Komentáře

Zpět na článek

Z kremelských luhů a hájů. Slovenský premiér Fico posluhuje Putinovi a obviňuje Západ ze snahy oslabit Rusko

54 komentářů

našinec
Popírat Ficova slova je stejné jako popírat holocaust. Kdo chce, tak bude tvrdit něco jiné­ho..­...Mi­mocho­dem, určitě Západ toužil po silném Rusku. To může napsat jen deb.l.😝😛
Jiosef Tyl
Co vám brání, abyste si šli užívat péče Fica. Slovensko vás určitě rádo přijme. Popřeji vám tam brzký bohatý, a bezstarostný život.
Bubák Bubák
@Jiosef Tyl kdyby měl znovu vyhrát fialová hrůza, tak proč ne.
Alois Rudý
Slovensko má v čele vlády silného Fica, starajícího se úspěšně o potřeby Slováků i navzdory Bruselské totalitě, Česko má v čele vlády zase užvaněného rozhazovače rukou, každé ráno se prosebně klanícího směrem k Bruselu.😶
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Jojo. Když jsem viděl jak vyfotili Fica s jizvou, tak je opravdu silný!
Spíše bych řekl vyžraný jak před porážkou.
misazak
Babiš je sice zmatený, koruptovaný lhář a idiot, to se dá přežít, ale z Fica mě mrazí. To nevypadá ani na přežití!
Alois Rudý
@misazak ...že ty jsi bezpohlavní a vystresovaný potomek ofčí babičky a stepního ukrajince, tedy standardní podporovatel současné vládnoucí koalice ?😂🤣
richard richard
Nechte Fica Slovakum.
epr3
Kingu, Tobesi, Mináři, Sklopko a mnozí další, tohle byste si měli přečíst a pak mi poděkovat, že vám podstrkuju něco tak informačně hodnotného:
http­s://pr­avypros­tor.ne­t/van­ce-na-ukrajine-jsme-s-financovanim-valky-skoncili/
Nemáte zač, k.k.ti. Když jsem tu psal, že to má Ukrajina do švestek, nechtěli jste věřit. Teď máte možnost se na pravdu připravit a zvyknout si na ni. Po 4.10.2025 to bude už samozřejmost.
Richard Sebesta
@epr3 Chlape vážím si tvých komentářů jsou trefně a podložené fakty.Ty jsi nepochopil že tebou jmenované dezolaty pravda vůbec ale vůbec nezajímá. ?
epr3
@Richard Sebesta Ale pochopil. Na internetové diskuse chodím už třicet let. Nevzpomínám si, že by jakákoli informace někoho, kdo tam chodí jako předem přesvědčený, přesvědčila o opaku. Ale je to svým způsobem zábava, v co lidé ve svém zanícení jsou ochotni věřit. Opravdu tu jsou případy pro Chocholouška.
Richard Sebesta
@epr3 To beru je to pravda
King I
@epr3 Vy jste to opět nepochopili, Komici. Priorita je pro US pátek, Evropa ale může dál kupovat US zbraně a dávat je Ukrajině. Takže to přebije i ten pátek, když budeme chtít. A platit to budete i vy dva de bi love. Moje intelektuální převaha nad vámi je devastující a baví mě to.
epr3
@King I Mě zase baví tvoje namyšlená samolibost, v té jsi opravdu nepřekonatelný 😂
epr3
@King I A máš taky pravdu v tom, že Evropa může dál kupovat US zbraně a dávat je Ukrajině.😂 To by skutečně mohla, kdyby měla za co. Evropa má holou prd.l. Stamiliardy kterýma mává, jsou jen virtuální. Buď si je musí někde půjčit, nebo je v ECB klikáním té správné počítačové myši vytvořit. Obojí nás zadluží a vyvolá inflaci, která se samozřejmě bude týkat i tebe, ty nepřekonatelnej inteligente😂.
