Komentáře
Vladimír Mertlík: Babiš se utrhl ze řetězu, ale krvelačné proruské „vlastence“ neuhlídá ani nezkrotí
55 komentářů
Jestli jsem dobře pochopil tak Mertlik varuje Babiše, aby s nespojoval s proruskymi stranami, že je neuhlídá.
Dobře zachytil principy a touhy ruského imperialismu v kontextu historie, které se promítají do názorů jejich českých pomahačů. To co jsem zatim našel v diskuzi je úplně mimo téma článku.
Nechápu kde se v nás bere ta touha hlavně co nejvic vsechny urazit.
Dobře zachytil principy a touhy ruského imperialismu v kontextu historie, které se promítají do názorů jejich českých pomahačů. To co jsem zatim našel v diskuzi je úplně mimo téma článku.
Nechápu kde se v nás bere ta touha hlavně co nejvic vsechny urazit.
kdysi jsem si reflex kupoval. na stánku. už dávno k tomu není důvodu. trochu vidím paralelu s ODS, stejný název... stačí vám to?
"Ukrajinci zmasakrovali tolik zidu a polaku jako nikdo jiny krom nemeckych nacistu.
Film "Volyn" o vrazdicich ukrajinskych monstrech není prvoplánově protiukrajinský. "
Film "Volyn" o vrazdicich ukrajinskych monstrech není prvoplánově protiukrajinský. "
Film Volyn pojednává o etnických čistkách na národnostně smíšené Volyni v letech 1943 až 1944, jichž se dopouštěli ukrajinští nacionalisté na polských sousedech, a je to nepochybně nejdrastičtější krvák, jaký naši severní sousedé natočili. Jenže záhy se pod údery seker začnou kutálet polské hlavy Již na počátku děje zaznívají hlasy Ukrajinců stěžujících si na zavírání pravoslavných chrámů Ljachy, jak Ukrajinci posměšně nazývají Poláky. Je to předzvěst budoucích hrůz. V červnu 1941 vystřídali němečtí, jež ukrajinsky starosta vítá stejně patolízalsky jako jejich sovětské předchůdce. Třídní teror praktikovaný NKVD nahradí vyvražďování Židů. Pravá apokalypsa přichází kdy stoupenci Organizace ukrajinských nacionalistů (OUN) a Stepana Bandery pod vlivem řeckokatolických kněží žehnajících jejich sekerám, kosám, vidlím a nožům rozpoutají peklo na zemi.
Ukrajinci zmasakrovali tolik zidu a polaku jako nikdo jiny krom nemeckych nacistu.
Film "Volyn" o vrazdicich ukrajinskych monstrech není prvoplánově protiukrajinský.
Vždyť hlavní hrdinka Zosia, ztělesněná Michalinou Łabaczovou, nominovanou za výkon v tomto snímku na Polskou filmovou cenu Orel jako nejlepší herečka a objev roku, je mladá Polka milující Ukrajince.
Pro atmosféru, jaká na Volyni vládla po běsnění ukrajinských nacionalistů, je příznačné, že Zosia, prchající před vraždícími ukrajinskými monstry se svým dítětem, se raději vmísí mezi německé vojáky a tak sobě i potomkovi zachrání holý život.
Ukrajinci namítají, že ve filmu neexistuje kladná postava jejich národnosti. Není to stoprocentně pravda.
Scény znásilňování, mučení a vraždění Poláků jsou natolik naturalistické, že by to mohlo způsobit trvalou újmu. slabší nátury, těhotné ženy, a zvláště osoby nervově labilní musíme před jejím zhlédnutím co nejdůrazněji varovat.
Polsko 2016; Délka: 150 minut; Režie a scénář: Wojciech Smarzowski.Ukrajina podal na Polsko stiznost.
Ukrajinci zmasakrovali tolik zidu a polaku jako nikdo jiny krom nemeckych nacistu.
Film "Volyn" o vrazdicich ukrajinskych monstrech není prvoplánově protiukrajinský.
