Rozhovory

Zpět na článek

Být Rus neznamená být pro Putina, řekl Reflexu Denis Kapustin, kontroverzní postava války na Ukrajině

13 komentářů

Miroslav Kašpar
Být pro Putina neznamená nic více a nic méně, než být úplně zbytečným hovádkem. A to be ohledu na "národnost", Donalde
Alois Rudý
Předpokládám, že Rusové mají pro tohoto polofašistického zrádce již trest připravený, tedy pokud to není jejich špion.😑
King I
Jak kontroverzní? Zabíjel okupanty, je mi jedno jestli byl nácek. Nebinární koště by před výstřelem probíralo všechny morální aspekty každé své pohlavní identity. Než by ten bordel v sobě dojelo, bylo by třikrát na hadry. Viď Lojzo
Alois Rudý
Je logické, že Rus který není pro Putina je zrádcem své vlasti a kolaborantem spolupracujícím s nepřítelem. A je pochopitelné, že takto k němu Velké Slovanské Rusko přistupuje. Jiné hodnocení těchto zrádců není, očima ruského občana, možné.😎
Jóža Oltec
Rudé mázdry nad podobnými články vždy kňučí bezmocným vztekem. Grotesky s nimi není nikdy dost.😎
Alois Rudý
Osud zrádců vlastní země v době války je jednoznačný a pochopitelný.😶
Anatolij Vasil
Na UA nová korupce v parlamentu.Tyka se to strany sloužím lidu ,kterou založil ten zloděj Zelenej.At je to jaká kolik kauza vždy tam on figuruje.na UA je veřejným tajemstvím že Zelenej tomu všemu velí.Tak copak si koupí za novou půjčku z EU?Já bych to viděla nějaké pozem­ky,ne­movi­tosti,­autíč­ka v zahraničí,aby po skončení války jim to nemohli sebrat.
Lilith Černá
Vybrat si pro rozhovor nácka, můžou jen zoufalci z Reflexu. Ale když jde o Rusa, co je proti Putinovi, i zřejmý milovník hákenkrajců je v podstatě miláček.
Že si nepohovoříte s kámoši Alzáka, co zdrhli s kufry plnými dolarů do Izraele. Nebo s někým z jeho kamarádů ze zkorumpovaného ukroparlamentu.
Je tam vůbec někdo, mimo ty chudáky nahnané do zákopů, kdo tu miliardovou pomoc nerozkrádá?
Tak zase hlavně vyberte na nějakou raketu Dana, co se v mžiku změní v zlatý hajzl.
Jóža Oltec
Tak kde všude měly v US ženy po r 1920 odepřeno volit, jak tu neustále lživě proklamuješ? Pokakal ses strachy specificky odpovědět, Lojzo?
King I
@našinec To je přesně ten Rus, co se mi líbil. Rozešel se s Vajglem proto, že se NEchoval vstřícně k Ukrajině.
našinec
Mno, jak přesně si to mám vyložit? Vykládám si to tak, že paní Kanakova by chtěla něco jak SSSR za Džugašviliho, ale bez Stalina či carské Rusko za Mikuláše I.
našinec
@Jóža Oltec Co strýček Google, AI či Wikipedie?
našinec
@King I Tak to byl přesně ten Rus, co by se ti nelíbil. Rusko nade vše, Rusko Rusům, atd. S Putinem se názorově rozešel v tom, že Putin se choval a chová vstřícně i k jiným národům než jen k Rusům.