Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Kdy se začne Filip Turek chovat jako chlap?

96 komentářů

Uživatel_5577504
Soudruh Bartkovský má z Turka evidentně mindrák. Což takhle psát blitky pro soudruha Goebbelse-Fialu? Nehodilo by to víc? Na ty tři měsíce, než půjde do hladomorny?!?
misazak
Ano, můj manžel si za svým slovem stojí už 30 let našeho manželství a proto ho mám stále ráda 😉!
Uživatel_5169877
Kdy dozimetři a mafiáni z vlády Spolu přestanou krást?
Uživatel_5351925
@Uživatel_5169877 Souvislost s Turkem je jaká?
Karol Chwistek
@Uživatel_5351925 Pravděpodobně snižená inteligence uživatele 5169877.
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5169877
Až opadá listí z dubu.
Chytnout se nechal.jen babiš...co je to za zloděje, když se nechá chytit 🤣.
Buď je blbej nebo starej nebo obojí.
Tomas Munzar
Pane Bartovský,to vypadá, že vám Filip leží hodně v žaludku. Že by problém s mužstvím?
misazak
@Tomas Munzar Vždyť je to zajímavé a o něčem se psát musí. Vždyť to nemusíte číst …
Jiosef Tyl
repromane - dřevo ve stoje a žena vleže, vydrží jakoukoliv váhu.
Saša Krach
Pokud se nechová jako chlap...jak asi dopadne vláda...
Až pisálek Martin se do ní pustí...
Pustí..heee spiše si pustí do .......
misazak
@Saša Krach Krach a Tyl - s těmi bych nikam opravdu nešla 😱!
Frank51482
A že nějakého provládního intervjuka Bartkovského nezajímá, proč se jako chlapi nechovají prolhanci Fiala se Stanjurou, kteří jsou v bitcoinech namočení až po ušiska? A kdyby jenom v bitcoinech. Mně osobně nějaký Turek je opravdu ukradený. To ať si vyřídí s policií případě soudcem.
Pavel Nyklíček
@Frank51482
Musíš číst články jen ty, kde ti nabízí jiná témata. Teď je v prádle Turek, ale vypranej je pořádně.🤣
Babiš teď v preferencích klesl na 28% tak se soustřeď na jeho podporu v jiném článku a tady zbytečně neztrácej čas.
Saša Krach
@Pavel Nyklíček stále hloupější...😛😛😛😛🐂
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Stále kvoka, stále kvoká...
lug70
@Frank51482 tomu se novinářských kruzích říká "vrtěti psem". Odvést pozornost od toho zásadního, co je vládnoucímu režimu nepříjemné a překrýt to blbinami nebo pseudokauzami. Jak to funguje, o tom pojednává americký film z roku 1997, pod stejným názvem.
Uživatel_5351925
@Frank51482 Turek je namachrovanej spratek. O tom se v článku píše. Diskuse je k tomuto článku. Váš příspěvek si pošlete do parlamentních listů. Děkuji.
Karol Chwistek
@Frank51482 Fiala a Stanjura jsou snad obviněni z domácího násilí, znásilnění a ježdění po českých komunikacích přes 200? Blá blá blá, jen na této úrovni jste schopen komunikace.
Jiosef Tyl
Když mluvíte o tom "slově", tak jeden můj známý mi říkal, že jeho pes ho poslouchá na slovo. Akorát si prý nemůže vzpomenout které to je.
Bohumil Fišer
Bartkovský je prototyp správného muže. Vůbec v sobě nemá náznaky homosexuálního příklonu k Filipu Turkovi. Zhrzen, protože nezprzněn.
Jiosef Tyl
@Bohumil Fišer jak tyto věci můžeš vědět.... ty jsi z jejich party?
Jiosef Tyl
Nebuďte tak přísní na Turka, on je jenom momentálně opožděnej.
