Filmy a seriály
Myslíte si, že válka na Ukrajině je podvod? Velký vlastenecký výlet vzal příznivce Putina do centra válečného konfliktu
20 komentářů
Homerweb
6
Je neuvěřitelné, kolik morálně pokřivených spoluobčanů, kteří podporují Putinův režim mezi námi žije. A jsem si celkem jistý, že toto s jimi stejně nehne. Jsou to padlí v informační válce. A tolik peněz, abychom je všechny odvezli do Charkova, podívat se na vybombardovanou dětskou onkologii, bohužel nemáme.
Přejít do diskuze
@Alois Rudý a nebylo to náhodou tak, že ukrajinci nechtěli proruského prezidenta a chtěli prozápadního a proto Majdan? A nelíbilo se to Putinovi a proto rozdmýchával na východě Ukrajiny potyčky a “nechránil” ubohé rusky mluvící spoluobčany? Bacha, abychom nepřišly o Karlovy Vary😀
Události mají začátek, kdy válka je až následek těchto událostí. Konflikt fakticky nastal po převratu na Majdanu v roce 2014, podporovaném a vyvolaném "západem" a následném dlouholetém dělostřeleckém odstřelování civilních měst na ruskojazyčném Donbasu ukrajinskými polovojenskými hordami (Azov a pod.). Rusko řadu let žádalo o zastavení této války bez výsledku. Takže následně Rusko zasáhlo na ochranu ruskojazyčného obyvatelstva. Je nesprávné situaci poměřovat pouze jednostrannou ideologií a zamlčovat souvislosti jako je to v článku. Pozor na lidi, oni nejsou hloupí, oni vědí.😎
@Alois Rudý Přesně tak. O pravých důvodech války se u nás ale i v celé Evropě důsledně mlčí. Počítám, že propagandistický štáb, který natočil tento film, medaile od Pávka neminou....
@Homerweb ...možná, že do Gazy by to bylo levnější a i těch následků bombardování je tam více.😑
@Homerweb Je ještě neuvěřitelnější, kolik lidí je tak jednoduchých, že věří tomu, že válka začala 24.2.2022 jenom proto, že se Putinovi chtělo. Ta dětská onkologie byla s největší pravděpodobností vybombardována proto, protože tam OSU měly svůj vojenský štáb. Jenže to propagandistům s kamerou ukazovat nebudou. Propagandu ukra umí a schovávat se za civily také.
@Alois Rudý A jakým právem má co Rusák zasahovat v cizí zemi? AAsi stejným, jako Hitler zasáhl v českém pohraničí v r. 1938, naprosto stejný postup. A mají třeba Rusáci právo zasáhnout u nás, když budou mít pocit, že v Karlových Varech ubližujeme jejich soukmenovcům?
Dění v rusku jsem sledoval už v mládí, kde prarodiče či rodiče něco o rusku věděli.
A za zákonitě museli vědět, protože do ruska jezdili.
Pokud bych měl stavět své znalosti a zkušenosti na lidech, kteří z přibuzenstva v rusku i bojovali a rád jsem dědu poslouchal, když vyprávěl masakry, tak nemam dodnes pochyb, že rusko se nezměnilo.
Pokud by v rusku byl jiný vládce byla by to možná ta nejbohatší země světa. Bohužel tamní vládci vzešli jen z krve.
Západ jako klasický kapitalismus musí expandovat, aby přežil a je docela možné, že se mu to podaří a uvolní se po válce prostor na znovuziskaní kolonii o které šlo po staletí.
Nejšikovnějši je ale Čína.
A za zákonitě museli vědět, protože do ruska jezdili.
Pokud bych měl stavět své znalosti a zkušenosti na lidech, kteří z přibuzenstva v rusku i bojovali a rád jsem dědu poslouchal, když vyprávěl masakry, tak nemam dodnes pochyb, že rusko se nezměnilo.
Pokud by v rusku byl jiný vládce byla by to možná ta nejbohatší země světa. Bohužel tamní vládci vzešli jen z krve.
Západ jako klasický kapitalismus musí expandovat, aby přežil a je docela možné, že se mu to podaří a uvolní se po válce prostor na znovuziskaní kolonii o které šlo po staletí.
Nejšikovnějši je ale Čína.
@PEtr Tobes řekni mi co by dělaly USA, kdyby například Mexiko povolilo na svém území základny třeba Číny. Srovnali by ho ze zemí a odůvodnily, ze je to v rámci bezpečnosti USA. Když to samé udělala RF, tak jsou agresivní.
Kdyby se mě někdo zeptal, co si myslím o válce na ukrajině, neodpověděl bych. Měl bych strach, že budu trestně stíhaný. Protože myslet si můžu cokoliv, to trestné není, ale vyjádřit svůj názor veřejně už trestné být může.
@Michal Kruta už mnohokrát jsem četl, ze ta nebo ona vojenská akce je v zájmu bezpečnosti USA, také Izraele, když totéž udělá RF ( a to čekala a jednala 8 let, byly i podepsány smlouvy v Minsku) tak je agresivní. Hlavně demokraticky měřit všem stejným metrem.
@Uživatel_135131 je to presne tak, ale jak vidno, zdejsi kolaboranti si svoji podporu nepritele vzdycky "nejak omluvi"...jsou to dusevni mrzaci
@Anatolij Vasil ano, to jiste, treba rozpoutani valky russkem na donbase v roce 2014, sice nepriznane do unora 2022, ale bylo to nepochybne tak. uz tato valka mela za cil destabiliizovat ukrajinu, kde vetsina se chtela priklonit k zapadu a valka jako reakce ruska na tento fakt je zlocin, to nelze okecat nicim..ted uz to chapou i mnozi na vychode, ze russak je zlo..
@Homerweb Ty jsi fakt ďábel.Vybombardovana dětská onkologie??Já myslela že tam meli vojenský štáb.Chce to jenom chtít a pravdu zjistíš.A ne že si přečteme pitomosti provládních médií a pak ty pitomosti zde opakujete.
@Michal Kruta Nejdříve si o tom něco zjistí,jinak tu budeš za hlupáka.A dá se toho dohledat fakt dost,když někdo chce hledat.
@Anatolij Vasil oblibena a naprosto vylhana mantra zdejsich putinofilu...ukrajna si tam ty tanky, vojaky a rakety asi pozvala ze..tak urcite, nasr..!!
@epr3 a ono se mu snad nechtelo??? to je fakt vtipne jak sveho guru porad omlouvas - chtel to on, a valci uz od roku 2014, a to bezduvodne, resp jeho duvody pro valku jsou naprosto bizarni a silene..ale nic neroste do nebe