Komentáře
Šlachta směřuje ke komunistům. Stačilo! se stává skladištěm bizáru a bezpáteřních politiků
134 komentářů
Pavel Kmoníček
1
Ta hora zlata, diamantů a kabelek se Konečné hodí, protože to Šlachta asi ještě neodevzdal.
Bezpáteřní jste už delší dobu ve vašem plátku všichni, stroj na hnojomet
Rudý Lojza je, jak bych to jen napsal. To slovo má dvě k, dvě o a nakonec t.
Svět se "politicky mění" ve spirále a už zase nastal čas komunistů, rozumný člověk proto musí směřovat k nim. A ti kteří nechápou, copak někdy na nechápajících záleželo ?😎
@Alois Rudý Alois tvoje příspěvky nemají chybu.🤣🤣👍👍👍👍🇨🇿
@Anatolij Vasil zase jsi to zprasil.
@Alois Rudý Jen by mně zajímalo po volbách co tu profialovci pak budou plkat.No uvidíme.
@Anatolij Vasil Blahoslavení chudí duchem, neb jejich je království nebeské... Vy dva nejste dva, ale jeden de*bil. A hlavně chtěl bych vidět ty naše bývalé komunisty co zbohatli, jak se konkrétně s vámi dělí. Jste jen zatím užiteční id*oti.
Proč tu s. Šlachtovi przníte jméno? On se přece nejmenuje Robert, ale Róbert.
Sezemský je dezolátní pseudo novinář. Nejsem voličem Přísahy a není mi moc po chuti jejich program. Hlavní je zabavit se mafiánské vlády. Platí že tvůj nepřítel je i mým nepřítelem.
Jediným hlavním programem letošních voleb zatím nevládnoucích politických stran je a musí být konec současné vládní neschopné koalice a příprava potrestání jejich členů po volbách.😐
@Alois Rudý Kde domov tvůj, kde domov tvůj?
Tam kde širá step se line,
Putin už ti rukou kyne,
do gulagu máš to blíž,
nebo z okna vyletíš.
A to je tvůj krásný úděl,
budovati novou vlast.
Jelikož jsi masochista,
tak to bude vlasně slast.
Tam kde širá step se line,
Putin už ti rukou kyne,
do gulagu máš to blíž,
nebo z okna vyletíš.
A to je tvůj krásný úděl,
budovati novou vlast.
Jelikož jsi masochista,
tak to bude vlasně slast.
@Alois Rudý
Vrah. Ty trestajíci vrahy, pochodující a ožrale hulákající před zločincem Gottwaldem ještě mnozí pamatují. I k čemu to vedlo: stovky zavražděných včetně z řad těch trestajících, tisíce uprchlých ze země, rozvrat, úpadek a nakonec krach ... A už zase vylezla bestie, co volá po repete...
Lidé, bděte. Tihle "trestající" vrazi se nezastaví před ničím. Zastaví je snad jen konec a la Slánský. Kolik nevinných životů tíhle zhovadilí vrazi ale vezmou s sebou!
Vrah. Ty trestajíci vrahy, pochodující a ožrale hulákající před zločincem Gottwaldem ještě mnozí pamatují. I k čemu to vedlo: stovky zavražděných včetně z řad těch trestajících, tisíce uprchlých ze země, rozvrat, úpadek a nakonec krach ... A už zase vylezla bestie, co volá po repete...
Lidé, bděte. Tihle "trestající" vrazi se nezastaví před ničím. Zastaví je snad jen konec a la Slánský. Kolik nevinných životů tíhle zhovadilí vrazi ale vezmou s sebou!
No jo, všichni tihle exoti se snaží někam nacpat. Žádný program, žadný směr, žádné stabilní názory, hlavně to křeslo.
Stačilo! se stává skladištěm bizáru a bezpáteřních politiků.
Asi tam půjdou vládní. 😂😂
Asi tam půjdou vládní. 😂😂
Malé strany dělají dobře, že se slučují do větších celku, aby hlasy nepropadly. To se samozřejmě nelíbí vládní koalici, která právě na propadlých hlasech získala zdání většiny. Bylo to velmi rafinované i bezpáteřní při vytvoření koalic. Sněmovna je zaplevelena množstvím vládních stran, které se těžko na něčem domluví, při své deklamované jednotnosti.