Vždyť hlavní hrdinka Zosia, ztělesněná Michalinou Łabaczovou, nominovanou za výkon v tomto snímku na Polskou filmovou cenu Orel jako nejlepší herečka a objev roku, je mladá Polka milující Ukrajince.
Pro atmosféru, jaká na Volyni vládla po běsnění ukrajinských nacionalistů, je příznačné, že Zosia, prchající před vraždícími ukrajinskými monstry se svým dítětem, se raději vmísí mezi německé vojáky a tak sobě i potomkovi zachrání holý život.
Ukrajinci namítají, že ve filmu neexistuje kladná postava jejich národnosti. Není to stoprocentně pravda.
Scény znásilňování, mučení a vraždění Poláků jsou natolik naturalistické, že by to mohlo způsobit trvalou újmu. slabší nátury, těhotné ženy, a zvláště osoby nervově labilní musíme před jejím zhlédnutím co nejdůrazněji varovat.
Polsko 2016; Délka: 150 minut; Režie a scénář: Wojciech Smarzowski.Ukrajina podal na Polsko stiznost.
Podle jednoho indiánského příběhu je v každém člověku kus zlého a hodného vlka, kteří se v člověku perou. A zvítězí prý ten, kterého z vlků bude dotyčný více v sobě krmit.
Bohužel čím dál víc lidi si myslí, že když budou krmit toho zlého, že se jim bude lépe žít. Proto to tu vypadá jako v aréně.
Výsledek: nejprve nechají sežrat toho hodného vlka v sobě a pak se požerou vzájemně s ostatnimi.
Bohužel čím dál víc lidi si myslí, že když budou krmit toho zlého, že se jim bude lépe žít. Proto to tu vypadá jako v aréně.
Výsledek: nejprve nechají sežrat toho hodného vlka v sobě a pak se požerou vzájemně s ostatnimi.
Mertliku kdy budeš objektivní, evidentně ti mafiánská ODS nevadí. Meleš samé Fialenkove hodnoty a jsi stejný póvl jak oni👎
Opravdu tolik diskutujích stále ignoruje Liliputinova slova, co chce? Jen kvůli volbám indukovaná iluze. Pokud za cca pět let bude Ukrajina ještě celá, může to vzít přes Slovenskostán - aby to nedopadlo podobně jak s Francií ve druhé světové..
Je nyní přímo ohrožující, že si ti jejich voliči nechtějí připustit strach. Už vidím jak Konečníková, Filcko, Orgán a Ježibabiš čumí jak puk. Ďábel nejvíce pohrdá svými sluhy...
Je nyní přímo ohrožující, že si ti jejich voliči nechtějí připustit strach. Už vidím jak Konečníková, Filcko, Orgán a Ježibabiš čumí jak puk. Ďábel nejvíce pohrdá svými sluhy...
Reflex jsem přestal číst, protože v poslední době se u jeho redaktorů projevuje snaha,zachránit pro Fialovu vládu, i co se nedá a pomluvit ANO a nezapomínají na Babiše.
Už se těším na jejich články po prohraných volbách, kdy si jejich nářky s radostí přečtu!
Už se těším na jejich články po prohraných volbách, kdy si jejich nářky s radostí přečtu!
Jistě, Mertlík. Začátkem října rozhodneme. Budeme hnát tu fialovou verbež svinským krokem nejen z vlády a sněmovny, ale k trestní odpovědnosti za vše, co spáchali. A líbit se to vlastizrádcům nebude!!!
Mertlík, kdybys chodil do školy, věděl bys, že první ruský státní útvar byla Kyjevská Rus. A založili ji Vikingové.
Takže jaký je hlavní rozdíl mezi Rusem a Ukrajincem? Rus byl za války zavřený v německém koncentráku a Ukrajinec byl jeho dozorce. Asi tak!
Takže jaký je hlavní rozdíl mezi Rusem a Ukrajincem? Rus byl za války zavřený v německém koncentráku a Ukrajinec byl jeho dozorce. Asi tak!
@Uživatel_5577504 Mertlik je o 2 roky mladsi nez ja a nejprve se vyucil brusicem kovu a v r. 71 zacal v Armadnim umeleckem souboru .
