Divoký kačer

Zpět na článek

Očkované Češky rodí méně dětí. Jsou totiž mrtvé, protože zemřely na očkování, ukázala studie

28 komentářů

Michal Kelner
@našinec nejsi náhodou taky člen spolku Placatá země?
Gabina Rychtarova
@našinec se odstěhujte do Ruska tam vám bude fajn 😁
Jiosef Tyl
@Michal Kelner - tam je možná také, ale hlavně on je hlavně předsedou ve spolku Dutý mozek.
Mibus
@Alois Rudý Zdrávstvuj továrišč. Přesně tak. Škůdce známe. Jsou to bolševici a russáci zvláště
Gabina Rychtarova
@epr3 ruská špíno nic neobvyklého od tebe 😁
reproman
Kdybych několik stejných pitomců neznal osobně, bylo by to o něco méně zábavné.
Jiosef Tyl
Já nechápu 30% našich voličů vždyť přece musí vědět že nikdo ze Slováků neudělal ve vedení státu nic dobrého spíše naopak. To už jsou lepší pak i Brňáci.
Jiosef Tyl
@Gabina Rychtarova -- ten je zralej na severní Koreu!
Jiosef Tyl
@epr3 - bohužel.
Jiosef Tyl
Alois Rudý, našinec, epr3, souhlasí s článkem v rubrice ˇ"Divoký kačer". Víc se a o nich už říct nedá.
Mibus
@epr3 Kdo my?
Jiosef Tyl
@misazak na toto rozpoznání, stačí zdravý mozek. (aspoň trochu vzdělaný).
Pavel Nyklíček
Každopádně až se dořehtáme, musíme konstatovat, že čehůňů, jak by řekl Babiš, ubývá,
populace jen stárne a noví mladí nikde.
To co sem tam porodíme potřebuje asistenta a tak budeme doufat, že z UA jsem přijdou ti co budou dělat práci, na kterou nemáme lidi, nebo dělat nechceme.
Válka bude pokračovat a lidí z UA u nás přibývat.
Děti ze zkumavky a dopíkacích rúr, jak by řekl opět Babiš, přibývá a kvalita bidná.
Ostatně co můžeme od oplodnňovacich klinik Andreje očekávat.
Válka na UA je zdrojem bez kterého prostě nepřežijeme.
Otazka, zda dělá tělu dobře vakcína na těle i duchu, ať si každý očko posoudí sám.
Dle slov mé klientely a klientely mé manželky, prý už by se nenechaly.
Je svoboda. Každý tedy sám za sebe.
Já osobně jsem měl předpoklady covid zvládnou špatně a mě naopak pomohl s odstraněním herpes viru, což byl letitý problém, který byl definitivně odstraněn.
Na covidu mi tedy vadil jen ten jmenovaný chaot, co tomu fakt nerozuměl.
Michal Kelner
@Jiosef Tyl něco podobnýho jsem mu už v jiný diskusi psal, ale on to pochopil jako pochvalu😁
epr3
@Gabina Rychtarova Neraď, kosmonaute, my jsme tady doma.
našinec
Češky rodí dostatek dětí, ale ne v Česku a s českou národností. Kdo normální by chtěl žít v ČR pod koaliční vládou, pokud by měl jinou volbu. Nepochybuji však, že Landsman za každého režimu v ČR se přizpůsobí a najde uplatnění.
Jiosef Tyl
@Pavel Nyklíček - to mě připomnělo bájný rozhovor s s Gustavem Husákem, když byl prezidentem Československa. Reportér se ho ptal jak se mu líbí na hradě? A on odpověděl: na hradě je to super, ale pod hradem je ještě mnoho Čechůňů.
Jiosef Tyl
@Michal Kelner on má zakázáno chápat. Navíc jeho mozek to ani neumožňuje. Jemu stačí že píše to, co má zadáno. Nevím jestli z Moskvy nebo severní Koreje nebo z Íránu?
Alois Rudý
@Mibus ...kdo je to ferdo ti "známe" ? ... že by potomci ofčí babičky a stepních ukrajinců ?😂🤣
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
Pár centimetrů od soulože k zábavnímu parku...🤣
Alois Rudý
Plně s autorem článku souhlasím, snad jedině doplnit, že očkování organizovalo vedení EU v Bruselu, které má podporovatele i v Česku . Takže škůdci v Česku jsou známi, a jak již říkal Jan Žižka: " Hnát ty huby ulhané, hnát ta břucha nenažraná, hnát ty hnáty křivé, hnát je ze země až se jim bude za patama prášit". A já jenom doplním, že hnát je by bylo nejlepší na Ukrajinu, která je jejich druhým domovem. A není na co čekat.😉
našinec
@Gabina Rychtarova Soudružko, co jste přesně svým příspěvkem chtěla sdělit? Že Češky utíkají do Ruska? To si opravdu myslíte? Nechlastejte. A mimochodem, váš slovosled poznávám.
epr3
@Gabina Rychtarova Od tebe taky ne, kosmonaute.😂
epr3
Jo, jo, je to strašná sranda.....
http­s://pr­otiprou­d.in­fo/smr­tici-vakciny-vlaknite-bile-srazeniny-uz-lekari-vytahuji-i-z-tel-zijicich-obeti-covidovych-experimentu-sokujici-nalezy-pohybujicich-gumicek-z-drenazni-trubice-desive-utvary-se-u-ockov/
Vladimír Veselý
Jo, a takhle si tu žijeme.
Jiosef Tyl
@Alois Rudý to jsou všichni ti, kteří mají opačné názory než ty.
Jiosef Tyl
Češky rodí konečníkem, pardon nepřesná zpráva, opravuji: pár centimetrů vedle.
misazak
A našinec taky, tak kde je rozdíl, našinče?