Komentáře

Zpět na článek

Tobiáš Míček: Petr Fiala umí televizní debaty lépe než Babiš. Bude to mít nějaký vliv?

103 komentářů

Saša Krach
Pan Fiala je umí debatuje dobře ..
Pokud je to. Neodborné a o ho .....
Jaroslav Kopal
Řekl bych to stručně asi tak: jeden čehý, druhý hot a blbouni oba dva.
Anonym
Nedá se věřit ani jednomu. Oba lžou a odrbávaji národ.
Daniel Je
Fiala mluvit umí, ale těch lži bylo tolik, že nemám chuť to poslouchat. Babišův hlas mě pro změnu tak irituje, že bych tuhle debatu nesledoval.
AlannaJackson Alanna
Za práci z domova se dvěma dětmi jsem dostával více než 190 dolarů za hodinu. Nikdy jsem si nemyslel, že to dokážu, ale můj nejlepší kamarád vydělává měsíčně více než 15 000 dolarů a přesvědčil mě, abych to zkusil. Možnosti jsou nekonečné➤➤ Richjob2.com
Anonym
Vy jste v Česku? @AlannaJackson Alanna
Jaroslav Kopal
@AlannaJackson Alanna
Pozdravuj doma dolarový hrdino.
Sylva Spáčilová
Profesor musí umět mluvit, poněvadž jinak by se neuživil. Ale podstatné je, zda mluví pravdu či lže. A lhaní... to mu sakra jde !!!🤭
Miroslav Michalec
@Sylva Spáčilová Kdy a jak lhal? A Babiš co, ten nelže?
Anonym
Oba dva, jen každý jinak. Miliony korun jim pěkně tečou do kapes. Důchodci dostali 350 korun a to je má zachránit? 👎@Miroslav Michalec
jaroslav stehule
Všichni víme že Fiala umí nejlépe lhát ze všech politiku
Paul Seiler
Byla by to chyba Babiše se debaty účastnit. Není to povinné a mohlo by to skutečně vyznít jako úspěšná propaganda SPOLU. Myslím, že se si masmedialni svět výrazně od roku 1960 změnil. 65 let je hodně.
porucik
Budovatelé mafiánské demokracie ala modrá junta je třeba rozpustit. Vytvořit ústav na šetření ekonomických a morálních úpadků odss. Fialový fašismus je podobný tomu ukrajinskému.
Michal Bednárek
@porucik
Souhlasím. En bloc bych vzal všechny strany a politiky bez rozdílů v partaji. Pokud se vina prokáže, do báně. A začínáme zostra: 1.místo si vylosoval Čapák.
Jaroslav Kopal
@Michal Bednáre
Ostatní kauzy jako Dozimetr, kampelička a bitcoiny jsou nepodstatné. Z objektivních důvodů zůstaňme jen u toho Čapáku, že pane objektivně spravedlivý.
PEtr Tobes
no tak v debatach je sice PF lepsi,ale to uz ho nespasi..mel by uznat, ze duveru na to, aby obhajil premierske kreslo nema a Burese neporazi, to je realita..nakolik za to muze on to je jina otazka, doba je blba a semlelo ho to, urcite je lepsi nez blabolil a StBak Bures, ktery podvadi cely zivot a zatim mu to vse proslo, jenze takto ho nejspis vrati do sedla, proto nemel uz kandidovat..jsem zvedav, jak bude po neuspesnych volbach reagovat, ted se tvari ze to jeste nejakym zazrakem vyberou ale tomu asi ani v ODS uz krome nej nikdo neveri, je to v podstate scifi a po volbach to dostane celkem zaslouzene sezrat..jsem na to docela zvedav.
Michal Bednárek
@PEtr Tobes
Problémem voličů ANO, ve většině případů je, že jejich IQ má v průměru nižší hodnotu zapříčiněnou mnoha faktory od výchovy, věku, sociálního postavení nebo zdravotního stavu. Pro tyto lidi, většinou, je náročné až nemožné dohledat si fakta a ty kriticky zhodnotit. Slyší na hesla, především ty pozitvní. Více nepotřebujou. Proto jakákoliv TV debata, ať v ní sedí a moderuje kdokoliv, je zbytečná.
