Komentáře
Vladimír Mertlík: Babiš ztratil paměť i rozum. Soudruhům se zdají vlhké sny o novém Únoru
65 komentářů
seng
0
Alespoň, že rozum neztratí voliči a Spolu sesadi od vládnutí.
Alois Rudý
Neschopní a vystresovaní "mertlíkové" již ztrácejí sebekontrolu, blíží se jejich konec😂🤣
Mertliku VY jste blb a otázkou je proč to vše děláte. Takové hodnocení není přesně. Je to hloupá podpora hnutí SPOLU
Pane Mertlík, chcete-li masturbovat tak radši na nějakém utajeném místě 🤣🤣🤣
Inu, předpoklad, ze známý zemský škůdce, agent Bureš, měl někdy nějaký rozum, aby jej mohl ztratit, mi připadá tuze nadnesené. A ke ztrátám paměti byl, pochopitelně, u StB, vycvičen. Takže z mého pohledu je to stále stejný, konzistentní mizera 😎
Mertlíku,když slyšiš jméno Babiš,rozum máš v pytlíku.
Mertliku a Vy jste taky provládní osel 🙈👎
Foto babiše na obrázku je vypovídající....určitě takto vypadá spokojený nepolitik....👌
Jiosef Tyl
Většina z vás se snaží z lojzou rudým mluvit jako s člověkem, ale to on není. To je naprogramovaný "rudý čip". (a protože ten čip je Russký, tak je ještě trošku zaostalý)
@Jiosef Tyl
Každý exces je problém. I exces radosti je zdravotni problém a je potřeba ho léčit.
Setkávám se s tím často.
Je to nadměrný jang srdce, srdeční horkost a typickým průvodním znakem je výbušný nárazový nekontrolovaný smích.
Druhým znakem je horkost tváří, zčervenání nebo popraskaní žilek tváří a třetím charakteristickým znakem je špička jazyka ve tvaru "prd.lky", kde špička není růžová ale rudá! Jak trefné že 🤣?
Jazyk je vývodem srdce!
Dožití je zde kratší a je předzvěstí srdečního nebo mozkového selhání.
Infarkt nebo mrtvici lze jednoduše indikovat 2 roky před a dotyčný má problém i samotný jazyk z pusy dokonale vystrčit.
Každý exces je problém. I exces radosti je zdravotni problém a je potřeba ho léčit.
Setkávám se s tím často.
Je to nadměrný jang srdce, srdeční horkost a typickým průvodním znakem je výbušný nárazový nekontrolovaný smích.
Druhým znakem je horkost tváří, zčervenání nebo popraskaní žilek tváří a třetím charakteristickým znakem je špička jazyka ve tvaru "prd.lky", kde špička není růžová ale rudá! Jak trefné že 🤣?
Jazyk je vývodem srdce!
Dožití je zde kratší a je předzvěstí srdečního nebo mozkového selhání.
Infarkt nebo mrtvici lze jednoduše indikovat 2 roky před a dotyčný má problém i samotný jazyk z pusy dokonale vystrčit.
Alois Rudý
Zase jsou zde "Mertlíkové" a podobné vnitřně skryté bolševické zrůdy zakazující jiné názory, to nás přivádí zpět do 50 let.😑
Pavel Pavel
@Alois Rudý ty seš "mertlíkové"? Ta bolševická zrůda na tebe sedí mnohem líp.
@Alois Rudý
Naprostý souhlas
Naprostý souhlas
Pavel Pavel
@Uživatel_5337246 naprosto ses posraI.
Jiosef Tyl
@Pavel Pavel on už se tak narodil, protože matka ho porodila bohužel jinou dírkou.
Alois Rudý
Není třeba čekat až na únor.😎
Pavel Pavel
@Alois Rudý ano, přes držku můžeš dostat hned.
Do ry den.
Prosím vás nemáte někdo telefon na expremiéra pana Andreje Babiše?
