Analýza
Ostravský Babiš: Jak se favorit voleb dostává do hlavy mládeži i seniorům v Moravskoslezském kraji?
51 komentářů
Ivan Fučík
0
Na otázku v titulku je snadná odpověď. Veškerou kampaň za Babiše obstaral Fiala.
Volte Babiše, volte STRANU ať se do Česka může vrátit pohoda bezpečného života.😎
@Alois Rudý
Amen. Spadl mi ze srdce kámen.
Amen. Spadl mi ze srdce kámen.
@Pavel Nyklíček ...to nebyl kámen, ten zůstal, to bylo srdce, amen s tebou.😎
Tomuhle chce kriminální lump a estébák také pomoci k moci: https://www.forum24.cz/volani-z-ceskeho-lesa-nevolte-komunisty-nevolte-nikoho-kdo-s-nimi-spolupracuje-prinaseji-zhoubu
Víc dodat netřeba.
Víc dodat netřeba.
Zlodějská chamraď se hlásí k svému šéfovi gangu. Zloděje a kriminálníka mohou volit zase jen zloději a kriminálníci: volte ANO bude líp.
@Petr Minář O kom to bylo? O Babišovi nebo Fialovi? Jeden za 18 druhý za 20 - 2. Ani by nikoho asi nepřekvapilo, kdyby se tito podvodníčci po volbách spojili.
@Petr Minář Jo Bureš je gauner ale zdá se že mu silné konkurují strany Fialová gangu .Dozimetr a Bitcoiny ještě možná udělají zemětřesení v té tvojí vládní bandě.
Právě jsem si dal jeden rozhovor s Babišem a opět překonal v tuposti a vypatlanostii všechny své dosavadní rekordy. Někde se dočetl, že využíváme jen 15% mozku. A Andrej se ZCELA VÁŽNĚ ptá, kdo ovládá těch zbylých 85 procent...))) Když začne filozofovat hlupák, je to vždy bžunda převeliká. Okamžik, kdy začne rozumovat o Plochozemosti, se přibližuje...
@Uživatel_5734171 Já bych řekl, že u takového Kinga, Mináře, Tyla a ještě mnoha dalších exemplářů, je i těch 15% moc. U nich ovládá 99,9% kapacity jejich mozku mainstream. Zbytek je už jen na jídlo, vyměšování a psaní pitomých komentářů v diskusích Refluxu.
@epr3 A proč tě to tak ser e, kolaborante? To ty přece nečteš.
@King I Na rozdíl od tebe čtu všechno. Je to důležité proto, aby člověk vnímal informace v co nejširším kontextu. Toho ty stejně nejsi schopen, takže klidně si čti na Novinkách a Foru24, to jsou periodika přesně pro tebe, živočicha neschopného kritického myšlení a logického porovnání informací.
Za fialový totality už jsem byl za své názory třikrát vyhozený ze školy, dvakrát z práce, mé děti nemohly studovat ve školce a zmlátila mě BIS. Nemůžu ani napsat, že za fialový totality už jsem byl za své názory třikrát vyhozený ze školy, dvakrát z práce, mé děti nemohly studovat ve školce a zmlátila mě BIS, protože bych šel sedět.
@King I
dokonce to ani nemůžeš jít nahlásit, protože umíráš zimou a hlady, to dá rozum...
dokonce to ani nemůžeš jít nahlásit, protože umíráš zimou a hlady, to dá rozum...
@King I Zeptej se učitelky Bednářové, diplomata Druláka, rektora Ševčíka a mnoha dalších, jaké to je, když je vyhodí z práce za názor.
Tebe nikdo vyhazovat za názor nebude, protože máš ten správný, načtený nebo spíš naposlouchaný z podcastů médií hlavního proudu. A nějakého blbečka ke kolečku s hnojem je potřeba pořád...
Tebe nikdo vyhazovat za názor nebude, protože máš ten správný, načtený nebo spíš naposlouchaný z podcastů médií hlavního proudu. A nějakého blbečka ke kolečku s hnojem je potřeba pořád...
