Rozhovory
Vlastislav Bříza: Rusové mají více než 5 a půl tisíce hlavic. Jejich jaderné schopnosti nesmíme podceňovat
13 komentářů
Alois Rudý
2
@Asatin ..klid ferdo,nebo ti primář zase zakáže na týden internet a bude každý den dvakrát studená sprcha jako minule, jak jsi tady omlouval svoji týdenní neúčast v diskuzi.😉
Přejít do diskuze
Počítal někdo důvěryhodný ony ruské jaderné hlavice nebo jen opakujete dogmata Kremlu?
@Alois Rudý debile Pro zacatek rusacku vymazem tebe.Vypadni do toho vysneneho ruskeho sveta.
tak russacko jako teroristicky a agresorsky rezim c1 ve svete by bez jadernych zbrani neznamenalo vubec nic..jejich vyhrozovani apokalypsou je na urovni 10leteho ditete..ale putler a medvedev uz nic jineho asi nemaji a anii neumi..jsou to sraci a mel idavno brucet
Nejbližší je nám Rusko. Problém může být v tom, že může chtít "atomovku" jenom vyzkoušet. A aby se "demokratický" svět moc nevzpíral, může si pro vyzkoušení vybrat nějakou malou a bezvýznamnou zemi v Evropě a vymazat ji. A koho to bude ve skutečnosti zajímat, že.😎
@PEtr Tobes takovou slátaninu nemůže vyprodukovat zdravý mozek. To je příkaz ze sekretariátu ODS?
@Alois Rudý Neuvěřitelné, jak může příjmení nabourat psychiku údajného Homo Sapiens. Nebo jste si ho nechal změnit z důvodu šílené lásky k oné barvě, zlaté hvězdě srpu a kladivu?
@Pavel Nyklíček jakmile bude mít Írán jaderné zbraně tak je okamžitě použije. To berte jako 100 % fakt.
Lidstvo se evidentně trápí.
Všichni jsou naštvaní, teda kromě mě (klidně se ke mě připojte 🤣) a tak použití raketek ukončí spoustu trápení za dvě hoďky.
V praxi však víme, že největší strach z jaderného konfliktu mají právě jejich majitelé a tak tu holt budem kafrat a stěžovat si dál než nás rozloží demence.
Demence je mnohem nebezpečnější než jaderná prskavka.
Jde pomalu, ale jistě. Výhodou je, že nebolí.
Všichni jsou naštvaní, teda kromě mě (klidně se ke mě připojte 🤣) a tak použití raketek ukončí spoustu trápení za dvě hoďky.
V praxi však víme, že největší strach z jaderného konfliktu mají právě jejich majitelé a tak tu holt budem kafrat a stěžovat si dál než nás rozloží demence.
Demence je mnohem nebezpečnější než jaderná prskavka.
Jde pomalu, ale jistě. Výhodou je, že nebolí.