PEtr Tobes
@Michal Bednárek tak to nepochybne..v tom ma Bures a ANOfert naprosto zasadni vyhodu, je to desne co mu zbasti ale je to tak. ale ja bych fakt vycetl PF, ze si nedokaze pripustit, ze on tam opravdu nezbytne byt nemusi a ze ho ted opravdu neporazi, pritom to tak je, kdyby to uvolnil pred par mesici a nechal to Kupkovi, tak to mohlo nabrat uplne jinou dynamiku a StBakovi by mohlo zacit dost lepit a mohl by zacit delat chyby pod tlakem, takto mu staci v podstate nic moc nedelat a ma to jasne coz je smutne..fakt jsem zvedav, jestli to po volbach PF sam polozi, nebo ho sundaji az na snemu..
Uživatel_5734171
Na televizi se tři roky nedívám, ale jestli půjde Babiš do živé debaty, udělám výjimku. Ten člověk je nenapodobitelně hloupý. Prosťáček Jakešova typu. A když přidá tu svou fistulku, je to legrace přeukrutná.
našinec
@Uživatel_5734171 Poslechni si Jákoba. Starý Babiš v hnědém. Njn, žid.
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Babiš lže i když mlčí 🤣
našinec
Mně nejvíce vadí, jak koalice to svoje vládnutí pojala. V PS jako spálená země, pouze konfrontace s opozicí, která se samozřejmě brání a lhaní, lhaní a lhaní od koalice....A popravdě, většinová vláda ANO by se mohla chovat obdobně....Ještě jedna věc. Současná koalice sice ukončila Tečku, ale nikoho neobvinila z protizákonního chování, např. Kubka. Naopak dotáhla obžaloby po Babišovi a Kubkovi.
Pavel Nyklíček
Čo sa chudisko Bábiš nakřičel, jak ho ta korespondenční volba chudáka položí a teď vidíme, že registraci budě tak kolem 20 tis.
Ale bylo to téma 🙏.
10 podaných odvolání k ústavním soudu prakticky bez výsledku ale bylo to téma.
S Bábišem je vše komplikované od doby co vlezl do sněmovny.
Teď se bude makat ! Tak jasně dědoušku. Ty určitě. Od té doby protikorupční hnutí svého šéfa vyzvedávalo obden u soudu 🙏.
Za covidu chaos, bezvládi, ale té rohlíké stály za mňa poloviné.
Rozbor složení jeho vánočky na vánoce co se nedaly ani ukrojit bo éčka pohromadě nemají samolepící schopnost 🤣a šup inovace a hned 100 mega na tousťáky od státu.
Bože copak ta třetina národa nemyslí?
Alois Rudý
Nebude to mít žádný vliv, hnutí ANO vyhraje volby, jiná alternativa není reálná, snad jenom ve vlhkých snech oponentů pana Babiše, jinak řečeno ve vlhkých snech potomků ofčí babičky a stepních ukrajinců.😂🤣
Michal Bednárek
@Alois Rudý
Alois, nebojoval jsi náhodou za komouše? Ty nějak rychle měníš kabát. Ale celkem rozumím, komouši se do parlamentu stejně nedostanou.
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Nějak STRANA v názorech uvadá.... Opakujeme se, lovime v paměti, kopirujeme, škudlíme a loupíme....
Holt STRANA jak Aloys z rána 🤣
Alois Rudý
@Pavel Nyklíček ...píše niklíček stará vrána🤣😂
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Krá krá, STRANA je má, má...
Anatolij Vasil
Pro Mináře a jemu podobný.Umite urážet a bejt sprostý jen zde.V normálním životě jste zalezlejma skřetama,který se neodcházej pípnout natož výlez a někde mlejt ty svoje blaboli úplně mimo mísu.Myslim že nejsem jediná kdo se tady občas docela dobře pobaví.V podstatě je mě jedno že volby vyhraje Babiš.Aspon se matky samo­zivi­telky,­větši­na důchodců budou mít o poznání lépe než za Fiali.To jim přeju.A jestli jim to někteří závidí jako podle příspěvků ano,hlavně Minář a spol.je to jen a jen jejich boj.Takze Čest
Uživatel_5734171
@Anatolij Vasil
Pro začátek by ses mohla naučit česky...
Pavel Nyklíček
@Anatolij Vasil
Jáma lálycha paprťála in chánua a chánua....