@denisz
ty vůbec netušíš, co je to koalice. To, co vzniká, jsou psaudokoalice a to s JEDINÝM cílem. Vyhnout se navýšení kvóra. Zatím Spolu je opravdová koalice, s kvórem 11%, jsou jak SPD, tak Stačilo, pseudokoalice, kdy se ty strany nespojily, ale jen se tam nasáčkovalo pár funkcionářů těch stran, aby kvórum zůstalo 5%...)))
ty vůbec netušíš, co je to koalice. To, co vzniká, jsou psaudokoalice a to s JEDINÝM cílem. Vyhnout se navýšení kvóra. Zatím Spolu je opravdová koalice, s kvórem 11%, jsou jak SPD, tak Stačilo, pseudokoalice, kdy se ty strany nespojily, ale jen se tam nasáčkovalo pár funkcionářů těch stran, aby kvórum zůstalo 5%...)))
@denisz Na zvýšení vlastních platů to se oni vždy domluví a bleskem. A na zkrouhnutí důchodců taky neměli problém se domluvit. Nedělá jim problém ani vyvádění peněz na Ukrajinu. Ano velké koalice více stran obvykle mají problém se mezi sebou domluvit, takže reformy kolikrát váznou. Jenže to co tu u nás vládne, to už ani nejsou regulérní politické strany, ale organizovaný zločin. Mafiáni se mezi sebou vždy domluví. Normální politické strany by pracovaly v zájmu svých voličů a prosperity země a ne aby svou zemi zaprodávali cizákům a vlastní obyvatelstvo okrádali aby mohli financovat cizí válku.
@lug70 Ach jo, další moudrý zapecak. Víš co znamenalo, ze u Madridu se bojuje za Prahu??? Co myslíš, lze Madrid nahradit Kyjevem?
Uživatel_5919578
@lug70 Zločin spáchala tvoje matka, když přivedla na svět takového degéna. Nebyla ona imigrantka??
@lug70
evidentně nechápeš PODSTATU voleb. Kdyby ty strany nepracovaly v zájmu voličů, nebudou je lidé už volit. Problém je, že ty bys chtěl, aby ty strany pracovaly tak nějak pro tvé zájmy...))) A to je přání všech dezolátů. Nebudou, s tím se smiř. A počítají s tím, že tvůj hlas nedostanou. Můj hlas dostanou, protože i přes všechny výtky většinu mých zájmů hájí...
evidentně nechápeš PODSTATU voleb. Kdyby ty strany nepracovaly v zájmu voličů, nebudou je lidé už volit. Problém je, že ty bys chtěl, aby ty strany pracovaly tak nějak pro tvé zájmy...))) A to je přání všech dezolátů. Nebudou, s tím se smiř. A počítají s tím, že tvůj hlas nedostanou. Můj hlas dostanou, protože i přes všechny výtky většinu mých zájmů hájí...
@Uživatel_5734171
Ty jo, co vlastně v svém komentu držíš za linku.Dyť si v jednom odstavci odporuješ hned 2x!
Víc mysli a míň piš.
Z toho co jsi sdělil je jasné, že odsuzuješ lidi, kteří volí toho , kdo jim zaručí jeho zájmy .
No a čí asi ty trubko? Mají volit toho, kdo zaručí zájmy jehou souseda.Nezdá se ti, že současně tupě , navzdory logice se plácáš po rameni a říkáš volím toho, kdo hájí moje zájmy ?
Kristepane co máš za vzdělání ?
A mimochodem - nové strany nemají za sebou, že pracují v zájmu svých voličů, oni jim to teprve slibují v svém prohlášení.A pokud vím, Fiala a spol naslibovali tolik, že si ukrojili velký krajíc a nakonec jmse jim ho na újkor své životní úrovně zaplatili my!
Když se dějepisář /Fiala / anebo zeměpisář /Rakušan/ prsí do energetiky, ekonomie, demografie , vědy jiné, než humanitní, bezpečnosti a do zbraní / Černochová pouhá kurzistka / má to výsledek, že jsme na hnoji !!!!!
Rač si to přiznat!
A dezoláty sem neprskej, největší, když už , je Fiala a Pavel!
A za tím si stojím já, jako občan !💪
Ty jo, co vlastně v svém komentu držíš za linku.Dyť si v jednom odstavci odporuješ hned 2x!
