Zprávy
Putin a Trump označili hovory za konstruktivní a produktivní, další schůzka i se Zelenským se nedomlouvala
66 komentářů
Jiosef Tyl
5
šebesto, prozradíš nám co to je, to ikve?
Přejít do diskuze
Varování pro slušné lidi:
POZOR!
Zde se vyskytuje množství štvavých ruSSkých lží od proruské sběře!
POZOR!
Zde se vyskytuje množství štvavých ruSSkých lží od proruské sběře!
Válečného zlocince přivítat na červeném koberci a pak mu zatleskat je zhovadilost , která Ukrajincům musí zvedat žaludek.Dohodli se ,že bude další jednání a o příměří ani slovo.Z novinářů udělal kačer Donald akorát křoví.Putler dosáhl to co chtěl, sankce nebudou.
@Jiosef Tyl
pročetl jsem si příspěvky zdejších dezolátů a je to neuvěřitelná snůška. V podstatě taková dezolátská skupinová masturbace nad putinem...
pročetl jsem si příspěvky zdejších dezolátů a je to neuvěřitelná snůška. V podstatě taková dezolátská skupinová masturbace nad putinem...
@Richard Šebesta
Stoupni si někdy k mapě a spoustu věcí pochopíš. Mezi Indií a ruskem je Himálaj. S Indií mohou rusáci obchodovat jen po moři. Totéž třeba Brazílie. Takže buď drahou cestou přes severní ledový oceán, nebo ještě dražší cestou pře Suez. Tyto náklady nese prodávající, kupujícího zajímá cena fco přístav, respektive třeba fco rafinérie. O Číně nemluvě, ta rusáky bude tlačit dolů, má Kazachstán apod. Ergo kladívko, rusáci EXTRÉMNĚ potřebují evropské trhy. mají vybudovanou infrastrukturu, mají tu "svoje" lidi. Nicméně ty si dál věř tomu, že rozvojové země spasí Gazprom a Rosněft...)))
P.S. Přesně proto si rusáci netroufnou na Kazachstán. Čína by se s rusákem nemazlila, jako Evropa...
Stoupni si někdy k mapě a spoustu věcí pochopíš. Mezi Indií a ruskem je Himálaj. S Indií mohou rusáci obchodovat jen po moři. Totéž třeba Brazílie. Takže buď drahou cestou přes severní ledový oceán, nebo ještě dražší cestou pře Suez. Tyto náklady nese prodávající, kupujícího zajímá cena fco přístav, respektive třeba fco rafinérie. O Číně nemluvě, ta rusáky bude tlačit dolů, má Kazachstán apod. Ergo kladívko, rusáci EXTRÉMNĚ potřebují evropské trhy. mají vybudovanou infrastrukturu, mají tu "svoje" lidi. Nicméně ty si dál věř tomu, že rozvojové země spasí Gazprom a Rosněft...)))
P.S. Přesně proto si rusáci netroufnou na Kazachstán. Čína by se s rusákem nemazlila, jako Evropa...
@Jiosef Tyl
pro rusáky je to jen timeout, kdo to nechápe, dostane těžce přes držku. Musíme se dál připravovat a chystat. Receptem je jen to, co udělal Reagan. Ničemu jinému rusáci nerozumí. Jinými slovy, vyčerpat je...
pro rusáky je to jen timeout, kdo to nechápe, dostane těžce přes držku. Musíme se dál připravovat a chystat. Receptem je jen to, co udělal Reagan. Ničemu jinému rusáci nerozumí. Jinými slovy, vyčerpat je...