Našel jsem u nás v kanále jeho ztracenou paměť a rozum a rád bych mu ho vrátil, než bude pozdě....
Moc děkuji!
Prosím vás nemáte někdo telefon na expremiéra pana Andreje Babiše?
Našel jsem u nás v kanále jeho ztracenou paměť a rozum a rád bych mu ho vrátil, než bude pozdě....
Moc děkuji!
@Pavel Nyklíček
Tak bohužel.
Sezob mi to kouhout Silver a i přes to, že ho neudolala otrávená ukrajinská pšenice, tak tohle s ním definitivně seklo...🫤
Tak bohužel.
Sezob mi to kouhout Silver a i přes to, že ho neudolala otrávená ukrajinská pšenice, tak tohle s ním definitivně seklo...🫤
@Pavel Nyklíček
Myslíte si, jak jste vtipnej . Stejně Babiš vyhraje.
Myslíte si, jak jste vtipnej . Stejně Babiš vyhraje.
Jiosef Tyl
@Pavel Nyklíček Už je pozdě. Navíc byla nepoužitelná i před ztrátou.
Alois Rudý
Je třeba snít, to nás odlišuje od zvířat a od ODS, ale je nutné své sny i plnit, a teď k tomu nastává čas. 😎
Petr Minář
Výborně pane Mertlíku! Pár bolševicko-fašistických grázlů z toho dostane lehký mrtvičný záchvat a budou mít absenci na cvičení Klusáčkových SA-LM.
Nemají sem lézt, na PL by se jim to nestalo.
Nemají sem lézt, na PL by se jim to nestalo.
Richard Šebesta
Souhlasím s autorem,že je-li Chmelarčík vrah tak podle Zemanovy teorie je ANO hnutí vrahů ovšem ze stejné logiky je KDU-ČSL hnutí podvodníků a lhářů.
Europoslanec Zdechovský byl v roce 2012 mediální zástupce firmy CPE tedy Credits of Private Equity a dělal podvody s lidmi,kteří chtěli půjčit peníze. Na netu bylo video z toho roku v Černých ovcích jak klamal a podváděl možné zájemce o půjčku. Já tomu zcela věřím kdykoli ho vidím chová se jako buran skáče lidem do řečí a lže v každé větě.
Europoslanec Zdechovský byl v roce 2012 mediální zástupce firmy CPE tedy Credits of Private Equity a dělal podvody s lidmi,kteří chtěli půjčit peníze. Na netu bylo video z toho roku v Černých ovcích jak klamal a podváděl možné zájemce o půjčku. Já tomu zcela věřím kdykoli ho vidím chová se jako buran skáče lidem do řečí a lže v každé větě.
@Richard Šebesta Ty jsi opravdu schopný každou debilitu Zemana převrátit ve svůj prospěch? Tak to je hodně geniální. Ale z tebe to dělá debila, všiml sis?
@King I Debil jsi ty .To napsal Mertlík .Ale co čekat od debila který neumí číst. ?
Pavel Pavel
@Richard Šebesta máme-li brát fa tantasmagorie notorika v komatu vážně, tak podvodníkem a lhářem je především notorik v komatu, takže všichni socani jsou podvodníci a lháři.
Alois Rudý
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Alois Rudý Kouknu na článek Mertlíka, na tvůj komentář, na článek, na komentář... Jak ty s ním chceš sakra bojovat? Jako kdyby se koloběžka rozběhla proti tanku.
@Alois Rudý Ty rudá ***,zase chceš soudit lidi za názory? Asi jste opravdu všichni měli po převratu viset!
Igor
Opět nechybí nadhled a vtip, jaký má satira obsahovat.. Bohužel je jí málo.
Teď jsem viděl Andyho na sockách. Za počáteční vklad pár tisíc dostanu hned první měsíc milion. Já do toho jdu. A měli by i všichni důchodci, co mají hluboko do kapsy. Jasná volba proti fialové bídě.