Michal Bednárek
@Anatolij Vasil
Není náhodou Anatolij mužské jméno? Proč o sobě mluvíš jako o ženě? Matky samoživitelky mají většinou někde otce, co by měl přispívat. Ale zkus mě poučit. Třeba se pletu.
Michal Bednárek
Jestli Makak debatu zvládne poznáme bezpečně podle toho, jestli bude mluvit hatmatilkou nebo slovensky. Tipuju to ve většině času na vychodňarštinu
Saša Krach
Pro hlupáky ..Debatu modeluje otázky dává. A to je nejdůležitější osoba debaty...
Babiš je řečnický antitalent a Fiala řečník...
Ale stačí odborná ekonomická otázka a Fiala lapá po vzduchu ..je v prd..Babiš ho převálcuje...
Co dělat...nesmí tam padat dotazy tohoto druhu ..😂😂😂😂
Musí se mlátit seno a tam Fiala je excelentní...
A pak po debatě hlupák napíše Fiala byl lepší volič ví 💩
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Zřejmě sedmdesáti procentům národa babišovo vystupování a jeho hrdelni výkřiky nevyhovují....
Když sedm z deseti doktorů zubní pastu nedoporučuje..🤣, je zřejmě špatná...
Bubák Bubák
@Pavel Nyklíček 92% národa nechce mít nic společného s politrukem z ODS!
Michal Bednárek
@Saša Krach
Odborná ekonomická otázka stačí na voliče ANO: Řekni mi rozdíl mezi DPH a HDP. 90% bude v pasti. Tak jednoduché to je
Michal Bednárek
Voliči jsou pro své strany již rozhodnuti. Žádná volební debata to zásadně zvrátit nemůže.
epr3
@Michal Bednárek Ale může ovlivnit ty nerozhodnuté a řekněme si upřímně, lidé, kteří politiku nesledují a neumí si udělat názor včas, pak sjedou obyčejně po povrchu, nechají se ochc.t lacinými sliby a je lhostejné, kdo je dává...
Bubák Bubák
@epr3 rozhodne 500000 korespondenčních hlasů, které přijdou všechny do Prahy podpořit tu jedinou správnou ideologii, bohužel.
Pavel Nyklíček
@Michal Bednárek
Souhlas. Každý má kauzu. Výjimku tvoří snad je KDU-ČSL a docela je zajímavé, jak se nyní mladí posouvají tímto směrem. Zda je to tred ví Bůh, ale nárůst a zájem tam je. Vše ostatní stagnuje kauza nekauza.
Anatolij Vasil
Za ty prachy dotace by člověk taky uměl lhát a kecat.To se to žije z peněz daňových poplatníků že Fialo s petikolkou.
Michal Bednárek
@Anatolij Vasil
"Za ty prachy dotace" moc nerozumím, ale jestli někdo bravurně čerpal, tak to byl Bureš za minulé vlády. Je zajímavé, že co není u vesla, tak Agrofert klasá v tržbách. To ti asi moc nedošlo, že?
Anatolij Vasil
@Michal Bednárek No Von si Fiala Nutella a spol.prisli na své taky.Nakradli si co mohli.I to co nemohli.
Michal Bednárek
@Anatolij Vasil
Konkrétně něco, co by mohlo zajímat PČR? Nebo jen bláboly a doměnky? To jsou si jenom zbožná přání. Pokud se podíváme, kdo má nedořečené kauzy již z minula, je to kdo? Anatolij, kdo je to?
Anatolij Vasil
@Michal Bednárek A proto ho volně aby mu podle Tebe neklesalo tržby,ale zase rostli.🥸
Michal Bednárek
@Anatolij Vasil
Vy jste mi hlavič, pane Vachmajstr. Už podle toho čeština
Pavel Nyklíček
@Michal Bednárek
Bureš je největší čerpatel dotací v EU!
Pokud by nečerpal, nebyl by.
Dotace jsou výmysl a Bureš z výmyslů žil a paradoxem je, že i tak dluží stále 47 miliard a to prodával o sto šest
Petr Minář
@Anatolij Vasil
Asi úplně zblbla. Fiala a nějaká 5kolka (?) čerpaji dotace, asi pro Agrofert... a vyštřuje je EU a stojí pro povody před soudem.
