Zprávy

Zpět na článek

Ruský ministr dopravy spáchal sebevraždu poté, co jej Putin odvolal z funkce

22 komentářů

lug70
Defraudace a pravděpodobně i korupce. V Rusku evidentně nejsou tyhle negativní jevy tolerovány a standardně trestány. Dotyčný dobře věděl co ho čeká a jaká ostuda to bude. Jó tady u nás by ho buď uklidili vejš anebo by byl sice možná nucen odejit, ale se zlatým padákem a nějakým metálem k tomu. Záleželo by, kolik toho ze svého lupu by byl ochoten se vzdát na úplatky pro nadřízené i pro orgány činné v trestním řízení.
Richard Šebesta
@lug70 Jo to beru jsi blízko pravdě
Věra Heidlerová
Protože chlap pochopil, co by ho čekalo v budoucnu. Mučení a pád z okna. Taková situace byla za doby vlády Stalina, než padnout do chapadel NKVD a Stalinova rozkazu, bylo lépe vyřešit to sám. A tato zvůle nám byla 40 let vnucována jako "se SSSR na věčné časy", "SSSR - náš vzor" , "Sovětský svaz- pevná míru hráz!", "nikde tolik štěstí nevykvétá, nikde nelze radostněji žít !!"
Richard Sebesta
@Věra Heidlerová Je to tak ovšem současná EU to taky není žádný zázrak a je to horsi den ode dne
Richard Sebesta
Počet sebevražd v Rusku je zarážející . V Rusku bych žít nechtěl i když kdo ví co je horší ?V Rusku umírají záhadné lidé z vyšších sfér .To v západní Evropě zase jsou vraždění obyčejní lidé kobylkami migrantů skoro denně .Postrádám o tom články a diskuse .Někomu se to asi nehodí .Proč asi. ? Dokonalý západ versus Putinovi Rusko .Kde umře více lidí rukou vrahů. ? Ani v Rusku ani v západní Evrope bych žít nechtěl .Dávám přednost naší zemi .Uvidíme jak dlouho ?
Jiosef Tyl
epr3 - mě se neptej. Já nemám jako ty, přímý kontakt na Kreml. Ty bys nás měl poinformovat!
epr3
@Jiosef Tyl Pepíčku, to jseš vážně takový pitomeček, že tu zveřejníš nějaký svůj výmysl a pak mě odkazuješ na kremelské zdroje?
Tak kde jsi se to dozvěděl? Dej sem link, rád si to přečtu.
Jiosef Tyl
@epr3 - ty tady akorát všem nadáváš a urážíš. Přitom všichni tě tady odsuzují a přisuzují ti proruské postoje. Já nevím jak obstojí to tvoje urážení vůči palečkům které dostávám já. Protože ty jediný paleček který vždy máš, si tam uděluješ sám. Ještě jsem neviděl jedinou písemnou pochvalu na tvou osobu.
Jozef Kolek
kecy ! našli ho mŕtveho ešte pred odvolaním!! takze nekecat !!!
Jiosef Tyl
@Jozef Kolek - zpráva o jeho sebevraždě byla napsána když ještě žil.
King I
@Jiosef Tyl
King I
Rozkradl zákopy? RIP, hrdino.
epr3
@King I To sis popletl státy. Prostředky na budování (nejenom) obranných prostředků kradou především na Ukrajině.
Anatolij Vasil
@epr3 Přesně.Nedavno o tom bylo několik článků.Jak na Ukrajině rozkrádají pomoc finanční,která se jim dostává z Evropy a EU.Kupuji si vysoce postavení členové vlády ve světě hotelu,nemovitosti a u Zeleného dohledali zatajené účty.Jo chochu to po válce bude mít těžké.Ten se nikde neschova.
Pavel Nyklíček
@Anatolij Vasil
Babiš říkal, že všeci kradnů,, včetně něj.....
To se nedá popřít.
King I
@epr3 Tys to zase nečet, viď? Proč ze sebe imrvere děláš debila?
Bruno Ferari
Ztratite-li prizen vudce Adolfa Putina, vas zivot ztrati smysl. Nic vic za tim neni.
Jiosef Tyl
naprosto jasná sebevražda, dvakrát se střelil do zad.
King I
@Jiosef Tyl Tak vypadnout z okýnka auta by nedávalo smysl.
Jiosef Tyl
@King I padání z oken v Rusku už je asi moc okoukané.
epr3
@Jiosef Tyl Kde ses to dočetl?