Komentáře
Vladimír Mertlík: Babiš ztratil paměť i rozum. Soudruhům se zdají vlhké sny o novém Únoru
65 komentářů
@Alois Rudý Kouknu na článek Mertlíka, na tvůj komentář, na článek, na komentář... Jak ty s ním chceš sakra bojovat? Jako kdyby se koloběžka rozběhla proti tanku.
@Alois Rudý Ty rudá ***,zase chceš soudit lidi za názory? Asi jste opravdu všichni měli po převratu viset!
@Richard Sebesta Nerozčiluj se, Šébo.
Když se přiděloval rozum, ta se na Tebe holt nedostalo.
Vím, že za to nemůžeš, ale nechápu, proč tu ze sebe pořád děláš retardovanou koblihu.
Když se přiděloval rozum, ta se na Tebe holt nedostalo.
Vím, že za to nemůžeš, ale nechápu, proč tu ze sebe pořád děláš retardovanou koblihu.
Do ry den.
Prosím vás nemáte někdo telefon na expremiéra pana Andreje Babiše?
Našel jsem u nás v kanále jeho ztracenou paměť a rozum a rád bych mu ho vrátil, než bude pozdě....
Moc děkuji!
Prosím vás nemáte někdo telefon na expremiéra pana Andreje Babiše?
Našel jsem u nás v kanále jeho ztracenou paměť a rozum a rád bych mu ho vrátil, než bude pozdě....
Moc děkuji!
@Richard Šebesta Ty jsi opravdu schopný každou debilitu Zemana převrátit ve svůj prospěch? Tak to je hodně geniální. Ale z tebe to dělá debila, všiml sis?
Inu, předpoklad, ze známý zemský škůdce, agent Bureš, měl někdy nějaký rozum, aby jej mohl ztratit, mi připadá tuze nadnesené. A ke ztrátám paměti byl, pochopitelně, u StB, vycvičen. Takže z mého pohledu je to stále stejný, konzistentní mizera 😎
@Pavel Nyklíček
Tak bohužel.
Sezob mi to kouhout Silver a i přes to, že ho neudolala otrávená ukrajinská pšenice, tak tohle s ním definitivně seklo...🫤
Tak bohužel.
Sezob mi to kouhout Silver a i přes to, že ho neudolala otrávená ukrajinská pšenice, tak tohle s ním definitivně seklo...🫤
@Jiosef Tyl
Každý exces je problém. I exces radosti je zdravotni problém a je potřeba ho léčit.
Setkávám se s tím často.
Je to nadměrný jang srdce, srdeční horkost a typickým průvodním znakem je výbušný nárazový nekontrolovaný smích.
Druhým znakem je horkost tváří, zčervenání nebo popraskaní žilek tváří a třetím charakteristickým znakem je špička jazyka ve tvaru "prd.lky", kde špička není růžová ale rudá! Jak trefné že 🤣?
Jazyk je vývodem srdce!
Dožití je zde kratší a je předzvěstí srdečního nebo mozkového selhání.
Infarkt nebo mrtvici lze jednoduše indikovat 2 roky před a dotyčný má problém i samotný jazyk z pusy dokonale vystrčit.
Každý exces je problém. I exces radosti je zdravotni problém a je potřeba ho léčit.
Setkávám se s tím často.
Je to nadměrný jang srdce, srdeční horkost a typickým průvodním znakem je výbušný nárazový nekontrolovaný smích.
Druhým znakem je horkost tváří, zčervenání nebo popraskaní žilek tváří a třetím charakteristickým znakem je špička jazyka ve tvaru "prd.lky", kde špička není růžová ale rudá! Jak trefné že 🤣?
Jazyk je vývodem srdce!
Dožití je zde kratší a je předzvěstí srdečního nebo mozkového selhání.
Infarkt nebo mrtvici lze jednoduše indikovat 2 roky před a dotyčný má problém i samotný jazyk z pusy dokonale vystrčit.
Většina z vás se snaží z lojzou rudým mluvit jako s člověkem, ale to on není. To je naprogramovaný "rudý čip". (a protože ten čip je Russký, tak je ještě trošku zaostalý)
Zase jsou zde "Mertlíkové" a podobné vnitřně skryté bolševické zrůdy zakazující jiné názory, to nás přivádí zpět do 50 let.😑
Foto babiše na obrázku je vypovídající....určitě takto vypadá spokojený nepolitik....👌
@Pavel Nyklíček - já myslím že u rudýho bude stačit jenom trochu spreje na kontakty a pak vypnout a znovu zapnout. Nový software nebude, protože pro rusko je v seznamu sankcí.