Můžeš si stěžovat kvůli urážce, nech si ale blbé pindy, že JÁ píši pořád totéž (co ti zřejmě nejde pod rypák). Píši to hlupákům, kteří tu také píší dokola, jako ty, SPROSTOTY a urážky demokraticky zvolené vlády, mojí vlády. To budu psát dokud budu moci.
Anatolij Vasil
@Petr Minář Sprostoty a urážky tu píšeš jenom ty!!!!Tak zase dědku zklidni hormon!!!A od kdy pol.strany nedostávají prachy na kampaně vol.?Dědku přestaň tady urážet lidi a bejt sprostej nemáš vychování?!!!!
Anatolij Vasil
@Petr Minář Jak píšeš tvoje vláda tvoji zloději!V demokracii si každý může a bude volit koho chce!!!Tvůj názor už je irelevantní.Za komous si udával lidi jak dívej a to ti zůstalo do dnes.Si p....e bez zkrupuli.Takovydle desky v normálním životě je potřeba od večera do rána a od rána do večera kopat do zadní části těla a y věděli že na to není zapomenuto!S tebou dědku bych byla hotová raz dvě.Ty bys jel že bys nestačil hledat díru co tam nechal tesař!!!🤚
Bubák Bubák
@Petr Minář ty si děláš neustále akorát srandu, demokratické volby samozřejmě nebyly a nebudou zase. Volební systém je zoufalý a zastaralý. Jinak by se nemohlo stát, že pětina voličů nemá svého poslance. Chybí například referendum, zodpovědnost politiků za přehmaty, které stojí stovky miliard atd..
Alois Rudý
Pan "profesor" nepochybně žvanit umí a umí i dobře a správným směrem ohýbat skutečnost a pravdu. Ostatně jinak by nemohl být předsedou ODS, kde jsou tyto vlastnosti velmi žádané. 😎
denisz
Noblesní premiér úžasně líbivě fabuluje a pozitivně i zalže, takže je těžké mu vše věřit. Mnozí aktivnější vnímaví lidé si informace tedy doplňují na nezávislých zdrojích, než na provládních medii. To je snad pochopitelné.
našinec
Není to jenom o kandidátech, ale i moderátorovi. Pakliže moderátor nezřízeně nadržuje jednomu z kandidátů, jako to bylo v případě ČT a prezidentských voleb, tak může mít ten druhý sebelepší názory a je mu to k ničemu. ...A ono je to už i na CNNPrima, kdy Jákoba z TOP 09 nechali žvanit, jak dlouho chtěl a Vondráčka z ANO nenechali říci ani jednu souvislou větu.
Pavel Nyklíček
@našinec
Je to úhel pohledu. Já budu tvrdit, že moderátor nadržuje jednomu a ty zas druhému.
Já to politika. V debatách s politiky je spousta pořadů a na jednu věc je několik názorů. Který je ten správný?
Vrcholem nejistoty názorů jsou právníci. Tam dva právníci mají 3 názory...👌
A vyznej se v tom.
Proto je politika zábavou pro ty co se baví a stresem pro ty co se stresovat chtějí.
Ve výsledku stejně zůstane vše při starém.
Bubák Bubák
@Pavel Nyklíček jestliže finální debata bude na ČT, nemá smysl to vůbec pouštět. Jak dopadne mohu říct už dnes.
našinec
@Pavel Nyklíček Proto se polické debaty vysílají kolem poledního, coby zábavné divadélko k obědu.
Pavol Vraštiak
Když je tam sám, pokud možno i bez moderátora, který by byl stejně na straně Fialy, tak určitě ano. A stejně to vliv nebude mít žádný.
Pavel Nyklíček
Zeman, když nastupoval na své poslední politické hašteřrni byl o 2 roky mladší než Babiš!
Výsledek známe.
Stát si tyto straré muže pak následně vydržuje za zbytečné státní peníze a užitek nula.
Babiš uz je opravdu starý, hlava už nedá dohromady smysluplnou myšlenku a když nyní má za sebou pár hospitalizaci, dovedeme si to představit ve chvíli, kdy by řídil stát jako firmu a k tomu 200 dalších firem by řídil jako stát.
Jeho pohledávky v bankách jsou doslova extrémní a ty také musi splácet !
Každý soudný člověk ví, že tohle žádný důchodce už nemůže ustát ve zdraví a se zdravým rozumem!