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ...on momentálně, ty pořád😉
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - ty máš tu smůlu, že tě tady nebere nikdo vážně. Kdyby ti přestali chodit prachy z Ruska tak, ta tvoje rudá barva rychle zbledne.
reproman
@Jiosef Tyl Monumentálně.
reproman
Turek je primitiv. To nezpochybňuju. ALE: Byl jsem před lety ženat s hysterkou a manipulátorkou. Pravidelně, když nebylo po jejím, vydržela dělat nervydrásající ublížené výstupy. Dovedla mě hodinu pronásledovat a ječet. Když jsem nereagoval, bušila do mě pěstičkami. Párkrát na mě vytáhla kudlu. Když už jsem to nevydržel, zařval, chytil ji za lokty a pořádně s ní zacloumal, najednou se zoufale rozplakala a utíkala všem vyprávět že ji biju. Když jsem se pak rozhodl rozvést, zasypávala mě výčitkami, že zůstane sama.
Podobných situací jsem byl svědkem vícekrát, v širší rodině i v okruhu známých.
Opakuju: Turek je blb. Ale jsem hrozně opatrný při jednostranných obviněních bez znalosti situace. Mohl něco takového provádět, ale taky nemusel.
Pavel Nyklíček
@reproman
Hele tohle není manželská poradna 🤣
reproman
@Pavel Nyklíček Já se s tím dávno srovnal a jsem spokojenej... Ale bod pro tebe! Sranda muší bejt.
Pavel Nyklíček
@reproman
Jasně. Člověk se žení dvakrát třikrát za život...
Někde se ty zkušenosti nasbírat musí 🤣
Jiosef Tyl
@reproman. On totiž je schopen se bránit tím, že ji neznásilnil že na ní upadl.
reproman
@Jiosef Tyl Při těch dvou metrákách co má... Není zrovna žokej.
King I
Hned pod tímto článkem je další o filmu o mlácení buchty, co vydělal bambilion doláčů a neznám žádnou, co by u něj nezvlhla. \Tak si dál hrejte na strážce morálky, vaším nejsilnějším sexuálním zážitkem je asi cesta ke tchyni na nedělní kafe.
King I
Tenhle článek je woke joke. Vůbec nerozumíš dynamice hetero světa.
lug70
A co kdybyste se vy v redakci konečně začali chovat jako správní novináři a ne jako prodejné stětky zločinecké Fialovy koalice? Ta vaše servilita k Fialovému organizovému zločinu, to se fakt nedá přehlídnout. Vy máte jít vládě po krku, kór po Dozimetru, kampeličce a bitcoinu a ne jim lízat zadky.
OldMonkey
@lug70 true
King I
@lug70 Běž do mlíkárny a chtěj převodovku. Obchod jak obchod, že vole? Nápady jak malej kluk...
Jiosef Tyl
@lug70 - I vy máte také své novináře kteří straní Babišovi, tak proč lezeš sem?
Jiosef Tyl
@lug70 běž si číst zprávy na Seznam, tam píší zprávy vaši redaktoři: "novinky" rudého práva.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Tam píší pro Fialovic novinky.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - to je hezká demagogie.
Sona Rajtarova
Diskutující muži, zastávající se zbabělce Turka, by si měli zkusit představit, jak mlátí jejich dceru nebo vnučku jenom proto, že ona o něj už nestojí.
OldMonkey
@Sona Rajtarova ja se ho zastavat nechci, ale prece jen uz je to nejaky patek, nemyslite treba, ze ciste teoreticky, se clovek muze zmenit?
Pavel Nyklíček
@OldMonkey
Člověk se nemění.
To je jako kdybych řekl, že z dobráka babiše se stal grázl...
Nebo naopak?
Blbost v každým případě.
Bořivoj Zelený
@Pavel Nyklíček Tak myslíte, že i náš prezident se nezměnil?
Uživatel_5385532
@OldMonkey myslite k horsimu? Souhlas
King I
@Sona Rajtarova se musím smát...
jir-ka
Hranol je sice velkej , jinak je to sráč . A Macinka ? To je vychcánek . 🤮🤮
Jiosef Tyl
Málokdo si uvědomuje že je tady jeden velmi silný hráč. A to je prohlížeč "seznam", Ten umožňuje komunistickým "novinkám" inzerovat své články, které fungují především jako výroba u Babišových voličů.
