Rozhovory

Zpět na článek

Vězeňská VIP se stala hrdinkou proti své vůli: Pronásledovaná turecká spisovatelka Aslı Erdoğanová

5 komentářů

Richard Sebesta
No a tenhle stát chtěli tihle hnojari z EU vzít do hnoje jménem EU.Turek ale řekl ne do smradu EU ne !!!
thomas2
@Richard Sebesta To je uz dlouho jasne, ze EU nepusti Turecko do te organizace. Nekteri Turkove stale chteji, aby bylo Turecko v EU, ale to se nestane, Turecko je prilis jine, neni tam moc svobody, a je to velmi prevazne muslimska zeme. Takze i kdyz mam jiny nazor na EU nez vy, nepovazuji to za hnuj, i kdyz ovsem ma problemy, no ale ziji v USA, ta zeme je nyni docela hnuj, pod prezidentem Trumpem, a Kongres a Nejvyssi soud to celkem vsechno schvaluji, co dela Trump, prestoze dela obrovske skody. To nevim, jestli se z toho bude moci USA vzpamatovat, az tu prestane vladnout Trump. On tak letos hrozne skodi USA a celemu svetu. No, ale jsou zeme, ktere jsou jeste vic v hnoji. Jako treba Rusko a Cina. A to jsou v dnesnim svete 3 velmoci, USA, Rusko a Cina. No, je to s dnesnim svetem spatne. No, nevim, jestli se doziji zlepseni, Uz mi je 71 let. Tak jsem docela stary clovek. Ovsem Trump je jeste starsi nez ja. No uvidime. Nase matka zemrela, kdyz ji bylo 65 let. Nas *** zemrel o rok pozdeji, bylo mu 74 let. Mam zdravotni problemy, ale zatim zadne vazne.
thomas2
@thomas2 To je zajimave, ze kdyz jsem napsal o svem otci, tak ta automaticka cenzura na Reflexu, si myslela, ze jsem napsal sproste slovo, tak misto toho tam dala tri hvezdicky. Ovsem to ja nevim, ze by to bylo sproste slovo v cestine. Tak misto toho slova napisu, ze to byl nas tatinek nebo otec. To jiste ta cenzura povoli.
Alois Rudý
Myslím, že ta žena by se měla léčit, pokud už není pozdě.😐
thomas2
@Alois Rudý To je jasne z toho, co rikala, ze ma smrtelnou nemoc, tak se leci, ale nemuze se vylecit. No ma to holt spatne. No, to jsem podobne zazil se svymi rodici, meli rakoviny, ktere se nedaly vylecit, tak kvuli nim zemreli. No, zivot je casto tezky.