Víc mysli a míň piš.
Z toho co jsi sdělil je jasné, že odsuzuješ lidi, kteří volí toho , kdo jim zaručí jeho zájmy .
No a čí asi ty trubko? Mají volit toho, kdo zaručí zájmy jehou souseda.Nezdá se ti, že současně tupě , navzdory logice se plácáš po rameni a říkáš volím toho, kdo hájí moje zájmy ?
Kristepane co máš za vzdělání ?
A mimochodem - nové strany nemají za sebou, že pracují v zájmu svých voličů, oni jim to teprve slibují v svém prohlášení.A pokud vím, Fiala a spol naslibovali tolik, že si ukrojili velký krajíc a nakonec jmse jim ho na újkor své životní úrovně zaplatili my!
Když se dějepisář /Fiala / anebo zeměpisář /Rakušan/ prsí do energetiky, ekonomie, demografie , vědy jiné, než humanitní, bezpečnosti a do zbraní / Černochová pouhá kurzistka / má to výsledek, že jsme na hnoji !!!!!
Rač si to přiznat!
A dezoláty sem neprskej, největší, když už , je Fiala a Pavel!
A za tím si stojím já, jako občan !💪
@lug70
Ber to i z druhé strany. Babiš si na důchody půjčil. Fajn, ale v současné době nemáme ani na zaplacení úroků z nich....
Asi politicky zajimavé, finančně jako když někdo řídí stát ako firmé.a i ty firmé už Babiš prodává, aby uhradil vlastní dluhy. A že jich má👎
On prostě na tyhle věci nemá a co se děje se státem mu je vcelku jedno.
Je starý a starého psa novým kouskúm nenaučíš.
Ber to i z druhé strany. Babiš si na důchody půjčil. Fajn, ale v současné době nemáme ani na zaplacení úroků z nich....
Asi politicky zajimavé, finančně jako když někdo řídí stát ako firmé.a i ty firmé už Babiš prodává, aby uhradil vlastní dluhy. A že jich má👎
On prostě na tyhle věci nemá a co se děje se státem mu je vcelku jedno.
Je starý a starého psa novým kouskúm nenaučíš.
@denisz Předsedové malých stran mají štěstí,, že je podporují prosťáčci jako denisz, kteří po minulých volbách vykřikovali hesla o podvodných rychetského koalicích aniž by jim došlo, že nyní podporují opravdový slepenec, který nedává ani 5% a pokud by postupovali podle podvodného rychetského návodu tak by měli mít 11%.
@denisz jo, a tenhle plevel, co se združuje v SPD a Stačilo se nedokážou domluvit ani před volbami, tak co čekáš, že bude po nich? Strany vládní koalice se dokázali domluvit zatím vždycky. A vždycky je koaliční vládnutí o kompromisech.
Já to číst nebudu, nemám čas, ale nadzvihl mě titulek, proto jen k té bezpáteřnosti:
👉Šlachta má názory konzistentní a pokud vím, tepe do živého.\nikdy nevyměnil kabát a nikdy ho nelze spojovat s korupcí.
👉Naproti tomu bezpáteřní hlava našeho státu vyměnila kabát 2 x a radí mu zkorumpovaný rádce Kolář, kvůli němuž rezignoval rektor ČVUT.
Já jen, že neshledávám na Šlachtovi bezpáteřnictví,. zato u nejvyššího velitele , tedy i jeho velietele ano! Jenže veliteli na Hradě nikdo nemá odvahu říct jdi od válu! A to, že byl zvolen ? Ano, ale projevil se jako prezident 5 kolky a Ukrajinců.Co je na tom těžkého si tento fakt připustit? 5 kolka se mu rozpadá a velitel na Hradě mění slovník!!! Zdá se, že si chystá půdu na výměnu kabátu po volbách , což už bude suma : 3x.jiný kabát Jeho rétoriku sleduju já ostře a vím co říkám.
-----------------------
👉 Nereagujte na můj komentář Vy, kteří jste volili Pavla ! Bylo by to zbytečné.Nemám s Vámi ani soucit , ani chuť omlouvat Vaše !!! bezpáteřnictví.
