Komentáře
Protiamerická Turkova diplomka a další spolupracovník StB. Kolem Motoristů je pořád živo
64 komentářů
našinec
0
Jj, není nad udavačství Spolu. Kdo neudává, není řádný člen koalice Spolu.
Čím víc takových článků, tím víc je jasné, že to Motoristé dělají dobře. Reflex se bojí, a tak kope. Místo řešení skutečných problémů vytahují diplomky a STB. Směšné a zoufalé. Jen tak dál, děláte jim nejlepší kampaň!
Skoro celá ta "hudební skupina" je v seznamech spolupracovníků StB, ostatně jako většina tehdejší IN umělců. Ale jenom Klempíř to svého času ostatním prozradil a tím ohrozil jejich utajovanou spolupráci. A na to oni nezapomněli a při první příležitosti se ho zbavili. No prostě kamarádi.😎
Motoristé jsou Tykač a Klaus. Ostatní je jen marketing. Podle mého estébák Klempíř ani netuší, za co kandiduje. Usuzuji z dopisu jeho manželky, Arabky z Palestiny, který včera zveřejnil exponent Motoristů František Matějka. Cituji:„Tedy, Přátelé, leda že vůbec, jsem zděšena. Vy všichni morální majáci a feťáci, kteří jste u nás na mejdanech roky chrochtali nad mým palestinským jídlem, ale 10 € na hladomor v mé rodné zemi jsem od nikoho z vás nedostala, mi teď ejakulujete do zpráv zděšené výkřiky: co je s tím Otou!!? Strčte si už hlavy do svých hodnotových pr...lí and go f...k yourselves.“
Nadia Šafratová Klempířová dne 2. 7. 2025 v reakci na dění kolem jejího manžela Oty Klempíře
Takže Motoristé na jednu stranu propagují pomoc Palestině a na stranu druhou přesný opak... Je to stejné, jako když Klaus propagoval volný trh a přitom jako premiér OPAKOVANĚ proti nálezům Ústavního soudu reguloval nájemné v soukromých domech...
Nadia Šafratová Klempířová dne 2. 7. 2025 v reakci na dění kolem jejího manžela Oty Klempíře
Takže Motoristé na jednu stranu propagují pomoc Palestině a na stranu druhou přesný opak... Je to stejné, jako když Klaus propagoval volný trh a přitom jako premiér OPAKOVANĚ proti nálezům Ústavního soudu reguloval nájemné v soukromých domech...
Ruský agent Klaus a jeho projekty ruských kolaborantů , je už evergreen české politiky. On se Zemanem jsou velmi nechutnou kapitolou české politiky..
@Antonín Kalandra ....že ty soutěžíš s Kingem I o první místo v soutěži "Ještě hloupější než jsme mysleli" ?😉
@Antonín Kalandra
Klause doběhla minulost, v české politice dosáhl maximum a teď vše ztratil. Kvůli rusákům zapomněl i na zášť k pravdoláskařům a že byla veliká. Lepší smrt, než takováto hanba. Ale na druhou stranu, už zprznil několik proruských politických stran, tak jestli to od něj není vůči rusákům sabotáž...
Klause doběhla minulost, v české politice dosáhl maximum a teď vše ztratil. Kvůli rusákům zapomněl i na zášť k pravdoláskařům a že byla veliká. Lepší smrt, než takováto hanba. Ale na druhou stranu, už zprznil několik proruských politických stran, tak jestli to od něj není vůči rusákům sabotáž...
Kolem Motoristů je stále živé mrtvo a tak to i zůstane všude tam, kde léta vstoupuje noha Václava Klause.
Jinými slovy: co je protiamerické, to je error or wrong.
Těch udavackych sviní byla celá řada a jedna z nich nich nám pořád tvrdí , že byl hodnej estébák a proto nám chce po volbách vládnout.Proto toho hajzla nevolit !!!!!
