to nehodlám tomu hlupákovi vysvětlovat a přesvědčovat ho, protože jeho mozková kapacita to vylučuje...
@Uživatel_5734171 Hra devil 😛 na pokecu svého času dobré...Také si se zučastnil.....😂😂😂😂
@Uživatel_5734171 není ovšem nad vaše mozkové geniality, držte se toho, třeba vám to néco přinese!🦧
Petr Minář
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Anatolij Vasil
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Petr Minář jste o tom "blbci" opravdu přesvědčen?👺