👉Chování a výroky našeho prezidenta nejsou pro mě relevantní, neboť jsou velmi často ode zdi ke zdi, podle toho, jak ho Kolář stíhá diplomaticky brzdit v případech, že mluví spatra
-----------------------------------------------------
----------------------------------------------------
👉Šlachta má názory konzistentní a pokud vím, tepe do živého.\nikdy nevyměnil kabát a nikdy ho nelze spojovat s korupcí.
👉Naproti tomu bezpáteřní hlava našeho státu vyměnila kabát 2 x a radí mu zkorumpovaný rádce Kolář, kvůli němuž rezignoval rektor ČVUT.
Já jen, že neshledávám na Šlachtovi bezpáteřnictví,. zato u nejvyššího velitele , tedy i jeho velietele ano! Jenže veliteli na Hradě nikdo nemá odvahu říct jdi od válu! A to, že byl zvolen ? Ano, ale projevil se jako prezident 5 kolky a Ukrajinců.Co je na tom těžkého si tento fakt připustit? 5 kolka se mu rozpadá a velitel na Hradě mění slovník!!! Zdá se, že si chystá půdu na výměnu kabátu po volbách , což už bude suma : 3x.jiný kabát Jeho rétoriku sleduju já ostře a vím co říkám.
-----------------------
👉 Nereagujte na můj komentář Vy, kteří jste volili Pavla ! Bylo by to zbytečné.Nemám s Vámi ani soucit , ani chuť omlouvat Vaše !!! bezpáteřnictví.
👉Chování a výroky našeho prezidenta nejsou pro mě relevantní, neboť jsou velmi často ode zdi ke zdi, podle toho, jak ho Kolář stíhá diplomaticky brzdit v případech, že mluví spatra

-----------------------------------------------------
----------------------------------------------------
@bella. S vámi nejde jinak než plně souhlasit.👍👍👍🇨🇿
@bella
RuSSká služka pracuje přesně podle příkazů z Kremlu. Momentálně vrazi kolem Putina nařizují tento kurz: https://www.forum24.cz/ruska-dezinformacni-sit-pise-o-prezidentu-pavlovi-ze-se-chova-jako-hovado-uroven-kremlu-v-kostce
a služebná blbella koná. Štěká, že z RuSSka možná přijde i pochvala.
RuSSká služka pracuje přesně podle příkazů z Kremlu. Momentálně vrazi kolem Putina nařizují tento kurz: https://www.forum24.cz/ruska-dezinformacni-sit-pise-o-prezidentu-pavlovi-ze-se-chova-jako-hovado-uroven-kremlu-v-kostce
a služebná blbella koná. Štěká, že z RuSSka možná přijde i pochvala.
Uživatel_5919578
@bella. Nevíš, co meleš. Ani to není česky. Čím to, že Pitomiovi, Burešovi, Šlachtovi a jiných šmejdů voliči jsou pologramotné trubky??
@bella. Ten Vás ušatý Šlechta, to je vejlupek, non plus ultra. A když nechcete reakce, nepište......
@Losina
já nechci reakce jen od blbých, od chytrých ano.
Vás řadím do kategorie, že nikdy !
Jinak, vaše komenty jsou jen blbé bezobsažné nadávky a kritiky druhých.Co s nimi? Do koše, do koše Losino .
já nechci reakce jen od blbých, od chytrých ano.
Vás řadím do kategorie, že nikdy !
Jinak, vaše komenty jsou jen blbé bezobsažné nadávky a kritiky druhých.Co s nimi? Do koše, do koše Losino .
@bella. Do koše do koše bello. Vaše tupé cinty bolševického typu způsobují frustraci a beznaděj. Jsem nešťastný z toho jak se tu lidi projevují. Nechci šířit svůj názor. Proč? PROTOŽE MUSÍM REAGOVAT na vaše nevzdělané a hloupé glosy, kterými šíříte jenom jed. Vaše bolševická ideologie podepřená nevzdělaností a neznalostí historie je do nebe volající.
Šlechta je policajt.
Policajt je člověk poslušný státu.
Policajt jinak mysli. Má jinou výchovu, jiný řád od útlého věku a nemá možnost svobodně vyjádřit názor bo je vždy podřízený někomu.
Jak roky běží, je policajt deformovan režimem, prostředím a podřízeností.
Snaha jen nestačí, klaněti se musí.
