Kultura

Zpět na článek

Viliam Buchert: Osobní vzpomínka na Ozzyho Osbourna a proč nám Black Sabbath tak moc voněli vzdorem

10 komentářů

Wolfgang Albrecht
Je mi 65 a na Black Sabbath jsem ,,vyrostl,, Ozzy byl opravdu ikona a ikonou bude i po smrti jeho písně a koncerty zůstanou věčné pro další generace na dlouho...
Jóža Oltec
@Wolfgang Albrecht Je mi 63 a vyrostl jsem na glam rocku také...Ale nic věčně a ani moc dlouho v paměti nezůstane, stačí odcouvat do 30 či 20tých let a zamyslet se, zda z té doby člověk dovede jmenovat jedinou skladbu. Jak zpívá Eddie Mecury - "...And music changes through the years".
Uživatel_1320707
Mám to stejně.
Jaroslava Bierreth
Ozzy je nezapomenutelný tak jako např­.Bet­howen­,Sme­tana atd .Jak pro vážnou hudbu si posluchač najít oblibu tak i pro Metal muziku, které mají něco do sebe.Myslim pokud ty dva směry hudby spojit vyšlo by něco geniálního.
Uživatel_5142659
Mám to stejné, díky
Jan Ráž
Ozzyho žena Suzan prý řekla, že jeho velkým přáním bylo, aby lidé pochopili, že ten satanistický Ozzy, který vystupoval na jevišti, byla role, která ho živila a že ve skutečnosti byl zcela jiný a především milující manžel.
Green Asset
@Jan Ráž Nejmenuje se Sharon?
Wolfgang Albrecht
@Green Asset to je jméno jeho první ženy před Sharon...
Petr Petrovic
Díky Ozzy,
úplně stejné pocity i zkušenosti, stejné oblíbené songy. A když soudružka učitelka našla na mém sešitě BLACK SABBATH a na zadní straně DEEP PURPLE byla poznámka hotová
Odešel a jiný nebude, ale ještěže ty písničky tady zůstaly.
Jana Žáková
Díky za článek! I když jsem ženská, měla jsem a mám to velmi podobně!