King I
@epr3 Konečně už je ti jasné navýšení výdajů na obranu na 5 procent? No vidíš, jak jsi šikovný - sám jsi k tomu došel. Nebolelo to moc?
epr3
@King I Mě bylo jasné, že je to hujerská deb.lita. Buďto se to žašmoulí tak, že se do toho započítá každý patník u cesty a to ještě v ceně minimálně miliónu, nebo na to jednoduše nebude. A žít v tom budeš ty, já už toho před sebou tolik nemám. Tak dál jásej nad tím, jak tě budou odírat a místo flastru na odřený koleno u doktora dostaneš tak akorát kopanec do prd.le. A kdybys náhodou chtěl jít k zubaři ať ti udělá něco s bolavým zubem, tak tam na to bude mít připravený rezavý kombinačky😂.
King I
@epr3 když vyhraješ, nic nebolí a koukej tu ještě pár let zůstat
Anatolij Vasil
@epr3 Sem si to našla a musím uznat že jsi toto předpovídal.Jo jak tam píše autor smažák Zelensky odmítne a veškeré kohouty finanční USA zavře.A teď nejde o Ukrajinu,ale o peníze hoooodne peněz .A Rusko by mohlo získat o čem ani nesnili.Dik epr.ze sem dáváš kam může člověk pro seriózní články,.
Petr Minář
Slovák Ficko má péči, aby zlý Západ, odkud přičinlivě vyžírá finance, neoslabil jemu tak milé RuSSko.
Má ale soudruh Ficko sám máslo na palici. Jeho ideový předchůdce, velký vzor, též velký slovenský vlastenec Tiso nežvanil a aby angloameričtí plutokrati nemohli oslabovat přítele Slovenska, Adolfa Hitlera, přiložil ruku k nacistickému dílu a poslal milovanému Adolfovi na pomoc slovenskou Rychlou divizi. A ještě mu výhodně (pro Adolfa, ovšem) dodal Židy, za jejichž odběr zaplatil. Tak se to Ficko dělá, když chceš pro Slovensko dělat tu nezávislou politiku všech azimutů a dostat bonus od svého přítele Putina, zadarmo plyn!
Richard Sebesta
@Petr Minář Opět lžeš .Ty nic jiného neumíš.At je Fico jaký chce, Tiso určitě není jeho vzor.Pak by těžko odsuzoval slovenský stát a hájil SNP a Husáka a spol a další kteří SNP zorganizovali
Petr Minář
@Richard Sebesta
Husák byl zcela loajálním úředníkem za Slovenského štátu, tedy žádný odbojář ani nepřítel státu - než se to začalo obracet a byl pro Slovenskou sovětskou republiku v rámci SSSR (což osobně navrhoval vrahovi Stalinovi). To oni Slováci (zvláště někteří) už jsou takoví, odsuzují a pak tiše fandí nebo naopak, však Slovák Slovákovi oči nevyklove, vždyť jsme jedna slovenská rodina.
Když o něčem víš KULOVÉ (skoro o všem), tak si o tom napřed Šebesto něco přečti. Dá se najít toho dost.
Dnešní Ficka je včerejší Tiso (nebo včerejší Tiso je dnes Ficka). Asi to mají v krvi. Rozhodující není co Ficka podle momentální potřeby kde žvaní, ale co prakticky (pro to Slovensko) "dělá". A znáš ten vtip: to, co dělá "naozaj vyzerá", jako to dělával Tiso.
Uživatel_5776693
Bohužel, oblíbený mýtus že válku na Ukrajině rozpoutal západ, se ruské propagandě podařilo rozšířit natolik v západní Evropě, že ať otevřu jakýkoliv článek na italském Facebooku (žiji tady 30 let) který se věnuje válce Ukrajina - Rusko, 90% komentujících by Zelenského utopila ve lžičce vody, a činí ho odpovědným za to že svým neustálým žebráním ochuzuje obyvatele EU, že skáče jak trumpeta píská, no a vůbec že by Ukrajina měla složit zbraně když už to je i tak prohraný. Ruští trollové vytvořili takové množství fiktivních stránek a profilů kterými komentují, že tomuto narativu věří stále víc lidí. Goebels by si mnul ruce radostí, mít takový nástroj v 1939 roku.
No a Zuckerberga pověsit za koule do průvanu!
