Komentáře
@Alois Rudý Pan Mertlík rozhodněnení slabošský pisálek, dokonce není ani vulgární, souruhu Rudý. Jeho rozhledu a stylu tleskám!
Velké muselo být zoufalství ukrajinské uprchlice, když pojala za muže toho naprosto nemužného šaška, přitroublého slouhu s neurčitelným pohlavím, jehož jedinou předností se stalo, že jeho měšec se hojně zaplnil zlaťáky za služby nejhoršímu politiku této země. A žili spolu spokojeně až do smrti.
Pane Mertlík,Bible je studna lidské moudrosti a pokud by do ní Zeman nakoukl, druhý den by se šel oběsit.Ale ožralá by stejně,nic nechápal.protoze rum to je jeho pravda.
Úzkostlivé hýkání a kvičení podporovatelů současné končící vládní koalice je rajskou hudbou pro většinovou část slušných lidí Česka😁
Teda tady se najde vulgárních a sprostech lidí co teto vulgaritě tleskají.No jací někteří lidé taková současná vláda.
@King I ...dobře jsi to opsal pyskoune, a teď zkus něco z vlastní hlavy. To je ta koule na tvém těle.....tam ne, nahoře.🙄
@Uživatel_5813254 ..tleskáš ? no co také jiného čekat od potomka ofčí babičky a stepního ukrajince 🤣😂
Mertlík už ztrácí sebekontrolu a začíná se v plné nahotě ukazovat jeho skutečná povaha slabošského pisálka nahrazujícího schopnosti vulgaritami a urážkami politického oponenta. 😎
No zase výtečné, budu si must bibli někdy přečíst. Dosud jsem se k tomu nedostala. Ale díky za článek!
Zeman 🇨🇿🇨🇿 , je mi zle že máme agenta Pávka na hradě, politruk, rozvědčík, komunista !!
@Alois Rudý ...pyskoune, bez "pyči" by byl život smutný, ale to samozřejmě neplatí pro vás bukvice.😀
Frank51482
Mertlík by se měl nechat odborně vyšetřit. Ale i tak mám obavy, že se s tím už nedá nic dělat a je to konečná. Je otázkou času, kdy mu od té nenávisti praskne žilka.
@Frantisek Najman
ProruSSký šmejd, též ruSSký šváb, zrádce vlasti a národa Čechů, asi pro pana Mertlíka NENÍ spoluobčan (je to prakticky spoluobčan fašistického vraha Putina, i když má formálně občanství ČR). Pro mne tedy spoluobčan takový hnus také není. Se svou obhajobou "práva" na názor v tomto případě táhni do fašistánu RuSSko, tam budeš mít příležitosti hájit "právo na názor", až se z toho po ...
Ale můžeš začít i u ruSSkých švábů přímo zde: třeba grázl, co si říká Alois Rudý tu drze a otevřeně volá po soudu a potrestání nejen vlády (demokraticky zvolené), ale dokonce i "jejích podporovatelů" !!! Tam táhni hájit právo na svobodnou volbu představitelů a na názor!
ProruSSký šmejd, též ruSSký šváb, zrádce vlasti a národa Čechů, asi pro pana Mertlíka NENÍ spoluobčan (je to prakticky spoluobčan fašistického vraha Putina, i když má formálně občanství ČR). Pro mne tedy spoluobčan takový hnus také není. Se svou obhajobou "práva" na názor v tomto případě táhni do fašistánu RuSSko, tam budeš mít příležitosti hájit "právo na názor", až se z toho po ...
Ale můžeš začít i u ruSSkých švábů přímo zde: třeba grázl, co si říká Alois Rudý tu drze a otevřeně volá po soudu a potrestání nejen vlády (demokraticky zvolené), ale dokonce i "jejích podporovatelů" !!! Tam táhni hájit právo na svobodnou volbu představitelů a na názor!
@Richard Šebesta
Nech si laskavš ty své pindy. Že nemáš rád kriminálníka Babiše jsi sem napsal snad 100x, než z tebe vylezlo, že ho volíš. Takže to samé asi platilo o "šmejdovi" (jak tu teď píšeš) Zemanovi.
