Zprávy

Zpět na článek

Policie odhalila pokus o zapálení synagogy v Brně. Mladé lidi fascinovalo násilí a radikalizovali se na internetu

22 komentářů

Uživatel_5577504
Jestli se kolem toho motá politruk Koudelka, tak ti dva byli Myškin a Čepiga. Nebo Babiš s Putinem 🤣
našinec
Zajímavé, že všechna provládní média v jeden a ten samý okamžik vydala zprávu o události rok a půl staré. Evidentně překrytí jiné události.
reproman
@našinec Idnes je provládní medium? Vzpamatujou se, našinec! Maj dost.
našinec
@reproman Předpokládám, že narážíš na můj příspěvek dole. Ještě jednou si ho řádně přečti a snad to pochopíš. Ale, protože jsi ztracený případ, tak vysvětlím - je to odkaz na datum události a jejím referování před rokem a půl.
reproman
@našinec Predpokládáš špatně. Reaguju na tvoje "provládní média". Stejná zpráva byla totiž právě dnes na iDnesu v 9:41. Vašnosto.
A kdybys uměl číst, tak přímo v článku je hned zkraje uvedeno, že k pokusu o žhářství došlo vloni v lednu.
našinec
@reproman A uvědomuješ si, že mi dáváš za pravdu? Našinec Forever! 👍
Pepan5
@reproman a komu fandí? Babiš už dávno iDnes nevlastní.
našinec
Z kolikátého roku je článek? Myslím, že již jsem jej kdysi četl. Tento recyclovaný článek již neodpovídá skutečnosti. Hnutí Haját Tahrír aš-Šám dnes vládne v Sýrii a Západ jej uznává. Nazývat jej jako teroristické hnutí již znamená jít proti Západu, včetně USA.
Zatímco původní článek je z roku 201*, tak ta naroubovaná událost se Synagogou se stala v lednu 2024. http­s://ww­w.id­nes.cz­/brno/­zpra­vy/za­pale­na-lahev-synagoga-brno-vysetrovani-policie-sved­ci.A2­40227_­102108­_brno-zpravy_azu
Richard Šebesta
No a už je to tady. Začíná to pálením synagog a pak vraždami a atentáty. Ve Francii tamní občané židovského původu odchází z Francie. Proč ? Necítí se doma bezpečně ! To je krásná vizitka západního způsobu života,že ? Macron místo aby to řešil, řeší jiné věci třeba válku na Ukrajině kde chtěl poslat i své vojáky.
Je to jako když mne bolí zub ale já se budu soustředit na palec u ruky který mi trochu brní.Už dochází u nás k takovým věcem a to tady zatím a to zdůrazňuji nemáme muslimské gangy. Až tady totiž budou to už bude pozdě. No a pokud tady budou je to vina všech,kteří volí Fialův vládní a válečný kabinet, který toto nebezpečí podceňuje přesto že musí vidět co se děje skoro denně v Německu,Francii a dalších zemích chalifátu WEST EUROPA.
našinec
@Richard Šebesta V pohodě. Až při výdeji potravinové pomoci v Gaze nebudou židovští šílenci střílet do Palestinců, tak takovéto jednání třeba odsoudím.
Richard Šebesta
@našinec Já to vidím jinak. Viníky jsou Arabové(muslimové). Kdo spunktoval 7.říjen 2023 ? No a že se s muslimskýma kobylkama nejde domluvit dokazuje nejen gaza a vše okolo ale i to co dělají v chalifátu WEST EUROPA. Mimochodem tobě nevadí že v Německu dělají atentáty ale v podstatě vraždí v celé západní Evropě ? Židé ve Francii nikoho nelikvidují a nedělají atentáty,to dělají jen nebo převážně muslimské kobylky, kterých stále přibývá a celá EU to neřeší.
našinec
@Richard Šebesta Íránci jsou Indoevropané jako my. Druhá největší diaspora židů v regionu po Izraeli je v Íránu a to již několik tisíc let. 7. říjen 2023 byl důsledek, nikoliv příčina a oproti tomu, co Palestinci zažívali před a po tomto datumu, tak to nebylo nic.
Nechceš muslimy v Evropě? No tak je musíme nechat žít na jejich území a ne je tam zabíjet a likvidovat jim majetky. Nejhorší nepřítel je ten, který nemá co ztratit.
Pepan5
@našinec na internetu je video jak ručníkáři s kalachama mlátí lidi, kteří si přišli k kamionům pro příděl, rozřezávají pytle a rýži nebo co to bylo sypou do prachu na silnici.
Pavel Nyklíček
Ten babiš si nedá pokoj 🤣.
Asi ztratil jezulátke z kapsé a svítil si v kostele sirkama...
Petr Minář
Ani není třeba dovážet imigrantský zločinný šmejd, se kterým hlupáky straší Okamůra, máme podobný šmejd z vlastních řad.
Richard Šebesta
@Petr Minář Okamura varuje před tím migračním smradem který zachvátil chalifát WEST EUROPA. Švédové pochopili,že migraci nezvládli, a dělají nová opatření na zpřísnění migrace. Němci to taky začínají pomalu chápat a paradoxně i politici dnešních vládních stran používají občas slovník od AFD. Nicméně mamlas Merz vidí stále pro Německo větší nebezpečí v Rusku než v muslimské migraci. Jen tak mimochodem v Deutschlandu je zhruba 13 miliónů cizinců z toho většina muslimů. Okamura velmi trefně varuje předtím abychom jednou nedopadli jako západ Evropy, kde je plno No gou zón a kam ani policie raději nechodí. To chceš i u nás ? O kriminalitě těch gangů a vraždách nemusím mluvit to je samozřejmost,která s tím jde ruku v ruce. To má být ta západní demokracie co má být pro nás vzorem ? Tak s takovou táhni k čertu !
Petr Minář
@Richard Šebesta
Místo blábolu o trivialitách, které ví KAŽDÝ i bez imigranta Okamůry a jeho poskoka Šebesty, raděj piš o tom, co udělat s ČESKOU zločinnou pakáží, která je stejná jako ti hypotetičtí "imigranti". Čekám.
Milos Barta
@Richard Šebesta Tak z lidí jako jsi ty, mám mrazení. Doufám, že taková zvěř tu nikdy nebude u moci.
Richard Šebesta
@Milos Barta Za tu nadávku by tě měli vyhodit s diskuse,primitive. Víc s tebou nemá cenu vest diskusi o ničem.
Petr Minář
@Richard Šebesta
Pořád čekám. Nech si své sprostoty vůči jiným diskutujícím, vyhazování z diskuze (tady naštěstí není spolek Svatopluk) a odpověz jasně, co s Čechy, které podle jejich jednání a chování nerozeznáš od těch imigrantů, co jsou jediné téma fašisty Okamůry. Také je vyvezeme do Afghanistánu? Probíráte to s komunistickým zločincem Skálou a s ruským agentem Drulákem ve Svatopluku? Napiš něco o tom!