Alois Rudý
@Uživatel_5776693 ...co takhle se zamyslet vlastní hlavou, to je ta koule na tvém těle.....tam ne, nahoře🙄
epr3
@Uživatel_5776693 To není mýtus, to je pravda. Stačí, když ji nebudete hledat jen na Facebooku, ale zkusíte zajít do článků s tématem Ukrajina, datovaných rokem 2014. Budete možná překvapen, kolik se toho dá i u nás najít.
Bubák Bubák
@Uživatel_5776693 zůstaň v Itálii a nepleť se do věcí kterým evidentně nerozumíš, o tom není pochyb!
Anton Augustin
Slovenský premiér Fico říká tvrdě pravdu, to se progress libtardům nelíbí.
Richard Sebesta
@Anton Augustin Jistě důkazem budiž to co Fico tvrdil už před 2 roky.Tedy válka nemá vojenské řešení .Tehdy ho všichni co dnes volají po míru považovali za proruského .Kde bychom dnes byli kdyby tehdy Zelenskyi tehdy tvrdil co tvrdí dnes ?Tedy že chce jednat s Putinem .Tehdy to KATEGORICKY odmítal. Kdyby se tehdy začalo jednat mohlo být mnohem méně mrtvých a možná by už dnes válka nebyla
PEtr Tobes
Robert Tico Hranol soutezi s Orbanem o nejvetsiho putlerova pucfleka ze statniku zemi EU..a mozna uz je i ve vedeni..no dusledky to mit bude, to je jista vec a ne dobre
Richard Sebesta
@PEtr Tobes No a ty budeš brzo pucflek muslimských kobylek a budeš jim líbat nohy ! Už se těšíš že ?
PEtr Tobes
@Richard Sebesta tobe uz fakt totalne hrablo..ty tady vidis nejake kobylky v hidzabech?? u nas se jime nedari jako treba v Belgii, FR nebo i v Rusku a tak to taky zustane..bez si pro leky a nepis bludy paciente
Alois Rudý
Pisálku v čem Fico lže když tvrdí, že západ chce oslabit Rusko ? Nebo ty opakované sankce mají Rusko posílit a ne oslabit ? 😂🤣
Frantisek Najman
Jen v komoušské totalitě musí mít všichni jeden určený názor, v demokracii je svoboda názorů podle osobní zkušenosti každého. Takže sláva současné západní totalitě!
Pavel Nyklíček
@Frantisek Najman
Tak to mi připomíná hnuti ANO.
Tam byl vždy také jen jeden názor a jak jsou jeho uživatelé spokojeni 👍
Já být starší, hned bych volil babiše 🤣.
Má to vždy jen samá pozitiva.
Nemusíš myslet, nemusíš myslet a nemusíš myslet no a nakonec nemysliš vůbec 🤣.
Je to už jen malý krůček od nejdokonalejší myšlence, kterou má vždy jen vůdce!
Asatin
Fico je rusky pohůnk stejně jako byl Husák který podepsal okupaci Československa a ze stáje je i Babiš Putinuv agent.No máme se naco těšít.
Pavel Nyklíček
@Asatin
Podepisuji
Jiří Bubeníček
@Asatin Přesné! Bohužel já jsem tu dobu žil r.45 na venkově likvidace kolektivizace atd! Jedno plus to mělo byl jsem mladý a nic nebolelo ,jinak komunisti a CCCP jejich impriálni politika jsou největší fuj tajblové! Miru zdar.
Anatolij Vasil
@Jiří Bubeníček Tak chlapče tobě by dnes min.bylo tak cca 85 až 90l.Tak pane provokatere nechte si lži příště pro sebe.Kolektivizace urc ite nebyla v r.1945.Kdyz už sem píšeš kraviny tulpasi tak ne tak okatě.
Richard Sebesta
@Asatin Zvací dopis v 68 . podepsalo 5 Čechů a jeden Slovák pokud můžeme tu Bolakovu bestii považovat za Slovaka
Richard Sebesta
@Richard Sebesta Tak beru zpět 4 a jeden.Myslel jsem že také Hofman ale ten ne
Anatolij Vasil
Tolik špíny a lží v jednom článku.A zase tu máme jen jednostranně.Fico 18balicku věděl co dělá a dělal to v zájmu občanů Slovenska,aby neměli předražený plyn.Coz o naší současné vládě se říci nedá že by něco udělala ve prospěch obyvatel ČR.
