Zprávy

Zpět na článek

Anketa: Rozpadne se v důsledku krize eura Evropská unie?

4 komentářů

strassidlo
14. října 2011 • 22:25
Nesleduji slovenskou politickou scénu až tak podrobně a tak je mi záhadou kde se vzal onen radikální názorový obrat paní Radičové. Mám dojem, že původně byla i ona vehementně proti tomu, aby Slovensko doplácelo na neschopnost a neochotu Řecka uskromnit se a začít skutečně reformovat a šetřit. Když se nyní tak náhle rozhodla naópak podporovat bezednou černou díru plateb do erofondu, tak to na mne prostě dělá dojem jako by ji někdo něčím vydíral. Nasvědčuje tomu i její následné poněkud hysterické zmizení z politické scény. Co na ni kdo vytáhl a čím ji Merkózy nebo někdo jiný dokázal otočit o 180°??!
proxima
15. října 2011 • 07:04
Máš pravdu, už den před zněla prohlášení, že další den bude EuroVAL na Slovensku schválen. A byl. Je to škoda, ale stalo se. I tak si paní Radičové vážím, dělala co mohla. Za oponou se dějí věci o kterých nemá běžný občan ani ponětí ... Teď řekl Vyšegrad : Nechceme měnu EURO. Jsem zvědav co se bude dít teď. Přátelé EU jde pomalu, ale jistě do (_._) Budiž by se to stalo co nejdříve.
proxima
12. října 2011 • 16:37
A kdo podpořil pana prezidenta Klause, který varoval před následky EU, kdo ho podpořil, když nechtěl podepsat Lisabonskou smlouvu, kdo za ním stál, když pronášel v Bruselu velmi ostrý kritický názor. Ptám se - KDO? V Bruselu jen jedna žena se zastala své země a svého prezidenta - Jana Bobošíková. A v Čechách - z politické scény nikdo. A teď lezou všichni z děr a nor a jsou chytří a neomylní. Co udělali Slováci? Jako jediná členská země se postavili Bruselu. Za to si jich vážím a smekám. Sice to mělo důsledek stejně přiblblého parlamentu, jaký máme my - odvolání vlády, ale vážím si toho gesta odporu a vlastního názoru Slovenské vlády. Tak co Češi - zase ŠVEJCI ??? Zase čekat, až jak se to vyvrbí ??? Až co řeknou Němci ??? DO ***E, jsme ČEŠI a ne ovce Evropské Unie !!!
proxima
12. října 2011 • 16:44
A nemažte mi slovo P R D E L - může-li ministr financí veřejně říci slova ***, De.bil, *** a další, já budu veřejně používat slovo Pr.del - BEZ CENZURY