Ono je to jednodušší, než se zdá. O UA dávno nejde. Trump si s putinem jen porcují vliv. Oni se dávno dohodli, proto tam putin jel, to je jen divadlo. Nicméně ta dohoda bude rusákům k ničemu. Dohoda s Trumpem jim respekt nevrátí, nevrátí je to na trhy. Rusáci nemají nic jiného, než prodej surovin. Ropa, plyn a další. Donutí snad Trump Polsko, nás, Německo atd., aby odebírali zase ve velkém ruské suroviny? Přestane USA do Evropy dodávat LNG a pustí trh zase rusákům? Donutí nás Trump zrušit smlouvu s Korejci a dát zakázku století Rosatomu? A když půjdu na mikroúroveň: Donutí mě Trump, abych zase dělal zakázky pro rusáky? Přesně takhle funguje svět. risáci možná budou mít pocit vátěze, ale nadále jimi bude většina civilizovaného světa pohrdat. rusáci dávno prohráli. Možná měli po WWII respekt a úctu, ale o to u nás přišli v roce 1968 a 2022 to dorazili. Dnes je u nás obdivují jen kolaboranti, prospěcháři a dezoláti...
@Richard Šebesta - a ty to IKVE máš? No to je tedy neštěstí. Kdes to chytil? Já jsem ti už tenkrát psal, že ty prostituti jsou nebezpečný.
No tak si vzájemně lezli do análu poklepali se po ramenou jací jsou machři a to je tak asi vše .
Kreml a jeho tajné služby mohou slavit triumf. Agent zůstává agentem až do smrti a v čele nepřátelského státu je pro Putina pokladem. A protože tajné služby jsou tajné, pro svět normálních lidí se včera vůbec nic nestalo.
Je dobře, že Rusko a USA se domluví a nenechají si do toho kecat od bezvýznamné Evropy a bezvýznamné zbývající části Ukrajiny. Tak se mají velmoci chovat, tak je lze obdivovat a tleskat jim.😎
@King I ...koukáš na sebe po ránu do zrcadla ? A proč se bojíš diskutovat s jiným politickým názorem, zkus odpovědět a pokud možno slušně😉
@King I ...máš smůlu nejsem, ale hledej partnera dál nevzdávej to. A proč se bojíš diskutovat s opačným názorem než máš ty ?😉
@Jaroslav Lindner Žádný agent není a ten psychopat už ho se.re. Jen to ještě pobírá. Kdyby agent byl, jednoduše ho se svými možnostmi zabije.
@King I ...prohráváš a ztrácíš nervy, jsi prostě malostní slaboch, zřejmě pravidelný účastník "Pochodu hrdosti Prahou"😂🤣
Vajgl je úchylka jako Hitler. Psychopat. Ve všech směrech. Skončí stejně.
Těšte se, kolaboranti... Uvidím tady jedinou adoraci vajgle a nezapomenete na mně.
Těšte se, kolaboranti... Uvidím tady jedinou adoraci vajgle a nezapomenete na mně.
@Uživatel_5734171 Dovolím si ti oponovat. Opět jako u tebe častokrát,je přání otcem myšlenky. Dobře Rusko bude mít problémy ale možná ještě větší EU . Proč ? To nebudu popisovat nosil bych dřiví do lesa,kdo je objektivní to dobře ví. No a Rusko je jen tak mimochodem členem BRISC. Vím,že vy EUROHUJEOVÉ máte tendence tímto spolkem pohrdat,ale to nic nemění na tom že to je světově největší skupina států zahrnující asi 45 % populace na světě,která hospodářsky spolupracuje.
@Uživatel_5734171 Ale kdo? Z trampa budou mít po včerejšku všichni jen kozy. žádný maga, žádný vyhráváme na všech frontách, žádný cla, vajgl ho ojel líp než jeho stará. Teď je to na Evropě a on může jen dodat zbraně.
@Asatin tak nejak..dalsi ostuda oranzoveho saska, mel davno uvalit sankce ,ale zase jen kecy, proste TACO..ale russacku dochazi dech, to je evidentni, je to jen otazka casu putlere!
@Uživatel_5734171 skupinové to určitě je. Je to určitě organizované. Protože oni tu jsou 24/7. Oni se musejí pod těmi nicky střídat . Jo, a asi jsou dobře placení. A jedou ve stylu: stokrát vyřčená lež se stane pravdou.
@Uživatel_5734171 -* jo, Rusům by úplně stačilo aby jim povolil dovoz jejich elektronických součástek (chipů ap).
