Komentáře
Zaorálkovi a Maláčové v náruči komunistů otrnulo. Arogantně útočí a urážejí svoje kritiky
124 komentářů
Nikdy nelze zapomenout nan demagoga Zaorálka, který za kazdou větou pravidelně opakoval tři souvětí :
JÁ SE DOMNÍVÁM, MĚ SE ZDÁ,.MĚ PŘIPADÁ ....
A skončil u komančů..
JÁ SE DOMNÍVÁM, MĚ SE ZDÁ,.MĚ PŘIPADÁ ....
A skončil u komančů..
Uživatel_5919578
@Richard Šebesta Embryo se píše takhle, lopato. Tím, že používáš cizí slova, aniž bys věděl, jak se píší, jen ukazuješ, že jsi doopravdická lopata. Není na tebe tohle souvětí moc dlouhé?? Počítám, že ho budeš číst ještě zítra 😃😃
Mě by jen zajímalo, jak by soudružka Maláčová chtěla řešit bezpečnost státu, když za největší problém považuje 5% HDP na zbrojení a říká tomu že je to 20% rozpočtu....To jako vystoupíme z Nato, z EU, když se na tom všechny ostatní země dohodly? A rovnou sem pozveme ruské vojáky? A jak ráda Maláčová říká, postavíme jim ještě 100 000 bytů....
Když tihle šašci začnou mávat referendem, stačí jedna jediná otázka. Souhlasíte s referendem o zákazu komunistické strany? A je po referendu...
Já bych panu Sezemskému doporučil, aby si připomněl co je hruška a co jablko a nikdy nevydával jedno za druhé. Sloučení Sociální demokracie s kovanými bolševiky v roce 1948, je opravdu něco jiného, než se odehrává dnes se Stačilo.
V době sloučení v roce 1948 byla KSČ už vládní stranou, která si totalitními způsoby uzurpovala veškerou moc. Tehdejší Sociální demokracie se tedy měla k čemu přilísat a dostat za podporu od bolševiků pamlsek. Stačilo je nové hnutí, které vzniklo i za podpory dnešní KSČM, není a nebylo dosud parlamentní stranou, nezanechalo tedy v naší politické mapě žádnou stopu ať už jakoukoli. Není zodpovědná za žádné politické rozhodnutí od Listopadu 1989 a nemá za sebou žádnou korupční ani kriminální aféru. Bolševiků nalezlých ve všech ostatních politických stranách jsou dosud tisíce, komunistu máme i na postu prezidenta ČR, proč to tedy tolik vadí v případě Stačilo a jeho současného koaličníka? Proč se troubové typu Sezemského na jednu stranu posmívají Stačilo, že cestu do Parlamentu ČR nemá ani trochu jistou a proč se hroutí z toho, že pokud tam přeci jen prolezou, budou iniciovat přijetí zákona o lidovém referendu. S pěti nebo osmi procenty volebního zisku stejně nic takového neprosadí.
Je to úplně stejně idiotské, jako se smát Rusku, že ani po více jak třech letech nedokázalo porazit vojensky Ukrajinu, ale hned další větou děsit, že Rusko se na Ukrajinských hranicích nezastaví a půjde dál na Evropu. Není větší věčně omílané pitomosti v dnešním mainstreamovém tisku, přes to jí spousta lidí věří.
V době sloučení v roce 1948 byla KSČ už vládní stranou, která si totalitními způsoby uzurpovala veškerou moc. Tehdejší Sociální demokracie se tedy měla k čemu přilísat a dostat za podporu od bolševiků pamlsek. Stačilo je nové hnutí, které vzniklo i za podpory dnešní KSČM, není a nebylo dosud parlamentní stranou, nezanechalo tedy v naší politické mapě žádnou stopu ať už jakoukoli. Není zodpovědná za žádné politické rozhodnutí od Listopadu 1989 a nemá za sebou žádnou korupční ani kriminální aféru. Bolševiků nalezlých ve všech ostatních politických stranách jsou dosud tisíce, komunistu máme i na postu prezidenta ČR, proč to tedy tolik vadí v případě Stačilo a jeho současného koaličníka? Proč se troubové typu Sezemského na jednu stranu posmívají Stačilo, že cestu do Parlamentu ČR nemá ani trochu jistou a proč se hroutí z toho, že pokud tam přeci jen prolezou, budou iniciovat přijetí zákona o lidovém referendu. S pěti nebo osmi procenty volebního zisku stejně nic takového neprosadí.
