Komentáře
Jan Kolomazník
5
To jsou opět účelové lži.Nejsou dvě možnosti,Je jenom jedna.ANO v koalici s fašisty a komunisty.Jiná není i přes snahu některých novinářů to veřejnosti namluvit.Spolu,Stan a Piráti nikdy s ANO nepůjdou.Není to možné.Nikdo z těchto stran,se v době války v Evropě nestane kolaborantem.
Přejít do diskuze
Aby to nedopadlo, jako posledně, po volbách v roce 2017. Tehdy Babišovi po vyhraných volbách zavolala na jeho mobil, přímo do poslanecké sněmovny německá kancléřka Adolfa Merkelová a hned nato Babiš zrušil už dojednanou koaliční dohodu před podpisem s Okamurovou SPD. Jak řekli někteří poslanci SPD, Babiš po tom telefonátu s německou babou Merkelovou zbledl a začal se třást jako osika. Do té doby se spokojeným a vysmátým Babišem najednou přestala být řeč. Merkelové se nelíbilo, že by mněla vzniknou koalice ANO s SPD a zřejmě mu přikázala aby se dal do holportu s ČSSD, což se taky stalo. Merkelová musela Babišovi něčím pohrozit aby skákal, jako ona píská. Napadá mně, Babiš má v Německu obří továrnu na průmyslová hnojiva SKW Stickstoffwerke Piesteritz, takže Merkelová páku na něj měla. Takže tady po volbách zase hrozí, že když Babiš vyhraje, tak se po nějakém telefonátu z Německa nebo i z Bruselu dá do holportu s některou stranou současné vládní koalice aby ten směr naprosté podřízenosti ČR, vytýčený Bruselem a Německem pokračoval stejných kolejích. Politici, kteří jsou vydíratelní, jsou pro samostatný stát velkým nebezpečím.
ANO-SPD-Stačilo je v současné politické situaci a v tom, kolik má kdo karet, asi ta nejlepší sestava. Mělo by to zaručit politiku dělanou pro lidi a SPD-Stačilo by mělo být brzdou pro eurohujerské podlézání ANO EU.
Já bych byl s takovým výsledkem spokojen.
Já bych byl s takovým výsledkem spokojen.
Když sleduji babiše a na podtextu jeho aktivitu podpořenou jeho léky z lekárničky v jeho "Zemáku", kterými se i na síti chlubil, tak spojitost tu vidím jednoznačnou a to se skupinou JIP.
To neděláš dobře Andy s tou sirkou!
To neděláš dobře Andy s tou sirkou!
On Babiš zas tolik voličů nemá. Možná půlka ho bude volit jenom proto,aby porazil nepopulární ODS a Fialu. On popravdě fakt velký výběr není koho volit mimo vládní strany. Já také Babise nemusím, ale přesto budu volit ANO, protože je to pro mě menší zlo než ODS a takových lidí budou statisíce.
ANO musí vládnout se stranami, které pomohou narovnat vztahy s naším Slovanským bratrem Ruskem, pokřivené škodícími figurkami současné koaliční vlády.😑
@Jan Kolomazník ....Nepůjdou s ANO, tak půjdou do bezvýznamné opozice a tam se s nimi již vypořádáme, i s pomocí trestů, za jejich poškozování zájmů Českého lidu, během jejich vlády. 😶
@Richard Šebesta
Nemám s tím problém, ale že bych musel po tolika letech k volbám, když v přírodě je tak krásně?
Nebo si vezmu stanovy virtuální skupiny SVATOPLUK a SPD a alespoň se u popíjení pivního nápoje zasměje všichni..
Nemám s tím problém, ale že bych musel po tolika letech k volbám, když v přírodě je tak krásně?
Nebo si vezmu stanovy virtuální skupiny SVATOPLUK a SPD a alespoň se u popíjení pivního nápoje zasměje všichni..
Po několikaměsíční masáži "objektivními" předvolebními průzkumy propadá celé Česko mindráku, že to má Babiš v kapse. Předpokladu, že se několik milionů voličů zachová stejně, jako to opakovaně předváděla tisícovka vybraných respondentů, se říká extrapolace a na tu není spolehnutí. Většina skutečných voličů má totiž vlastní rozum a nebojí se ho použít.