Kariéra končí a co s takovým policajtem?
Do politiky....
Tam stačí mlet pantem a paradoxně pravě jeho pant Šlachy je křivohuvý.
Doslova a do písmene si šlape na jazyk.
Tento malý handicap vás limituje od dětství a jít k policajtům je náplast na frustraci.
Intelekt samotného Šlechty také není ničím co právě v politice by převyšovalo průměr.
Zoufalství přichází a Šlachta odchází....zavřete oči, odcházím....
Policajt je člověk poslušný státu.
Policajt jinak mysli. Má jinou výchovu, jiný řád od útlého věku a nemá možnost svobodně vyjádřit názor bo je vždy podřízený někomu.
Jak roky běží, je policajt deformovan režimem, prostředím a podřízeností.
Snaha jen nestačí, klaněti se musí.
Kariéra končí a co s takovým policajtem?
Do politiky....
Tam stačí mlet pantem a paradoxně pravě jeho pant Šlachy je křivohuvý.
Doslova a do písmene si šlape na jazyk.
Tento malý handicap vás limituje od dětství a jít k policajtům je náplast na frustraci.
Intelekt samotného Šlechty také není ničím co právě v politice by převyšovalo průměr.
Zoufalství přichází a Šlachta odchází....zavřete oči, odcházím....
@Pavel Nyklíček ...od starého potomka ofčí babičky a stepního ukrajince takové ideologické pomlouvání Šlechty opravdu sedí😂🤣
@Alois Rudý
A ty jsi čí pa*chant? Pochlub se. Bratrského dočasně umístěného Slovana a třídně uvědomělé svazačky, pracující tělem?
A ty jsi čí pa*chant? Pochlub se. Bratrského dočasně umístěného Slovana a třídně uvědomělé svazačky, pracující tělem?
@Alois Rudý ty jsi parchant bolševickej, to je tady o tobě dostatečně známo.
Jen hulvát se naváží do něčích rodičů.
Jen hulvát se naváží do něčích rodičů.
@Pavel Nyklíček na tobě je vidět, že od útlého věku tě někdo mlátil do hlavy. Normální mozek tuto slátaninu nestvoří.
@Pavel Nyklíček To je,ale nechutné že má někdo nějakou vadu to takto zviditelňovat.Nojo už ti docházejí argumenty.
Strach podporovatelů současné neschopné a Česku škodící vlády z neodvratné prohry může samozřejmě vyústit i v takovýto ideologicky zoufalý článek jako vyplodil novinářský nádeník Sezemský. Ale všeho do času a takovýchto nádeníků do voleb. Potom musí tyto vlezlé "postavičky" pryč a REXLEX se musí vrátit zpět k odbornosti, objektivitě a pravdě.😉
@Alois Rudý
A jak ti současná vláda škodí? Už to, že jsi schopen se připojit k internetu a plácat hovadiny bez postihu svědčí o tom, že se máš jak prase v žitě. Za komárů bys šel do báně bez mrknutí oka, trole
A jak ti současná vláda škodí? Už to, že jsi schopen se připojit k internetu a plácat hovadiny bez postihu svědčí o tom, že se máš jak prase v žitě. Za komárů bys šel do báně bez mrknutí oka, trole
@Michal Bednárek Jenže on neplácá a už vůbec hovadiny.Hovadiny papouškuješ tady ty a tobě nesvěprávně podobní. Pan Alois má svůj názor. Na rozdíl od tebe. A navíc má pravdu.
@Zdeněk Ryšavý
No jistě ruský trole. Nebo starý zaprděnče, co s láskou vzpomíná na starý režim? To bude asi ono, že?
No jistě ruský trole. Nebo starý zaprděnče, co s láskou vzpomíná na starý režim? To bude asi ono, že?
@Zdeněk Ryšavý Tak moment, názor a pravda je něco dost jiného. Kde je pravda a kdo o tom rozhoduje? A nebo: O tom co je spravne, rozhodujeme my STRANA. Ale to už tady bylo, že.