No a ja jsem zacal v r. 1966 coby chirurg na Bulovce.
Nicmene nemyslim, ze by se brusici kovu meli v CSR v 60 letech hure nez chirurgove.
Kyjevska Rus byla "odjakziv"spolu s Bilou Rusi a Velkou Rusi soucasti Carskeho Ruska.
Z Kijevske Rusi jsem za meho mladi po valce obdivoval ruske bohatyry z Kijeva :Ilju Muromce, Alesu Popovice , Dobrynu Nikitice a Curilu Plenkovice a knizky o techto ruskch Bohatyrech z Ukrjiny jsem si kupoval v Ruske Knize na Vaclavaku a jejich jmena i sTories si pamatuji jeste v 82 letech stejne perfektne i coby neobcan Ceska jako vzory a koncovky slovesnych trid v cestine!Absolutne perfektne!
No a ja jsem zacal v r. 1966 coby chirurg na Bulovce.
Nicmene nemyslim, ze by se brusici kovu meli v CSR v 60 letech hure nez chirurgove.
Kyjevska Rus byla "odjakziv"spolu s Bilou Rusi a Velkou Rusi soucasti Carskeho Ruska.
Z Kijevske Rusi jsem za meho mladi po valce obdivoval ruske bohatyry z Kijeva :Ilju Muromce, Alesu Popovice , Dobrynu Nikitice a Curilu Plenkovice a knizky o techto ruskch Bohatyrech z Ukrjiny jsem si kupoval v Ruske Knize na Vaclavaku a jejich jmena i sTories si pamatuji jeste v 82 letech stejne perfektne i coby neobcan Ceska jako vzory a koncovky slovesnych trid v cestine!Absolutne perfektne!
Mertliku co článek to perla, meleš samá lejna, napište něco seriózního, to je je nad vaše síly
Tentokrát s Mertlikem souhlasím a je to poprvé po přečtení jeho urážlivých srágor...
Ano ..stanu se voličem ANO ..😂😂😃😃😃😛A mí přátelé také poprvé budou volit ANO ...
A máš to ....Amatére
Ano ..stanu se voličem ANO ..😂😂😃😃😃😛A mí přátelé také poprvé budou volit ANO ...
A máš to ....Amatére
SPOLU už zbývají prázdniny a potom jeden měsíc a pápá. Mertlik už pritvrzuje o lidech co nemají ten správný politicky názor. Takhle nějak se dříve psalo v Rudem právu také, kdo šel proti proudu.
Doufám, že po volbách už zde "Mertlíkové" a podobní jednostranní ideologičtí svazáci nebudou a REFLEX se opět stane nositelem objektivních a důvěry hodných zpráv.😎
@Alois Rudý postav si betonovou čekárnu, ať ti neshnije blbečku rudej, Pinochet na vás platil jedinej..
Pane Mertlik to je presne.Dezolacke mozecky se hodi jako hnojivo pod repku.
Tohle není diskuze, tohle je hon na Mertlíka!
Primitivové, kteří nejsou, podle obsahu jejich komentářů, schopni pochopit psaný text, jsou nevzdělaní a evidentně s IQ menším než malým zde dávají průchod svým animálním pudům. S takovými se diskutovat nedá, ty lze jen pojmenovat ... ovšem, to by mne cenzoři zaťali, kdybych pojmenoval!
Primitivové, kteří nejsou, podle obsahu jejich komentářů, schopni pochopit psaný text, jsou nevzdělaní a evidentně s IQ menším než malým zde dávají průchod svým animálním pudům. S takovými se diskutovat nedá, ty lze jen pojmenovat ... ovšem, to by mne cenzoři zaťali, kdybych pojmenoval!
@Jiří Kokaisl
Přesně tak. Jen si pořád říkám, proč tolik proruských primitivů čte média jako Reflex, Novinky, Forum24 a podobné, když se podle nich v nich publikují pouze lži, následně se z toho o ně pak přetahuje infarkt s mrtvicí a mají potřebu na diskusích vyměšovat své duševní exkrementy, aby se jim udělalo lépe?