Prý: "Z mnoha stran lze slyšet různé názory na to, jak by stávající vládní strany měly naložit s Babišovým vítězstvím..." Takže redaktor Míček se také přidal se svou troškou do mlýna. Aby nezaspal, když to zní z těch mnoha stran (mohu jmenovat: ANO, SPD, Stačilo!, Trikolóra), ale za ty "znějící strany" možná takoví Míčci považují i hlasy Šebesty, lug70 a podobných expertů na politiku vnitřní i zahraniční (ony prázdné sudy umí znít!). "Vítězství" kriminálníka Babiše je přece tak jisté, jako že Slunce je planeta a zítra zase vyjde.
Mně osobně se líbí spíše tato úvaha:
"Dát na stejnou úroveň s normálními stranami slibotechnu Agrofertu a kolaborantské strany fašistoidního typu a komunisty je myšlenkové selhání. Komerční fašismus a komerční bolševismus ve vládě hrabivého bezhodnotového sociopata napáchají škody na mnoho let dopředu. Hrdý nevolič potrestá především sebe, protože následky padnou hlavně na něj. O tom, jestli se ještě bude cítit hrdě i při pohledu na devastující počínání Babiše, Kateřiny Konečné a Tomia Okamury, lze pochybovat". (Citován redaktor Jandourek, Forum24.)
Mně osobně se líbí spíše tato úvaha:
"Dát na stejnou úroveň s normálními stranami slibotechnu Agrofertu a kolaborantské strany fašistoidního typu a komunisty je myšlenkové selhání. Komerční fašismus a komerční bolševismus ve vládě hrabivého bezhodnotového sociopata napáchají škody na mnoho let dopředu. Hrdý nevolič potrestá především sebe, protože následky padnou hlavně na něj. O tom, jestli se ještě bude cítit hrdě i při pohledu na devastující počínání Babiše, Kateřiny Konečné a Tomia Okamury, lze pochybovat". (Citován redaktor Jandourek, Forum24.)
@Uživatel_5734171 Těžko bude vysvětlovat svým voličům především proč se dal do kupy s vládní galerkou jedno zda spolu nebo stan. Kritizuje je celé 4 roky a pak by šel s nimi ? To by bylo teprve točo pokud jde o voliče. Další volby by dopadly pro ANO jako ráno pro opilce po alkoholické noci. Bolesti hlavy a okno jak vrata a kde nic tu nic.
@Alois Rudý
Všichni straníci se těší na tento zlomový moment v myšlení lidi a těšíme se na vykrádání mozků, tak jak STRANA vždy praktikovala.
Za tu naši ZAS.ATŮ STRANŮ. Urááááááá
Všichni straníci se těší na tento zlomový moment v myšlení lidi a těšíme se na vykrádání mozků, tak jak STRANA vždy praktikovala.
Za tu naši ZAS.ATŮ STRANŮ. Urááááááá
Je to pořád dokola. Bureš si jen připravuje půdu pro vydírání. On s SPD a Stačilo nechce do koalice. ne kvůli programu, ten ho nezajímá. Ale jen a pouze kvůli byznysu. Když půjde s nácky, kolaboranty a komunisty, hrozí mu zastavení dotací z Bruselu. Viz Orbán. To nebezpečí je reálné. Takže hledá fíkový list. I kdyby se Motoristé dostali do sněmovny, stačit mu nebudou. Bude potřebovat nějaké přeběhlíky (za peníze v Praze dům), třenba z ODS. Spolu nebo STAN do koalice nepůjdou, Vědí, že to je sebevražda a navíc Bureš by to těžko vysvětlovat svým voličům. Takže jediná reálná varianta je menšinová vláda ANO. A Spolu by na to měla přistoupit výměnou za schválení penzijní reformy, finanční ústavy, energetické koncepce apod. Bude-li schválena finanční ústava, Bureš nebude schopen korumpovat voliče a za pár let zmizí...