Bretislav Valenta
@Anatolij Vasil Jeden hňup...
Anatolij Vasil
@Bretislav Valenta A druhej se přidal viď Břetislav
Pavel Nyklíček
@Bretislav Valenta
Jedna
Jiří Bubeníček
@Anatolij Vasil Už vaše jmeno předurčuje váš názor píšete sem pravidelně a stále to samé popirat historii a kritizovat současnou vládu proč ne moloděc,ale kritizovat s věcnými argumenty ! Obecně platilo ,že občan se musí starat sám a to zásadně svoji prací a schopnostmi vydělat penize ba co vic umět hospodařit a nechtít všechno co vidí v reklamě! Jsem r.45 pamatuji 50 leta kolektivizace venkova pod dohledem komunistů ,poradců z SSSR ,čas pokročil r.68 a okupace ,nasledná normalizace ,žil jste tady? Spekuluji nejste Ukrajinec ,ale ten který podooruje Rusko vy mate naše občanství a volebni právo? Nesympatizuji s Ruskem od svého mládí na venkově atd. STAČILO!
Anatolij Vasil
@Jiří Bubeníček Jsem Češka a občanství už mám a kouknu do občanky jestli volit už taky mohu.🤔
Anatolij Vasil
@Jiří Bubeníček Nikdy a nikde jsem písmem historii nepopírala!Popírání historie to je záliba současné vlády a jejich voličů!
Alois Rudý
Pravdou je, že Slovensko a Maďarsko byli vždy před námi ve schopnosti předvídat mezinárodní vývoj a včas se mu přizpůsobit. Prostě až skončí ukrajinský konflikt a Ukrajina bude zapomenuta, celý svět se bude snažit znovu navázat hospodářské styky s Ruskem, oni budou mít výrazný náskok. Prostě chce to předvídavé a schopné politiky, ne plazící se úklonky Bruselu.😉
Bretislav Valenta
@Alois Rudý ...a druhý hňup...nechcete se kamarádit?
Alois Rudý
@Bretislav Valenta ..od tebe potomka ofčí babičky a stepního ukrajince to sedí a nevnucuj se😂🤣🤣
Pavol Vraštiak
@Bretislav Valenta Pro Vás jsou všichni hňupy. Ale bohužel současný vývoj napovídá, že pan Alois bude mít pravdu. Nikdy není dobré vsadit peníze na jednu kartu, to dělají jenom zoufalci. Zoufalci a blbci.
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Pravda je, že pravdu má jen STRANA.
Pravda každopádně je, že bych neměnil ani se slovákama a ani s hangáramá.
Jsou příliš napřed 🤣
Jiří Bubeníček
@Alois Rudý I Rusko bude mit zajem nepochybujte! Ale slova oni budou mit naskok ,která píšete svědčí o něčem velice špatném si necham pro sebe! Rusko bude chtit zrusit sankce a samo bude mit zajem na konsolidaci vztahů! Plazit pred Bruselem ? Ja pamatuji plazení od r 50 az do r.89 pred SSSR nevite ,neznate ,nežil jste tu dobu mate ponětí ? Tu soucadnou valku vyvolal kdo pane Rudý to přijmení má zvýraznit vaše postoje?A Brusel vam v tom brání ?
Bubák Bubák
@Jiří Bubeníček tu současná válka ( její horká část) je následek dlouhotrvajícím neplněním jakékoliv smlouvy s RF, příkaz znepřátelit za každou cenu ( pokus o puč v Bělorusku , nedodržování Minských dohod atd...) síly v pozadí USA prostě potřebují nepřítele, když není tak se vymyslí. Samotná RF určitě není úplně bez viny, ale dělá to v rámci bezpečnosti své země. Minimálně 8-10 let se tomu snažila předejít. Bubeníčku, než začneš hloupě kafrat, nastuduj si fakta ze všech stran.
PS: jak by se zachovaly USA, kdy například Čína začala přípravu s rozmístěním raket v Mexiku??