Komentáře

Zpět na článek

K čemu je nám Česká televize?

11 komentářů

cartouche66
Ty na rozum do smrti nedosáhneš co ...
woodrow
Vaše články jsou super.
cartouche66
Jj! Asi jako Vyprávěj ...
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
proxima
Je mi celkem jedno, jestli existuje, nebo ne. Moc se na ní nedívám, vyjímečně, ale opravdu málo. Když jsem měl malé děti - Večerníček, to ano, tuším 18:30 a druhý v 19:10. No i ten chtějí údajně teď zrušit - mimochodem, ptal se někdo dětí ??? Taky by do toho měli mluvit, když jim to rodiče platí. A jsme u toho --- poplatky. Proč platíme poplatky ČT, Ti kdož odebíráme signál od jiného dodavatele. Já platím za TV distribuci společnosti O2, někdo z Vás třeba UPC, atd. Připadá Vám normální, že můj nový dodavatel energie bude Centropol, nebo RWE a já budu pořád platit ČEZu ??? No a k programové nabídce? Ať se každý kouká na co je mu libo, někdo je ujetej na akční, někdo na horrory, seriály, někdo třeba na reklamy. A někdo to vypne a jde se třeba projít ... Takže zpět, to co vysílá nebo nevysílá ČT - nezájem. Zajímá mě, proč jí duplicitně platíme !!! (uživatelé jiných distributorů a dodavatelů TV signálu)
pavel07
...no ty platíš kabelovce za distribuci volně šiřitelných signálů a čt přispíváš na výrobu, to jsou dvě zcela odlišné věci přece... Kromě toho pokud změníš dodavatele elektřiny, tak ty budeš sice platit pouze RWE, ale taRWE samozřejmě bude dál platit čezu poplatky za používání jejich dIstribučních tras, protože ty kabely jsou holt většinou jen jedny, takže v podstatě tomu čezu budeš platit tak jako tak, akorát jim to za tebe pošle ta RWE....
sirien
je trochu nefér. Za BBC by byl kdekdo (já třeba) ochotnej platit jak za kabelovku - Doctor Who? Sherlock? Spooks? A ostatně - absolutně transparentní účetnictví? Sledování diváckých ohlasů v hodnocení kvality jednotlivých dílů pořadu (kromě samotné sledovanosti)? Zrovna ten rozpočet kdysi docela vtipně pojal Kraus v Uvolněte se prosím.

Srovnávat to s českou televizí je jako porovnávat výkon trabanta s výkonem Porsche
whitebeard
"Terapie" - bída, "Expozitura" - óbrbída, "Partička" - pořad pro totální idioty..zqplať PánBůh , že se na nich ČT nepodílí
jnhj
souhlasím!!!
Navíc,tento článek mě ujistil, že úroveň Reflexu klesá a klesá!
sirien
Viděl sem jeden díl Expozitury a sice mě to neuchvátilo (s Kriminálkama to prostě srovnávat nejde), ale dalo se to sledovat. Ve srovnání s produkcí ČT, která jen ubírá vlnový pásma něčemu hodnotnějšímu (například Bčkovýmu pornokanálu).