Jak je v článku naznačeno ANO vyhraje volby a bude vládnout. A o tom s kým, pokud to bude třeba, rozhodne zase ANO. A jinak jsem přesvědčen, že STRANA je zde připravena pomoci hnutí ANO vládnout ve prospěch slušné většiny občanů Česka a pomoci znovu navrátit pořádek a pohodu života😎
@seng Babišův vkus při volbě ministrů známe z éry covidové. Na Ministerstvu zdravotnictví se střídali jako figury na staroměstském orloji. A výsledkem byl evropský rekord v počtu obětí covidu na milion občanů.
@Richard Šebesta Pan autor pindá nesmysly a chová se jako ti kteří za totality podepisovali ANTICHARTU aniž by věděli proti čemu se vyhrazují. Komunisté jim pochopitelně neumožnili se seznámit s tím co charta 77 chtěla.Vsadím boty že skoro nikdo neví co v podání profesora Druláka zakladatele spolku SVATOPLUK znamená ona změna režimu již i autor kritizuje.Protože kdyby znali co je cílem nemohli by psát bludy a lži o napojení na Rusko a podobné nesmysly. Ona změna režimu rozhodně není žádné vybočení z dem.pravidel. Kdo má zájem může si o tom něco přečíst. Já už jsem to jednou zde psal o co profesor Drulák usiluje. Jen napovím,že byl velvyslancem ve Francii a to s tím souvisí.
Minář a jeho bludy a plky a lži.Jedinou pravdu co řekl je že Bureš je kriminálník. Ovšem totéž je možno říci o dvou hlavních stranách vládní koalice tedy ODS a STAN.Jejich kauzy byť nejsou ještě vyšetřené jsou prokazatelně kriminální. V kauze DOZIMETR byli prokazatelně mrtví a další fakt nikdo ji nějak nechce moc soudit a stále se uměle natahuje. Otázka,proč asi ? Mafie má dlouhé prsty to platí od dob kdy vznikla.zřejmě to platí i v této kauze.
Mimochodem abychom na nikoho nezapomněli další, výtečník s kriminální minulosti je lidovec a " křesťan " a LICHVÁŘ Zdechovský. Jeho minulost je opravdu jako stvořena pro politika KDU-ČSL. Takže co k tomu dodat ? Současná vláda je úplně vzor " počestnosti " ! To nejde nevolit no ne ?
Mimochodem abychom na nikoho nezapomněli další, výtečník s kriminální minulosti je lidovec a " křesťan " a LICHVÁŘ Zdechovský. Jeho minulost je opravdu jako stvořena pro politika KDU-ČSL. Takže co k tomu dodat ? Současná vláda je úplně vzor " počestnosti " ! To nejde nevolit no ne ?
Kobliháře nemám rád a nikdy jsem ho nevolil. Ale ať bude vládnou s kýmkoli nemůže to být horší jak současná zločinecká mafií prolezlá vláda. Z občanů si dělají bezostyšně srandu a vysmívají se jim. Je velmi smutné kam to naše společnost nechala zajít. Je to i moje vina, já naposledy naivně volil ⛺ s tím že budou lepší jak zločinci z ODS. To jsem tomu dal,z bláta do louže. Nejradši bych nešel volit.
Reakce vládních stran na Babišovo vítězství by mělo být utvoření koalice s hnutím ANO, a to buď Lidovci, ODS, nebo STAN s ANO.
Geniální, německé GroKo. Jenom s tím rozdílem, že po těch veletočich s trestnimi oznámeními spolu nemluví. A proč tam cpete Lidovce se svými 2,5% V RÁMCI KOALICE SPOLU? Ti nepůjdou samostatně, ničemu to nepomůže. Jediná logika je ODS a ANO.
Geniální, německé GroKo. Jenom s tím rozdílem, že po těch veletočich s trestnimi oznámeními spolu nemluví. A proč tam cpete Lidovce se svými 2,5% V RÁMCI KOALICE SPOLU? Ti nepůjdou samostatně, ničemu to nepomůže. Jediná logika je ODS a ANO.
