Komentáře
Motoristé a Přísaha: Pod vidinou poslaneckých křesel se i rozhádání exmanželé můžou usmířit
10 komentářů
Richard Šebesta
1
@Uživatel_5734171 Ty poslouchej jdi se léčit. Takové nesmysly už tu píšeš po několikáté ano a taky ti už pár lidí napsalo,že jsi mimo. . Nabídnout lidem že se vzdají volebního práva výměnou za nějaký nepodmíněný příjem,je uplná kravina. 1. To by se o ty many hlásili i ti co nechodí volit což je něco okolo 30-35 % lidí. Stát by to asi finančně neutáhl.2.Opravdu něco změnit chce spolek Svatopluk a jeho zakladatel profesor Drulák stručně řečeno , mělo by jít o posílení presidentských pravomoci, příkladem mu je snad největší Francouz 20.století generál de Gaulle. Doufám že o něm neřekneš že je proruský ? 3. Určitě by se našli i lidé z těch podle tebe správných stran,kteří by si raději vzali many a kašlali na volby. Nicméně žijeme údajně v demokratické společnosti tak ten svůj návrh pošli dál. Tedy do sněmovny a senátu. Uvidíme co na to poslanci a senátoři řeknou ?
Přejít do diskuze
@Uživatel_5734171 ..Myslím, že STRANA má před sebou novou budoucnost a s dezoláty rozdělujícími Česko si určitě poradí.😑
Ideální spojení, tahle strana Fízl a Nazidiesel. Fízl umí vyčmuchat tuny zlata. Volte je, bude líp. A kdyby místo zlata vyčmuchal zase jen nějakou kabelku, tak Nazidiesel pořádně šlápne na plyn a tradá pryč.
Malé opoziční strany se musejí spojit, aby zastavili další zbídačování národa. Druhé období Fialovi vlády už bychom nemuseli přežít. Nejsou peníze pro lidi, máme nejdražší životní náklady.
@Uživatel_5734171
Já osobně byl přidal změnu věku od 16 do 65 let.
Jsem hodně mezi lidmi a jestě více mezi dříve narozenými a považuji dnešní mládež v 16 letech za poměrně rozumnou v otázce politického uvědomění. Jinak ne.
Naopak seniory už beru jako lidi unavené, většinou pod tlakem nemoci a lékařských vyšetření a doplňkových šmakulad na všechno, co jim život nadělil..
Jejich názor je v 80% lehce ovlivnitelný. Ekonomický přinos státu je již také poměrně za zenitem a smýšlení zamrzlé...
Občas v rámci zábavy pouštím seniorům z mobilu imitátora Jablonského.
Senior, ne zamozřejmě každý, vidí "něco" se hýbat na displeji, vypadá to jako Babiš, mečí to jako Babiš, intonace, cukání krkem, špatná čeština atd a senior má jasno..👌
To prý snad neni možný, jaký to je deb.l!
A je jich fakt hodně! Na druhou stranu jsem už babišovi odebral stovky voličů a to mě hřeje.👍
Já osobně byl přidal změnu věku od 16 do 65 let.
Jsem hodně mezi lidmi a jestě více mezi dříve narozenými a považuji dnešní mládež v 16 letech za poměrně rozumnou v otázce politického uvědomění. Jinak ne.
Naopak seniory už beru jako lidi unavené, většinou pod tlakem nemoci a lékařských vyšetření a doplňkových šmakulad na všechno, co jim život nadělil..
Jejich názor je v 80% lehce ovlivnitelný. Ekonomický přinos státu je již také poměrně za zenitem a smýšlení zamrzlé...
Občas v rámci zábavy pouštím seniorům z mobilu imitátora Jablonského.
Senior, ne zamozřejmě každý, vidí "něco" se hýbat na displeji, vypadá to jako Babiš, mečí to jako Babiš, intonace, cukání krkem, špatná čeština atd a senior má jasno..👌
To prý snad neni možný, jaký to je deb.l!
A je jich fakt hodně! Na druhou stranu jsem už babišovi odebral stovky voličů a to mě hřeje.👍
Prachy jenom prachy nečekají, Jen po nich sáhneš a už tě mají ...
zpíval Kocáb s Výběrem.
A tak je to nyní s opozičních seskupeními.
Udělají cokoli, aby přežili. Jistě chtějí blaho všech retardů, ale ty prachy by se také hodily.
Jdeme na to. Začneme slibovat. Nějaký blb se vždy najde a stát nám za něj velmi dobře zaplatí.
Kdo bude první ?
zpíval Kocáb s Výběrem.
A tak je to nyní s opozičních seskupeními.
Udělají cokoli, aby přežili. Jistě chtějí blaho všech retardů, ale ty prachy by se také hodily.
Jdeme na to. Začneme slibovat. Nějaký blb se vždy najde a stát nám za něj velmi dobře zaplatí.
Kdo bude první ?
Největší chybou českých trpaslíků je, že sčítají preference. Mají 4 procenta, připočtou k tomu 3 procenta Přísahy a myslí si, že mají 7 jistých. Takhle to ale opravdu nefunguje. Krásně to bude vidět na spojení komunistů a SOCDEM. Ten "zisk" navíc bude v řádu promile, to opravdu nebude tak, že se k 5 % Stačilo přičtou 3 % socanů. A osobně mi to je jedno, jen se směji tomu zoufalství těchto lidí. Jen to ukazuje, že volební systém potřebuje zásadní změny. Psal jsem to tu několikrát a myslím to naprosto vážně. Na základě DOBROVOLNÉHO rozhodnutí bych lidem jako stát nabídl, že se vzdají volebního práva výměnou za nějaký nepodmíněný příjem. Pracovně bych navrhoval 30 tisíc ročně. Člověk nebude chodit volit, každý rok mu erár pošle peníze. Političtí podnikatelé (typicky Babiš, Okamura a další) by přišli o VĚTŠINU voličů. Volit by chodili jen ti, co něco chtějí opravdu změnit. Skončila by nekonečná korupce sociálních skupin. Stát by na tom ve finále vydělal, tohle uplácení voličů nás stojí stovky miliard a stálo mimo jiné také za nastartováním inflace. Sobotkova vláda tehdy nesystémově zvedla platy lidí ve státním sektoru nad úroveň mezd v soukromém sektoru. Pak přišlo celosvětové covidové šílenství, energetická krize, válka a inflace se rozjela. Ale na začátku bylo u nás uplácení voličů. Ostatně v živé paměti máme "rouškovné", kdy Babiš zcela nesmyslně dal důchodcům 5 tisíc, i když stát jel na obří dluh.