Proč si neudělají pohodlí, neuvaří si turka, neotevřou si Braník v ekonomickém plastovém balení a nepřečtou si Aeronet a Sputnik a nenechají se pohladit po duši zprávami, které touží číst?
Přesně tak. Jen si pořád říkám, proč tolik proruských primitivů čte média jako Reflex, Novinky, Forum24 a podobné, když se podle nich v nich publikují pouze lži, následně se z toho o ně pak přetahuje infarkt s mrtvicí a mají potřebu na diskusích vyměšovat své duševní exkrementy, aby se jim udělalo lépe?
Proč si neudělají pohodlí, neuvaří si turka, neotevřou si Braník v ekonomickém plastovém balení a nepřečtou si Aeronet a Sputnik a nenechají se pohladit po duši zprávami, které touží číst?
Pan Mertlík opět trefil hřebíček na hlavičku, jak je patrné i z hysterických reakcí dezolátů pod článkem.
@Marek Schmidt Tak mi napiš jedinou pravdivou věc z toho článku. Pominu-li že mně z neznámých důvodů do toho zakomponoval Babiše, tak uvedl naprosto nepřesná historická a geopolitická fakta. Zřejmě to psal pod vlivem návykových látek. A pokud s tím souhlasíš, tak se buď v problematice neorientuješ a nebo jsi jen politický hlupák, co odkývá svému soukmenovci cokoliv.
Mertlíku, nechceš jít psát ty žumpoidní sra.ky do Fora24? Šafr by byl určitě rád, nechal by tě psát co by tvoje srdce ráčilo a sám by o to víc chlastal.
Tak, jako čeština má problém rozlišit germánský a německý, tak má problém rozlišit Rus a Rusko. Například dnešní Ukrajina byla nejdříve nazývaná Kyjevská Rus a od doby Polsko-Litevské nadvlády se nazývala Malorusko. Název Malorusko byl platný do roku 1917.
Ty slinty jsem nedočetl. Buď je Mertlík historický blb a nebo úmyslně překrucuje fakta. Japonsko sice v roce 1905 porazilo carské Rusko, ale dostalo nakládačku od bolševiků v Mandžusku. To byl důvod, proč se obávalo zaútočit na SSSR. A kdo se vyznamenal jako velitel v Mandžusku?! - Georgij Konstantinovič Žukov. Rozhodl skvěle vedený tankový útok.
Pan autor používá zvlástní slovník k obhajobě demokracie: "ruští švabové, bezzubí, nebo nevzdělaní primitivové. . ."
Obvzlášť "náckokomouš" je výraz hodný autora a pro nás ostatní je štěstím, že
autor nemá možnost rozhodovat o existenci jeho "neoblíbenců"! 😴
Obvzlášť "náckokomouš" je výraz hodný autora a pro nás ostatní je štěstím, že
autor nemá možnost rozhodovat o existenci jeho "neoblíbenců"! 😴
Dezoláti si myslí, že je naší POVINNOSTÍ je respektovat. Ne, není. Hodlám respektovat výsledky voleb, ale nehodlám respektovat tu sobeckou proruskou tupou lůzu... Estébák a další šmejdi se hodlají na zádech této lůzy dostat zase k moci, aby mohli loupit a krást. Kdo to nevidí, je mamlas...