Nesmíš se brát Asatin tak vážně. Já byl jiskřičkou, pionýrem, svazákem, mladým členem VB a vstup do KSČ mi zkazil rok 1989. Ale jinak na 17. listopad na Národní třídě vzpomínám rád, sice mi někdo ukradl pendrek a poplival štít, ale ty klečící studentky před námi, prostě paráda. Také jsem si s jednou hned domluvil rande a později se stala mojí ženou. Rádi na to s "klukama" každý listopad vzpomínáme. Život ferdo je prostě fajn, když v sobě nemáš vrozenou zlobu a sprostotu jednoduššího člověka a umíš ho žít.😎
@Alois Rudý Teď jsi pyča
@Alois Rudý
Jojo Alois, stáli jsme tam proti těm študákům vedle sebe, pamatuješ? A jedna z nich mně taky dala a odnes jsem si z toho celého zásahu pouze syfla. Pendrek mně zůstal a tím jsem ji potom v jiných protidemokratických zásazích několikrát kontaktoval. Dnes jsem po řadě politických přestupů členem ODS a teď přemýšlím, kde zakotvil po volbách. Jako perspektivní se mi jeví sudetoněmecký landsmančaft.
Jojo Alois, stáli jsme tam proti těm študákům vedle sebe, pamatuješ? A jedna z nich mně taky dala a odnes jsem si z toho celého zásahu pouze syfla. Pendrek mně zůstal a tím jsem ji potom v jiných protidemokratických zásazích několikrát kontaktoval. Dnes jsem po řadě politických přestupů členem ODS a teď přemýšlím, kde zakotvil po volbách. Jako perspektivní se mi jeví sudetoněmecký landsmančaft.
A že to nevadilo až do chvíle, kdy vstoupil k Motoristům.
Pěkná "demokracie", když člověka můžou vyhodit z práce za jeho pol.orientaci nebo členství v demokratické! straně. Je trapně účelové, jak libtardí média, vláda a jejich fanklub označí každého, kdo nevolí zločince z Dozimetru nebo Spolu za ruského švába a dezoláta!
Jak vtipně poznamenal v diskusi jeden spoluobčan - když už jsou v JAR takoví poslední spravedliví, neměli by zpívat ani písničky od tohoto autora.
Padesátá léta jak vyšitá - kdo nejde s námi, jde proti nám!
Už aby to utrpení skončilo!
Pěkná "demokracie", když člověka můžou vyhodit z práce za jeho pol.orientaci nebo členství v demokratické! straně. Je trapně účelové, jak libtardí média, vláda a jejich fanklub označí každého, kdo nevolí zločince z Dozimetru nebo Spolu za ruského švába a dezoláta!
Jak vtipně poznamenal v diskusi jeden spoluobčan - když už jsou v JAR takoví poslední spravedliví, neměli by zpívat ani písničky od tohoto autora.
Padesátá léta jak vyšitá - kdo nejde s námi, jde proti nám!
Už aby to utrpení skončilo!
"Stejně to ale bude legrace, když si do naší sněmovny sedne coby pan poslanec autor pozoruhodné písně „M*dám to“. Klempíř odvedl skvělou práci, když napsal refrén „Nemám na to, m*dám to. M*dám na to, nedám to“. Vzhledem k tomu, že Motoristé plánují účast ve vládní koalici s ANO, tak by tato Klempířova píseň mohla být takovou neoficiální, ale velmi výstižnou hymnou budoucí vlády, Andreje Babiše."
Není co dodat, svůj k svému: k protiamerickému náckovi Turkovi estébácký agent Klempíř a oba svorně do vlády estébáka Babiše. Nová generace odborníků, co se nabízí, že povede stát (?)...
Text citován z https://www.forum24.cz/62-dni-do-voleb-klempir-se-tvaril-jako-nezavisly-expert-a-najednou-je-z-nej-motorista-babisovi-uz-slozil-hymnu
Není co dodat, svůj k svému: k protiamerickému náckovi Turkovi estébácký agent Klempíř a oba svorně do vlády estébáka Babiše. Nová generace odborníků, co se nabízí, že povede stát (?)...