@Richard Šebesta máme-li brát fa tantasmagorie notorika v komatu vážně, tak podvodníkem a lhářem je především notorik v komatu, takže všichni socani jsou podvodníci a lháři.
@King I Ale to oni neví. Neví, že blahobyt vzniká prací a inteligencí. Pro tyto lidi vzniká "bohatství" na rotačkách státní tiskárny cenin.
Teď jsem viděl Andyho na sockách. Za počáteční vklad pár tisíc dostanu hned první měsíc milion. Já do toho jdu. A měli by i všichni důchodci, co mají hluboko do kapsy. Jasná volba proti fialové bídě.
Mertliku VY jste blb a otázkou je proč to vše děláte. Takové hodnocení není přesně. Je to hloupá podpora hnutí SPOLU
@Uživatel_5337246 ANO, bohužel vyhraje, jen díky bezmozkům, kteří pořád ještě nepochopili, co je to za bez páteřního prolhaného podvodnického mafiána.
Je třeba snít, to nás odlišuje od zvířat a od ODS, ale je nutné své sny i plnit, a teď k tomu nastává čas. 😎
Souhlasím s autorem,že je-li Chmelarčík vrah tak podle Zemanovy teorie je ANO hnutí vrahů ovšem ze stejné logiky je KDU-ČSL hnutí podvodníků a lhářů.
Europoslanec Zdechovský byl v roce 2012 mediální zástupce firmy CPE tedy Credits of Private Equity a dělal podvody s lidmi,kteří chtěli půjčit peníze. Na netu bylo video z toho roku v Černých ovcích jak klamal a podváděl možné zájemce o půjčku. Já tomu zcela věřím kdykoli ho vidím chová se jako buran skáče lidem do řečí a lže v každé větě.
Europoslanec Zdechovský byl v roce 2012 mediální zástupce firmy CPE tedy Credits of Private Equity a dělal podvody s lidmi,kteří chtěli půjčit peníze. Na netu bylo video z toho roku v Černých ovcích jak klamal a podváděl možné zájemce o půjčku. Já tomu zcela věřím kdykoli ho vidím chová se jako buran skáče lidem do řečí a lže v každé větě.
Neschopní a vystresovaní "mertlíkové" již ztrácejí sebekontrolu, blíží se jejich konec😂🤣
@King I Debil jsi ty .To napsal Mertlík .Ale co čekat od debila který neumí číst. ?
@Pavel Nyklíček
To patří někomu jinému. Paměť a rozum on nikdy neměl, zejména druhé uvedené. A paměť sice má, leč velmi selektivní.
To patří někomu jinému. Paměť a rozum on nikdy neměl, zejména druhé uvedené. A paměť sice má, leč velmi selektivní.
@Pavel Pavel pan Mertlík je dokonalým obrazem "demokratického" umělce a potvrzuje to také jím používaný slovník.
Pokud brání demokracii se všemi jejími vymoženosmi právé předvedeným způsoobem, tak se mu to hrubě nepodařilo!🥺
Pokud brání demokracii se všemi jejími vymoženosmi právé předvedeným způsoobem, tak se mu to hrubě nepodařilo!🥺
@Igor Latura To bude tím, že je to provládní časopis. Tak čtěte potivládní a budete spokojený.
@František Jakubec ***in Proč hloupá? Někdo podporuje ANO, někdo Spolu. To je snad normální.
@Alois Rudý
Pokud vím, tak občas, když si náhodou zdřímne, sní Babiš. Zatím mne jeho snění neuchvacuje.
Pokud vím, tak občas, když si náhodou zdřímne, sní Babiš. Zatím mne jeho snění neuchvacuje.
@František Jakubec ***in
Autorovo hodnocení není přesně ..?
Nemohl byste tu větu laskavě ukončit?
Autorovo hodnocení není přesně ..?
Nemohl byste tu větu laskavě ukončit?
@Alois Rudý Ne, tak jako ty projevuješ své názory, já na ně odpovídám. Hysterie je záchvat.

Nemají sem lézt, na PL by se jim to nestalo.