Je to úplně stejně idiotské, jako se smát Rusku, že ani po více jak třech letech nedokázalo porazit vojensky Ukrajinu, ale hned další větou děsit, že Rusko se na Ukrajinských hranicích nezastaví a půjde dál na Evropu. Není větší věčně omílané pitomosti v dnešním mainstreamovém tisku, přes to jí spousta lidí věří.
V Německu je celostátní referendum nemožné z historických důvodů. Protože nacistická prasata. U nás, protože komunistická prasata.
Tak je to správné, tak to má být: největší hnus, hnis, socanů se nalil k zločincům KSČ(M). Kam jinam patří?
@Richard Šebesta Bohužel referendum si v zásadních otázkách směřování naší demokratické země díky tobě a podobným hlupcům nemůžeme dovolit.
STRANA tady není proto aby se úslužně klaněla směrem k Bruselu, jako to každé ráno dělají představitelé vládní koalice. STRANA je tady proto, aby bojovala za práva většinové části slušných obyvatel Česka.😎
@lug70 Tak šup, šup, napakuj moskviča a vyraž vstříc demokracii a šťastné budoucnosti na východ.
Uživatel_5919578
@Richard Šebesta Myslíš fašistu Druláka, bolševiku? Ten brzy skončí za mřížemi, kam patří.
@Miroslav Zita Jsi ještě amatér. Šebestovi se stačí podívat na font nadpisu - když je times roman, důvěřuje, když comic sans, nevěří. Máš se co učit
Dojemná starost od neoliberálů jak ti socani dopadnou, zamíchají ten kbelík žluče spolu, o to jde.
@seng
Jsem rád, že soudružka Venezuela vždy byla, je a bude naším vzorem při šetření ve státním rozpočtu. A kde na to vzít? Tyto plytké otázky mě samozřejmě uráží.
Jsem rád, že soudružka Venezuela vždy byla, je a bude naším vzorem při šetření ve státním rozpočtu. A kde na to vzít? Tyto plytké otázky mě samozřejmě uráží.
@Alois Rudý Tak POZOR!!!! Už STRANA s velkým písmem. Ty už se tetelíš blahem. Ale ty výsledky STRANY jsou zatím dost tristní. Ty dvě valkýry jsou fakt sexy.
( program- bláboly)
Asi jako Za orálek.
S tím prorazíte.
( program- bláboly)
Asi jako Za orálek.
S tím prorazíte.
"Arogantně útočí a urážejí svoje kritiky". Co mi to jen připomíná - že by současnou vládní koalici? 😝😛
@King I ..podle příspěvků jsi hloupé antikomunistické prase a navíc potomek ofčí babičky a stepního ukrajince 😂🤣
S těmi urážkami a arogantními útoky začali ti kritici nikoliv Zaorálek a Maláčová, tento článek autora je toho důkazem.
@Richard Šebesta sežeň si ústavní většinu poslanců i senátorů pro schválení ústavního zákona o referendu o NATO a EU. Referendum neschvaluje vláda, debile. Když vidím, co ty jsi za hňupa, nemám ze Svatopluku strach. Spolek retardů.
Maláčová je arogantní dáma která doufám skončí hned po volbách. Referendum by se mělo konat pouze o takovém hlasování které normální a příčetný pochopí. Tzn. Jestli bude bramborák na talíři a nebo jestli tam má být ubrousek a nebo jestli toaletní papír má vyset od stěny nebo naopak. Jak můžou lidi kteří o tom nic nevědí hlasovat o euru nebo raketách pro obranu? Tady mě to přijde jako bitva o korýtko a Zaorálek ten se určitě přidá Zeman měl pravdu že půlka národa je debilní. Jinak to byl velký omyl
@Richard Šebesta
Správně uvádíš že žijeme v demokracii - zatím. A pracuješ s fašisty SPD a spolku Svatopluk, aby to skončilo. Čirý hnus, tihle nepoučitelní staří komunističtí zločinci. Svého fýrera Druláka si poslouchej sám se sobě podobnou sběří, je v tomto národě dost těch, co podobné zločince, Emanuely Moravce, Gottwaldy, Biľaky a Husáky, se naposlouchali za životě až až.