Text citován z https://www.forum24.cz/62-dni-do-voleb-klempir-se-tvaril-jako-nezavisly-expert-a-najednou-je-z-nej-motorista-babisovi-uz-slozil-hymnu
@Petr Minář S idioty z této šílené, zločinecké vlády soutěžit nemůže, je to marginálie. Biomasa jako ombudsbába na MO řízeném tupou a neukojenou Černochovou jen ukazuje, že vaše vládní galérka stále nedosáhla dna. Soudružka Decroix je taky třída!))) Hlavně že Reflex řeší namísto bitcoinu a Dozimetru Turkovu diplomku a nějakého Klempíře!
@Lilith Černá
Jsou-li to takoví i*ioti, jak to že tam chybíš? Ty bys tam mohla být se svou úrovní královnou!
Jsou-li to takoví i*ioti, jak to že tam chybíš? Ty bys tam mohla být se svou úrovní královnou!
To se tady vyrojilo Fialových idiotů,ale že máte na hradě rozvědčíka to Vám nevadí.
@Jan Gulan Ten si to přece odmakal!))) A když přijdou Číňani, zase si to odmaká, i oči si nechá přeoperovat. Pokrytectví libtardů dosahuje neuvěřitelných rozměrů. Ty jejich hodnotové hemzy už snad nikdo nebere vážně.))) Vydržte do voleb.
@Jan Gulan
Pavel je člověk na svém místě. Dělá věci,. které bývalí komunisté Zeman a Klaus nedělali a bylo to znát.
Každopádně jeho nejdůležitější moment prezidenta teprve přijde ke konci tohoto roku, kdy ze zcela vážných důvodů nestanoví trestně stihaného člověka na sestavení vlády.
Demokracie potřebuje činy, kterých ti dva dědoušci nebyli schopni a další dědeček se na premiéra právě chystal....
A za to prezidentovi dík.
Pavel je člověk na svém místě. Dělá věci,. které bývalí komunisté Zeman a Klaus nedělali a bylo to znát.
Každopádně jeho nejdůležitější moment prezidenta teprve přijde ke konci tohoto roku, kdy ze zcela vážných důvodů nestanoví trestně stihaného člověka na sestavení vlády.
Demokracie potřebuje činy, kterých ti dva dědoušci nebyli schopni a další dědeček se na premiéra právě chystal....
A za to prezidentovi dík.
Protiamerická diplomka Turka odpovídá současnému drsnému diktátu USA podřízené Evropě. Turek projevil velkou politickou předvídavost.
A to vyhození z kapely, no on zradil StB a vše vykecal. Ovšem zapomněl, že "spolupracovníků" v kapele je více a ti nezapomínají. Také mu to při první příležitosti vrátili "zrádci".😎
A to vyhození z kapely, no on zradil StB a vše vykecal. Ovšem zapomněl, že "spolupracovníků" v kapele je více a ti nezapomínají. Také mu to při první příležitosti vrátili "zrádci".😎
Neskutečně živo je furt kolem zločinecké vládnoucí kalice. Jedna aféra střídá druhou, ale média zajímá Turkova garáž nebo rychlá jízda na dálnici a podobné podružné kauzy politiků z opozice. To jsou ty největší problémy. Nějaký Dozimetr, Fialova kampelička nebo Bitcoin? Kdepák, to nestojí za řeč. A kdyby se v té mase presstitutů hýkajících uisono furt jedno a to samé náhodou našel rejpal, ještě by mohl skončit jako jiný letec, co vystartoval za pánem Bohem z okna věžáku v Dubaji.
@lug70 Gumo, tady nejsi na rudým právu. Demokracii si ani neber do držky, beztak jsi byl stejný udavač jako klempíř. Jestli se ti tu nelíbí, můžeš hned jít. Nebo to kup. Jinak drž pysk.
@lug70
Přesně to chce Bureš: věnujte se "zločinecké vládnoucí kalici" (cituji luga70) a já si budu zatím potichu přikrádat. A Turek nechce nic jiného: sledujte a já si budu na černo stavět, s*át na dopravní předpisy a vyřádím se v posteli...
A totéž si přeje každý lump.
Čí mluvčí vlastně jsi, luge70?
