Zprávy
Trump s Aljaškou a Putinem okopíroval Roosevelta. Ten tam za stejných podmínek pozval diktátora Stalina
22 komentářů
Alois Rudý
4
@Petr Minář ...jak píšeš, nemůžeš za to že jsi mdlejšího rozumu, už jsi se prostě tak narodil.😉
Přejít do diskuze
Putin a Trump jsou dva současní vládnoucí velikáni silou oprávněni rozhodovat o jiných. A o tom v historii lidstva fakticky vždy šlo. Takové ty ubrečené řeči o pravdě a lásce nebo nadávky nemohoucích a slabošských subjektů a lidiček typu "Minář" jsou jenom pro srandu. A čím dříve si to Česko uvědomí a bude schopno následovat Maďarsko a Slovensko, tím lépe pro nás a pro budoucnost našich dětí.😎
"Minářove" a stejně divní jedinci se zde snaží udělat z prdu kuličku a to je asi tak jediné co tito potomci ofčí babičky a stepních ukrajinců mohou dosáhnout před svým zánikem.🤣😂
Je přimo dojemné, jak se tu proruští kolaboranti podporují, jakou sehranou, dobře vycvičenou komándu vyslal RuSS do.boje na stránky Reflexu "diskutovat". Šebesta-Rudý-Vasil-Šebesta-Rudý-Vasil.
Přesně jako na bilboardu v Jeseníku (https://www.forum24.cz/muz-ktery-stoji-za-billboardy-s-putinem-a-opozici-pu-zivota-jsem-stravil-v-totalite-znovu-ji-nechci ), jen místo óbrzrádců a velekolaborantů tu poštěkávají kolaborantští psíci okresního formátu. Ale snaží se, aby je RuSS také pochválil.
Je dobré na ně také ukazovat jako ten bilboard na hlavy této.kolaborantské hydry.
Přesně jako na bilboardu v Jeseníku (https://www.forum24.cz/muz-ktery-stoji-za-billboardy-s-putinem-a-opozici-pu-zivota-jsem-stravil-v-totalite-znovu-ji-nechci ), jen místo óbrzrádců a velekolaborantů tu poštěkávají kolaborantští psíci okresního formátu. Ale snaží se, aby je RuSS také pochválil.
Je dobré na ně také ukazovat jako ten bilboard na hlavy této.kolaborantské hydry.
@Petr Minář Dyt Ukrajina prohrává!Lid Ukrajinský většinově Zelenají nechce,a chtějí válku skončit.Nebo že ty jsi podporovatel neonacismu.Asi jo když tak hrdě se k tomu hlasis.Nebo na hlasů lidi na Ukrajině podle tebe nezáleží?!Co chceš nebo nechceš ty je bezpředmětný.Jen mě udivuje že jsi takový podporovatel Ukrajiny neonacismu.
Tady je zase blbů. Ani nemusím jmenovat. Oni to dobře vědí. Proč sem asi furt lezou? Že by pro prachy? Vypadá to tak.
@Petr Minář Začal jsem jen číst ten tvůj hnůj a hned končím. Tebe jsem nenechal smazat. Takže naše diskuse je opravdu NUTZLOS !
@Petr Minář Ty nepiš někomu že tě někdo nechal smaznout.Tady jsi to začal ty a jen ty v tom pokracujes.Viz třeba včera smaznuti to bylo co?Tak brzdi kámo.!
@Petr Minář No tak prozraď recept ty " moudrý muži " jak by jsi to řešil ? Asi se shodneme že Brežněv nebo Chruščov byli taky masoví vrazi přesto s nimi Amíci a nejen oni jednali.Bud můžeš jednat nebo válčit Jiná možnost není nebo ty víš o třetí variantě ? No jen připomínám že vyšší karty drží nyní Rusové ať chceš nebo ne .Ještě je tu možnost jaderné války ale tu určitě navrhneme ,že jo.
Na Ukrajině se zřídil český konzulát.120km od fronty.A proč pak asi?No nic dobrého v tom nebude.....
@Richard Sebesta
Možnost odpovědět mi diskuze nabízí jen zde, tak tedy:
to já vím, Šebestíku, že tys mě neudal. Ty jsi přece spravedlivý a po výtce objektivní a čestný. Na práskání máš toho svého adjunkta, tiskového mluvčího, co ti dává palce k tvým žvástům. I v tomto vlákně diskuze hned vylezl - dokonce 2x.
Čemu ale nerozumím je, proč se mne na něco ptáš ("No tak prozraď recept ty " moudrý muži " jak by jsi to řešil ?"), když pak "Začal jsem jen číst ten tvůj hnůj a hned končím". To si tedy můžeš mé odpovědi psát sám.
Udání a následné smazání mi nevadí. Své názory, pokud to uznám za vhodné, budu psát za této "Fyjalovy totality" (jak říkáte ve spolku Svatopluk), i když nějaký strážce diskuze je bude na udání mazat (s touto "totalitou" zde tedy opravdu, ale opravdu, Fyjala nemá co společného, to jen nějaký aktivista pracuje - asi pro tu tvoji rudohnědou sběř). A když náhodou (tedy spíše z vůle blbců ve volbách) zvítězí bolševickofašistická lůza a lidi jako já smázne definitivně a úplně (už budou smět diskutovat jen Šebestové, Rudí a podobní), zase klídek: budu své názory říkat jinde, já mám Šebestíku 40 let praxe, kdy jsem své názory vlastně nesměl (bez následků) říkat vůbec nikde.