Správně uvádíš že žijeme v demokracii - zatím. A pracuješ s fašisty SPD a spolku Svatopluk, aby to skončilo. Čirý hnus, tihle nepoučitelní staří komunističtí zločinci. Svého fýrera Druláka si poslouchej sám se sobě podobnou sběří, je v tomto národě dost těch, co podobné zločince, Emanuely Moravce, Gottwaldy, Biľaky a Husáky, se naposlouchali za životě až až.
@tempter to si samozrejme dovolit nemuzeme jak vidno zde i jinde..nastesti to ted a nejspis ani v budoucni neni pruchozi pres senat, byla by to cesta do pekel, viz napr Brexit..russaci by tady zmanipulovali a vydesili blbecky, a bylo by..
Pokud jde o televizi Prima a účast Zaorálka,která tak autorovi vadí, tak bych mu rád připomněl,že PRIMA je privátní tel.stanice takže si může zvát koho chce. Je ale zvláštní naopak že Sezemskému nevadí chování ČT ! Ta je veřejnoprávní a všichni co mají televizí na ní přispívají. ČT ale jasně kope za Fialovu demoliční vládu. Krásně to je vidět denodenně a úplně 100 % to vyniklo loni při volbách do europarlamentu,kdy to kritizoval i zdejší redaktor Buchert. Pokud se shodneme, že žijeme v demokracii (zatím) tak proč třeba ČT nikdy nepozvala do televize zakladatele spolku Svatopluk profesora a diplomata Petra Druláka ? Tento spolek vznikl zcela legálně a neděla nic co by bylo v rozporu se zákonem. Kdyby pozvali Druláka do televize osvětlil by proč SVATOPLUK vznikl a a co je jeho účelem. Třeba že nechce bourat demokratický režim což mu některá média podsouvají, ale napodobit to co bylo ve Francii za De Gaulla. Místo toho ČT pokud něco málo o tomto spolku zmíní tak vždy jen lži nebo dezinformace. Stejně to dělají i další média,která kopou za vládu. To je podle vás demokracie ? Děkuji takovou nechci. Je úžasné jak autorovi rovněž vadí jak Zeman porušoval ústavu v případech jež popsal což uznávám je 100 % pravda ale případné porušení ústavy komunistou Pavlem tím,že nebude jmenovat vládu,která bude chtít případně referenda o NATO a EU mu zřejmě vadit nebudou ? Referendum je mimochodem v demo společnosti normální a používají ho mnohé země EU i Evropy.
@Tomáš Kostelecký Kolik myslíš, že je v KSČM těch, kteří tu prováděli zločiny v padesátých létech? Jestli umíš alespoň trochu počítat, lehce dojdeš k výsledku, že nikdo. Od roku 1989 jsou odstaveni od politické moci. Kde vidíš nějaké nebezpečí?
Já ho vidím v každé straně, která prošla od 89 Parlamentem. Jednak jsou zpravidla plné komunistů, kteří včas zahodili rudou knížku, za druhé jsou už politikou zkažené a ví, jak se dělá šméčko ve velkém. Pokud tam přijde někdo nový, alespoň na chvíli se zpřetrhají vazby mezi politiky a těmi, kteří mají opravdovou moc.
Ničeho lepšího nejde v politickém systému, který tu momentálně je, dosáhnout
Já ho vidím v každé straně, která prošla od 89 Parlamentem. Jednak jsou zpravidla plné komunistů, kteří včas zahodili rudou knížku, za druhé jsou už politikou zkažené a ví, jak se dělá šméčko ve velkém. Pokud tam přijde někdo nový, alespoň na chvíli se zpřetrhají vazby mezi politiky a těmi, kteří mají opravdovou moc.
Ničeho lepšího nejde v politickém systému, který tu momentálně je, dosáhnout
Sezemský!
Jak si dovolujete Stačilo ! brát jako fíkový list na něčí ohanbí.Vaše příměry nejsou chytré a nejsou kritické, jsou jednoduše b l b é !👎
----------------------------------------------------------------------------------------------
Zaorálkovi já věřím, měl a má vždy připravené podklady, kdy ne v koalici každý má, kromě toho odmítl post ministra zahr. věcí, protože odmítl přebrat ten bordel, to jste asi zapomněl a nyní, kdyby někdo po Fialovi, Pavlovi a bakaláři , obéznímu mladíkovi Lipavským měl někdo převzít, je to kariérní sebevrah.