Přesně to chce Bureš: věnujte se "zločinecké vládnoucí kalici" (cituji luga70) a já si budu zatím potichu přikrádat. A Turek nechce nic jiného: sledujte a já si budu na černo stavět, s*át na dopravní předpisy a vyřádím se v posteli...
A totéž si přeje každý lump.
Čí mluvčí vlastně jsi, luge70?
@lug70
A naopak. Není čistě strany s výjimkou KDU-ČSL.
A naopak. Není čistě strany s výjimkou KDU-ČSL.
@lug70 A pak taky jeho diplomka a moštárna! To je přece hrůza!))) Ono je hlavně děsí, že by to dal Macinka dohromady s Babišem a Rakušan by si ani nevrznul. Proč asi Rakušan do Babiše v poslední době nešije a kope do kotníku Nutellu s bitcoiny? Že by rád koaloval s Babišem sám?)))
@Lilith Černá
Macinka to dává dohromady s Babišem? A spolu si vrznou? A taky dnes spolu mašírovali na Prague Pride? Ručku v ručce?
Dobrá ženo, nechci ti radit, ale nech si tyhle dvojsmyslné narážky. Znáš to, je tu v diskuzi spousta česko-ruských vlastenců (Šebesta, Rudý, Kopal, Vasil, lug70) a mohla bys je urazit. A naštvat. A oni by tě mohli prásknout.
Macinka to dává dohromady s Babišem? A spolu si vrznou? A taky dnes spolu mašírovali na Prague Pride? Ručku v ručce?
Dobrá ženo, nechci ti radit, ale nech si tyhle dvojsmyslné narážky. Znáš to, je tu v diskuzi spousta česko-ruských vlastenců (Šebesta, Rudý, Kopal, Vasil, lug70) a mohla bys je urazit. A naštvat. A oni by tě mohli prásknout.
Držím palce Romanovi, Danovi a ostatním členům J.A.R., aby bez Oty pokračovali ve své nabušené funky jízdě.
Zároveň jim děkuji za jejich rozhodnutí ve věci nemožnosti spolupráce s Motoristou.
Zároveň jim děkuji za jejich rozhodnutí ve věci nemožnosti spolupráce s Motoristou.
@Michal Kelner ...no oni ho vyhodili fakticky za to, že zradil StB a vše vykecal. Ale zapomněl že v kapele je zřejmě "Stebáků" více a ti nezapomínají. A při první příležitosti mu to vrátili.😉
Reflex neustále přetřásá toho či onoho spolupracovník STB.Uz je to ohrané.Byla taková doba,dnes se udává ještě více jak za sociku.To by někteří diskut.zde mohli vykládat.Me a dalším lidem je úplně jedno co byl zajímá nás co dělá dnes pro blaho českého lidu.
@Anatolij Vasil
Sprostý udavač Vasil je důkaz, že se opravdu udává i dnes. Třeba naprostá většina mých, v poslední době, kdy tu „diskutuje“ Vasil, „odstraněných“ příspěvků je na „nahlášení třetí strany“. Není třeba být Sherlock Holmes na to vypátrat, kdo je ta „třetí osoba“: vesměs jde o mé repliky na sprosté a urážlivé příspěvky Anatolije Vasila…
Já se špínou Vasilů věcně nediskutuji – není o čem. Ale na jeho urážky jsem dosud reagoval. S tím tedy přestanu, ať si píše Vasil i o mně co chce. Samozřejmě, pokud narazím na nějaké jeho štvavé proruSSké a protirežimní příspěvky, budu je dál komentovat – v neadresných komentářích, s Vasilem přímo se už špinit vůbec nehodlám.
Jen bych se chtěl s ním potkat – aby realizoval svou drzou a sprostou VYHRŮŽKU NÁSILÍM (!) z jiného příspěvku (to tu prochází bez povšimnutí strážců diskuze,TO SE NEMAŽE) – že by totiž se mnou "vyrazil dveře" (kromě "nakopání zadní části těla"). Tak to bych chtěl opravdu zažít. Při tom vyrážení by odešly vyražené jako první „žuby“ drzého spratka Vasila (může-li mne on zde beztrestně nazývat „dědkem“, je pro mne spratek).