Navíc zase sprostě a velice blbě lžeš: nikde jsem se nevyjadřoval k "měnění se komunistů" (snad jen k opačné "změně", jak se z "pravičáka" a údajného nekomunisty Venci Klause stal komunistický pohůnek). Každého posuzuji individuálně a na rozdíl od sprostých proruSSkých a protirežimních grázlů, co tu soustavně štvou a urážejí pana prezidenta Pavla (vynikají zvláště rudé ruSSké bestie bella a Lilith Černá) já pana prezidenta Pavla volil a podporuji. Přesto, že byl kdysi komunista, proto, že dělá politiku, se kterou (až dosud) mohu plně souhlasit. Nekomunista by ji nemohl dělat lépe.
Nech si laskavš ty své pindy. Že nemáš rád kriminálníka Babiše jsi sem napsal snad 100x, než z tebe vylezlo, že ho volíš. Takže to samé asi platilo o "šmejdovi" (jak tu teď píšeš) Zemanovi.
Navíc zase sprostě a velice blbě lžeš: nikde jsem se nevyjadřoval k "měnění se komunistů" (snad jen k opačné "změně", jak se z "pravičáka" a údajného nekomunisty Venci Klause stal komunistický pohůnek). Každého posuzuji individuálně a na rozdíl od sprostých proruSSkých a protirežimních grázlů, co tu soustavně štvou a urážejí pana prezidenta Pavla (vynikají zvláště rudé ruSSké bestie bella a Lilith Černá) já pana prezidenta Pavla volil a podporuji. Přesto, že byl kdysi komunista, proto, že dělá politiku, se kterou (až dosud) mohu plně souhlasit. Nekomunista by ji nemohl dělat lépe.
Ještě štěstí že máma mez sebou např..
Mertlíka..
Pěkně někomu umyjí p.r.d.el...ale trochu mě mrzí že na tu svou zapomínají ..😝😂😂😛😂😂🥔
Zdravím.
Mertlíka..
Pěkně někomu umyjí p.r.d.el...ale trochu mě mrzí že na tu svou zapomínají ..😝😂😂😛😂😂🥔
Zdravím.
Kdybych se chtěl přiblížit ke slovníku Mertlíka, musel bych napsat, že větší sprosté novinářské hovado než je Mertlík asi neexistuje. Ale já se mu přiblížit nechci, proto to nenapíši.😉
Ovčáčka jsem nikdy neměl rád. Byl to Zemanův poskok a vždy jsem si myslel,že on možná nesouhlasí se vším co plká ten zločinec a opilec Zeman,ale kvůli dobře placenému bidlu to klidně bude obhajovat. Ovčáček je stejný šmejd jako Zeman. Ovšem je pozoruhodné,že se Mertlík zaměřil na takovou bezvýznamnou nulu jako je Ovčáček místo aby se zaměřil třeba na exsoudruha Votápka. To je přece sousto ! Ovšem soudruh Votápek má nyní ty správné názory tak to je asi ten důvod. Ohledně soudruha Votápka měli Piráti těžkou hlavu dost dlouho. Tenhle soudruh totiž zapřel že byl do roku 1992 člen ksč a že přednášel marx-leninismus za totáče. Mnozí Piráti ho proto logicky nechtěli na kandidátku. Hřib ho však obhajoval a nakonec ho po bouřlivém hlasování schválili. Pokud Votápkova kandidatura povede mimo jiné k tomu,že Piráti neuspějí ve volbách tak asi začnu mít k exsoudruhu Votápkovi i sympatie. Piráti jsou totiž omyl ti do sněmovny vůbec nepatří leda do historie. .Mimochodem další komunista který se mění a změnil,což je opět v rozporu s mnohými místními dezoláty jako Minář, Kelner a další kteří tvrdí,že komunista se nikdy nezmění.
@Ladislav Pelánek
Láďo, seš hodnej kluk, ale nepij tolik. Potom zvraciš nesmysly, používáš slova, jejichž význam úplně nechápeš a škodíš si tak.
Vono ti agenti 🇨🇳 a 👹, byli ti dva šikovní kluci z prognostaku, VK a MZ. Oba ruský rozvědčíci z ústavu založeného a placenýho KGB, politruci nejvyšší úrovně (=presidenti), a samozřejmě komunisté. Jeden kradl péra v přímém přenosu, druhý rozebral hrad a Lány. No vidíš a vykřičník psát nemusím. Vono to křičí samo Ládíku.