@Uživatel_5734171 .... Dezoláty nerespektující výsledek demokratických voleb je nutné považovat za škůdce demokracie a takto s nimi nakládat. A žádná omluva nebo pardon, prostě demokracii si rozvracet nenecháme.😐
@Uživatel_5734171 Opravdu jsi hlupák nebo záměrně lžeš ! Jistě Bureš je grázl na tom se shodnem,lže krade a nedrží slovo. Ovšem ODS v čem je lepší ? ODS a soc.dem. dvě strany které tady od roku 1992 držely moc. Co po nich zbylo ? Korupce,nesplněné sliby,vraždy,tunely, rozkrádání,faleš a zloba. Jedni vyčítají druhým. Zeman byl grázl,to jistě byl,Klaus byl grázl to jistě byl. Ovšem jejich nástupci ? Gross,Topolánek,Nečas,Paroubek,Sobotka,Fiala. Co to má být ? Vždyť tyhle figury slušně řečeno,to je katastrofa jedna horší než druhá.ODS a soc.dem si naprosto nemají co vyčítat stejně špatné,stejně zkorumpované ! Prostě hnus. Jeden rozdíl mezi nimi je. Soc.dem. už naštestí není ve sněmovně ODS bohužel je a proto má více hnoje na sobě kauza Dozimetr, a bitcoiny ! Aby mně nějaký hlupák neopravoval,že Dozimetr nepatří ODS. Patří,ODS je se starosty ve vládě takže nese plnou odpovědnost jako nejsilněšjší strana,která má premiéra. Je třeba vyčistit augiášův chlév od začátku a starý smrad a hnůj poslat tam kam patří na hnojiště dějin ! Což znamená volit něco nového nezkaženého. Jo a ohánět se dnes ruským problémem je debilita,žádný není EU tedy i my jako jeho šoučást má jiné problémy,GREENDEAL nebo MIGRACI
@Richard Šebesta
doteď jsem ti nenadával, po tomhle to budu muset přehodnotit. Skutečně netuším, proč bych si měl nechat nadávat do hlupáků či lhářů, tím spíš, že jsem jen napsal SVŮJ názor, který z podstaty věci nemůže býti lží...
doteď jsem ti nenadával, po tomhle to budu muset přehodnotit. Skutečně netuším, proč bych si měl nechat nadávat do hlupáků či lhářů, tím spíš, že jsem jen napsal SVŮJ názor, který z podstaty věci nemůže býti lží...
Frank51482
Mertlíkovi dávno haraší v kotrbě.
Ten Mertlík píše jako fašista, když si dovolí nazvat své spoluobčany jiného názoru krvelačnými proruskými vlastenci. Čím pak je on sám?
Pravdou je, jak novinářský nádeník Mertlík naznačuje, že území ukrajiny bylo nedílnou součástí SSSR. Za nástupce SSSR se ve světě považuje Rusko. Takže z tohoto pohledu území ukrajiny nepochybně patří Rusku. Že to Ukrajinci nerespektují a brání tomu je jiná věc.😎
@Alois Rudý
To je výborná úvaha. Kdyby nástupcem Československa byla Praha, tak by Brno bylo čtvrtí Prahy!
Současně také, podle úvahy pana Rudého, je po rozpadu Rakousko-Uherska nástupickým státem Rakousko, tudíž dodnes je hlavním městem Čech Vídeň, Česko patří Rakousku, a jen ti hloupí Češi tomu brání.
To je výborná úvaha. Kdyby nástupcem Československa byla Praha, tak by Brno bylo čtvrtí Prahy!
Současně také, podle úvahy pana Rudého, je po rozpadu Rakousko-Uherska nástupickým státem Rakousko, tudíž dodnes je hlavním městem Čech Vídeň, Česko patří Rakousku, a jen ti hloupí Češi tomu brání.
Je-li tu někdo krvelačný, nenávistný a válkychtivý, je to vládní mafie a její příznivci! Dávat pět procent na zbrojení není na válku obrannou, na tu bohatě stačí procenta dvě. Je to na válku útočnou! Germán už se zase chystá na Rusa, náckovské geny holt nevyčůráte a má je jak Uršula, tak Mertz a další pohlaváři EU. Blb Nutella a spol., kteří vsadili na jedinou kartu - chcíplou ukrajinskou kobylu, se i přes současný debakl Ukáček vyzbrojovaných celým západem, chtějí evidentně stát účastníky třetí světové. Nechť jsou ale tak laskaví a bez nás!
Proto je nutné tuto zločineckou, zkorumpovanou, vlastizrádnou a mafiánskou vládu shodit jakýmkoliv způsobem, pokusí-li se nerespektovat výsledky voleb.
Máme Ústavou zajištěné právo bojovat proti každému, kdo by chtěl znásilnit demokratické principy!
Takže si, Mertlíku, nabouchejte ty vaše lži do uší. Lidi po celé EU se probouzejí a vidí dobře, kam je vaši soudruzi zavedli.