Na závěr: abys mne nemohl zase prásknout, tak moje mínění o tobě už nebudu zde psát, je zde, vyhledej si je sám:
Arkadij a Boris Strugačtí v románu Piknik u cesty, vydání Triton 2021, přeložil Konstatntin Šindelář, str. 118, věta začíná „Ty…“
Sprostý udavač Vasil je důkaz, že se opravdu udává i dnes. Třeba naprostá většina mých, v poslední době, kdy tu „diskutuje“ Vasil, „odstraněných“ příspěvků je na „nahlášení třetí strany“. Není třeba být Sherlock Holmes na to vypátrat, kdo je ta „třetí osoba“: vesměs jde o mé repliky na sprosté a urážlivé příspěvky Anatolije Vasila…
Já se špínou Vasilů věcně nediskutuji – není o čem. Ale na jeho urážky jsem dosud reagoval. S tím tedy přestanu, ať si píše Vasil i o mně co chce. Samozřejmě, pokud narazím na nějaké jeho štvavé proruSSké a protirežimní příspěvky, budu je dál komentovat – v neadresných komentářích, s Vasilem přímo se už špinit vůbec nehodlám.
Jen bych se chtěl s ním potkat – aby realizoval svou drzou a sprostou VYHRŮŽKU NÁSILÍM (!) z jiného příspěvku (to tu prochází bez povšimnutí strážců diskuze,TO SE NEMAŽE) – že by totiž se mnou "vyrazil dveře" (kromě "nakopání zadní části těla"). Tak to bych chtěl opravdu zažít. Při tom vyrážení by odešly vyražené jako první „žuby“ drzého spratka Vasila (může-li mne on zde beztrestně nazývat „dědkem“, je pro mne spratek).
Na závěr: abys mne nemohl zase prásknout, tak moje mínění o tobě už nebudu zde psát, je zde, vyhledej si je sám:
Arkadij a Boris Strugačtí v románu Piknik u cesty, vydání Triton 2021, přeložil Konstatntin Šindelář, str. 118, věta začíná „Ty…“
@Petr Minář Ale ale ale copak?On tě taky někdo smaznul?Patří ti to za to hulvactvi,vulgaritu a věcné napadání diskutujících.Komunisti tě nedocenili medaili ti kdysi za to vsivactvi udávání svých kolegů,podrizenejch, sousedů atd.nedali tak tet se zmůžeš jen zde na diskutu jim mejt pr....l.Ji de na diskutech už máš zákaz tak zatím chodíš sem na Reflex.Bl....c zůstane vždy bl....
m
m
Neznámý člen neznámé kapely se stal hvězdou okurkové politické sezóny. Práskač, který se ke svému práskání přiznal, byl poslední měsíce inventářem debat na CNN Prima (byl tam stejně často, jako bolševička Konečná). Já na náhody nevěřím, takže jeho kandidatura za Motoristy byla jen logickým vyústěním jeho politických aktivit. A že s ním ostatní členové kapely nechtějí nic mít, je JEJICH rozhodnutí a rozhodně to nemusí nikomu vysvětlovat. Trochu mi to připomíná příběh dalšího práskače - Nohavici... Takže Otto "Oldo" Klempíři, bylo to tvoje rozhodnutí, tak se s ním budeš muset vyrovnat. Jediné, čeho dosáhne, bude to, že se s jeho udavačskými aktivitami seznámí více lidí...
@Uživatel_5734171 Neznámý člen neznámé kapely? LOL!!!
Z které planety jste se po 36 letech vrátil?
Z které planety jste se po 36 letech vrátil?
@Lisa Cat Kapela známá ve své bublině. Světový ohlas měla zejména na Litoměřicku.
Já o ní vím jen že je, něco jsem slyšel ale vrátil jsem se na planetu Lynyrd Skynyrd a je mi tam dobře.
Tím nechci říci že jsou J.A.R. špatní ale můj Leibgericht nejsou. Hodně lidí je zná jen podle jména nebo je nezná vůbec. Myšíka znám sólo, Stříhali dohola malého chlapečka, ale kapela už mi nic neříká.
