Komentáře

Zpět na článek

Maláčová a Zaorálek na konečné: Spolupráce SocDem s komunisty není žádná překvapivá novinka, strana zmizí

36 komentářů

Tomáš Kostelecký
Holky jako lusk. Rudá ropucha a šílená kráva.
Uživatel_5734171
Já jen doufám, že naše zpravodajské služky aktivity proruských kolaborantů monitorují. A to myslím NAPROSTO VÁŽNĚ. Protože přesně proto si tyto služby zřizujeme a platíme...
Alois Rudý
Sociální demokracie samozřejmě nezmizí, zmizí jenom její odpůrci. 😉
Tomáš Kostelecký
Jako blb ses narodil a jako blb chcípneš. Asi si nepamatuješ jak to tady vedli bolševičtí umělci.@Alois Rudý
Michal Kelner
Kudy chodí, tudy krad
Sociální demokrat.
Tady mi to spojení přijde logické.
Zloději všech stran se spojují.
Jenže antipatie Venezuely je pověstná.
Nesnáší prolhanýho Babiše, nesnáší Pitomia, obdivuje pouze sebe.
Pokud se jí povede protlačit do parlamentu, čeká nás na dezolátní scéně krásnej bratrovražednej boj.
Už se na něj moc těším.
Richard Sebesta
@Michal Kelner ty dupo ! Ono to platí i jinak .Kudy chodí tudy krad občanský demokrat a je to rovněž fakt. !
Michal Kelner
@Richard Sebesta 😁
Ty jsi hotovej Rimbaud.
Ale máš pravdu, za těch 35 let si tyhle partaje slušně přilepšily.
PEtr Tobes
Venezuela prohlasila v rozhovoru pro seznam zpravy, ze je dle jejiho nazoru "nejprozapadnejsi ceska politicka", protoze tam kdysi studovala a pracovala..a pak se spoji s rudymi svinemi - zase jednou promeskala moznost mlcet, je jeste hloupejsi nez jsem si dokazal predstavit )) a v Praze ji tohle asi tezko pomuze..to bude vyprask
Uživatel_5734171
je v pořádku, že se odděluje zrno od plev. Bezpáteřní zmetci Maláčová a Zaorálek se spojili se kolaborantskými šmejdy Konečnou, Dostálem a Sterzikem. A každý, kdo bude s touto sebrankou někdy spolupracovat, je stejný šmejd. Každý, kdo je bude volit, je stejný šmejd. Takhle jednoduché to je. Hlupákům vadí korektnost, tak jim to píší bez obalu,,,
Frank51482
@Uživatel_5734171 Daleko větší šmejdi jsou zloději a zločinci ze Spolu. Takhle jednoduché to je.
Pavel Nyklíček
@Frank51482
Mýlka. "A" je správně. "B" si zastrč.
Uživatel_5734171
@Pavel Nyklíček
tahle bolševická a kolaborantská lůza si myslí, že je naší povinností se k nim chovat slušně a platit jim peníze, aby mohli slušně žít. V tom se hrubě mýlí... Ani jedno, ani druhé,,,
Richard Šebesta
@Frank51482 Přesně tak
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Ty poslouchej já tě už pár dni pozoruji a někdy mám pocit,že jsi na drogách s těmi tvými nesmysly. co tu trepeš. Dlouho jsem tě měl za seriózního diskutéra, uměl jsi argumentovat. Ovšem poslední dobou píšeš samé bludy. Pokud máme demokracii tak má snad každý právo na názor no a tvoje řeči silně zavání agitkou z 50.let. Kdy komunistisčtí agitátoři taky nazývali lidí s jinými názory šmejdy,prostytuty, vrahy z Wallstreetu atd. Řekni na rovinu že demokracii neuznáváš a bude to jasné,pak tak klidně piš. Jo a už jsi napsal senátorům a poslancům ten svůj nesmysl o tom jak vyplatit ty co mají špatné názory částkou 30.000 ročně aby nechodili volit ?
Uživatel_5734171
@Richard Šebesta
já se tě opravdu nebudu ptát, zda mohu psát své názory. A když se někdo chová jako kolaborantský šmejd, budu o něm psát, že je kolaborantský šmejd a tebe se ptát opravdu nebudu...
Uživatel_5919578
@Richard Šebesta Když tě, ty tupá lopato, nazvu smradlavým bolševikem, tak je to pouhá klasifikace. Protože bolševik jsi. Tupý, líný a drzý...
Zoro Mstitel
@Uživatel_5734171 a co Bobo ?
PEtr Tobes
tak panoptikum je dokonano...sebranka kolaborantu, zradcu a bezpaternich prospecharu pohlti zbytky socanu, kteri se v nem rozpusti, jen si mozna jeste nekteri z byvalych socanu, co na to maji "zaludek, moc jich ale nebude, chvili uziji korytko..byla by pecka, kdyby to nakonec nedali, uvidime, ale mam tucha,ze minimalne Venezuela v Praze by to nemela dat a bude to zaslouzene!
Alois Rudý
@PEtr Tobes ...koho zajímá Praha, tady jde o Česko a o myslící slušné lidi, to nemá s Prahou nic společného😉
PEtr Tobes
@Alois Rudý tahni do russka..slusne cesko nevoli prevlecene bolsevicke kolaboranty ani fasouny
Alois Rudý
@PEtr Tobes ..co ty můžeš vědět o slušnosti, ty provládní vemeno ?😎
Bubák Bubák
@PEtr Tobes tak proč tak hloupě řveš? Včera rudý, modrý dnes, já jsem zloděj z ODS
Alois Rudý
Demokracie si žádá oběti, takže postup Maláčové naprosto v souladu s principy Evropské demokracie, které jako skuteční demokraté ctíme napříč politickým spektrem. Jenom ti zbyteční "asatinové" a podobní potomci ofčí babičky a stepních ukrajinců kvičí a hýkají. 😂🤣
Frantisek Najman
Zbytečná a hloupá starost autora článku, jestli jejich strana zmizí je jen jejich věc.
Pavel Nyklíček
Konečná! Vystupovat....!
Ale já jsem komunista !
Aha?
Tak ty tu chvíli zůstaň sedět a až se souprava rozjede, my si tě prověříme !
Asatin
Sociální jistoty ,koryta jen pro nás a proto st.uděláme vše i zradime jak po 48 a to jsou naše postoje ,být na strane okupantů.
Alois Rudý
Každý kdo bude chtít uspět bude muset spolupracovat se STRANOU, která je zde zpět pro ochranu většinové části slušných lidí pře škůdci Česka.😉
Petr Minář
@Alois Rudý
Už jsi podepsal?
Podepiš manifest http­s://se­arch­.app/p­B12k
Jestli chceš uspět, moc neváhej!
Alois Rudý
@Petr Minář ..Já manifesty nepodepisuji, já je tvořím😉
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Každý kdo chce na malou či velkou STRANU, musí stáhnou kalhoty....🤣
Pavel Nyklíček
Čáry máry fuk a Maláčová fuč.