Zaorálkovi děkuji
za pojem "prázdný prezident " !!!
-Vynikající příměr 👌 !!! Já říkám, že Pavel a jeho povídání je jen vata , vata a co mu jeho rádce ( podržte mě, on je to etnograf a národopisec ) Kolář poradí.Asi teď Kolář neradí moc, protože pro rady si on, ne naopak chodil k rektorovi ˇCVUT, který pro zkorumpovanost s Kolářem raději odstoupil.
----------------------
I takový, jako je Sezemský musí připustit, že sociální demokracie má v demokracii svoje místo a byla tady dřív, než se objevil na zeměkouli Sezemský a Stačilo ! není KSČ 50. let a nezlehčuje historii.Tu naopak mění idioti z koalice, kdy koukám, nás neosvobodili Rusové, ale USA a Danuška Nerudová nám o tom dá školení.Další blbosti z dějepisu , jak je všechno jinak je třeba očistit po volbách od koalice a založit Národní ústav svědectví o padělání historie za doby ukrajinizace Česka za Fialovy vlády.
Čus!
Dál jsem článek nečetla.
Jak si dovolujete Stačilo ! brát jako fíkový list na něčí ohanbí.Vaše příměry nejsou chytré a nejsou kritické, jsou jednoduše b l b é !👎
----------------------------------------------------------------------------------------------
Zaorálkovi já věřím, měl a má vždy připravené podklady, kdy ne v koalici každý má, kromě toho odmítl post ministra zahr. věcí, protože odmítl přebrat ten bordel, to jste asi zapomněl a nyní, kdyby někdo po Fialovi, Pavlovi a bakaláři , obéznímu mladíkovi Lipavským měl někdo převzít, je to kariérní sebevrah.
Zaorálkovi děkuji
za pojem "prázdný prezident " !!! -Vynikající příměr 👌 !!! Já říkám, že Pavel a jeho povídání je jen vata , vata a co mu jeho rádce ( podržte mě, on je to etnograf a národopisec ) Kolář poradí.Asi teď Kolář neradí moc, protože pro rady si on, ne naopak chodil k rektorovi ˇCVUT, který pro zkorumpovanost s Kolářem raději odstoupil.
----------------------
I takový, jako je Sezemský musí připustit, že sociální demokracie má v demokracii svoje místo a byla tady dřív, než se objevil na zeměkouli Sezemský a Stačilo ! není KSČ 50. let a nezlehčuje historii.Tu naopak mění idioti z koalice, kdy koukám, nás neosvobodili Rusové, ale USA a Danuška Nerudová nám o tom dá školení.Další blbosti z dějepisu , jak je všechno jinak je třeba očistit po volbách od koalice a založit Národní ústav svědectví o padělání historie za doby ukrajinizace Česka za Fialovy vlády.
Čus!
Dál jsem článek nečetla.
@Richard Šebesta Vrat se zas do Bohnic, tvá diagnóza idiota už není léčitelná, ale jako debila to s tebou zkusí.Mas moje doporučení.
Vraťme se ještě k onomu referendu. Ono totiž od dob kdy vznikly mince platí, že každá má dvě strany. Takže tato nechuť k referendum se jim může i vymstit . Může přijít teoreticky k moci vláda,která bude mít stejný názor a rozhodne naopak. Referendum u nás není zvykem a skoro nikdy se nekonalo tak se nebude konat ani nyní. No a tato vláda se rozhodne třeba pro vystoupení z NATO nebo EU bez referenda. Co budou pak dělat tihle mameluci co byli proti němu to bych chtěl vidět ?
Dnes už vám řekne i AI
(i když kontrolovaná státem) , že mainstrem informuje s ohledem na svůj vlastní prospěch. Články tohoto typu tedy nejsou informativní, ale manipulující. Někdy tedy opravdu stačí přečíst titulek a hned jste doma.