Já o ní vím jen že je, něco jsem slyšel ale vrátil jsem se na planetu Lynyrd Skynyrd a je mi tam dobře.
Tím nechci říci že jsou J.A.R. špatní ale můj Leibgericht nejsou. Hodně lidí je zná jen podle jména nebo je nezná vůbec. Myšíka znám sólo, Stříhali dohola malého chlapečka, ale kapela už mi nic neříká.
@Uživatel_5734171 je to v principu presne tak, ostatni clenove kapely na to maji plne pravo a ani se jim moc nedivim..Klempire moc nechapu, ale je to jeho boj, podle me nema u vyfukaru sanci..ale k jeho angazma v StB - ano, nic hezkeho, ale aspon to naplno priznal a myslim, ze se za to i trochu stydel, narozdil od udavace z Tesina..
@Uživatel_5734171 A rozvědčík, co se slézal v konspiračních bytech a byl vycvičen na záškodnickou činnost proti imperialistům a střílení útěkářů na hranicích, je podle vás OK?! Stačí si to přece odmakat, Klempíř si to neodmakal? Nojo, to chce ještě fotku s Dalajlamou jako tenhle falešný Havel.)))
@Lilith Černá
Blbost vykvetla! Černě.
Důstojník zpravodajské složky ČSLA, (a jakékoliv jiné asi také), tedy "rozvědčík", se potřebuje slejzat po konspiračních bytech ... Armáda je asi v ilegalitě.
Víš vůbec, o čem blábolíš? Nebo tu chceš zvítězit v soutěži s bellou, Šebestou, epr3, Vasilem a podobnými inteligenty v soutěži o nejzhovadilejší příspěvek?
Nehledě na to, že nejsi schopna ani pochopit smysl údajů časové osy událostí. Ten "rozvědčík" NIKDY kurz pro "rozvědčíky" za okupačního režimu nedokončil, režim se totiž podělal... to jen jakási Černá trpí paranoidním bludem. A jelikož i slabomyslní sem mohou psát své příspěvky (inkluze v praxi), tak tu mele jako kolovrátek stále dokola.
Jestli alespoň umíš číst, tak zkus pochopit tento text:
https://mikulasminar.substack.com/p/pavel-nebyl-rozvedcik-babis-byl-agent-stb
Blbost vykvetla! Černě.
Důstojník zpravodajské složky ČSLA, (a jakékoliv jiné asi také), tedy "rozvědčík", se potřebuje slejzat po konspiračních bytech ... Armáda je asi v ilegalitě.
Víš vůbec, o čem blábolíš? Nebo tu chceš zvítězit v soutěži s bellou, Šebestou, epr3, Vasilem a podobnými inteligenty v soutěži o nejzhovadilejší příspěvek?
Nehledě na to, že nejsi schopna ani pochopit smysl údajů časové osy událostí. Ten "rozvědčík" NIKDY kurz pro "rozvědčíky" za okupačního režimu nedokončil, režim se totiž podělal... to jen jakási Černá trpí paranoidním bludem. A jelikož i slabomyslní sem mohou psát své příspěvky (inkluze v praxi), tak tu mele jako kolovrátek stále dokola.
Jestli alespoň umíš číst, tak zkus pochopit tento text:
https://mikulasminar.substack.com/p/pavel-nebyl-rozvedcik-babis-byl-agent-stb
@Petr Minář O konspiračních bytech, v nichž Pávek pobýval, se psalo v jeho osobních dokumentech, které byly zveřejněny! Děláte ze sebe jen blbce!
https://www.youtube.com/watch?v=Gr-I1VjA1KU&ab_channel=Abybylojasno
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-historik-blazek-pavel-predklada-pribeh-ktery-neodpovida-pravde-40412599
https://www.youtube.com/watch?v=Gr-I1VjA1KU&ab_channel=Abybylojasno
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-historik-blazek-pavel-predklada-pribeh-ktery-neodpovida-pravde-40412599
Co je špatného na spolupracovnících StB ? Vždyť pomáhali chránit naši zem a naše děti proti zrádcům spolupracujícím s tehdejším naším nepřítelem. To tito zrádci si zaslouží naše opovržení.😑