@Petr Minář Hele si provokatér pro vládní totalitní.Nikoho nevyprovokujes.!On ti tu nikdo svůj názor věšet na nos nebude.Nikdo nechce skončit u soudu.Lzes Lžeš Lžeš
@misazak Ty máš taky moc možná tak nad kastroly a normální ego. Nebo máš pocit, že tu probíhají dračky? Dobře mu tak, nas.ral se do toho sám.
Bylo by dobře, aby nám včas, nejlépe ještě před volbami, Rusko a USA oznámili, jak si rozdělili vliv v Evropě.😎
Rusko už 3 roky jasně říká, o co mu jde. A dosáhne svého. A banderovSSkým obdivovatelům se to může i nelibit.
Do Moskvy by jel jen šílenec, což Trump není .
Teď at si to vyřeší EU se Zelenským, já bych od toho odešla.
Teď at si to vyřeší EU se Zelenským, já bych od toho odešla.
@PEtr Tobes Ty nectes nebo co?Dech dochází a došel Ukrajině.Rus teprv začíná být v plné síle.Di si začne číst promajdan.
@Richard Šebesta to, že čteš i ruský ho.na víme všichni. Proto máš v sobě takový bordel a neumíš to integrovat. Koukni na epra - ten čte jen ruská ho.na, má to krásně zintegrovaný a proto nevypadá jako poloviční ču.ák jako ty. Je to kompletní ču.ák.
@Uživatel_5734171 Možná máš pravdu možná ne. Já nejsem jasnovidec ale sleduji i jiné zprávy než vylhané mainstreamové.
Ale přesto si dovolím jeden typ.Občas tady někteří z vás včetně tebe píšete,že se Rusko rozpadne. Já to nevylučuji,ale domnivám se že dříve se rozpadne nepovedený BORDEL jménem EU.Přiznavám otevřeně,že bych si to i přál.
Ale přesto si dovolím jeden typ.Občas tady někteří z vás včetně tebe píšete,že se Rusko rozpadne. Já to nevylučuji,ale domnivám se že dříve se rozpadne nepovedený BORDEL jménem EU.Přiznavám otevřeně,že bych si to i přál.
Nikdo ani vy tady nevíte jak to dopadlo a hlavně co?Jenom tu spekuluje že!A jestli podotýkám jestli Putin přistoupil na to že bude jednat o míru to nikdo neví co si řekli a na čem se dohodli.Spekulace a zase spekulace.Co bude a nebo ne přinesou další dny a týdny.
@Richard Šebesta King. Kozy jsem měl já osobně z Bidena,který si pletl Putina a Zelenského. Ale ty máš ty jiné hodnoty,takže si je nech.
@Anatolij Vasil - vasilce vasilijevně už hrabe, ale opravdu. Pokud bychom my, za naše názory měli být v base, tak vy za ty vaše na popravišti!
@Alois Rudý Jestli nějaké volby vůbec budou?No doufejme že se nic nestane a vše bude probíhat normál.
Na UA vznikla česká ambasáda nedaleko od fr.linie.Jako jediná západní.A proč zrovna teď?No to nevesti nic dobrého.
@King I Ty dávej bacha ať nezavolám Pospišilovi,on rád udává ( má právní vzdělání byť je to zmetek). Vyhrožovat někomu smrti je TČ. Ale ono by to stejně nešlo, on udává jen lidi kteří nemají správný názor viz.Okamura. Ty jsi jeho člověk , " ty ho máš " můžeš být v klidu. Vy jste oba vlastně takoví převracení komunisté
Falešní,lžete permanetně a kritické názory neberete v potaz. Vždyť řikám obraceni komouši.
Falešní,lžete permanetně a kritické názory neberete v potaz. Vždyť řikám obraceni komouši.
@Jaroslav Lindner To jsou blbé bláboly Lindnere ! Odpovídají tvé úrovni tvého ikve.Pokud je podle tebe Trump agentem Putina tak Fiala je rovnou ukrajinský president. Jinými slovy aby jsi to chápal.Fiala je 100x víc proukrajinský než Trump proruský.Manipulovat a lhát umíš skvěle.
To je nebetyčné hovado.