Možnost odpovědět mi diskuze nabízí jen zde, tak tedy:
to já vím, Šebestíku, že tys mě neudal. Ty jsi přece spravedlivý a po výtce objektivní a čestný. Na práskání máš toho svého adjunkta, tiskového mluvčího, co ti dává palce k tvým žvástům. I v tomto vlákně diskuze hned vylezl - dokonce 2x.
Čemu ale nerozumím je, proč se mne na něco ptáš ("No tak prozraď recept ty " moudrý muži " jak by jsi to řešil ?"), když pak "Začal jsem jen číst ten tvůj hnůj a hned končím". To si tedy můžeš mé odpovědi psát sám.
Udání a následné smazání mi nevadí. Své názory, pokud to uznám za vhodné, budu psát za této "Fyjalovy totality" (jak říkáte ve spolku Svatopluk), i když nějaký strážce diskuze je bude na udání mazat (s touto "totalitou" zde tedy opravdu, ale opravdu, Fyjala nemá co společného, to jen nějaký aktivista pracuje - asi pro tu tvoji rudohnědou sběř). A když náhodou (tedy spíše z vůle blbců ve volbách) zvítězí bolševickofašistická lůza a lidi jako já smázne definitivně a úplně (už budou smět diskutovat jen Šebestové, Rudí a podobní), zase klídek: budu své názory říkat jinde, já mám Šebestíku 40 let praxe, kdy jsem své názory vlastně nesměl (bez následků) říkat vůbec nikde.
@Richard Sebesta
Abys mne Šebestíku zase nechal smazat, jako když jsem připomněl tátův vztah k Hitlerovým válečným "úspěchům" a svůj celoživotní vztah k RuSSovi a jeho bratrským osvobozením? Ani mi při mazání neřekli, jestli jsem "urazil" Hitlera, RuSSa nebo Šebestu s jeho pochopením pro "fakt" slavného Putinova vítězství. Nebo celý tento spolek?
"Ukrajinci" Brežněv a Chruščov si nedovolili vést takovou bestiální válku. My, Češi jsme na Brežněvovu agresi dokázali většinově jen svěsit ohony. Na rozdíl od Ukrajinců. Své stanovisko jsem tu několikrát napsal, ale opakuji: jde o Ukrajince a JEJICH vlast (o nás pak v případě úspěchu ruSSkých vrahů "až" potom). Dokud Ukrajimci se budou moci a CHTÍT bránit, PODPOROVAT je VŠEMI způsoby, na všech frontách: na bojišti, na poli diplomacie i poli hospodářském. Bez výhrad, kompromisů a důrazně. Ten mnou připomínaný Hitler měl zkraje také trumfy. Šlo o to hrát, jeho trumfy sem nebo tam. Zbaběle kapitulovat by asi k jeho sebevraždě nakonec nevedlo. Vyděrači, třeba s tou jadernou válkou je třeba se nakonec stejně poststavit, jinak vydírání nemá konec. Nebo kapitulovat se vším všudy, snažit se mu nějak zalíbit, že už dá pokoj, může jen blbec.
JÁ jsem pro postavit se.
Abys mne Šebestíku zase nechal smazat, jako když jsem připomněl tátův vztah k Hitlerovým válečným "úspěchům" a svůj celoživotní vztah k RuSSovi a jeho bratrským osvobozením? Ani mi při mazání neřekli, jestli jsem "urazil" Hitlera, RuSSa nebo Šebestu s jeho pochopením pro "fakt" slavného Putinova vítězství. Nebo celý tento spolek?
"Ukrajinci" Brežněv a Chruščov si nedovolili vést takovou bestiální válku. My, Češi jsme na Brežněvovu agresi dokázali většinově jen svěsit ohony. Na rozdíl od Ukrajinců. Své stanovisko jsem tu několikrát napsal, ale opakuji: jde o Ukrajince a JEJICH vlast (o nás pak v případě úspěchu ruSSkých vrahů "až" potom). Dokud Ukrajimci se budou moci a CHTÍT bránit, PODPOROVAT je VŠEMI způsoby, na všech frontách: na bojišti, na poli diplomacie i poli hospodářském. Bez výhrad, kompromisů a důrazně. Ten mnou připomínaný Hitler měl zkraje také trumfy. Šlo o to hrát, jeho trumfy sem nebo tam. Zbaběle kapitulovat by asi k jeho sebevraždě nakonec nevedlo. Vyděrači, třeba s tou jadernou válkou je třeba se nakonec stejně poststavit, jinak vydírání nemá konec. Nebo kapitulovat se vším všudy, snažit se mu nějak zalíbit, že už dá pokoj, může jen blbec.
JÁ jsem pro postavit se.
No, jednáním s masovým vrahem a válečným zločincem Putinem a jeho pohůnky napodobil Trump spíše takové politické velikány, co jednali s Putinovými předchůdci, Hitlerem, Ribbentropem a podobnými nacistickými zločinci, jako byl Slovák Tiso, Maďar Horthy, Chorvat Pavelič, Velký muftí jeruzalemský či Nor Quisling. Nebo Mussolini...
@misazak
Za vším hledej ženu, říká lidové přísloví a jen muž si myslí, že je hlavou, ale krkem je vždy žena!
Za vším hledej ženu, říká lidové přísloví a jen muž si myslí, že je hlavou, ale krkem je vždy žena!
Na rozdíl od minulých setkání, je tohle jen před- setkání, hlavní setkání bude Zelensky-Trump-Putin. A rozhodně si nemyslím, že Zelensky si bude Ukrajinu chtít ukrajovat. Uvidíme.
A co má nebohá Melania dělat se setkáním ? Má svéhlavého manžela, přece. To není žádná Hillary či Michelle, naštěstí!
A co má nebohá Melania dělat se setkáním ? Má svéhlavého manžela, přece. To není žádná Hillary či Michelle, naštěstí!