Komentáře
Jefim Fištejn: Z amerických univerzit byl vymýcen kritický duch a tím vznikly těžko napravitelné škody
6 komentářů
Alois Rudý
1
Rovněž těžko lze souhlasit s novým heslem amerických universit, které si razí cestu i do zbytku světa "Zakažme demokracii škodí lidem". 😶
Ano, máte pravdu - v US je to dost příšerné. Osobně ráda, že dcera příští rok končí Loyolu v Chicagu a začne konečně pracovat. Jistě se pak naše osobní vztahy zlepší!
Kritický duch byl vymýcen také z české politiky díky této hrůzovládě vedené premiérem Fialou.Kazdy kdo se jen trochu odchýlí od toho co tvrdí tato jedinopravdova vláda je ihned nálepkování jako dezolat nebo proruský. Rušení webu a cenzor Foltýn to je něco co tu nezavedl nikdo po 89. roce. Vždy jsem si myslel že kritický duch je součást demo společnosti.Je- demontován na amerických univerzitách stejně jako u nás tak je to důkaz že je něco shnilého v obou zemích
@Richard Sebesta - tak to se Šebesto zásadně mýlíš nebo vědomě dezinformuješ.
Kdyby to v ČR politice fungovalo jako na USA univerzitách, tak už jsou všechny dnes opoziční strany a ten plebs okolo Konečné a Turka zakázány.
V USA univerzitách je každý kdo dle neomarx-progresu s jeho multikulti, gender, LGBT či eko-klima mocichtivého ohlupováním neskáče nemilosrdně vykopnut.
Ano takhle to, byť s jinou ideologií funguje u Babiše či Okamury, kde každý kdo vysloví jiný názor než má asijský despota v čele, tak nekompromisně letí.
Kdyby to v ČR politice fungovalo jako na USA univerzitách, tak už jsou všechny dnes opoziční strany a ten plebs okolo Konečné a Turka zakázány.
V USA univerzitách je každý kdo dle neomarx-progresu s jeho multikulti, gender, LGBT či eko-klima mocichtivého ohlupováním neskáče nemilosrdně vykopnut.
Ano takhle to, byť s jinou ideologií funguje u Babiše či Okamury, kde každý kdo vysloví jiný názor než má asijský despota v čele, tak nekompromisně letí.
@Richard Sebesta
Mně připadáte podle toho, jak a co jste napsal rigidní předevšim vy.
Mně připadáte podle toho, jak a co jste napsal rigidní předevšim vy.