Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Předvolební hysterie, Babišův útěk mimo Prahu a opozice slaboduchých nápadů

49 komentářů

Miroslav Kašpar
Inu, výraz "opozice slaboduchých nápadů" je sice pěkný, ale obávám se, že slaboduchost průměrného voliče zemského škůdce agenta Bureše nebo politika z dovozu Čurymury bude ještě mnohem níž. O slaboducosti voliče bolševiků nemluvě
Petr Minář
Sprostá úderka opozice vyrukovala nadávat autorovi článku: Mach, našinec, Rudý, Šebesta, Frank51482, Podhola. Někteří i drze přiznávaji, že vůbec NEČETLI. Pro čtení tu ovšem nejsou, jde o to vyblít zde opozični sprostotu a nenávist.
Alois Rudý
Slaboduché články Mertlíka jsou obrazem neschopnosti podporovatelů současné vládnoucí koalice, škodící Česku. Ale všeho do času, "Mertlíkové" jenom do voleb.😉
Miloslav Podhola
@Ivan Fučík
Kdo bude hlasovat ze zahraničí, je nesolidní, neb dá hlas tomu, co a kdo ho nepostihne.
Platí pro trvalou emigraci.
Jan Macharacek
@Jaroslav Liška Proč?Jste přece v tom šiku. Kupředu levá...a přitom hajlujete.
Libor Hercík
Můj ty světě, jam jsme se to dostali!?
To je na reakce ne na text paně Mertlíka, k tomu není více méně co dodat, ale na komentáře čtenářů.
Mohu mít jiný názor, ale to neznamená, že musím druhého urážet. Za takové urážky se dřív v hospodě dávalo přes ta ústa co jí vyřkla.
Pana Mertlíka osobně považuji za člověka s velkým přehledem, který své postřehy dokáže i vtipně podat.
Když jsem četl prvně jeho ZZ, tak jsem honem hledal na netu, zda jde o tu samou osobu co jezdila s Bohemia a tehdy M.Efektem😁.
našinec
@Petr Minář Víš vůbec koho obhajuješ? Ten za komunistů rozhodně nestrádal a byl s nimi jedna ruka. To, že obrátil barvu, ale ne rétoriku, podobně jako mnozí další, mne však neuspokuje. Ty máš rád, když se ti správně lže?­!...­.Samoz­řejmě, že pokud jsi nick autora článku, tak....
Anatolij Vasil
@Petr Minář Děda přišel z práce a hned nás tu bude poučovat o vzorném chování.To ten pravej,kterej slušný slovo napíše jen když se splete!!
našinec
Občas si říkám, zda čtu opravdu autentické články od konkrétních lidí. Zda tyto články nepíše redakční AI dle zadaných kritérií a individua jen článkům neprodali své jméno.
našinec
@Petr Minář Vždyť má Mach pravdu. Tyhle Mertlíkovy komunistické žvásty natřené namodro můžeš číst leda tak ty.
Petr Minář
@Alexandr Mach
Nečetl, ale hovadsky pindat to jo. Tykpický vysoce inteligentní (IQ 50) volič opozice, spása národa a státu.
Miloslav Podhola
Mertlík, s plnými kalhotami z budoucnosti, rozvinul svou slaboduchosti, stačí nadpis!
misazak
Děkuji, jsem přihlášená volička žijící v cizině, trochu jste mi objasnil, jak volit. Díky!
Richard Šebesta
To je protimluv Mertlíku. Tahle vláda cenzora Foltýna a ministra Rakušana rušícího " dezinformační weby " plus která vyhazuje lidi z práce za svůj názor a chce nás zatáhnout do války se svými kriminálními aférami DOZIMETR a BITCOINY je vláda reprezentována demokratickými stranami ? To má být demokracie ? Spíš se to podoba místy normalizační době počátku let sedmdesátých .Kdo ji zažil jako i já měl by mi dát za pravdu. Mimochodem od listopadu nepamatuji vládu,která by podobné " demokratické " metody používala.
Petr Minář
@našinec
Hlavně obhajuj kdysi tak strádajícího estébáka Babiše
Alois Rudý
@Petr Minář ....takže jsi po pádu na hlavu, hmm, opravdu slušný výkon🤣😂
Petr Minář
@Frank51482
Tys byl brusič kovů? Já podle projevu myslel manipulátor s prasečím hnojem.
Frank51482
Pomatený brusič kovů se zase vyslintal. A prémie budou.
Jan Macharacek
Tož,přesné a výstižné,přitom sranda.
Petr Minář
@Libor Hercík
Do diskuze zde nalezla (byla vyslána) rudohnědá lůza.
King I
Půlka Čechů je namr.daná Habsburky, půlka Ivanem. Jen Rudý je kříženec sochy Lenina a yorkšhíra.
Richard Šebesta
@našinec Přesně Minář je bezcharakterní lhář.