(i když kontrolovaná státem) , že mainstrem informuje s ohledem na svůj vlastní prospěch. Články tohoto typu tedy nejsou informativní, ale manipulující. Někdy tedy opravdu stačí přečíst titulek a hned jste doma.
@epr3 zrovna teď jsem nabyl přesvědčení, že zdejší a vůbec všichni mainstreamoví novináři si už nenamáhají hlavy aby sami napsali něco smysluplného (anebo nejsou schopni?), ale používají umělou inteligenci a ta furt ještě dokonalá není. Asi proto se v článcích často nacházejí ta protichůdná "idiotská" přirovnání a věčně omílané pitomosti.
"Reakce Maláčové diplomaticky řečeno nesvědčí o její nejlepší mentální kondici."
A ona někdy byla v lepší? 🤣🤣🤣
A ona někdy byla v lepší? 🤣🤣🤣
@Losina
Tipuji, že po volbách o ruďochovi minimálně měsíc neuslyšíme. Pak se zase vrátí a bude opět plácat nesmysly o Malé straně. je to prostě sudokopytník.
Tipuji, že po volbách o ruďochovi minimálně měsíc neuslyšíme. Pak se zase vrátí a bude opět plácat nesmysly o Malé straně. je to prostě sudokopytník.
Nóó, už si mohou začít zpívat poopravenou komunistickou:
"Do (_(_) levá, do (_(_) levá, zpátky ní krok!"
"Do (_(_) levá, do (_(_) levá, zpátky ní krok!"
Národ na rozdíl od menšinových podporovatelů proválečných vládních dezolátů podporuje návrat STRANY. Je zde velká šance na obnovu tehdy vládnoucí Národní Fronty přes nástupnické strany tehdejší KSČ, sociální demokracie a Lidovci se jistě zase přidají. 😎
@Richard Šebesta
Embryo, Šebestíku, embryo. Ani být sprostý na druhé, co se ti nelíbí a nadávat jim neumíš. Co s tebou? Do SPD a lidové milice prutu obrany fašistického spolku Svatopluk. Tam se mezi stejně dutými hlavami vlastenců a ruSSkých švábů ztratíš.
Embryo, Šebestíku, embryo. Ani být sprostý na druhé, co se ti nelíbí a nadávat jim neumíš. Co s tebou? Do SPD a lidové milice prutu obrany fašistického spolku Svatopluk. Tam se mezi stejně dutými hlavami vlastenců a ruSSkých švábů ztratíš.
Socani si drze dovolili ohradit se, když jim liberální fašouni rozmazávají lejna po hlavě?!? To je ale drzost....
Proč referendum... když stačí vysvětlit lidem že ho mají téměř všude v EU....ale k tomu chytré a vyspělé voliče...A ne hlupáky u nás co uvěří každé ptákovině...Prostě politik potřebuje u nás voliče jednou za čtyři roky.....
Jinak ne protože si o něm myslí že je to vlastně hlupák...a možná má pravdu...stačí debata zde...amatéři😛😛😛😂😂😂😂 s takovým materiálem hnus.jen idiot se vzdá této páky na politika...a jen vyčuránek nechce referendum...zdravím amatéry..
Jinak ne protože si o něm myslí že je to vlastně hlupák...a možná má pravdu...stačí debata zde...amatéři😛😛😛😂😂😂😂 s takovým materiálem hnus.jen idiot se vzdá této páky na politika...a jen vyčuránek nechce referendum...zdravím amatéry..
STRANA má ochrannou náruč pro všechny kdo mají obavu z vládních proválečných dezolátů rozdělujících Česko. Přijď i ty mezi nás, přijď nám pomoci chránit skutečnou demokracii proti EU bolševikům.😎
@Josef Pecha Ty jsi dobré embrio, proč to tedy v jiných zemích Evropy je zcela normalní ? Asi ty nejsi normální ! Mimochodem v roce 1998 před volbami měly 3 strany z parlamentu ve volebním programu referendum o vstupu do NATO. Jenže opilecký zločinec Zeman nesplnil svůj slib,který měla jeho strana. A proč bylo referendum o EU ? Copak lidí mohli vědět jak to tam funguje a zda to bude pro nás přínos ? Už nechlastej likviduje to tvůj mozek.
@tempter A ty jsi ten správňák co ví, kdo může a kdo už ne? Kdo jsou to ti, co to nemohou dovolit?