@Jiosef Tyl já ho také nemám rád, ale má jednu přednost, byl daleko lepší než kdokoliv z této 5tlupy
@Jaroslav Lindner měls jim poradit, lindnere, hloupě žvanit po boji je dost primitivní.
@Petr Minář kolik ti sekretariát ODS platí, mináři, tak hloupé výroky jsou jenom za tučné peníze. No užívej ještě 2 měsíce.
@Jaroslav Lindner to máš pravdu, lindnere, proto nedají hlas nikomu ze stávající 5tlupy.
@Alois Rudý
Jenže STRANA má ve dně díru milý Lojzo jak hrom....🙏
A čím jí mám ucpat milý Lojzo, řekni čím?
Zkus naznačit. Třeba mě přesvědčíš, jak se slámou ucpe ve vědru díra, jak hrom.
Když to zvládneš, jsem tvůj 👌🥂
Jenže STRANA má ve dně díru milý Lojzo jak hrom....🙏
A čím jí mám ucpat milý Lojzo, řekni čím?
Zkus naznačit. Třeba mě přesvědčíš, jak se slámou ucpe ve vědru díra, jak hrom.
Když to zvládneš, jsem tvůj 👌🥂
@Alois Rudý - tvl, se s nimi již vypořádáme....... A to je kdo? To jsi ty a zde ostatní trollové? Jestli se Babiš dostane do vlády, což je v podstatě nemožné, tak by rychle zapomněl na vše, co nasliboval. Nezapomeň že už ho dobře známe. Víte proč jste se měli za Babiše lépe? Protože vám to Babiš řekl.
@Petr Minář Babiš měl před covidem vyrovnaný rozpočet a žilo se mnohem lépe. Všechno zdražení přišlo s Fialovo vládou, díky totálně podelane energetické krizi. Všichni okolní země včas zastropovali ceny,aby se nemuselo tolik zdrazovat. Babiš radil vládě ať také zastropuje ceny,ale vláda o tom nechtěla ani slyšet.Nakonec stejně zastropovala,ale už bylo pozdě, ceny všeho raketové vyletly nahoru. On horší než současná vláda fakt nebyl. Určitě jste se měl lépe i za Babiše než za komunistů. S tím s Vámi souhlasím.
@Richard Šebesta
Věřím více Minářovi. Je starší, je zkušenější než ty a tak nějak lidsky mi je blíže.
Věřím více Minářovi. Je starší, je zkušenější než ty a tak nějak lidsky mi je blíže.
@Richard Šebesta
Jo, Šebesto, o tobě je mi známo opravdu dost, víc už znát netřeba. Vykdákal jsi tu toho na sebe spoustu a co zač jsou "hnutí" a spolky, které mají tvé sympatie a podporu, se dá zjistit velice snadno. Pro toho, kdo sem chce psát a diskutovat to je ostatně znalost základní. Takže tu neblábol o kritizování něčeho, aniž by někdo o tom něco věděl. Já "kritizuji" - přesněji vystupuji a oponuji - proti politickému a lidskému svinstvu, které z jiné doby už velice dobře znám a ještě lépe vím, co umí, co chce, jací "lidé" to jsou a co by bylo, kdyby se normální občané tomuto svinstvu nepostavili na odpor.
Kreatury jako Šebesta tu totiž byly už dříve, jen jsme se jako společnost naivně domnívali (někteří bohužel dodnes), že je listopad 1989 definitivně spláchl do kanálu.
Jo, Šebesto, o tobě je mi známo opravdu dost, víc už znát netřeba. Vykdákal jsi tu toho na sebe spoustu a co zač jsou "hnutí" a spolky, které mají tvé sympatie a podporu, se dá zjistit velice snadno. Pro toho, kdo sem chce psát a diskutovat to je ostatně znalost základní. Takže tu neblábol o kritizování něčeho, aniž by někdo o tom něco věděl. Já "kritizuji" - přesněji vystupuji a oponuji - proti politickému a lidskému svinstvu, které z jiné doby už velice dobře znám a ještě lépe vím, co umí, co chce, jací "lidé" to jsou a co by bylo, kdyby se normální občané tomuto svinstvu nepostavili na odpor.