Petr Minář
@Anatolij Vasil
Vyjímečně, aby blb byl v obraze: přišel jsem, ale ne z práce, nýbrž z horské túry v Alpách. Slušný výkon, dnes. Větší dřina než v práci.
Petr Minář
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Jana Anastasie Prachařová
Pane Mertlíku, super článek, mňam počtení. A vtipně napsané 👍👍👍
Bubák Bubák
@misazak tak vol v cizině, a nepleť se do věcí kterým nerozumíš a rozumět nebudeš.
Jaroslav Herman
@Miroslav Kašpar Kašpare vy jste musel mít pošramocené dětství, z kterého jste se do dneška neprobral. Dejte se třeba na rybaření nebo něco jiného. To uklidňuje. Hezký den.
našinec
@Libor Hercík A je nádherné, že komouši jako Mertlík se naváželi do Nohavici, jelikož zůstal stát ve svých idejích.
NHL1
@Petr Minář Uklidni se puso nebo si poprskáš košili. A nepiš mi, že Ti nemám tykat.
Petr Minář
@Richard Šebesta
Chceš mít víc místa na svoje hnoje a lži. To chápu. Jdi mezi své pruty spolku Svatopluk.
našinec
@Petr Minář A kde přesně jsem obhajoval kdysi tak strádajícího Babiše? Nejsi fakt ten Mertlík?!
Richard Šebesta
@Petr Minář Minář nech si ty svoje hnoje a lži. Číst tvoje blafy nejde je mi z nich na blití.
Anatolij Vasil
@Petr Minář Proč tu neustále lžeš.Tady nikoho nezajímá kdes byl a cos dělal!
Alexandr Mach
Já ho nečetl...Je to určitě o ničem. Jak zamrzlý politruk.😝😂😂😂😂
Anatolij Vasil
@misazak Jenom ne současnou vládu!?
Zdeněk Kaláb
@Kinpromintreg I promiňte pane nenávist a inteligence není totéž u zvonilo dvakrát gestapo za války mluvil by jste jinak nebo už nemluvil
Zdeněk Kaláb
Slaboducha levice 1999 vstup do Nato Eu2004 soc demokracie splnění 2procentniho závazku 2005 Jiří Paroubek to po nich zůstalo předvolební boj ano nestojí proti nám nepřítel ale protivník inteligenci nesmí nahrazovat nenávisti levice nelze vymazat jak by si někteří přáli patří k životu hodně zdraví slunko vyjde i po volbách i Václav Klaus to prezil
Tomáš Kostelecký
Tyhle dvě Milky by pozovaly třeba s Hitlerem, kdyby jim slíbil pětistovku k důchodu. Bezectný *** panáčkující bolševickému udavači, vlastizrádci a kolaborantovi. Jsem také důchodce, ale tohohle ***a bych přivázal za nárazík a odtáhnul ho až na Felvidék. Špína chlap a typyckej dráteník.
Anatolij Vasil
@NHL1 👍👏
Bubák Bubák
@Petr Minář drze a především hrozně hloupě blábolíš ty, mináři.
Igor Latura
@Miroslav Kašpar kašpare
Jaroslav Liška
@King I to je hodně ubohé, lituji vás!🐒
Jaroslav Liška
Mohu prosím vědět, co je "rudohnědý" šik?✊️
Libor Hercík
@našinec Zdravím, to je přesně ten způsob diskuse, za který by jste v hospodě dostal přes ústa. Proč okamžitě útočíte?
našinec
@Libor Hercík Takže jste komouš, co zázračně prohlédl jako Mertlík. .....Zeptám se vás, kdo mohl v 70tkách a 80tkách v ČSSR svobodně podnikat. Nepřítel režimu?! A zvláště, když to bylo zákonem zakázáno.
Anatolij Vasil
@Petr Minář Ty Minář tebe fakt při porodu pustili na hlavu.Jinak to není možný aby jsi mluvil pravdu a byl slusnej fakt když se spletes.Tolik špíny a nenávisti a lží od jednoho člověka jsem ještě nezažila.🙉
Anatolij Vasil
@našinec No všechno je možný.
Anatolij Vasil
@Alois Rudý Dodatek nás zajímá abys diskutoval slušně.Maminka ti neříkala že nemáš být sprostý?!!!
Ivan Fučík
Snad jen l té korespondenční volbě. Přikládá se ji důležitost, kterou nemá. Vládní koalice si extrapolovala příznivé výsledky minulých voleb v zahraničí na stovky židle potenciálnich voličů. Bohužel, bude nutné zklamána. Zatím se ke korespondenční volbě zaregistrovali ti, co chodili volit i bez ní. U ostatních není zájem valný. Je to logické. Účastní se v prvé řadě těch voleb, které.mohou mít vliv na jejich život. Což naše volby nemají.