@Michal Bednárek.. ..nešel, já jsem s tehdejší vládou Národní Fronty (KSČ, Lidovci a Sociální demokracie) žádné problémy vedoucí do "báně" neměl, stejně jako je nemělo dalších 90% občanů. 😎
@Alois Rudý Přesně.Byla taková doba,ale spousta lidí si žili svůj i rodinný život pracovali odváděli státu a krom členství ne všichni s KSČM nic neměli.Na rozdíl od dnešních trolů fialovejch nemakacenka,ruka stále ke státu natažená a to by jsme tu byli ještě na přes rok.
@Alois Rudý Jo nestaral jste se o nic jen o vlastní vyžírku a ten skvělý stát dělníků a rolníků jste vybydleli a předali těm, ketré nyní krtizujete.
@Alois Rudý
Stačilo napsat "já byl komunistický poskok". Jen 90% takových ani tehdy, sprostý komunistický lháři, nebylo. I někteří komunisti, co nebyli blbci jako ty, toho už měli plné zuby.
Co že jsi v listopadu nevystoupil na obranu svého milovaného režimu? Měnil sis podělané podlíkačky?
Stačilo napsat "já byl komunistický poskok". Jen 90% takových ani tehdy, sprostý komunistický lháři, nebylo. I někteří komunisti, co nebyli blbci jako ty, toho už měli plné zuby.
Co že jsi v listopadu nevystoupil na obranu svého milovaného režimu? Měnil sis podělané podlíkačky?
@Michal Bednárek mě tato příšerná vláda okradla o 30 % na úsporách, naprosto bezprecedentně zadlužila 1,3 biliónu za 4 roky. Nařídila kupovat naprosto zbytečný zbrojní haraburdí, do Bruselského rektu zalezla až po paty. Nejhorší za posledních 50 let
@Bubák Bubák Ještě vám chybí předání skvělých sovětských zbraní na UA, zoufalá osobo
@Bubák Bubák O 30 % Vás okradla vláda ANO, která před tím napumpovala do systému nekryté peníze.
@Bubák Bubák Jasně bránit nás bude Hranolka, Venezuela a Monike. Vy jste jako rakušáci. Ti také nepotřebují atomové elektrárny. Jim stačí zásuvka ve zdi.
přesný popis kariéry tohoto tvora. Důležitá je jeho role při nástupu ANO a trafika s tím šéfem celníků. A vypadá to, že se píše závěrečná kapitola tohoto zmetka...
@Uživatel_5734171 Jasně trestná činnost Nagyové i Nečase a jejich hajzloviny jsou ok.Oni mohou to jen opozice musí být ok.Nechtel bych být tebou souzen.Mas pokřivenou morálku
A zase tu máme rozdávání nálepek, jak presstituti z časů Rudého práva. Vy v redakci už zcela nepokrytě pracujete pro Fialův organizovaný zločin, až to bije do očí. Máte mizernou čtivost, tak se snažíte zalíbit a pomoci v blížících se volbách Fialovu gangu, který vás zřejmě i pokoutně platí z daní občanů za články na objednávku proti opozici. Křetínský by ten váš žumpoidní plátek, který čte jen minimum lidí věčně jen tak nedotoval ze svého. Oligarchové žádní dobrodinci nejsou a zbytečné parazity by neživili..
@lug70
Snad by ses nestyděl za označení komunista, soudruhu! Byly doby, kdy pro jistý druh lumpů a zločinců byla největší pocta být komunista a veřejně to předvádět. Jestli ničemný policista Šlapka má komunistické názory, tak je přece komunista, co je na tom za "nálepkování"? Nebo tu ty tupče chceš tvrdit jako o sobě tvrdí jeden jiný komunistický lump (ke komunistům ho přihlásila maminka a do politiky nahnala ODS), že Šlapku ke komunistům nahnal Fyjala?
Snad by ses nestyděl za označení komunista, soudruhu! Byly doby, kdy pro jistý druh lumpů a zločinců byla největší pocta být komunista a veřejně to předvádět. Jestli ničemný policista Šlapka má komunistické názory, tak je přece komunista, co je na tom za "nálepkování"? Nebo tu ty tupče chceš tvrdit jako o sobě tvrdí jeden jiný komunistický lump (ke komunistům ho přihlásila maminka a do politiky nahnala ODS), že Šlapku ke komunistům nahnal Fyjala?
