Večerka
Bezmasá revoluce na Letné: Když se vegan řezníci pustí do podnikání, na sítích se lidem vaří klávesnice
12 komentářů
Anonym
0
Bezzabijačka je ako jeb.č.a u homosexuálov ...
Když i pomazánkové máslo se nesmí jmenovat máslo, jak může existovat veganský burgr?
Já nemám vůbec nic proti bezmasé stravě. Měl jsem několikaleté období, kdy jsem maso nežral vůbec. Ani dnes pro mě není nějak podstatné. Sežeru skoro cokoli, ale když v tom není maso, necítím se nijak ošizený. Moje ségra maso nejí už pětatřicet let, a nevypadá, že by měla do druhého dne chcípnout hlady.
Co mi ale nikdy rozum nebral, tak napodobování masných výrobků. To je prostě blbost nejvyššího kalibru. Z obilnin nebo luštěnin se dá udělat spousta originálních, vydatných, a nečekaně dobrých jídel....
Co mi ale nikdy rozum nebral, tak napodobování masných výrobků. To je prostě blbost nejvyššího kalibru. Z obilnin nebo luštěnin se dá udělat spousta originálních, vydatných, a nečekaně dobrých jídel....
@reproman Jestli to není právě kvůli vyvolávání hejtů a následnému zvýšení si sebevědomí označením odpůrců za dezoláty. ☺
@reproman Firma Beyon Meat používá tyto ingredience:
Yellow peas, red lentils, faba beans and brown rice - ty všechny obsahují proteiny. Dělají z nich tradiční burgery (plus řadu dalších poživatin, viz odkaz) a kdo to žere poprvé s patřičným dochucením, málokdy to pozná.
https://www.beyondmeat.com/en-US/products/
Yellow peas, red lentils, faba beans and brown rice - ty všechny obsahují proteiny. Dělají z nich tradiční burgery (plus řadu dalších poživatin, viz odkaz) a kdo to žere poprvé s patřičným dochucením, málokdy to pozná.
https://www.beyondmeat.com/en-US/products/
Bezmasna, bezzabijačka, bezmozek ...?
Vymyslete si originální názvy. Uvědomujete si vůbec, že se vlastně bez masa neobejdete? Proti čemu byste se vymezovali? Ach jóóó!
Vymyslete si originální názvy. Uvědomujete si vůbec, že se vlastně bez masa neobejdete? Proti čemu byste se vymezovali? Ach jóóó!
Ano, je to zajímavý nápad, ale jako masomilka, bych tam zašla tak 1-2x.