Komentáře
Dva diktátoři a Božská komedie: Za co se modlí a o čem mudrují Vladimir Putin s Alexandrem Lukašenkem?
14 komentářů
Je to patetické - 2 staří dědci před kostelem. Ale nikdo nezapomene, kolik lidi zavraždili, umučili, rodin zničili a měst rozmlátili. A s dětmi je to genocida. Hnus na mě padá.
A díky za článek!
A díky za článek!
@misazak ...co jiného také čekat od tebe, potomka ofčí babičky a stepního ukrajince 😂🤣
@Alois Rudý
U pohádek Ovčí babičky byly dva respektive čtyři hlavní aktéři.
Ovečka a tři vlci.
Ovečka nejsi a zlí vlci vždy dostali za uši...👌
U tebe ty uši splihli po revoluci.
STRANA fuč, VUML k ničemu a zůstal ti jen hen ten miér.
Chápu to zklamání ve tvým pamfletech. Naprosto chápu.
Důchod také nic moc, stáří se hlásí klouby vržou i u tvého guru B a někde v povzdálí STRANA co by se zas mohla vrátit....🙊
A ono zas nic. Zas hen len ten miér.
U pohádek Ovčí babičky byly dva respektive čtyři hlavní aktéři.
Ovečka a tři vlci.
Ovečka nejsi a zlí vlci vždy dostali za uši...👌
U tebe ty uši splihli po revoluci.
STRANA fuč, VUML k ničemu a zůstal ti jen hen ten miér.
Chápu to zklamání ve tvým pamfletech. Naprosto chápu.
Důchod také nic moc, stáří se hlásí klouby vržou i u tvého guru B a někde v povzdálí STRANA co by se zas mohla vrátit....🙊
A ono zas nic. Zas hen len ten miér.
Ať si ta ruská zrádkyně opraví chybu v titulku. ....Mimochodem, už někdo podal podnět na českou vládu a prezidenta, že jezdí po světě a za státní peníze dělají volební propagandu pro vládní strany?! To přece dělají hlavně diktátorské režimy. V demokratických volbách si každá strana své předvolební akce musí platit sama.
Co je špatného na silném a spravedlivém diktátorovi, kterého podporuje drtivá většina občanů našeho většího silnějšího a úspěšnějšího Slovanského bratra ?😎
Za co se modlí autor článku a jakou božskou komedii nám on chce vnucovat?
já čtu u Vás jen nadpis.Dál nic, protože si za
a) šetřím nervy,
b) 👉nesnáším hajzlíky, kteří hanobí vlastní zemi a lezou do zadku zemím co se týče svobody zrovna tak nesvobodným, ale holt jsou směrem na Západ.
Mě naopak enormně zajímá 👉k čemu se nyní zběsile modlí Zelenskyj a o čem mudruje se svým vrchním prokurátorem 😂.
-----------
Jinak - Kačko, marná snaha, odpadlík je vždycky ten, kterýho původní zpátky už nepřijmou a noví se na vás stejně koukaj přes prsty, i když tvrdí, že ne.
U nás máme podobné, ale u slušných lidí si neškrtnou, Vy v Reflexu ano a tím jsem řekla všechno!!
.