Najděte si někoho jiného a nebo vydržte, přijde Havlíček a ten povede klidně 10 ministerstev hrúzy najednou.
zdenek2
@Pavel Nyklíček Souhlas .A proto bude určitě lepší ten druhý , ten , který poutavě vyprávěl o vojně a o tom , kam byl , jako vydavatel samizdatu , soudruhy zařazen pro nespolehlivost . On je opravdu bojovník neohrožený, pravdomluvný, dané slovo držící ...... No a když vezmu v potaz ty německé platy , které díky němu tady budou lidé brát , to už opravdu těžko seženu nějaký protiargument , který by mi jeho volbu rozmluvil . A to už proto , že se nechci dožít toho , jak Andrej tuhle republiku přitáhne k Rusku , zavede staré pořádky a ten svůj Agrofert znárodní . 😁😁
Bubák Bubák
@Pavel Nyklíček hrůza na všech ministerstvech je už skoro 4 roky.
Pavel Nyklíček
Babiš v debatách funguje jako motor Trabanta na principu náhodných výbuchů 🤣.
King I
@Pavel Nyklíček Emočně nestabilní trabant
Pavel Nyklíček
Jedná věc je jistá.
Hitler nebyl komunista a Babiš nebude premiérem.
Vše ostatní je podružné.
Krásný den všem.
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček Závidím ti tvou jistotu,ale uznávám,že se to může stát.
Já to vidím 50 na 50 !
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Já 100 na 0 .
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček No za pár týdnů uvidíme.
Asatin
I Tatranský bača je chytřejší a moudřejší než to estebacke hovado.Bohuzel jsou lidé, kteří těm jeho blábolům uvěří.
Richard Šebesta
@Asatin Dá se s tím souhlasit ovšem druhou stranou mince jsou bláboly Fialy-nutely. No a taky se najde dost lidí,kteří těm jeho blábolům uvěří. Takže to vyjde nastejno.
Pavol Vraštiak
@Asatin Já bych slovenského baču nepodceňoval, obzvlášť když to s ovečkama umí.
Alois Rudý
Koho zajímají debaty, rozhodující je, že volby vyhraje hnutí ANO, současná koalice bude vypráskána a o tom to vše je.😉
King I
@Alois Rudý Od revoluce k ignoraci debat? Srá.či... Co bude příště? vylepíš si na kolo protestní samolepku?
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Volby vyhraje STRANA a už si to zapamatuj.
Jen STRANA je nejsilnější a zvítězí!
Za STRANU a jeho rodinu 🤣 .
Uráááááááá
lug70
To se to Fialovi debatuje, když je důsledně dbáno aby byl v televizní debatě sám bez oponenta, jen s přitákavajícím moderátorem s otázkami pečlivě připravenými v součinností s Fialou aby ho nikdy nedostaly do úzkých. Ty debaty jsou naprosto zbytečné. Věřím, že kdyby Fialu měl konfrontovat kdokoliv z politiků opozice, tak Fialu lehce zašlape do země. .
Richard Šebesta
@lug70 To podepisuji na 100 %.Fiala a Bureš jsou stejní ve lhaní a blábolení
Bubák Bubák
@Richard Šebesta nejsou, arcidemagog F blábolí demokraticky a protiobčansky
Pavel Nyklíček
@lug70
Babiš se žádné debaty zúčastnit nemůže a nechce.
Vždy všechny prohrál a on je teď zas o několik let starší a ani zdravotní stav nenasvědčuje, že by byla hlava lepší.
Prostě věk nezastavíš.
Pavel Nyklíček
Babiš nesmí nikde vystupovat!
Jeho vzezření, hlas a pohyby těla připomínají šílence.
Když vezmeme v potaz, že jeho majetek je na úrovni jeho dluhů, jsem na tom já osobně lépe než on po vsech strankách a nemusím každý den čekat až mi ochranka řekne, té je čistý vzduch.
Chudák Andy.
Alois Rudý
@Pavel Nyklíček .... no ona snad v ústavu ochranka ani není, jenom lékaři, takže ti věřím😁
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
STRANA mě nenechá ve štychu!
Se STRANOU zas budu silný jak silnice.
Za STRANU s přátelským pozdravem STRANĚ ZDAR A NAZDAR !
