Kultura
Viliam Buchert: Osobní vzpomínka na Ozzyho Osbourna a proč nám Black Sabbath tak moc voněli vzdorem
10 komentářů
Wolfgang Albrecht
0
Je mi 65 a na Black Sabbath jsem ,,vyrostl,, Ozzy byl opravdu ikona a ikonou bude i po smrti jeho písně a koncerty zůstanou věčné pro další generace na dlouho...
Jóža Oltec
0
@Wolfgang Albrecht Je mi 63 a vyrostl jsem na glam rocku také...Ale nic věčně a ani moc dlouho v paměti nezůstane, stačí odcouvat do 30 či 20tých let a zamyslet se, zda z té doby člověk dovede jmenovat jedinou skladbu. Jak zpívá Eddie Mecury - "...And music changes through the years".
Ozzy je nezapomenutelný tak jako např.Bethowen,Smetana atd .Jak pro vážnou hudbu si posluchač najít oblibu tak i pro Metal muziku, které mají něco do sebe.Myslim pokud ty dva směry hudby spojit vyšlo by něco geniálního.
Ozzyho žena Suzan prý řekla, že jeho velkým přáním bylo, aby lidé pochopili, že ten satanistický Ozzy, který vystupoval na jevišti, byla role, která ho živila a že ve skutečnosti byl zcela jiný a především milující manžel.
Díky Ozzy,
úplně stejné pocity i zkušenosti, stejné oblíbené songy. A když soudružka učitelka našla na mém sešitě BLACK SABBATH a na zadní straně DEEP PURPLE byla poznámka hotová
Odešel a jiný nebude, ale ještěže ty písničky tady zůstaly.
úplně stejné pocity i zkušenosti, stejné oblíbené songy. A když soudružka učitelka našla na mém sešitě BLACK SABBATH a na zadní straně DEEP PURPLE byla poznámka hotová

Odešel a jiný nebude, ale ještěže ty písničky tady zůstaly.