@epr3
Ševčík OPRAVDU nebyl rektor...))) A nikdo ho z práce NEVYHODIL, i když by měl. Jen ho zbavili funkce DĚKANA. Na tu funkci opravdu není ústavní právo. Tenhle zmetek se nikdy děkanem stát neměl, to je ostuda mé alma mater, ostuda akademického senátu atd...
Ševčík OPRAVDU nebyl rektor...))) A nikdo ho z práce NEVYHODIL, i když by měl. Jen ho zbavili funkce DĚKANA. Na tu funkci opravdu není ústavní právo. Tenhle zmetek se nikdy děkanem stát neměl, to je ostuda mé alma mater, ostuda akademického senátu atd...
@epr3 Vyhodili proruského diplomata? Naprosto v pořádku. Ten se má držet zadání. Vyhodili proruskou úču, oblbující děcka? Mám je jít učit oslavovat Hitlera? Naprosto v pořádku. Nedělej ze sebe šaška.
@King I Jenom se ukazuješ jako ukázkově zpracovaný. Kdyby sis dal tu práci a prošel si to, co k jejich odvolání vedlo, šel bys kopnout Fialu a Rakušana do prd.le.
Ale ty na to mentálně nemáš, tak si to musíme vysvětlovat takto. Bohužel tvoje mentální nedostatečnost neumožňuje přijetí logických argumentů.....
Ale ty na to mentálně nemáš, tak si to musíme vysvětlovat takto. Bohužel tvoje mentální nedostatečnost neumožňuje přijetí logických argumentů.....
@epr3 Je to proruský kašpar a tím bezpečnostní riziko státu. Já bych ho rovnou střelil do palice. Co s takovým zm rdem?
Co jsi říkal o logice? Nepouštěj se to věcí, který jdou mimo tebe...
Co jsi říkal o logice? Nepouštěj se to věcí, který jdou mimo tebe...
Babiš je nejen "Ostravský" favorit voleb, ale všech slušných lidí i těch, kteří musejí bydlet v Praze.😉
Proč nejde do voleb tam kde bydlí? Zbabělec jako vždy. Minulé volby za Ústí, teď Ostrava. Jezdí jen kde ho zvolí, jinak by v Průhonicích dostal napráskáno. V Praze raději vystrčí nluvící hlavu Havlíčka.
@Ivo Hájíček ....Praha má prostě jako tvář Němcovou a Bendu, to ji vyřazuje z Česka.😊
@Alois Rudý, Vy budete vážně moskovna. Hlavně něco napsat. To jako v Praze smí kandidovat jen ODS? Jste prostě hoden svého vymyšleného příjmení.
Frank51482
Jsem z tohoto kraje a je mi jedno, jestli Andrej chodí na hokej apod. Zkrátka my jsme region rázovitý, jak zpíval Jarek Nohavica a pindy nějakého tlučhuby z redakce máme opravdu na háku. Babiš se nemusí schovávat za ozbrojence a chodit zadními vchody na besedy jako ten prolhaný šmejd z Brna. A to podotýkám, že nejsem jeho volič.
@Frank51482
Tak jestli je někdo prolhaný šmejd, co popře i sám sebe a své výroky, tak je to určitě Babiš. Navíc se drží hesla - Nikdo vám nemůže dát více než já slíbit. Ale v kraji kde je nějvětší koncentrace tupanů na km2 to asi ani jinak nejde.
A pokud si někdo myslí nebo doufá, že se mu zásadně změní životní úroveň s vládou ANO, tak se asi bude divit. Nezmění.
Tak jestli je někdo prolhaný šmejd, co popře i sám sebe a své výroky, tak je to určitě Babiš. Navíc se drží hesla - Nikdo vám nemůže dát více než já slíbit. Ale v kraji kde je nějvětší koncentrace tupanů na km2 to asi ani jinak nejde.
A pokud si někdo myslí nebo doufá, že se mu zásadně změní životní úroveň s vládou ANO, tak se asi bude divit. Nezmění.
A zmínil také své aktuální kauzy doma a v zahraničí? A nebo to voliče moc nezajímá a hlavně se klepou na to, co jim přihraje?