Zprávy
Alois Rudý
O čem by Rusko mělo jednat se Zelenským ? On přeci dostal podmínky míru od vítězící strany. Podmínky byly dány ke splnění, ne k diskuzi. Takže Zelenský podepiš a bude mír.😑
Přejít do diskuze
@Anatolij Vasil A soutěž o největšího hlupce za 34. pracovní týden vyhrává blbka Vasil! Její výkon byl konzistentní a téměř bezchybný po celý týden, navíc korunován tímto příspěvkem. Další komentář netřeba, protože tupé NIC komentovat nejde. Blbce blahopřejeme a zároveň se omlouváme panu šebestovi za ztrátu pozice, ale pravidla jsou neúprosná. Snad to vyjde příští týden! 👍
Alois Rudý
@Pavel Nyklíček ...ty ferdo asi také na tom nebudeš nejlíp, podle obsahu tvých příspěvků, že🤣😂
našinec
@Richard Šebesta Asi se inspirují Izraelem. A neumím si představit, co by se dělo, kdyby to na UA vypadalo jako v Gaze.
našinec
@Enigma Divín Když k nám Ukrajinci v roce ´68 napochodovali, tak to byli a dodnes jsou Rusáci. Všichni de facto tvrdí, že Ukrajinci jsou jenom barbarštější Rusáci.
každému musí být jasné, že rusáci žádný mír nechtějí. Chtějí Ukrajinu. Každému, to jasné je, kromě Trumpa...
našinec
@Pavel Nyklíček Trojlístek USA, ISR a RF nyní hlasuje společně a podporuje se. Je-li přítel mého přítele i mým přítelem, tak bysme měli podporovat RF.
@Alois Rudý
Vše je jak má být. Tvůj zmocněnec Dostál tam byl a vše vyjednal a navíc tu máme uzavřenou smlouvu o přátelství s ruskem, tak můžeš v klidu spát.
Ale než ulehneš vyčisti si zuby! Máš tam přeci jen dost té morální špíny 🤣
Vše je jak má být. Tvůj zmocněnec Dostál tam byl a vše vyjednal a navíc tu máme uzavřenou smlouvu o přátelství s ruskem, tak můžeš v klidu spát.
Ale než ulehneš vyčisti si zuby! Máš tam přeci jen dost té morální špíny 🤣
@Richard Šebesta Dej z poslední věty pryč to tvé obligátní alibistické asi a máš můj 100% souhlas, šebíku!!!
Rusové si dávají na čas,zatím se jím daří,ale aby se nepřepočítali. Osobně mně jejich zdržovací taktika překvapuje a podle mne se dopouští chyby. Kdyby teď vyslyšeli Trumpa a souhlasili s organizováním schůzky Trump-Zelenskyi-Putin mohli za prvé hodit vidle do jednoty západu ( USA-versus Evropa) a navíc si i diktovat podmínky,výhodné pro sebe,protože se jim daří. Tímhle hraním na nervy a o čas podle mne nic nezískají a naopak západ se proti ním sjednotí.
Nakonec asi opravdu platí že Putin není formát ale zločinec a idiot.
Nakonec asi opravdu platí že Putin není formát ale zločinec a idiot.
Anatolij Vasil
To se dalo čekat že Zelenej a západ na vše řeknou NE.Prohravaji a ještě si kladou podmínky.Vubec nemají zájem o mír.Zelenej,EU.Jejich heslo-do posledního Ukrajince.Prachy tečou tak jedem dál.
Bubák Bubák
@Richard Šebesta Ti dva se už dohodli dávno, Tramp už svoje smlouvy na vytunelování Ukrajiny má, a RF se dosažených zisků také nevzdá buď se Zelenským nebo bez něho. Vše to zaplatí EU, včetně ČR.
Bubák Bubák
@našinec nebyli to ani Rusové ani Ukrajinci, byli to příslušníci SSSR na rozkaz nejvyššího vedení a GT s ukrajinskou národností dislokovaní v USSR národností většinově ukrajinskou za pomoci dalších žoldáků z Varšavské smlouvy.
Anatolij Vasil
@tempter A já myslela že největší blcem ses ty.Ne za 34tyden,ale celkově.Argumenty nikde,ale urážek přehršle.No inteligence z tebe jen září....Tak pa miláčku
@Richard Šebesta
Čas který Pyta hledá se mu krátí a opravdu půjde proti němu.
Tohle tempo by žádný stát světa nezvládl, natož rusko vyhlášené pády.
Čas který Pyta hledá se mu krátí a opravdu půjde proti němu.
Tohle tempo by žádný stát světa nezvládl, natož rusko vyhlášené pády.
Zelda to má nyni docela dobře rozhrané a potí se Pyta, který začíná být pod tlakem.