Jiosef Tyl
@Jiosef Tyl - oni (novinky) působí i jinak. Tady je jeden příklad: v Německu se dopouští zločinů desetkrát více imigrantů než Němců!
Richard Sebesta
@Jiosef Tyl Čumím ty umíš napsat i pravdu. ? No to jsou vec
Jiosef Tyl
@Richard Sebesta - jo tak ona tohle můžeš skočit jenom ty. Je původní zpráva totiž píše o tom, jo že více zločinů spáchají imigranti než Němci.
Frank51482
Muže dělá především slovo. Tak to zrovna od pisálka z redakce opravdu sedí. , Že Fiala se Stanjurou o bitcoinech lžou až se jim od huby práší, intervjukovi nevadí. A to nemluvě o Evičce tričko, která používala falešný titul, ale ta asi není muž. I když dneska nikdo neví.
Enigma Divín
@Frank51482 co konkretně lžou ten Fiala se Stanjurou? A víte trolle Franku, jaký pravoplatný Titul má ta paní EVA, No vy ho jistě nemáte
Richard Sebesta
@Enigma Divín Žijete na Marsu že máte tak trapné dotazy. ? Nebudeme zvyšovat daně ,nebudeme sahat na důchody ,jsme ve válce s Ruskem atd.To je málo ?Psát všechno nebudu byl bych tu do rana
King I
@Richard Sebesta My jsme ve válce s Ruskem, ty logicky ne, zavšivený kolaborante.
Enigma Divín
@Richard Sebesta takže konkretního nemáte nic. ani se to nečeká. Vystačíte si z několika PR frázičkami.
Enigma Divín
@Richard Sebesta Lež je to,. když někdo záměrně neříká pravdu, aby tím zakryl původní význam. Zvyšování daní se děje, když státu chybí peníze na pokrytí nutných výdajů. Babiš lže , že chce mír. Nikoliv, on se sápe na státní kasu těch čehúnů.
Pavel Nyklíček
@Frank51482
Ty seš dobře zmasirovanej opozicí.🙏
Zkus použít vlastní rozum..Po prázdninách zjistíš, že marnost je vlastnost.
Jiosef Tyl
@Pavel Nyklíček " Zkus použít vlastní rozum" - zkus najít na dlani chlup!
OldMonkey
@Pavel Nyklíček "Ty seš dobře zmasirovanej..." to rika ten pravej
Sona Rajtarova
@Frank51482 Neměň téma. Bavíme se o násilí na ženách ze strany bezcharakterních můžu. Takže schvaluješ, aby chlap zmlátil ženskou, když ona už ho nechce? Na to odpověz!
Enigma Divín
Turek je typický produkt a maskot současného dění v politice. Politiky se chopili oligarchové, kteří si vydržují početnou skupinu právníků, marketérů a různých šíbrů s chováním gaunerů z podsvětí. A tato banda posílena emeritními stbáky se sápe na státní kasu a krok za krokem rozvrací demokratickou západní společnost. To, co se dříve dělalo v narážkách a skrytě, to se dneska děje otevřeně. To má velký psychologický potenciál v účinku na labilní a méně vzdělané jedince, Známe tu pyramidu. Nahoře hrstka výjimečných, dole masa lůzy. Pro lůzu se vytváří prostředí, kde si lůzři mohou vybít svoje nízké pudy. V revolucích mají bezmocní vybičovaný pocit moci a mohou beztrestně rozbíjet umělecké artefakty a vraždit. Ve volbách mají stejný anonymní pocit a mohou svrhnout tu vládu. Najednou jsou oni ti nahoře. Do toho si zařaďme všechny ty marketingové slogany Babišů, Okamurů, a dalších různých kremelských uskupení, kteří pracují přesně podle manuálu. Všechno se děje pod pokličkou MÍRU a PRO LIDI:
Pavel Maleček
... "Přeživší domácího a sexualizovaného násilí nepřichází s popisem toho, co se jí stalo, s tím, že chce získat slávu nebo se pomstít"...