@King I Ale zajímá, zajímá, že to nezajímá tebe fakt neznamená, že se na to všichni koukají jako ty.
@Anton Augustin Přitom je to jasný - jak asi tak může dopadnout ten, co se kvůli své neschopnosti musí jít schovat pod komouše...
@Alois Rudý,duchem chudý. Skoro dokonalý verš. Što tavárišč,taváriščnica,či ne moc chytrá ,neumělá inteligence?
@Jaromir Petlach tak dávat 5% HDP na předražené zakázky svých kamarádů jako nyní je jako je házet do černé díry. V tom má Maláčová pravdu,takhle plýtvat penězi se zrovna nemusí.
@Uživatel_5734171 A co tím zákazem získáš? Podívej se okolo, jak to bylo po převratu v ostatních zemích. Někde se komunisti bryskně přejmenovali a už to jako nebyli komunisti, někde je zakázali a udělali to samé. Komunisti tady budou do té doby, dokud to budou mít v hlavách, podívej se na Mináře, to je mentální bolševik na kterého by byl hrdý i Stalin.
@King I jsi tak strašlivě hloupý od narození, nebo jsi to dostal příkazem ze sekretariátu ODS?
@Uživatel_5919578
Jsi při smyslech?Drulák a fašista? !
Zůstaň doma, blbe , a kdyby přišli s urnou , vyžeň je!
TY VOLIT NEMŮŽEŠ!
Jsi při smyslech?Drulák a fašista? !
Zůstaň doma, blbe , a kdyby přišli s urnou , vyžeň je!
TY VOLIT NEMŮŽEŠ!
@Richard Šebesta
SOUHLASÍM S TÍMTO KOMENTEM!
O referendu mám ale pochybnosti.
............................
SOUHLASÍM S TÍMTO KOMENTEM!
O referendu mám ale pochybnosti.
............................
@Uživatel_5919578
Já jako tlustou fuchtli ve vládě vidím Lipavského, nemůžu si pomoct
!
----------------------------------------
Já jako tlustou fuchtli ve vládě vidím Lipavského, nemůžu si pomoct
!----------------------------------------
@lug70
Do EU jsem nehlasovala pro, byla bych pro neutralitu.Pamatuju, jak Bolek Polívka tehdy vystřihl na mapě Evropy Česko , byl na mapě prázdný flek.Ptal se co se stane, když v EU nebudeme, odpověděl si, že bez nás se stejně neobejdou a tedy nemusíme.Dnes nedávno dostal na svůj živnostensky nezvládaný statek přes 90 milionů dotací za to, že šaškoval pro vládní koalici ( co je za EU ) a Fialu.
----------------------------
Pro referendum moc nejsem, chtěla bych odborníky.
V Česku je tolik vesnic, kde lidi na to kašlou, důchodcům se nakecá cokoli a zvednou ruku, Milionu chvilek stačí lautr všechno pro setrvání v EU a vítání UA do Bruselu a továrníci a kšeftmani ( třeba zrovna takoví, jako Polívka ) budou chít být v EU taky.
Náš Pávek 👎 na |Hradě i přes analýzy ČNB, kdy náš šéf ČNB byl vyhodnocen, jako nejlepší na světě a kdy ČNB není pro euro atd. , tak náš Pávek pro euro horuje ( to mu asi poradil jeho poradce Kolář, kdy když jsem si zjistila, že ten vstudoval etnografii a národopisectví , tak jsme omdlela, fakt pravej vysoce logickej mozek pro rady státníkovi ! .Ten tak akorát, jakej kroj si prezident má oblíct, aby zapadnul ( a že ten už jich vystřídal dost ). 👎
Do EU jsem nehlasovala pro, byla bych pro neutralitu.Pamatuju, jak Bolek Polívka tehdy vystřihl na mapě Evropy Česko , byl na mapě prázdný flek.Ptal se co se stane, když v EU nebudeme, odpověděl si, že bez nás se stejně neobejdou a tedy nemusíme.Dnes nedávno dostal na svůj živnostensky nezvládaný statek přes 90 milionů dotací za to, že šaškoval pro vládní koalici ( co je za EU ) a Fialu.
----------------------------
Pro referendum moc nejsem, chtěla bych odborníky.
