Divoký kačer
Očkované Češky rodí méně dětí. Jsou totiž mrtvé, protože zemřely na očkování, ukázala studie
28 komentářů
Vladimír Veselý
0
Jo, a takhle si tu žijeme.
Já nechápu 30% našich voličů vždyť přece musí vědět že nikdo ze Slováků neudělal ve vedení státu nic dobrého spíše naopak. To už jsou lepší pak i Brňáci. 

Každopádně až se dořehtáme, musíme konstatovat, že čehůňů, jak by řekl Babiš, ubývá,
populace jen stárne a noví mladí nikde.
To co sem tam porodíme potřebuje asistenta a tak budeme doufat, že z UA jsem přijdou ti co budou dělat práci, na kterou nemáme lidi, nebo dělat nechceme.
Válka bude pokračovat a lidí z UA u nás přibývat.
Děti ze zkumavky a dopíkacích rúr, jak by řekl opět Babiš, přibývá a kvalita bidná.
Ostatně co můžeme od oplodnňovacich klinik Andreje očekávat.
Válka na UA je zdrojem bez kterého prostě nepřežijeme.
Otazka, zda dělá tělu dobře vakcína na těle i duchu, ať si každý očko posoudí sám.
Dle slov mé klientely a klientely mé manželky, prý už by se nenechaly.
Je svoboda. Každý tedy sám za sebe.
Já osobně jsem měl předpoklady covid zvládnou špatně a mě naopak pomohl s odstraněním herpes viru, což byl letitý problém, který byl definitivně odstraněn.
Na covidu mi tedy vadil jen ten jmenovaný chaot, co tomu fakt nerozuměl.
populace jen stárne a noví mladí nikde.
To co sem tam porodíme potřebuje asistenta a tak budeme doufat, že z UA jsem přijdou ti co budou dělat práci, na kterou nemáme lidi, nebo dělat nechceme.
Válka bude pokračovat a lidí z UA u nás přibývat.
Děti ze zkumavky a dopíkacích rúr, jak by řekl opět Babiš, přibývá a kvalita bidná.
Ostatně co můžeme od oplodnňovacich klinik Andreje očekávat.
Válka na UA je zdrojem bez kterého prostě nepřežijeme.
Otazka, zda dělá tělu dobře vakcína na těle i duchu, ať si každý očko posoudí sám.
Dle slov mé klientely a klientely mé manželky, prý už by se nenechaly.
Je svoboda. Každý tedy sám za sebe.
Já osobně jsem měl předpoklady covid zvládnou špatně a mě naopak pomohl s odstraněním herpes viru, což byl letitý problém, který byl definitivně odstraněn.
Na covidu mi tedy vadil jen ten jmenovaný chaot, co tomu fakt nerozuměl.
Češky rodí konečníkem, pardon nepřesná zpráva, opravuji: pár centimetrů vedle.
Alois Rudý, našinec, epr3, souhlasí s článkem v rubrice ˇ"Divoký kačer". Víc se a o nich už říct nedá.
Plně s autorem článku souhlasím, snad jedině doplnit, že očkování organizovalo vedení EU v Bruselu, které má podporovatele i v Česku . Takže škůdci v Česku jsou známi, a jak již říkal Jan Žižka: " Hnát ty huby ulhané, hnát ta břucha nenažraná, hnát ty hnáty křivé, hnát je ze země až se jim bude za patama prášit". A já jenom doplním, že hnát je by bylo nejlepší na Ukrajinu, která je jejich druhým domovem. A není na co čekat.😉
A našinec taky, tak kde je rozdíl, našinče?
Češky rodí dostatek dětí, ale ne v Česku a s českou národností. Kdo normální by chtěl žít v ČR pod koaliční vládou, pokud by měl jinou volbu. Nepochybuji však, že Landsman za každého režimu v ČR se přizpůsobí a najde uplatnění.
Gabina Rychtarova
@našinec se odstěhujte do Ruska tam vám bude fajn 😁
@Gabina Rychtarova Neraď, kosmonaute, my jsme tady doma.
@Gabina Rychtarova Soudružko, co jste přesně svým příspěvkem chtěla sdělit? Že Češky utíkají do Ruska? To si opravdu myslíte? Nechlastejte. A mimochodem, váš slovosled poznávám.
@našinec nejsi náhodou taky člen spolku Placatá země?
@Michal Kelner - tam je možná také, ale hlavně on je hlavně předsedou ve spolku Dutý mozek.
Jo, jo, je to strašná sranda.....
https://protiproud.info/smrtici-vakciny-vlaknite-bile-srazeniny-uz-lekari-vytahuji-i-z-tel-zijicich-obeti-covidovych-experimentu-sokujici-nalezy-pohybujicich-gumicek-z-drenazni-trubice-desive-utvary-se-u-ockov/
https://protiproud.info/smrtici-vakciny-vlaknite-bile-srazeniny-uz-lekari-vytahuji-i-z-tel-zijicich-obeti-covidovych-experimentu-sokujici-nalezy-pohybujicich-gumicek-z-drenazni-trubice-desive-utvary-se-u-ockov/