No pokud s tím vyjde na svět po x letech tak ano. To nemluvě o penězích, co pravda - ne v kapse prý oběti, ale jejích advokátů, přesněji na tohle specializovaných advokátek skončí.
Co po takovýchto případech pasou, aby pro svůj zisk onu údajnou oběť sexuálního násilí podruhé, tentokrát psychicky a finančně znásilnily. A Apolenka je v tomto velemistrní.
Ne Turka nehájím, nic o tomto případu nevím, ale mělo by obecně platit - když po údajném znásilnění či sexualizuvaném násilí (co to je? už pohled do provokativně vyšpuleného výstřihu?) nepřijdeš v čase, který umožní odebrat biologické stopy a tak celou věc na základě důkazů ne "jedna paní povídala" odborně posoudit, tak už raději nechoď. Protože je z tebe minimálně spoluviník dalších činů onoho prý násilníka.
A za neprokázanou pomluvu by měl být udělen stejný trest, jako tomu, kterému - které by byl takový čin prokázán - aspoň ve starém Římě to platilo.
Pavel Nyklíček
@Pavel Maleček
V tomto ohledu právě politiku zbožňuji.
Každý kdo do ní vstoupí je naivní!
Tady v plátku je výhoda, že se můžeme domnívat, spekulovat a hádat, ale to je tak asi vše.
Je to milé zpestření a jak dopadne každý politik víme už dávno.. umře jako všichni ostatní....
jir-ka
@Pavel Maleček a ty jeho emaily to je jako prd jo ?
King I
@jir-ka no to JE prd
King I
@Pavel Maleček Tys musel být dobrej holkař. RESPEKT.
Pavel Nyklíček
Že já jsem tomu Klausovi věřil..
Že já raději nejel zas nějaký ten vítězný závod a nes.al se do politiky!
Jaroslav Lindner
Turek Sobě je jen maskot jakési podivné sekty. Víc od něj nečekejme.
Richard Sebesta
Pane redaktore slovo dělá může a to že za ním stojí. ? Tak za prvé to by hodně tedy většina politiků pak nebyli muži a týká se to jak opozice tak vládních politiku .Turek je asi zmetek mlátit ženu je zbabělost ale opravdu držet slovo umí z politiku a i političek málo kdo
Jiosef Tyl
@Richarde Sebesto víš jak se pozná kdy "tví" politici lžou? Když otevřou ústa.
Richard Sebesta
@Jiosef Tyl Jasně ty moukou ti vládní to je sám " Mirek Dušín " včetně tebe
Richard Sebesta
@Richard Sebesta oprava moulo
Uživatel_5734171
Tohle je nepochopení současné politiky. Ta je rozdělena na dvě stejně velké části. Na straně jedné jsou subjekty, které prosazují nějaké hodnoty. A je jedno, jaké. Do této skupiny spadají jak strany na pozicích (ODS, lidovci, Piráti), tak strany v opozici (Socdem, Zelení). Jsou snadno rozpoznatelné, jejich dlouhodobý program je více či méně čitelný. A pak jsou tu projekty typu ANO a SPD. Čistě marketingové projekty. ANO funguje jen a pouze jako servisní organizace JEDNOHO člověka. Vše je tomu podřízeno. Ale skutečně vše. A SPD je byznys plán Okamury. Ten vytuneloval jednu stranu (Úsvit), tuhle má ze stejného důvodu a na stejném principu. A pak jsou tu jednorázové projekty, typu Věci veřejné, Přísaha nebo Motoristé. Ti se snaží absorbovat nějaké odpadlíky, naštvané voliče, co se nikam nedokáží zařadit. Vždy skočí na lep, pak zjistí, že to je ještě horší a jdou o dům dál. A přesně tohle dnes Motoristé jsou. Dokáže snad někdo říct něco o jejich programu? Takže Turek byl jen a pouze produkt marketingu lidí kolem Klause a Tykače. Protože za projektem Motoristů stojí právě nápadem Klaus a penězi Tykač. Ten podniká mimo jiné v energetice a uhlí. A přesně to jsou segmenty, které potřebuje "ochránit". S Babišem se dohodne, ale to nestačí. Potřebuje nějakou pidistraničku, která přihodí potřebné hlasy. A upozorňuji na jeden fenomén. A sice to, jak se z veřejného prostoru Motoristé nyní stáhli. Turek i předseda Macinka byli velice aktivní na sociálních sítích, dnes úplně zmizeli. Macinka, který před čtvrt rokem denně urážel vulgárně na Twitteru stovky lidí, nenapsal na tuto síť nic dva měsíce. Neboli marketéři od Tykače mu to zakázali. Turkovi stejně.