V Česku je tolik vesnic, kde lidi na to kašlou, důchodcům se nakecá cokoli a zvednou ruku, Milionu chvilek stačí lautr všechno pro setrvání v EU a vítání UA do Bruselu a továrníci a kšeftmani ( třeba zrovna takoví, jako Polívka ) budou chít být v EU taky.
Náš Pávek 👎 na |Hradě i přes analýzy ČNB, kdy náš šéf ČNB byl vyhodnocen, jako nejlepší na světě a kdy ČNB není pro euro atd. , tak náš Pávek pro euro horuje ( to mu asi poradil jeho poradce Kolář, kdy když jsem si zjistila, že ten vstudoval etnografii a národopisectví , tak jsme omdlela, fakt pravej vysoce logickej mozek pro rady státníkovi ! .Ten tak akorát, jakej kroj si prezident má oblíct, aby zapadnul ( a že ten už jich vystřídal dost ). 👎
@Losina
Spáleniště ti, připravuje intenzivně šašek z Hradu a neschopný šéf Česka Fiala, kteří přicmrdávají tupě Leyenové a |Merzovi.
-----------------------------------------
Spáleniště ti, připravuje intenzivně šašek z Hradu a neschopný šéf Česka Fiala, kteří přicmrdávají tupě Leyenové a |Merzovi.
-----------------------------------------
@Losina
Losino, že tvůj slovník by byl extra rozvinutý se říct nedá, takže kušuj a nenavážej se do jiných!!!!!!!!!!!!!!!!
------------------------------------¨-
Losino, že tvůj slovník by byl extra rozvinutý se říct nedá, takže kušuj a nenavážej se do jiných!!!!!!!!!!!!!!!!
------------------------------------¨-
@Saša Krach Někdy se chováte jak slepice...Nasypou vám zrní a kvokáte blahem...🐓🐓🐓🐓🐓🐓🤣🤣🤣🤣🤣
@tempter přemýšlím, jestli to co z tebe teď vylezlo, pochází z té koule s vákuem co nošíš na krku anebo je to zase dílem umělé inteligence. Jó, když intelekt nestačí, tento handicap pomůže vykompenzovat umělá inteligence. Nejlepší je, když takový jedinec má o sobě vysoké mínění a ohání se svým vzděláním, ale bez umělé inteligence si neutře ani prd..
@Richard Šebesta my jsme vstupovali do úplně jiné EU. Lidi tehdy opravdu nemohli tušit, že se z EU stane totalitní bruselsk-německá hydra, diktující a vydírající země, které se nechtějí podvolit diktátu postnacistické čtvrté říše. Však taky všude okolo nás sílí hlasy o výstupu z EU. Z EU se pro obyčejné lidi stává špatným místem pro život. Nejhorší je, že pod tou současnou zkorumpovanou liberální věrchuškou to je trend. To bude jenom horší.
Frank51482
Ani jsem ty slinty Sezemského nedočetl. A nějaká Maláčová je mi někde vzadu stejně jako nějaký Sezemský. Intervjuci z redakce jsou nějak zděšeni. No uvidíme po volbách.
@epr3 Oni tihle PRIMITIVOVÉ nic nepotřebují zdůvodňovat. Pravda a lež dvě sestry. Minář a ten debil pod tím numerem končíci 78 a tempter Kellner atd. se kamarádí zásadně se lži. Lež je jejich pravda.
@Uživatel_5919578 Trapáčku, když už někoho nazveš fašistou, měl bys zdůvodnit proč. Jenže to nedokážeš, protože ani nevíš, co to fašismus je...😂
@Uživatel_5919578 Ne myslím tebe DEBILA NON PLUS ULTRA. Sorry pokud nevíš co je NON PLUS ULTRA vygugli si to,pokud to dovedeš ?
Při pohledu na tu fotku mě, nevím proč, napadla scéna z Podfuck:
Tak, ty jsi ten největší ko kot a po stranách máš svý kulky.
Tak, ty jsi ten největší ko kot a po stranách máš svý kulky.
@King I No, ten příští týden sis vyblouznil v noci, pokud jsem se v tomto smyslu vyjadřoval, tak v termínu "do švestek" a připouštím, že to nemusí být ani s tímto ovocem.