@Petr Minář ,,,,Vzchop se Minář, tvoje vyjadřování je čím dál pouze zoufalý blábol již předem poraženého ideologického oslíka😂🤣
@Petr Minář Tak to sis Peťo dovolil dost. Takhle psát o jmenovci na hradě. A nenahnala ho tam maminka,ale fotr. Nebo spíš oba. No vidíš. A klidně napíšeš komunistický lump na hradě. To já bych si nedovolil.
@Zdeněk Ryšavý
Asi ve svém babišvlezném blábolení jsi už ztratil příčetnost. Nebo jako správný lopata nechápeš text: kde já psal o "komunistickém lumpovi na hradě"????
Ovšem, asi jen plníš úkol: teď je akce, viz https://www.forum24.cz/ruska-dezinformacni-sit-pise-o-prezidentu-pavlovi-ze-se-chova-jako-hovado-uroven-kremlu-v-kostce
takže čeští, pro RuSSa pracující psíci musí štěkat, jak instrukce z Kremlu nařizují jim. Tak si štěkni.
Asi ve svém babišvlezném blábolení jsi už ztratil příčetnost. Nebo jako správný lopata nechápeš text: kde já psal o "komunistickém lumpovi na hradě"????
Ovšem, asi jen plníš úkol: teď je akce, viz https://www.forum24.cz/ruska-dezinformacni-sit-pise-o-prezidentu-pavlovi-ze-se-chova-jako-hovado-uroven-kremlu-v-kostce
takže čeští, pro RuSSa pracující psíci musí štěkat, jak instrukce z Kremlu nařizují jim. Tak si štěkni.
@lug70 vy jste jistě přišel na to kde jsou ty tuny zlata co Šlachta zabavil, že?
@Pepa Zahrádka
Já bych začal hledat u známých zlodějských "firem". Třeba u kriminálníka Babiše-Bureše.
Já bych začal hledat u známých zlodějských "firem". Třeba u kriminálníka Babiše-Bureše.
Pane redaktore sorry ale jste klasický dezinformátor.Nebudu nyní hodnotit Šlachtovy ambice v letošních volbách ale vrátím se k roku 2013. Akce Šlachty a Ištvána nesplnila zcela očekávání jež do ní vkládali, dejme tomu ovšem je tu velké ALE.Na druhou stranu akce prokázala,že Nagyová si osedlala českou vládu i premiéra Nečase,zneužívala své pravomoce a dopouštěla se tak tr.činnosti.Za tu byla taky odsouzena plus za daňové uniky. Nečas sám byl ťulpas který nechal svou milenku na vládě dělat co chce. To byla podle vás demokratická vláda ? Bylo tehdy veřejným tajemstvím,že Nagyová tam vládla podle svých pravidel a nikdo jí moc ani neoponoval. Poslední věc,kdyby takhle vládl někdo z dnešní opozice rozcupujete ho na cimpr campr. Ovšem že to dělala kmotrovská a zkorumpovaná ODS vše bagatelizujete.To ale není Fair !
@Richard Šebesta Mimochodem, ještě jsem zapomněl že i sám Nečas byl odsouzen za křivou výpověď ve prospěch své ženy (Nagyové-Nečasové) k jednoroční podmínce. Opravdu " demokratický " politik každým coulem !
@Richard Šebesta Když neznáš význam slova demokrat, tak ho radši nepoužívej. Působíš pak ještě hloupěji, než jak se na první pohled zdáš.
@Milos Barta Nová ty jako .Místo těch debilit napiš něco do diskuse .Chápu ale že tvůj intelekt nato nemá .Primitiv je primitiv
@Milos Barta význam tohoto slova nezná 90% populace, včetně Tebe. Jinak bys věděl, ze tato příšerná vládnoucí tlupa dělá pravý opak. Včetně generalissima na jakémsi hradě.
@Milos Barta - znalec pojmu demokracie 😂
--------------------------------------
Poslyš znalče,
slovo demokracie má od 1989 dnes a denně každý doslova plnou hu.bu!
ALE když postavím do latě kohokoli , a že to dělám! a zeptám se ho ať mi teď hned řekne co demokracie je , on začne koktat něco jako, že si může dělat co chce.
Na demokracii má názor resp.ji řeší filozofické směry různě, ale v podstatě je to tvrdé dodržování řádu a pořádku, což rozhňácané a ublížené post komunistické Česko neumí strávit!
A ten řád si stát definuje ve své ústavě.