Uživatel_5919578
Tak to umí každej druhej čokl. Debatovat líp než Blbureš 😸👻
King I
Zatímco Fiala argumentuje logicky a fakticky, Babiš funguje jako tamagotchi - stačí ho pravidelně nakrmit hov nama o "obyčejných lidech" a on neúnavně pípá stejné melodie, dokud ho někdo nevypne.
epr3
@King I Můžeš sem dát nějaký příklad, kdy "argumentoval logicky, fakticky" a hlavně PRAVDIVĚ?
King I
@epr3 naser si. dej ty sem příklad, kdy ne.
epr3
@King I 😂😂😂
King I
@epr3 bude to?
Bubák Bubák
@King I pokaždé, arcidemagogogický politruk naprosto netuší vůbec nic, o tom není vůbec pochyb. Na co sáhl s tou svou 5tlupou, to zkazil strašlivým způsobem.
Richard Šebesta
@King I Jasně . Jsme ve válce s Ruskem a dejte mi ještě 3-4 roky a budeme mít platy jako v Německu. To a mnoho dalších bludů žvaní nutelák. To je logické a faktické ? Tak to se ti pove­dlo,doj­molo­gu.Co tak ústav pro choromyslné nechceš tam jí ? Hodilo by se ti to.
King I
@Richard Šebesta A co bys ještě chtěl? zničit rusko na sr.čky? ku.va, richard, nebuď tak radikální.
Alois Rudý
A musí k debatám vůbec dojít ? Nebylo by lepší tuto neschopnou a Česku škodící vládu vedenou předsedou vlády a ODS Fialou prostě teď vyhnat a nečekat až do voleb ?😎
King I
@Alois Rudý Směle vykroč, alfo.
Frank51482
Fiala je jen prolhaný politolog, který umí akorát žvanit. A to je asi tak vše, co tento šmejd umí.
Petr Minář
@Frank51482
O tom je řeč, že kriminálník, zloděj, lhář, nevzdělaný hlupák, estébák Babiš NEUMÍ ani žvanit. Fistulkou ve své makakštině jen hýká nesrozumitelné bláboly, kterými se snaží oponenty urazit. Na návsi v nějakém severomoravském ***ákově je to jedno, jeho nahluchlí voliči stejně budou hýkat blahem, koho si zvolí a jak bude líp. A koupí si slušivou čepičku. Jenže v civilizaci televizního studia už bude problém.
A jestli tu píšeš hlupáku o "prolhanosti", tak v tom je kriminálník Babiš šampion, však už byl ZA LHANÍ odměněn soudem.
Anatolij Vasil
@Petr Minář Minář meleš ty argumenty pořád dokola.Sem ti jednou psala změn repertoár.To nemáš nic jiného.Asi ne když je někdo slabomyslný.
Alois Rudý
Jak autor článku správně naznačuje, umí Fiala v debatách lépe lhát než Babiš. A bude to asi tím, že svým lžím dokonce sám věří.😁
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
STRANA nikdy nelže!
Volte STRANU ! Jediná STRANA vás vytáhne z bídy.
Nevěříte?
Děláte dobře 🤣
Alois Rudý
@Pavel Nyklíček ...opravdu ti rozumíme a opravdu ti nevěříme😂
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Správně. Věřit musíš jen STRANĚ.
Jen ona a žádná jiná. Jako tvoje žena 🤣.
epr3
Petr Fiala umí televizní debaty lépe? A mohl by pan autor uvést nějaký příklad? To, co předvádí Fiala poslední léta v televizích totiž nejsou žádné debaty. Ve studiu bývá zpravidla bez oponenta jen se servilním moderátorem, který mu podlézavě přihrává. Celé své volební období Fiala žádnou opravdovou televizní konfrontaci vůbec nepřipustil. Je to narcistní, samolibý ubožák, který na argumentační a konfrontační debatu vůbec nemá.
Zoro Mstitel
@epr3 to je taky jeho maximum , být naleštěný , úlisný , podvraťák atd...
Pavel Nyklíček
@epr3
Všechny debaty jsem sledoval. Základ je v přípravě. Babiš loví v tunách lejster a protokandidát jede z patra a stačí mu hlava.
Pokud to chceš rozporovat, je to demokratické, ale zároveň hloupé.
epr3
@Pavel Nyklíček Pavle, protikandidát mele naprostá a bezcenná h.vna, na to fakt papír nepotřebuje.