To, že Rusko nenapadne Evropu nestojí na mém názoru ale na logice. Tvojí generaci už to moc neříká, ale když si vezmeš, že evropské národy jsou členy NATO, které dává na zbrojení 12,5x víc než Rusko a že Evropa má 5x tolik obyvatel co Rusko, tak i prosťáčkovi který neumí moc počítat by vyšlo, že do Evropy ne. A útok jadernými zbraněmi, takový, aby Evropu vyřídil, nedává smysl pro nikoho
To, že Rusko nenapadne Evropu nestojí na mém názoru ale na logice. Tvojí generaci už to moc neříká, ale když si vezmeš, že evropské národy jsou členy NATO, které dává na zbrojení 12,5x víc než Rusko a že Evropa má 5x tolik obyvatel co Rusko, tak i prosťáčkovi který neumí moc počítat by vyšlo, že do Evropy ne. A útok jadernými zbraněmi, takový, aby Evropu vyřídil, nedává smysl pro nikoho
@lug70 Garantuju ti, že umělá inteligence je tak dokonalá, že zrovna s tebou by si pohrála jak kočka s myší. Tebe by zmanipulovala na dvě doby.
@epr3 Ale já věřím tobě, epr, že Ukrajina kapituluje hned příští týden. Nebo jsi nám celou dobu lhal? A nikdo ti nebrání dát vrchnímu velitelství NATO záruky, že nás rusko nenapadne. Tobě bych i věřil, že máš info přímo z Kremlu.
@epr3 Souhlasím tak s 80 % co jsi napsal. Pokud jde o ksčm musím připomenout kauzu dnes již zemřelého Ransdorfa , který byl rovněž šetřen policii když se zamotal do podvodu. a pokud mne pamět neklame právě jeho smrt znamenala ukončení i jeho kauzy.
@Alois Rudý Ty mamtáku, ta tvoje strana se od svého vzniku dosud klaní směrem k Moskvě. A kdyby jenom klaněla🤣🤣🤣
@bella. Tedy tolik vět o exkrementu🤣🤣🤣.
Bolševici jsou pořád stejný, teď ještě říznutý náckama.
A ano, sociální demokracie je potřebná, ovšem nikoliv to, co prezentuje Venezuela se Zaem. To je rektálně korytální alpinismus! Čus.
Bolševici jsou pořád stejný, teď ještě říznutý náckama.
A ano, sociální demokracie je potřebná, ovšem nikoliv to, co prezentuje Venezuela se Zaem. To je rektálně korytální alpinismus! Čus.
@Tomáš Kostelecký Jo? Tak mi vyjmenuj, co z komunistické ideologie, kterou používali předlistopadoví bolševici, současná KSČM a Stačilo, vyznává.
Sypej to z rukávu, chytráku.
Sypej to z rukávu, chytráku.
@Miroslav Zita
Jsi tak hloupý, nebo to úspěšně předstíráš? V čí (tedy podle tebe v čí cizí) prospěch informuje sidestream? Já bych řekl v prospěch RuSSa. Co mmyslíš ty? Nebo třeba Babišův sidestream.
Jsi tak hloupý, nebo to úspěšně předstíráš? V čí (tedy podle tebe v čí cizí) prospěch informuje sidestream? Já bych řekl v prospěch RuSSa. Co mmyslíš ty? Nebo třeba Babišův sidestream.
@lug70 Naprosto souhlasím. Mimochodem nechci machrovat ale já jsem už tehdy byl proti vstupu. Byl jsem od počátku EUROSKEPTIK . těch důvodů proč odsud vypadnout je 1000 a 1.
@epr3 logicky je čas bezpečně vymazat rusko z mapy světa, co? epr, epr... Kdy ti to začne myslet?
@Richard Šebesta V rámci korektnosti musím dodat,že Ransdorf způsobil několik nehod tedy 3 a byl podezřelý z neoprávněného čerpaní náhrad v europarlamentu. Pokud jde o ten podvod z falešnými penězi beru zpět, švýcarská prokuratura trestní řízení vůči němu i ostatním zrušila ale až po jeho smrti.

Šebesta, ty chceš měnit demokratický režim s komoušema? Celou dobu nám tu tvrdíš, že nejsi komouš a hubu máš plnou demokracie. Chceš na tlamu?