A protože ty jsi trubka a nevíš, tak poslyš :👇
DEMOKRACIE vznikla před staletími ustanovením přítomnosti občanů na tvorbě řádu ve svém státu .Prostředkem se staly volby !
Občan dostal právo rozhodovat o tom, jakým směrem se stát bude ubírat a jaká práva bude mít on jako občan na rozdíl od otroka !!!! Tedy co bude v ústavě, jíž se musí státní úředník řídit.(Tím je fakticky i náš Fiala, Pavel a spol. )
Jaká ústava, takový stát.Jak vzdělaný je občan, takový je stát.
Prioritní v ústavě musí být zájmy vlastních !!!! občanů, kdy stát má povinnost se o s v o j e občany starat , zaručit jim klidný domov , aby mohli zakládat rodiny , zaručit práci, atd atd . a nesmí je vystavit nebezpečí a zániku své národnosti.Priotita je tedy vlastní občan a to bez výjimky! 💪💪💪
To je vše v kostce o demokracii pro trubky z Reflexu a tebe !
-----------------------
Jistěže můžeme souhlasit, že už je to dávno prázdné slovo a občan v Evropské unii si zcela nesmyslně nechal demokracii ukrást a nechá si kálet na hlavu autokracií Leyenové.
Je to tedy zánik demokracie a nástup něčeho co je mezi nihilismem , anarchií a utopií , autokracií .
Příkladem takových " demokratů" může být i Danuška ( blběna ) Nerudová, anebo naše " intelektuálka " Mirka ( duchem méně obdařená ) Němcová 💪
------
--------------------------------------
Poslyš znalče,
slovo demokracie má od 1989 dnes a denně každý doslova plnou hu.bu!
ALE když postavím do latě kohokoli , a že to dělám! a zeptám se ho ať mi teď hned řekne co demokracie je , on začne koktat něco jako, že si může dělat co chce.
Na demokracii má názor resp.ji řeší filozofické směry různě, ale v podstatě je to tvrdé dodržování řádu a pořádku, což rozhňácané a ublížené post komunistické Česko neumí strávit!
A ten řád si stát definuje ve své ústavě.
A protože ty jsi trubka a nevíš, tak poslyš :👇
DEMOKRACIE vznikla před staletími ustanovením přítomnosti občanů na tvorbě řádu ve svém státu .Prostředkem se staly volby !
Občan dostal právo rozhodovat o tom, jakým směrem se stát bude ubírat a jaká práva bude mít on jako občan na rozdíl od otroka !!!! Tedy co bude v ústavě, jíž se musí státní úředník řídit.(Tím je fakticky i náš Fiala, Pavel a spol. )
Jaká ústava, takový stát.Jak vzdělaný je občan, takový je stát.
Prioritní v ústavě musí být zájmy vlastních !!!! občanů, kdy stát má povinnost se o s v o j e občany starat , zaručit jim klidný domov , aby mohli zakládat rodiny , zaručit práci, atd atd . a nesmí je vystavit nebezpečí a zániku své národnosti.Priotita je tedy vlastní občan a to bez výjimky! 💪💪💪
To je vše v kostce o demokracii pro trubky z Reflexu a tebe !
-----------------------
Jistěže můžeme souhlasit, že už je to dávno prázdné slovo a občan v Evropské unii si zcela nesmyslně nechal demokracii ukrást a nechá si kálet na hlavu autokracií Leyenové.
Je to tedy zánik demokracie a nástup něčeho co je mezi nihilismem , anarchií a utopií , autokracií .
Příkladem takových " demokratů" může být i Danuška ( blběna ) Nerudová, anebo naše " intelektuálka " Mirka ( duchem méně obdařená ) Němcová 💪
------
@Richard Šebesta
Machu, ještě bych dodal, že Nečasova vláda padla. Bureš měl a má tolik másla na hlavě, že se veřejně chlubil tím, že něodstůpí, něch si to každý pametá. Tak to je pro srovnání
Machu, ještě bych dodal, že Nečasova vláda padla. Bureš měl a má tolik másla na hlavě, že se veřejně chlubil tím, že něodstůpí, něch si to každý pametá. Tak to je pro srovnání
@Michal Bednárek Ty debile já Bureše nevolím tak proč mi to tu cmaras ?