Komentáře
Vladimír Mertlík: Babiš ztratil paměť i rozum. Soudruhům se zdají vlhké sny o novém Únoru
65 komentářů
seng
0
Alespoň, že rozum neztratí voliči a Spolu sesadi od vládnutí.
Neschopní a vystresovaní "mertlíkové" již ztrácejí sebekontrolu, blíží se jejich konec😂🤣
Mertliku VY jste blb a otázkou je proč to vše děláte. Takové hodnocení není přesně. Je to hloupá podpora hnutí SPOLU
Pane Mertlík, chcete-li masturbovat tak radši na nějakém utajeném místě 🤣🤣🤣
Inu, předpoklad, ze známý zemský škůdce, agent Bureš, měl někdy nějaký rozum, aby jej mohl ztratit, mi připadá tuze nadnesené. A ke ztrátám paměti byl, pochopitelně, u StB, vycvičen. Takže z mého pohledu je to stále stejný, konzistentní mizera 😎
Mertlíku,když slyšiš jméno Babiš,rozum máš v pytlíku.
Mertliku a Vy jste taky provládní osel 🙈👎
Foto babiše na obrázku je vypovídající....určitě takto vypadá spokojený nepolitik....👌
Většina z vás se snaží z lojzou rudým mluvit jako s člověkem, ale to on není. To je naprogramovaný "rudý čip". (a protože ten čip je Russký, tak je ještě trošku zaostalý)
@Jiosef Tyl
Každý exces je problém. I exces radosti je zdravotni problém a je potřeba ho léčit.
Setkávám se s tím často.
Je to nadměrný jang srdce, srdeční horkost a typickým průvodním znakem je výbušný nárazový nekontrolovaný smích.
Druhým znakem je horkost tváří, zčervenání nebo popraskaní žilek tváří a třetím charakteristickým znakem je špička jazyka ve tvaru "prd.lky", kde špička není růžová ale rudá! Jak trefné že 🤣?
Jazyk je vývodem srdce!
Dožití je zde kratší a je předzvěstí srdečního nebo mozkového selhání.
Infarkt nebo mrtvici lze jednoduše indikovat 2 roky před a dotyčný má problém i samotný jazyk z pusy dokonale vystrčit.
Každý exces je problém. I exces radosti je zdravotni problém a je potřeba ho léčit.
Setkávám se s tím často.
Je to nadměrný jang srdce, srdeční horkost a typickým průvodním znakem je výbušný nárazový nekontrolovaný smích.
Druhým znakem je horkost tváří, zčervenání nebo popraskaní žilek tváří a třetím charakteristickým znakem je špička jazyka ve tvaru "prd.lky", kde špička není růžová ale rudá! Jak trefné že 🤣?
Jazyk je vývodem srdce!
Dožití je zde kratší a je předzvěstí srdečního nebo mozkového selhání.
Infarkt nebo mrtvici lze jednoduše indikovat 2 roky před a dotyčný má problém i samotný jazyk z pusy dokonale vystrčit.
Zase jsou zde "Mertlíkové" a podobné vnitřně skryté bolševické zrůdy zakazující jiné názory, to nás přivádí zpět do 50 let.😑
@Alois Rudý ty seš "mertlíkové"? Ta bolševická zrůda na tebe sedí mnohem líp.
@Alois Rudý
Naprostý souhlas
Naprostý souhlas
Není třeba čekat až na únor.😎
Do ry den.
Prosím vás nemáte někdo telefon na expremiéra pana Andreje Babiše?
Našel jsem u nás v kanále jeho ztracenou paměť a rozum a rád bych mu ho vrátil, než bude pozdě....
Moc děkuji!
Prosím vás nemáte někdo telefon na expremiéra pana Andreje Babiše?
Našel jsem u nás v kanále jeho ztracenou paměť a rozum a rád bych mu ho vrátil, než bude pozdě....
Moc děkuji!
@Pavel Nyklíček
Tak bohužel.
Sezob mi to kouhout Silver a i přes to, že ho neudolala otrávená ukrajinská pšenice, tak tohle s ním definitivně seklo...🫤
Tak bohužel.
Sezob mi to kouhout Silver a i přes to, že ho neudolala otrávená ukrajinská pšenice, tak tohle s ním definitivně seklo...🫤
@Pavel Nyklíček
Myslíte si, jak jste vtipnej . Stejně Babiš vyhraje.
Myslíte si, jak jste vtipnej . Stejně Babiš vyhraje.
Je třeba snít, to nás odlišuje od zvířat a od ODS, ale je nutné své sny i plnit, a teď k tomu nastává čas. 😎
Výborně pane Mertlíku! Pár bolševicko-fašistických grázlů z toho dostane lehký mrtvičný záchvat a budou mít absenci na cvičení Klusáčkových SA-LM.
Nemají sem lézt, na PL by se jim to nestalo.
Nemají sem lézt, na PL by se jim to nestalo.
Souhlasím s autorem,že je-li Chmelarčík vrah tak podle Zemanovy teorie je ANO hnutí vrahů ovšem ze stejné logiky je KDU-ČSL hnutí podvodníků a lhářů.
Europoslanec Zdechovský byl v roce 2012 mediální zástupce firmy CPE tedy Credits of Private Equity a dělal podvody s lidmi,kteří chtěli půjčit peníze. Na netu bylo video z toho roku v Černých ovcích jak klamal a podváděl možné zájemce o půjčku. Já tomu zcela věřím kdykoli ho vidím chová se jako buran skáče lidem do řečí a lže v každé větě.
Europoslanec Zdechovský byl v roce 2012 mediální zástupce firmy CPE tedy Credits of Private Equity a dělal podvody s lidmi,kteří chtěli půjčit peníze. Na netu bylo video z toho roku v Černých ovcích jak klamal a podváděl možné zájemce o půjčku. Já tomu zcela věřím kdykoli ho vidím chová se jako buran skáče lidem do řečí a lže v každé větě.
@Richard Šebesta Ty jsi opravdu schopný každou debilitu Zemana převrátit ve svůj prospěch? Tak to je hodně geniální. Ale z tebe to dělá debila, všiml sis?
@King I Debil jsi ty .To napsal Mertlík .Ale co čekat od debila který neumí číst. ?
Alois Rudý
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Alois Rudý Kouknu na článek Mertlíka, na tvůj komentář, na článek, na komentář... Jak ty s ním chceš sakra bojovat? Jako kdyby se koloběžka rozběhla proti tanku.
@Alois Rudý Ty rudá ***,zase chceš soudit lidi za názory? Asi jste opravdu všichni měli po převratu viset!
Teď jsem viděl Andyho na sockách. Za počáteční vklad pár tisíc dostanu hned první měsíc milion. Já do toho jdu. A měli by i všichni důchodci, co mají hluboko do kapsy. Jasná volba proti fialové bídě.