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Motoristé zcela jistě mimo hru. Ostatně Klaus ani jiný záznam od dob hradu nezaznamenal.
Zajímavé bude i SPD.
Tam se to začíná tahat o posty a prachy a to u takových seskupení s takovým tipem lidi je vždy smrtící!
Zajímavý bude i děj kolem prezidenta a jeho abizivanych případných stop opozici.
Letos to bude výživné a věci se dějí právě v nejzajímavější chvíli přesně 3 měsíce před volbami.💪
Vše co bylo bude zapomenuto a začíná se sčítat.
Fiala to ví a i když byl nemastný neslaný, právě nyní, jako intelektuál, může začít sbírat body.
Miroslav Zita
Muže dělá především slovo a to, že si za ním umí stát.??
Tak to nevím, jakého pohlaví může být Petr Fiala.
Pavel Nyklíček
@Miroslav Zita
Volby rozhodují vždy poslední 3 měsíce.
Vidime tedy trend, kde Fiala čekal a až nyní přichází správně s vodou do mlýna.
SPD díky Raichlovi bude na sestupu,l a je zde patrný nastupujíci rozklad, Turek to pokakinkal naprosto jednoznačně a definitivně včetně Konečné a Babiš vystřilel náboje.
Navíc je docela jisté, že avizovaná slova prezidenta Pavla dorazí zbytek nastupující trendu opozice ve smyslu mlácení prázdné slámy a trend postupného oslabení opozice, které má opakující se tendenci.
Shrnuto a podtrženo je to součet a ten nastaví současná vláda ať se to líbí opozici či nelíbí.
Říká se tomu politika a tento současný trend tu byl v minulosti už mnohokrát a strany s potenciálem kolem 40% volby nevyhrály.
Navíc vyhrát nemusí znamenat vládnout a to je rovněž patrné.
Babiš už i prohlásil, že v politice končí, což je samozřejmě lež, ale vzhledem k jeho věku a kauzám již docela reálný úsudek.
Daniel Záhradník
@Miroslav Zita článek je o Turkovi a jeho chování. To ,že někdo nedodržel předvolební slib,protože začaly problémy s válkou,jako infla­ce,e­nerg­.kri­ze, stát.kasa prázdná po kovidu a atd. je něco jiného.
Miroslav Zita
@Daniel Záhradník
"zločinec před soudem"
Já jsem pane soudce nelhal. Pouze jsem nedodržel slib, že lhát nebudu. Jelikož se změnila situace.

Vážený pane Zahradníku, lež je lží i když s změní situace. Bohužel někteří voliči trpí syndromem opičí lásky. To jest nepřiznání si vlastních chyb a obhajoba svého dítěte i když je zločincem.
Ale jsme všichni pouze lidé, opakující vlastní chyby. Nikoho nesoudím a respektuji svobodnou volbu každého jednotlivce. PS: přeji hezký zbytek dne.
Pavel Nyklíček
Turku Turku.
Tak to s tebou vypadalo dobře a teď je po tobě milý bobře.
Ohlodávat státní kasu se ti zachtělo a makat nechtělo....
Tříleté koupené studium, které svět neviděl jako tu jitrnici je fuč, na krku kauzy a za sebou mecenáše Klause za zenitem!
Říká se, že první vyhrání z kapsy vyhání a to jsi splnil beze zbytku.
