Zprávy
Alois Rudý
3
O čem by Rusko mělo jednat se Zelenským ? On přeci dostal podmínky míru od vítězící strany. Podmínky byly dány ke splnění, ne k diskuzi. Takže Zelenský podepiš a bude mír.😑
Přejít do diskuze
@Anatolij Vasil A soutěž o největšího hlupce za 34. pracovní týden vyhrává blbka Vasil! Její výkon byl konzistentní a téměř bezchybný po celý týden, navíc korunován tímto příspěvkem. Další komentář netřeba, protože tupé NIC komentovat nejde. Blbce blahopřejeme a zároveň se omlouváme panu šebestovi za ztrátu pozice, ale pravidla jsou neúprosná. Snad to vyjde příští týden! 👍
@Pavel Nyklíček ...ty ferdo asi také na tom nebudeš nejlíp, podle obsahu tvých příspěvků, že🤣😂
@Richard Šebesta Asi se inspirují Izraelem. A neumím si představit, co by se dělo, kdyby to na UA vypadalo jako v Gaze.
@Enigma Divín Když k nám Ukrajinci v roce ´68 napochodovali, tak to byli a dodnes jsou Rusáci. Všichni de facto tvrdí, že Ukrajinci jsou jenom barbarštější Rusáci.
každému musí být jasné, že rusáci žádný mír nechtějí. Chtějí Ukrajinu. Každému, to jasné je, kromě Trumpa...
@Pavel Nyklíček Trojlístek USA, ISR a RF nyní hlasuje společně a podporuje se. Je-li přítel mého přítele i mým přítelem, tak bysme měli podporovat RF.
@Alois Rudý
Vše je jak má být. Tvůj zmocněnec Dostál tam byl a vše vyjednal a navíc tu máme uzavřenou smlouvu o přátelství s ruskem, tak můžeš v klidu spát.
Ale než ulehneš vyčisti si zuby! Máš tam přeci jen dost té morální špíny 🤣
Vše je jak má být. Tvůj zmocněnec Dostál tam byl a vše vyjednal a navíc tu máme uzavřenou smlouvu o přátelství s ruskem, tak můžeš v klidu spát.
Ale než ulehneš vyčisti si zuby! Máš tam přeci jen dost té morální špíny 🤣
@Richard Šebesta Dej z poslední věty pryč to tvé obligátní alibistické asi a máš můj 100% souhlas, šebíku!!!
Rusové si dávají na čas,zatím se jím daří,ale aby se nepřepočítali. Osobně mně jejich zdržovací taktika překvapuje a podle mne se dopouští chyby. Kdyby teď vyslyšeli Trumpa a souhlasili s organizováním schůzky Trump-Zelenskyi-Putin mohli za prvé hodit vidle do jednoty západu ( USA-versus Evropa) a navíc si i diktovat podmínky,výhodné pro sebe,protože se jim daří. Tímhle hraním na nervy a o čas podle mne nic nezískají a naopak západ se proti ním sjednotí.
Nakonec asi opravdu platí že Putin není formát ale zločinec a idiot.
Nakonec asi opravdu platí že Putin není formát ale zločinec a idiot.
To se dalo čekat že Zelenej a západ na vše řeknou NE.Prohravaji a ještě si kladou podmínky.Vubec nemají zájem o mír.Zelenej,EU.Jejich heslo-do posledního Ukrajince.Prachy tečou tak jedem dál.
@Richard Šebesta Ti dva se už dohodli dávno, Tramp už svoje smlouvy na vytunelování Ukrajiny má, a RF se dosažených zisků také nevzdá buď se Zelenským nebo bez něho. Vše to zaplatí EU, včetně ČR.
@našinec nebyli to ani Rusové ani Ukrajinci, byli to příslušníci SSSR na rozkaz nejvyššího vedení a GT s ukrajinskou národností dislokovaní v USSR národností většinově ukrajinskou za pomoci dalších žoldáků z Varšavské smlouvy.
@tempter A já myslela že největší blcem ses ty.Ne za 34tyden,ale celkově.Argumenty nikde,ale urážek přehršle.No inteligence z tebe jen září....Tak pa miláčku
@Richard Šebesta
Čas který Pyta hledá se mu krátí a opravdu půjde proti němu.
Tohle tempo by žádný stát světa nezvládl, natož rusko vyhlášené pády.
Čas který Pyta hledá se mu krátí a opravdu půjde proti němu.
Tohle tempo by žádný stát světa nezvládl, natož rusko vyhlášené pády.
Zelda to má nyni docela dobře rozhrané a potí se Pyta, který začíná být pod tlakem.