Rozhovory
Vlastislav Bříza: Rusové mají více než 5 a půl tisíce hlavic. Jejich jaderné schopnosti nesmíme podceňovat
13 komentářů
Alois Rudý
1
Pisálku, kdo je to ti "nesmíme" ? 😎
Proč vlastně vyvíjí Írán jaderné zbraně, když v Rusku leží ladem a rezivějí?
Počítal někdo důvěryhodný ony ruské jaderné hlavice nebo jen opakujete dogmata Kremlu?
tak russacko jako teroristicky a agresorsky rezim c1 ve svete by bez jadernych zbrani neznamenalo vubec nic..jejich vyhrozovani apokalypsou je na urovni 10leteho ditete..ale putler a medvedev uz nic jineho asi nemaji a anii neumi..jsou to sraci a mel idavno brucet
@PEtr Tobes ...od tebe potomka ofčí babičky a stepního ukrajince to sedí😂🤣
@Alois Rudý debile Pro zacatek rusacku vymazem tebe.Vypadni do toho vysneneho ruskeho sveta.
Lidstvo se evidentně trápí.
Všichni jsou naštvaní, teda kromě mě (klidně se ke mě připojte 🤣) a tak použití raketek ukončí spoustu trápení za dvě hoďky.
V praxi však víme, že největší strach z jaderného konfliktu mají právě jejich majitelé a tak tu holt budem kafrat a stěžovat si dál než nás rozloží demence.
Demence je mnohem nebezpečnější než jaderná prskavka.
Jde pomalu, ale jistě. Výhodou je, že nebolí.
Všichni jsou naštvaní, teda kromě mě (klidně se ke mě připojte 🤣) a tak použití raketek ukončí spoustu trápení za dvě hoďky.
V praxi však víme, že největší strach z jaderného konfliktu mají právě jejich majitelé a tak tu holt budem kafrat a stěžovat si dál než nás rozloží demence.
Demence je mnohem nebezpečnější než jaderná prskavka.
Jde pomalu, ale jistě. Výhodou je, že nebolí.
Nejbližší je nám Rusko. Problém může být v tom, že může chtít "atomovku" jenom vyzkoušet. A aby se "demokratický" svět moc nevzpíral, může si pro vyzkoušení vybrat nějakou malou a bezvýznamnou zemi v Evropě a vymazat ji. A koho to bude ve skutečnosti zajímat, že.😎