Láďo, seš hodnej kluk, ale nepij tolik. Potom zvraciš nesmysly, používáš slova, jejichž význam úplně nechápeš a škodíš si tak.
Vono ti agenti 🇨🇳 a 👹, byli ti dva šikovní kluci z prognostaku, VK a MZ. Oba ruský rozvědčíci z ústavu založeného a placenýho KGB, politruci nejvyšší úrovně (=presidenti), a samozřejmě komunisté. Jeden kradl péra v přímém přenosu, druhý rozebral hrad a Lány. No vidíš a vykřičník psát nemusím. Vono to křičí samo Ládíku.
@Alois Rudý Helejte se Lojzo Rudý, Mažňáku, Rasputine, dávejte si pozor abyste nedopadl jako kamandír Čapájev, kterému jste docela podobnej
Podle bulváru si vzal Ukrajinku, tak holt je podpantofláč, velkou politiku za tím nehledejme, na hradě máme v současnosti daleko horší případ.
@Alois Rudý Naposledy jsi ji viděl, když tě matka rodila a nezdá se mi, že na tebe měla dobrý vliv.
@Alois Rudý
Lojza už ztrácí sebekontrolu a začíná se v plné nahotě ukazovat jeho skutečná povaha slabošského pisálka nahrazujícího schopnosti vulgaritami a urážkami politického oponenta. 😎
Lojza už ztrácí sebekontrolu a začíná se v plné nahotě ukazovat jeho skutečná povaha slabošského pisálka nahrazujícího schopnosti vulgaritami a urážkami politického oponenta. 😎
@Petr Minář jste ostuda všech demokraticky smýšlejících lidí. Sebestředný blb, který si prosazuje svůj názor stylem malého dítěte, které sebou sekne v hračkářství na zem, když mu rodič odmítne koupit hračku.
Tolik nenávisti v jednom článku, to se jen tak nevidí. Pisatel se zaštiťuje a zapomíná, že Bible hlásá: "Miluj bližního svého, jako sebe samého" Matouš 22:37-40, a Desatero Božích přikázání, kdy osmé praví: Nepodáš křivého svědectví .......".
Dovolávat se Bible, když pouští do éteru esencí nenávisti, to už je snad zvrhlost. Že se pan Mertlík nebojí Boží odplaty? Snadno. Je totiž narcistní neznaboh, jemuž není nic svaté. Takových je na světě vždy dost.
Dovolávat se Bible, když pouští do éteru esencí nenávisti, to už je snad zvrhlost. Že se pan Mertlík nebojí Boží odplaty? Snadno. Je totiž narcistní neznaboh, jemuž není nic svaté. Takových je na světě vždy dost.
@pinkkk
Pro zpozdilé! Na hradě je opět komunista a komunista svou ideologii nikdy nezradí, i když si převlékne kabát !
Přísahal přeci věrnost své straně, vedené ze SSSR.
Také russofil jak zde někteří nazýváno pisatele s vlastním názorem?
Pro zpozdilé! Na hradě je opět komunista a komunista svou ideologii nikdy nezradí, i když si převlékne kabát !
Přísahal přeci věrnost své straně, vedené ze SSSR.
Také russofil jak zde někteří nazýváno pisatele s vlastním názorem?
@Petr Minář
Mináři, tvá "inteligence"je zde v nesnázi!
Těžko s tím něco uděláš,když pod čepici nic nemáš!
Mináři, tvá "inteligence"je zde v nesnázi!
Těžko s tím něco uděláš,když pod čepici nic nemáš!
Jenoho ruského šmejda, co se projevil jako Chameleon známe všichni - soudruh Vladimír Mertlík.
Velmi slušný gejzír nenávisti. Že by panu Mertlíkovi pan Ovčáček znásilnil oblíbenou ovečku?
Nazývat své spoluobčany ruskými šmejdy, jakým pak šmejdem musí být ten Mertlík. Každý v demokracii má veřejné právo na svůj názor bez sprostých urážek.
@King I A kde Lojzicek používá vulgarity?!Stě nějak zmatenej.Na rozdíl od některých zde je vždy slušný!
Pravdivé zhodnocení bezpáteřního bezpohlavního šaška.