Kreatury jako Šebesta tu totiž byly už dříve, jen jsme se jako společnost naivně domnívali (někteří bohužel dodnes), že je listopad 1989 definitivně spláchl do kanálu.
@Jaroslav Lindner Herr Lindner vy si myslíte že tato vláda by to zvládla lépe ? Já o tom dost pochybuji. Jak zní ono okřidlené pořekadlo ? Po bitvě je každý generál. Podotýkám ,že nejsem Burešův volič. Mi stačí jak se tato vláda postavila třeba ke kauze Bitcoiny a abych přešel do zdravotnictví tak ministr Válek pronesl svůj geniální výrok ohledně jedněch antibiotik : když obejdete 10 lékáren tak určitě někde budou ! Čili podle něho má někdo v horečkách obcházet lékárny ?
@Pavel Nyklíček Inteligentní člověk,když chce něco nebo někoho kritizovat tak si zjistí o kritizovaném člověku nebo spolku vše co je třeba a pak pokud se mu něco nelibí tak pak může buď souhlasit nebo nesouhlasit nebo mít připomínky. Pouze primitiv něco kritizuje aniž neví co jako třeba Minář. To je typická ukázka. Samozřejmě že navíc lže,skoro v každé větě..
@Pavel Nyklíček
Jistě bychom se zasmáli, duchovní úroveň těch, na které tyhle stanovy a programy míří, je hůř než zoufalá.
Jenomže lidem, kteří o tom něco ví (dnes už jen z četby svědectví a dokumentů z té doby, osobní pamětník by musel být starý - kdyby mu bylo tenkrát tak deset let - přes sto let) jde mráz po zádech: programu a stanovám NSDAP se v Německu kdysi nejprve lidé také smáli ... A já už PAMATUJI, jak slušní lidé v roce 1948 a nějakou dobu po něm říkali, že taková zhovadilá sběř se může udržet u moci jen pár měsíců... V obojím případě to byl poslední smích na dlouhá léta.
Jistě bychom se zasmáli, duchovní úroveň těch, na které tyhle stanovy a programy míří, je hůř než zoufalá.
Jenomže lidem, kteří o tom něco ví (dnes už jen z četby svědectví a dokumentů z té doby, osobní pamětník by musel být starý - kdyby mu bylo tenkrát tak deset let - přes sto let) jde mráz po zádech: programu a stanovám NSDAP se v Německu kdysi nejprve lidé také smáli ... A já už PAMATUJI, jak slušní lidé v roce 1948 a nějakou dobu po něm říkali, že taková zhovadilá sběř se může udržet u moci jen pár měsíců... V obojím případě to byl poslední smích na dlouhá léta.
@lug70
Už jsem na tento zajímavý moment zapoměl.
Tehdá opravdu něco takového proběhlo.
Babiš je přeletavý a snadno se ho dá nastartovat jiným směrem.
Stačí, když bude vědět, že prodělal a nebo nevydělá a to je jeho bruslský chlebíček.
On nechce sucĥý. On chce namazaný a tak stačí jeden telefon.
Je to riziko a přeci jen jsme malá země a Babiš jde proti Bruselu jen velmi opatrně.
Dotace ho živí a je jejich největším evropským.l odběratelem!
Nebudou dotace nebude Babiš.
Už jsem na tento zajímavý moment zapoměl.
Tehdá opravdu něco takového proběhlo.
Babiš je přeletavý a snadno se ho dá nastartovat jiným směrem.
Stačí, když bude vědět, že prodělal a nebo nevydělá a to je jeho bruslský chlebíček.
On nechce sucĥý. On chce namazaný a tak stačí jeden telefon.
Je to riziko a přeci jen jsme malá země a Babiš jde proti Bruselu jen velmi opatrně.
Dotace ho živí a je jejich největším evropským.l odběratelem!
Nebudou dotace nebude Babiš.
