Komentáře
Petr Sokol: Slovinci o vystoupení z NATO nakonec hlasovat nebudou. Co na to čeští odpůrci aliance?
17 komentářů
Myslím, že spíše při první potřebné příležitosti opustí NATO nás. Jsme tam cizí, prostě Slované a naše místo je naprosto jinde. 😉
@Alois Rudý
Naše místo je STRANA.
To si to sakra nemůžeš pořád zapamatovat!
Naše místo je STRANA.
To si to sakra nemůžeš pořád zapamatovat!
Europoslanec Dostál říkal před pár týdny v ČR+ , že NATO nepotřebujeme, protože máme uzavřenou a stále platnou smlouvu o přátelství s Ruskem.
Tím pádem nemusíme pořádat referendum a zatěžovat mozečky chcimírů, kteří ještě nemají vykopané bunkry,.které zpozdila digitalizace stavebního řízení.😁
Tím pádem nemusíme pořádat referendum a zatěžovat mozečky chcimírů, kteří ještě nemají vykopané bunkry,.které zpozdila digitalizace stavebního řízení.😁
Sláva, sláva, sláva!
REFERENDUM je nejhorší slovo, které jsem kdy poznal.
Je to souhrnný názor hloupé většiny na odborné téma.
REFERENDUM je nejhorší slovo, které jsem kdy poznal.
Je to souhrnný názor hloupé většiny na odborné téma.
@Pavel Nyklíček Takže když vyhlásili referendum o vstupu do EU byli ti všichni hloupí ? Mimo tebe,že ?
Co na to Herr Sokol ? Podle mne by referendum o vystoupení z NATO být vůbec nemuselo. Stačí když by se vláda usnesla a vystoupení z NATO realizovala. Podle mne jedna z věci,které by byly rozumné. Když jsme do NATO vstoupili,taky žádné referendum nebylo. Jsem ale realista,takže vím,že
to referendum asi bude. Aspoň v to doufám. Mimochodem to samo je důkaz nade vší že Zeman,Klaus i Havel nikdy žádní demokrate nebyli a nejsou. Báli se názorů lidí, co kdyby byli proti ? Zeman to opilecké pr..e to slíbil v kampani a pak to nesplnil.
to referendum asi bude. Aspoň v to doufám. Mimochodem to samo je důkaz nade vší že Zeman,Klaus i Havel nikdy žádní demokrate nebyli a nejsou. Báli se názorů lidí, co kdyby byli proti ? Zeman to opilecké pr..e to slíbil v kampani a pak to nesplnil.
@Richard Šebesta
Aby bylo všem jasno, tento pomatenec a lump Šebesta (ano, tentýž Šebesta) tu dnes před pouhými dvěma hodinami napsal: "(připomínat)...starou Gottwaldovu řeč,kdy jsou úplně jiné mezinárodní podmínky a situace je blábol.Každý rozumný člověk ví,že opakování toho co bylo ve 20.století je nesmysl. Je tu NATO a EU. Což tehdy nebylo..."
Ano, tento prokomunistický lump a volič fašistického hnutí SPD Šebesta se ohání existencí NATO a současně volá po vystoupení... Bez referenda, ale "doufá", že fašista Okamůra, kterého podporuje, referendum prosadí.
Tahle lidská špína tu pravidelně štve proti nejhorší vládě Fialy, co tu kdy byla. Tak TOHLE, takoví Šebestové, ji chtějí s pomocí hlasů blbců ve volbách nahradit a vládnout v naší zemi. Lidé bděte!
Aby bylo všem jasno, tento pomatenec a lump Šebesta (ano, tentýž Šebesta) tu dnes před pouhými dvěma hodinami napsal: "(připomínat)...starou Gottwaldovu řeč,kdy jsou úplně jiné mezinárodní podmínky a situace je blábol.Každý rozumný člověk ví,že opakování toho co bylo ve 20.století je nesmysl. Je tu NATO a EU. Což tehdy nebylo..."
Ano, tento prokomunistický lump a volič fašistického hnutí SPD Šebesta se ohání existencí NATO a současně volá po vystoupení... Bez referenda, ale "doufá", že fašista Okamůra, kterého podporuje, referendum prosadí.
Tahle lidská špína tu pravidelně štve proti nejhorší vládě Fialy, co tu kdy byla. Tak TOHLE, takoví Šebestové, ji chtějí s pomocí hlasů blbců ve volbách nahradit a vládnout v naší zemi. Lidé bděte!
Jak minulý týden říkal náš předseda vlády Fiala, "Ze Slovinců si příklad brát nebudeme". S tím lze souhlasit a přijmout hlasování o našem osvobození z NATO.😉
@Alois Rudý
STRANA chce referendum!
Vlastně ne. STRANA si to rozhodně sama a basta.
STRANA chce referendum!
Vlastně ne. STRANA si to rozhodně sama a basta.
Co by si o nás pomyslela!