Jsi stejný buran a nepolitik jako babiš.
Odpočivejte oba v pokoji. My už to bez vás zvládneme!
epr3
Jak napsal Alois pode mnou, komentujte skutečné události a problémy naší společnosti. Podle toho, co a jak Reflex píše, v jeho redakci žádný chlap není. Všechno jsou jen provládní a podlézavé kecy.
Uživatel_5734171
@epr3
otázka: Proč to čteš? Proč tu denně všechno komentuješ? Nějak to nechápu. Já to čtu, protože mi to něco přináší, tvoje motivy jsou zcela nepoc­hopi­telné­...)))
epr3
@Uživatel_5734171 Asi jseš z podobného soudku jako Nyklíček. Ozývám se proto, protože opravdu hodně materiálu zde zveřejňovaného není úplná pravda, nebo je to lež, nebo je to vata, která má schovat něco informačně hodnotnějšího co se ale nehodí zveřejnit, nebo o tom jakkoli psát.
A všechno rozhodně nekomentuji, jen to, v čem vidím rozpor s realitou. Jenže vám, kteří věří mainstreamu všechno na první dobrou, ty kecy stačí tak jak jsou a pak je pro vás nepochopitelné, že se vůči nim ozývám.
Jaroslav Lindner
@epr3 Kde jsi sehnal tu svou podivnou realitu, která neladí s okolním vesmírem?
epr3
Jardo, čum a čti nejenom média hlavního proudu a ten nesoulad uvidíš taky. Ale ty, jako beznadějně ztracený případ možná ne.
Pavel Nyklíček
@epr3
A co něco k věci ?
Nebylo by ?
epr3
@Pavel Nyklíček Bylo a napsal jsem to. Informace, že Turek má problémy je pseudoinformace, která má zakrýt absenci skutečných informací. Už jsi to pochopil?
Pavel Nyklíček
@epr3
Ne.
epr3
Nyklíček A víš že se vůbec nedivím? Vy už jste definitivně zpracovaní modrými politruky, váš návrat do reálného uvažování není možný. Modří europropagandisté odvedli skvělou práci a měli by být odměněni.
Daniel Záhradník
@epr3 Zajímavé ,že každý kritický článek článek o opozici ,je mainstream. Poslouchám různé podcasty od různých lidí ,ale pokud to není přímo blb Xaver ,tak Turka nikdo neglorifikuje. Když tady psali o Ferrim a jeho chování k ženám,tak to bylo asi v pořádku? Vy budete nějaký věčně antisystemový tipek zamilovaný do Turka.
epr3
@Daniel Záhradník Když někdo vytáhne notně uleželé domácí násilí po mnoha letech augereschnet před volbami, o něčem to svědčí...
Alois Rudý
Bartkovský buď chlap a napiš něco o zlodějnách vládnoucí koalice a že je z čeho vybírat.😉
Petr Burda
@Alois Rudý V tomhle článku píše o Turkovi.
Obhajovat Turka tím, že Don Pablo (Jean-Claude Van) Blažek je s jistotou buď finančně zcela ***amotný nebo lotr nelze. Stejně tak nelze do jednoho článku namíchat všechny lumpárny ani z malé vsi, natož z celého státu.
Filip Turek le lump. Jinak než ex-ministr Blažek, jinak než kdokoli jiný. Protože každý lump je jiný než ostatní lumpové. Neměli bychom lumpárny jednoho porovnávat s lumpárnami jiného, ale se zákonem. Zákon obsahuje to, jestli je ta která lumpárna klukovinou (hloupostí nezralého člověka), přestupkem, nebo trestným činem.
Petr Burda
@Petr Burda
Redakční umělá inteligence, proč nemohu mít v příspěvku slovo označující negaci gramotnosti?
Ex-ministr buď není gramotný v oblasti financí nebo...
reproman
@Petr Burda Já kdysi dostal ban na Novinkách za užití sprostého slova v diskuzi pod článkem o pyramidách. Napsal jsem, že pyramida měla špičku.