@Richard Šebesta
Ony ty "kauzy" těch ODS a STAN, ty primitivní lháři Šebesto, nejsou nejen "vyšetřené", ale u rozhodujících a čelných představitelů těchto stran ani ŠETŘENÉ, neboť NEEXISTUJÍ. Před soudem jsou zatím jen dva čelní představitelé "opozice", zloděj a podvodník Babiš a fašistický štváč Okamůra. První pro kriminální činnost, která s politikou nesouvisí, druhý pro jasné porušení Ústavy a zákonů této země při politickém štvaní bandy lumpů, kteří si říkají jeho "hnutí"..
Ony ty "kauzy" těch ODS a STAN, ty primitivní lháři Šebesto, nejsou nejen "vyšetřené", ale u rozhodujících a čelných představitelů těchto stran ani ŠETŘENÉ, neboť NEEXISTUJÍ. Před soudem jsou zatím jen dva čelní představitelé "opozice", zloděj a podvodník Babiš a fašistický štváč Okamůra. První pro kriminální činnost, která s politikou nesouvisí, druhý pro jasné porušení Ústavy a zákonů této země při politickém štvaní bandy lumpů, kteří si říkají jeho "hnutí"..
@seng
Já, milý hochu, katastrofu nepociťuji. Nebo přesněji, TAKHLE katastrofa rozhodně nevypadá. Dnes jsem "jen" penzista, ale mám se zdaleka, nesrovnatelně, nejlépe za celý svůj (ekonomicky aktivní) život (strávený za vlády KSČ a ruSSkých okupantů). KATASTROFA byla pro mne celá ta léta od osmačtyřicátého do osmdesátého devátého. To byla léta BÍDY a ubohosti - samozřejmě materiální, ale pro mne ještě důležitěji bídy duchovní, bídy možností, jak žít svůj život, bídy kulturní. Mluvit dnes o "katastrofě" může jen naprostý hlupák nebo štváč za každou cenu.
Samozřejmě jen naprostý blb čeká, že budou vládnout jacísi géniové, snad andělé, neomylní, kteří udělají vše jen na výbornou bez ohledu na okolní podmínky a na možnosti, a kteří přání dotyčného hlupce budou plnit na 110%. Že jiný občan může mít na vládu a její ministry jiné (třeba i protichůdné) požadavky takového hlupce ovšem ani nenapadne. Vláda nedělá přesně co chci JÁ, proto je to KATASTROFA a basta!.
Když pak přidá, po OSMILETÉ zkušenosti s vládnutím party kolem estébáka Babiše, že to bude "lepší" (viz navíc tajtrlíci a někdy vlastně i pochybní lumpové, co přichází do úvahy jako ti "lepší ministři"), tak pisatel svou chytrost jasně předvádí veřejnosti.
Já, milý hochu, katastrofu nepociťuji. Nebo přesněji, TAKHLE katastrofa rozhodně nevypadá. Dnes jsem "jen" penzista, ale mám se zdaleka, nesrovnatelně, nejlépe za celý svůj (ekonomicky aktivní) život (strávený za vlády KSČ a ruSSkých okupantů). KATASTROFA byla pro mne celá ta léta od osmačtyřicátého do osmdesátého devátého. To byla léta BÍDY a ubohosti - samozřejmě materiální, ale pro mne ještě důležitěji bídy duchovní, bídy možností, jak žít svůj život, bídy kulturní. Mluvit dnes o "katastrofě" může jen naprostý hlupák nebo štváč za každou cenu.
Samozřejmě jen naprostý blb čeká, že budou vládnout jacísi géniové, snad andělé, neomylní, kteří udělají vše jen na výbornou bez ohledu na okolní podmínky a na možnosti, a kteří přání dotyčného hlupce budou plnit na 110%. Že jiný občan může mít na vládu a její ministry jiné (třeba i protichůdné) požadavky takového hlupce ovšem ani nenapadne. Vláda nedělá přesně co chci JÁ, proto je to KATASTROFA a basta!.
Když pak přidá, po OSMILETÉ zkušenosti s vládnutím party kolem estébáka Babiše, že to bude "lepší" (viz navíc tajtrlíci a někdy vlastně i pochybní lumpové, co přichází do úvahy jako ti "lepší ministři"), tak pisatel svou chytrost jasně předvádí veřejnosti.
