Věda
Věda
Jak nebýt za dinosaury a nevyhynout. Dokážeme odvrátit případnou smrtící hrozbu z vesmíru?
3 komentáře
thomas2
0
No, kdyz vrazi tak velky asteroid do Zeme, to jeste nemusi znamenat, ze lidstvo vyhyne. Pred 65 miliony let vrazil velky asteroid do zeme, a vetsina dinosauru vyhynula. Ale ne vsichni. Nekolik druhu dinosauru, kteri byli ptaci, tak ty druhy to prezily a pak se velmi rozmnozili, uz je nyni tisice druhu ptaku. A veda uz uznava, ze ptaci jsou take dinosauri. No, kazdopade od te doby zadny tak veliky asteroid do Zeme nevrazil. Jenom obcas mensi asteroidy.
Přejít do diskuze
Pracuji z domova a mám doma dvě děti, dostávám přes 220 dolarů na hodinu. Nikdy by mě nenapadlo, že to budu moct dělat, ale můj nejlepší kamarád si tím vydělává přes 19 tisíc dolarů měsíčně a přesvědčil mě, . ➤➤ Richjob2.com
Pokud se někdo může obávat srážky s vesmírným tělesem, tak je to vlastně šťastný člověk. Někdo se bojí, že zítra zemře hladem, na nemoc, kulkou, přírodní katastrofou či jiné. A je to mnohem hmatatelnější nebezpečí.
Samozřejmě, že možná mimo třeba jaderné války, může být vesmírné nebezpečí větší problém pro lidstvo, ale jednotlivec, národy a státy vnímají dle své konkrétní situace.
Samozřejmě, že možná mimo třeba jaderné války, může být vesmírné nebezpečí větší problém pro lidstvo, ale jednotlivec, národy a státy vnímají dle své konkrétní situace.