@Jaroslav Lindner možná kdyby tam byl Válek tak to dopadlo hůř. Ten nebyl schopnej ani sehnat antibiotika pro děti a to žádná epidemie naštěstí nebyla.
@Jaroslav Lindner
Měl jsem možnost brobirat s člověkem nejmenované agentury, jak vlastně agentury verbuji své respondenty.
Bylo to zajimavé a zároveň zcela pochopitelné, proč tu máme vždy pár procentních bodů na hranici statistické chyby, neboli, že se to o pár bodů vždy netrefi, což by nevadilo, ale právě ten malý rozdíl je vždy ve výsledku jinak a hlavně volby dopadnou jinak.
Letos jsou všichni proti všem a já osobně se těším.
Bude to výživné 👍
Měl jsem možnost brobirat s člověkem nejmenované agentury, jak vlastně agentury verbuji své respondenty.
Bylo to zajimavé a zároveň zcela pochopitelné, proč tu máme vždy pár procentních bodů na hranici statistické chyby, neboli, že se to o pár bodů vždy netrefi, což by nevadilo, ale právě ten malý rozdíl je vždy ve výsledku jinak a hlavně volby dopadnou jinak.
Letos jsou všichni proti všem a já osobně se těším.
Bude to výživné 👍
@Petr Minář nebojte,horší než teď to nebude. Tahle vláda je katastrofa,zvlášť někteří ministři. To i ten Babiš bude mít lepší.
Dnešní "chudí" nejsou o nic víc chudší, než tato skupina bývala dřív. Jenže kolem ní nebylo tolik bohatých. Tak jim ta jejich chudoba nepřišla tak velká, jako je to dnes.
@Jaromír Janka - jak nemůžeš mít rád Babiše, když máte úplně stejné myšlení. A nebo si myslíš že tady tím tvým lhaním někoho zmateš?
@Jaromír Janka
Nechodím volit už od revoluce a jsem nadmíru spokojen.
Výčitky nehrozí a mám se dobře za každé vlády, protože já se nestarám o ní a ona o mě.
Zdravotnictví nevyužívám, daně platit nemusím dík nastaveném systému a tak jedině co potřebuji od státu je dobrá silnice, abych dorazil za svou klientelou 👌😁
Nechodím volit už od revoluce a jsem nadmíru spokojen.
Výčitky nehrozí a mám se dobře za každé vlády, protože já se nestarám o ní a ona o mě.
Zdravotnictví nevyužívám, daně platit nemusím dík nastaveném systému a tak jedině co potřebuji od státu je dobrá silnice, abych dorazil za svou klientelou 👌😁
Kolikrát jsme už viděli sestavování vlády před volbami a ono to pak ten den dopadlo úplně jinak? Ale za to přece analytici a komentátoři berou peníze, takže je to vlastně v pořádku. Jen si říkám (pokud to dopadne jak to DNES vypadá, čemuž nevěřím), proč by si měl Babiš zkoušet pořídit nějaký fíkový list z jedné z vládních stran? Aby se musel něčím omezovat? Proč? Už přece ví, jak udělat z koaličního partnera hadr a zrušit ho ve svůj prospěch. Udělá to komukoli znovu a zcela stejně jako s ČSSD a ještě bude vypadat jako ten podvedený. Dohody dodržuje jen dokud jsou pro něj výhodné a žádná koaliční smlouva pro něj nebude víc než rohožka na boty. Vědí to všichni a pořád to budou zkoušet? A čtyři roky utečou jako voda, bude mu 75. Okamura po těch letech v opozici asi musí, protože nemá jinou volbu. Vleze do vlády, aby se neřeklo a nechá si chvíli srát na hlavu. Je to pro něj jediná cesta, jak si zachovat image bojovníka za naše lidi. "Zkusil jsem to, ale ten oligarcha je stejnej jako ti předtím, víc jsem udělat nemohl". A ti ostatní? Babiš si je namaže na chleba a kopne do řiti kdykoli si zamane a oni mu ještě budou muset být vděční. Snad bude aspoň hezké babí léto...